Edin Džeko: "Olaszországba költözök a nyáron."

Számos pletykát és nyilatkozatot olvashattunk már ezzel az üggyel kapcsolatban. A Wolfsburg csatára, Edin Džeko ismét azt nyilatkozta, hogy nyáron szívesen igazolna Olaszországba.

"Júniusig a Wolfsburgban fogok játszani, de a következő idényt már máshol szeretném kezdeni." - mondta a huszonnégy éves támadó az il Corriere dello Sport-nak.

"Szeretnék abban a bajnokságban játszani, ahol Andriy Shevchenko és Ronaldo is játszott."

Információink szerint, a Wolfsburg 25-30 millió euró körüli árat fog kérni a bosnyák támadóért. Mivel Džeko a Bianconeri fő célpontja, ezért valószínűsíthető, hogy ki fogják tudni fizetni a kért összeget, vagy más játékosokat is be fognak vonni az üzletbe. Edin Džeko iránt a Manchester City és a Bayern München is érdeklődik.

A Wolfsburg idén sem hozza a tőlük elvárt színvonalat, mivel mindössze a 13. helyen állnak a Bundesligában, ezért érthető, hogyha Džeko váltani akar. Dzeko 17 tétmeccsen lépett pályára, és 9 gólt szerzett szeptember óta.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr964653281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rmc 2010.12.27. 12:50:08

szerintem nem véletlenül utalt arra a két játékosra, Milan szurkoló a srác, aligha fog a Juvéba kerülni :/

Ferry86 2010.12.27. 13:20:23

Inkább Benzema, ha megkapja a Realba a lehetőséget akkor mindig bizonyít!

Ismeretlen_149053 2010.12.27. 13:21:06

Nagyon gáz lenne, ha a tavalyi Diegos közjáték után a milánba menne végül….. ők már így is nagyon erősek elől ( sajnos :(). Szóval gyere csak szépen hozzánk, vagy húzz el a mancitybe! Forza Juventus!

Diego2889 2010.12.27. 13:33:47

én nem hiszem h a milanba menne. oda már nem kell. viszont azt el tudom képzelni h az inter is bejelentkezik érte. szokása szerint.

Claudius77 2010.12.27. 13:45:50

Valaki megmagyarázná nekem hogy ez az ember miért ér olyan nagy szám.és miért ér 30 milliót?Köszi

Drughi Di Bianconeri 2010.12.27. 13:48:42

Véleményem szerint; több,mint valószínű,h. hozzánk fog igazolni...hiszen az egész 2010es nyár arról szólt,h.leigazoljuk -és fél Európa rajtunk röhögött- , és már tett arra vonatkozó nyilatkozatot,h. szívesen lenne zebra...ennek ismérvében,valamint h. Dieo-t 10 milliós veszteséggel adtuk át a Wolfsburgnak...tényleg valami orbitális ciki lenne,h. fogná magát és a Milanba igazolna...bár ezt kétlem, hiszen annyi ott a csatár...de a sInternazionale-ből kinézem,h. leigazolják :S....bár most olvastam egy cikket,h. meg akarják szerezni Alexis Sánchez-t...apropó..h-h nem merült fel a vezetőségünknek Sánchez , mint lehetséges igazolás ?...fiatal és nagyon jó focista...bár azt nem tudom,van e olasz útlevele...bár az mindegy,hisz' Dzekonak sincs, és szerintem Sánchez jóval kevesebb pénzbe kerülne..és annyival nem jobb a Dzeko...sőt..sokoldalúbb szerintem Sánchez

Diego2889 2010.12.27. 13:49:35

25milliot sztem megér. többet ér mint pazzini, rossi stb. ha itt tartunk amauri mennyi ér?? 200.000et??? és érte is nagyon nagyon sokat adtunk.

Drughi Di Bianconeri 2010.12.27. 14:00:59

Diego, mély' tisztelettel, de ellent kell, h. mondjak neked....mert Dzeko egy amolyan vérbeli CF(középcsatár), azaz túl sokat nem csinál 1 meccsen sem , de valahogy mindig bepattan róla a labda,mert iszonyatos magas, és elég, ha csak belefejel,vagy kinyújtja a lábát stb...sok ilyen csatár van/volt Európa szerte, Toni,Torres,Crouch,de végülis Llorrente is ilyen, sőt egy időben Drogba is hasonló funkciót töltött be...azt aláírom,h. nekünk nem ártana egy ilyen típusú csatár, lévén van egy zseniális előkészítőnk,akit reményeim szerint megtartunk végleg,Quagliarellanak hívják,meg természetes CAPITANO sem a tipikus befejező csatár,Iaquinta és Amaurit többre nem éri meg a leírt betűt; szóval talán a 2 kiváló előkészítőnk ékpárjaként tényleg egy Dzeko-típusú csatár illene...kérdés össze tudnának e játszani...most jön az, amit az elején elkezdtem fejtegetni: Rossi egy rendkívül sokoldalú, kreatív ,kiváló képességű támadó játékos ; ha nézitek a spanyol bajnokikat, láthatjátok,h. a Villareal "vezére" a pályán Rossi,és a góllövésben sem rest...őszintén szólva jobban örülnék az Ő érkezésének,mint Dzekoénak..szerintem (!) jobb játékos,mert egy jóval erősebb bajnokságban vezeti/vezette csapatát sikerekre (sokáig a tabella 1. helyét foglalta el csapata),valamint a játék-stílusa miatt is szimpatikusabb,valamint nem mellékes,h. Olasz...azzal együtt,mivel fel sem merült a neve a vezetőségnél,meg aztán Dzeko-ról és a JUVE-ról már hónapok óta cikkeznek,valószínű,h. a bosnyák fog érkezni.. FORZA JUVE ! U.I.: elnézést,h.ilyen hosszasan írtam,csak gondoltam megtisztelem ennyivel Diegot,h.kifejtem. egyébként Te ugyanaz a Diego vagy , aki stopli.hu-n is velem együtt a JUVE drukkerek táborát erősíti ?

valaki 2010.12.27. 14:04:06

A lehető legjobb választás lenne befejező csatár posztra ! Ferry86 ezzel nem értek egyet nézd meg hogy játszott a Valencia vagy a Sevilla ellen... Claudius77 te meg nézd meg Dzeko előző 2 szezonját és rájössz és nem írsz ilyen hülyeségeket !

Diego2889 2010.12.27. 14:14:10

Drughi Di Bianconeri: én sem szerettem Dzekot sokáig. nem tudtam mért szeretik annyira és h mit is tud. Mára már ugy gondolom h jobb vétel lenne mint Pazzini vagy a többi emlegetett. Torres sajnos nem fog jönni, Benzema meg nem tudom mit tudna alkotni az olasz bajnokságban. Amugy igen én vagyok az a Diego a stopli.hu-n is. csak ott rengeteg a "gyökér" :D Nem lehet semmihez sem hozzászolni, mert a sok realos és interes beledumál mindenbe. Nem tudom h te h vagy ezzel :D Forza Juve

buub 2010.12.27. 15:15:41

Én azt mondom jöjjön. Viszont abban nem értek egyet, hogy ő egy sima befejezőcsatár lenne, aki ott áll elől és várja, hogy bepattanjon róla a labda. Őszintén szólva, ha valaki látott már egy pár Wolfsburg meccset, akkor tudhatja, hogy ez nem így van. Sokat dolgozó csatár Dzeko szerintem, leginkább Drogbához tudnám hasonlítani, csak azért tőle valamivel gyengébb, de hasonlóan harcos játékos.

Marchisio 2010.12.27. 15:28:26

Szerintem nagyszerű játékos 25milliót ér, annyi az ára reálisan. Harcos csatár valóban, nagyon jó vétel lenne, persze a másik lehetőség Benzema aki után érdeklődünk, ő se lenne egy rossz vétel, a kettejük közül az egyik jöjjön és akkor rendbe lesz minden. A Wolfsburg egy szar egy túl sokra tartott edzővel...csak Magath tudott a szarból várat építeni ott...Diegóval se érnek semmit...Dzeko meg csatár, és egy csatár labdanélkül tehetetlen, rég rossz, ha neki kell a hátán vinni a csapatot, és aki nézi a Wolfsburgot is, az láthatja, hogy Dzeko sokszor hátrajön labdát szerezni, nyilván nem szerez annyi gólt, mint amikor kb annyi volt a feladata, h bepasszolja az üres kapuba, meg a többiek a lábára tették...már rég nem egy befejező csatár, hanem sokkal több.

Ismeretlen_147985 2010.12.27. 15:29:02

Szerintem attól nem kell félni, hogy a Milanba megy. Nekik ott van Zlatan, nincs szükségük egy hasonló stílusú játékosra, vagyis van, csakhát Zlatan mögé a padra. Mondjuk én azt sem hiszem, hogy hozzánk igazolna. A Wolfsburg eredetileg 40 millió euróban szabta meg a kivásárlási árát. Nem igazán értem, hogy most honnan jött ez a 25-30 millió, főleg annak tudatában, hogy a napokban állítólag 45 millióért eladták volna a Man City-nek. Én úgy gondolom, hogy Dzeko nekünk túl nagy falat, sokan sorban fognak majd állni érte, s kizártnak tartom, hogy a sok nagycsapatot visszautasítva minket választana. Ráadásul ha leigazolnánk Q-t és Aquilani-t (ami a legjobb esetben is 30 millió), akkor vajon honnan volna még 40 misink Dzekora? Szerintem Buffon érkezése óta nem adtunk 40 milliót senkiért sem, de még talán 30-at se. Ez az ügy halott.

Tony 2010.12.27. 15:45:36

Nem lehet tudni,hogy végülis ott a Diego-s üzletnél született-e valamilyen titkos megállapodás vagy alku vagy csak mese. Ennek fejében esetleg lépéselőnyben lehetünk-e,nem tudom. Én valamiért reménykedem az érkezésében.

tataboy 2010.12.27. 15:58:45

Ezt már annyiszor leírták itt többen is az oldalon,hogy az idén kölcsönvett játékosokat ha meg akarjuk tartani őket, nem kell egy összegben kifizetni a nyáron,hanem részletekben több év(3-4) alatt!!! Nekem az a véleményem hogy ha a csapatnak meg lesz a BL-t indulást érő hely,akkor tuti fognak átcsoportosítani a csapat számára egy nagyobb összeget nagyobb nevek megszerzésére,amibe talán Dzeko is beleférhet! Amúgy meg a nyáron lesz egy-két távozó is remélhetőleg, akikből tudunk egy kis pénzt csinálni!

supeter 2010.12.27. 17:11:01

tataboynál a pont szerintem.. ha elérjük a bl-t, akkor érdemes lesz invesztálni a csapatba, sőt kötelező lesz,mert egy újabb nemzetközi leszereplés már tényleg nem fér bele! szóval a mi dolgunk,hogy kiszurkoljuk a bl-t érő helyet,mert minden azon múlik :) + ha meglesz a bl hely,akkor vonzóbbak is leszünk egy komoly csatár számára. dzekonak meg a milanba tényleg ökörség lenne mennie, ki akar ibrával versengeni..?:)

Csülök 2010.12.27. 17:16:09

Ha Dzeko 25-30 milla, akkor Sánchez sem lenne olcsóbb, ugyanis az Udinese már vissza utasított egy 25 milliót Inter ajánlatot.. Akkor meg inkább Dzeko, mert azért mégis csak rutinosabb, és többet le tett az asztalra...

Ismeretlen_164215 2010.12.27. 21:39:48

mmartin: A fizetés egyik esetben sem egy összegben történne, ahogy Diego vételárát se egy összegben fizette ki a Juve. Részletfizetés esetén meg lényegesen árnyaltabb lesz a kép. Én se látok sokat ebben a gyerekben, de nem bánom, ha tévedek.

tudojuve 2010.12.27. 23:36:29

Az addig oké, hogy részletre vesszük majd meg a játékosokat, de azt se felejtsük, hogy mi még mindig fizetünk MEloért, Sissokoért, Amauriért, Bonucciért és szinte mindenkiért.

DartagnanX 2010.12.28. 20:25:57

Dzekoért senki sem fog 40 milliót adni. A Wolfsburgnak muszáj eladnia, mivel szarul szerepelnek, és ha marasztalják a játékost, később semmit sem kapnak majd érte. Ilyen helyzetben a játékos szava többet nyom a latba, mint a klub vágyai. Krasicért a MC többet fizetett volna, ő oda nem akart menni. Ha Dzeko zebramezben szeretne gólokat lőni, akkor abban is fog, méghozzá nem 40 millió euróért.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása