Közérdekű közlemény

Majdnem fél évvel ezelőtt írtunk utoljára ebben a témában, de sajnos az elmúlt időszak történései miatt ismételten kénytelenek vagyunk hozzátok szólni.

Az elmúlt hetekben, hónapokban, olvasgatva a hozzászólásokat, sajnos meg kellett állapítanunk, hogy néhány kommentelő egyszerűen nem tartja be a blog szabályzatát. A lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk szankcionálni az ilyen eseteket, de a mi teljesítőképességünk is véges, sajnos nem tudunk a nap 24 órájában a bloggal foglalkozni.

Az előző, hasonló okból született bejegyzés elsősorban az adott bejegyzések szétOFFolása miatt született, ami még mindig fennálló probléma. Nem szeretjük a bejegyzések szétOFFolását, mivel ez nekünk plusz munkát jelent, aminek az előbb felvázoltak miatt nem mindig tudunk eleget tenni.

Azonban jelenleg nem ez a legnagyobb gond néhány kommentelővel, hanem az alapvető viselkedési normák be nem tartása, néhány esetben teljes figyelmen kívül hagyása. Ha véletlenül nem értetek egyet egy adott kommentelővel a témában, még nem jelenti azt, hogy személyeskedni, trágárkodni kell. Ezzel, azt hiszem, magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt. Az elmúlt hetekben már több visszajelzést is kaptunk több olvasótól, akik már nagyon unják, és felháborítónak tartják ezt a fajta viselkedési módot. Ezzel mi is így vagyunk.

Egyúttal mindenkit tisztelettel megkérünk, hogy tartsa be a blog szabályzatát, amelynek a 3. és 4. pontja tisztán leírja, hogy nem elfogadott a mocskolódás és szidalmazás a blogon. Kérjük, tartózkodjatok ettől a továbbiakban.

Az elkövetkező időszakban hatványozottabban fogjuk figyelni a hozzászólásokat, és maximum 2 figyelmeztetés után törölni fogjuk a nem helyénvaló hozzászólásokat. Amennyiben ezzel sem fogunk eredményt elérni, komolyabb változtatások várhatóak.

Még egyszer kérek mindenkit, hogy legalább most, Karácsony, a Szeretet Ünnepe tájékán fogja vissza magát, és komoly emberhez méltó módon szóljon hozzá!

Köszönöm a figyelmet! Továbbra is jó kommentelést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544653263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_171812 2010.12.20. 20:06:08

Ámen! :) Forza Juve!

TGyuri007 2010.12.20. 20:09:13

Sejtettem, hogy hamarosan érkezik egy ilyen cikk:) De tényleg fogjuk vissza magunkat, én akkor lepődtem meg nagyon, amikor Krasic-ot, és Sörensen-t küldték el melegebb éghajlatra...oO De hogy egymásra is miket tudunk írni (tisztelet a kivételnek...), hááát, eléggé GÁZ(vagy mi:D)! :/

Diego2889 2010.12.20. 20:15:37

teljesen 1et értek vele. van 1-2 uj figura itt aki állandó feszültséget csinál.

bob910 2010.12.20. 20:19:28

Aha értem,bár kicsit nem értek eggyet,ugyanis mindenki véleményt mondd,az hogy más hogyan fogja fel más dolog. Egyébként remélem nem volt erős ez a kommentem.. És ha ti így gondoljátok,akkor így lesz .Nincsen laca faca ..

Lord Viktor 2010.12.20. 20:25:21

Én is vártam már hasonlót. A fő probléma, hogy a tavalyi év sikertelenségei uán az idei egy átmeneti időszak, mikor is a csapat látványosan fejlődött és viszonylag hamar kilábalt a válságból, de a régi idők Juventusához képest még mindig gyenge, mind a mutatot játék, mind játékosállomány tekintetében. Ez ugye ellentmondás, és feszültségeket szül a blogon, keményen szembeállítva a szurkoló két táborát. Az egyik oldalon vannak azok, akik optimisták, és a tavalyi évhez képest bekövetkezett változásokat dicsérve bíznak a csapatban, és nem dőlnek kardjukba egy-egy döntetlen után (vereségünk már nagyon rég volt, hál' istennek), ebbe a csoportba tartozom én is. A másik része a kommentelőknek a pesszimisták csoportja, akik közül sokan még a győztes meccs után is csak az apró hibákat keresik és veszik észre, és pár ember ezek közül ezt hatványozottan teszi, szinte már ócsárolva, lenézve a csapatot. A két oldal szembenállása sajnos minduntalan feszültséget szül, és egyre inkább elszabadul a pokol, gondolok itt pl. Géza nagyon esztétikusan megfogalmazott hozzászólásához pár cikkel ezelőtt :D A legalja pedig, ami engem abszolút meglepett az a kis interista csíra volt, aki beszabadult ide és elkezdett oltani mindenkit. Szóval várható volt már egy kis rendszabályozás, bár nem tagadom, magam is részt vettem sokszor a cikk tartalmától merőben eltérő dolgokról beszélni a kommentjeimben, sokszor leállva másokkal vitatkozni, teljesen feleslegesen. De ez van sajnos, meglátjuk, hogy a szigornak milyen eredménye lesz :) Forza Juve

Arnijuve 2010.12.20. 21:04:22

hát igen várható volt...:D Lord Viktorral szinte mindegyik cikknél egyetértek és ez most sincs másképp:D jók a meglátásaid és egyezik a véleményünk sok dologban és örülök hogy vannak még hasonlóan értelmes és kultórált kommentezők mert élvezni szoktam az olvasást és csak szánalmat érzek azok iránt mint pl a géza aki igen épen megfogalmazta a véleményét ...az ilyeneket elkell távolítani vagy moderálni vagy valami ... FORZA JUVENTUS!!!

Ismeretlen_125576 2010.12.20. 21:05:58

bob910: A véleményformálással és annak elmondásával, jelen esetben leírásával semmi gond nincs. Ugye, hogy ki hogyan fogja fel, hogyan reagál egy-egy kommentre, az már nem rajtunk áll :) A kommenteddel meg mi lenne a probléma? :) Lord Viktor: Hát igen, ez gyakorlatilag pontosan úgy van, ahogy leírtad. Nem is az OFFolás lenne a legnagyobb probléma, afölött még úgy, ahogy szemet is hunynánk, ill. szemet is hunytunk az elmúlt időben.

Ismeretlen_149053 2010.12.20. 21:52:37

Kéne egy szégyen fal! Forza Juventus!

Ismeretlen_125576 2010.12.20. 22:11:00

Barolo: szerintem jobban járunk, ha nincs :D

Del Piero 10 2010.12.20. 22:39:18

Nincs min csodálkozni, egyre több a divat szurkoló, itt is... Általában semmit nem tudnak a csapatról, csak idény jelleggel szurkolnak, és csillogtatják csöppnyi intellektuális képességeiket. vannak akik évtizedeken át egy csapat hívői.

Tony 2010.12.20. 23:24:47

Az a baj,hogy az értelmesebb hozzászólókkal,a "maggal" eddig sem volt probléma,mindenkinek megvan a saját véleménye és a nagy többség tiszteletben is tartja a másikat. A probléma azzal van,hogy hébe-hóba idetéved néhány kultúrember és bemutatja hihetetlen választékos szókincsét. Ezek azonban gyorsan el is tűnnek úgyhogy kezdeni ezzel semmit nem lehet.

Tony 2010.12.20. 23:29:03

Kicsit hülyére sikerült,tehát szerencsére az alaptagok így is úgyis betartják,az 1-2x beírogatók meg el sem olvassák a felhívást.

carlos44 2010.12.21. 00:16:50

Már nagyon érett! Sajnos az utóbbi idők acsarkodásai miatt nem olvasom már a kommenteket és vagy 1 éve nem írok véleményt.... De nekem erre a hangulatra nincs szükségem. Sok idegbeteg, feszült ember az életbeli kudarcuk után itt öntik ki a vizet...köszi, ide jókedvért szoktam jönni, de mostanában vhogy nem találom. Remélem fél év múlva már más szelek fújnak! To staff: Mehetett volna radikálisabban is. A böszméje a szép szóból sohasem értett! Jók vagytok R.

Ismeretlen_125576 2010.12.21. 01:14:50

carlos44: valszeg igazad van a 2. bekezdéseddel, és teljesen meg is értem az 1. bekezdésben írtakat. Én remélem, hogy már hamarabb más szelek fognak fújni, én a magam részéről meg fogok ezért mindent tenni! Remélhetőleg hamarosan ismét a kommentelők között köszönthetünk Téged is! :)

Géza · http://nincs 2010.12.21. 10:24:53

Közel két éve olvasom a blogot. Nagyszerű dolgot csináltok srácok. A kommentek sajnos csökkentik ennek értékét. Ehhez én is hozzájárultam tegnap. Mégegyszer elnézést kérek. Sajnos két év után a sok szánalmas komment kihozta belőlem, hogy írjak, s ezt a rosszabbik stílusommal tettem meg. De azóta legalább nem olvasok olyan szánalmas Inter, Milan szurkolói nyavajgásokat az oldalon. Ezért megérte. Remélem így is marad.

Arnijuve 2010.12.21. 11:13:39

Géza ha télleg azért írtál úgy tegnap ahogy hogy eltüntesd a sok mocskos zinterest meg milánost akkor egye fene :D na de legközelebb kicsit kultóráltabban is ellehet küldeni őket ! véglis nem minden zinteres van egy növény értelmi szintjén ....énis ismerek párat... csak ízlésficamosak:D egyébként respect hogy elnézést kértél és úgylátom hogy akik rendszeresen kommentelnek azok kívétel nélkül odafigyelnek a többiek véleményére és jó olvasni a kommenteket is...néha még röhögni is lehet egy egy kommenten:) szal én örömmel fogom ezután is olvasni és átsiklok majd a marhák megnyilvánulásain:)

Ismeretlen_125576 2010.12.21. 11:44:16

Arnijuve: remélem tudod, hogy most miért figyelmeztetlek, hogy egy kicsit kulturáltabban :P Még ha azok, akiknek címezted, valszeg nem is olvassák ezt a blogot, akkoris adjuk meg a tiszteletet nekik is :) Köszi, kambuc

Ismeretlen_150170 2010.12.21. 12:17:07

Szavazzuk meg hogy mindennek legyen meg az ára! :) Egy off-olás 100 Ft, trágárság 200 Ft, és a "bűnös" fizet szépen egy közös bankszámlára! Év végén majd kivesszük a pénzt (ismerve magunkat ez szép kis summa lesz) vesszünk két db jegyet valamelyik juve meccsre és kisorsoljuk szépen az oldal kommentelői között! :) Remélem ez legális! :)

Ismeretlen_125576 2010.12.21. 12:52:11

pedronegro: micsoda 5let! :) Ha az elmúlt időszakot vesszük alapul, több jegyre való is összegyűlne, ha mindenki fizetné rendesen :P :D

Arnijuve 2010.12.21. 13:09:45

igen értem kambuc! nincs gond:D ami jár az a tisztelet mindekinek! szal elnézést azoktól akiket megsértettem ezzel mégha nemis olvassák el..!XD egyébként a fizetős ötlet gazdaggá tenné a blogot :D

Del Piero 10 2010.12.21. 16:47:36

Tony:nem hiszem, hogy az lenne a blog lényege, hogy emberek egymást próbálják túlkiabálni, modortalanul és úgy hogy nem is kerül szóba a foci, a csapat, pedig itt mindeki ezért van itt. Akinek ez dühöngő, inkább járjon esténként futni. Minden nap olvasom a cikkeket -amikért hálás köszönet- és eleinte a kommenteket is, de erről leszoktam, azokból az okokból, amiket a többiek, és a blog szerkesztői megfogalmaztak. Egy dolgot tudok csak: Forza Juve! És hogy Alex Del Piero mindig is a legjobb játékos lesz a világon! :) Ezt nem bocsájtom vitára, ez az én véleményem. És most eltűnök :)

Ismeretlen_161952 2010.12.21. 19:27:08

Egen, ez tényleg várható volt. Sajnos elkapott engem is a hév párszor. A kasszás dolog nekem bejön. Ha akarjátok én kezdem tisztelettel és böcsülettel. Kambuc küld a számlaszámot! Ha 200 Ft egy trágár szó akkor most mondom, hogy "kuki". Ha 100 Ft akkor "kuki" illetve "nuni". Várjatok, akkor ez most három? :DDDD Becsület kassza. Én fizetem az elsőt. Amúgy helyénvaló a cikk, én mostantól tartom magam hozzá.

Kovikazy 2010.12.22. 12:53:14

15 éve vagyok juve drukker! Szűkebb környezetemben az egyetlen! Mint megrögzött fanatikus képviselem a Juventust minden divatcsapattal szemben. Itt azt hittem egy családba kerültem, ahol mindenkinek ugyanaz az értékrendje, ugyanaz a fontos és ugyanaz szomoritja el. Ennek ellenére egyesek olyan hangvételű kommenteket engednek meg maguknak mintha a legelvetemultebb inter vagy milan szurkolóknak válaszolna. De nem csak egymásról hanem a csapatról minősíthetetlen hangnemben beszélnek egyesek! A szigorral maximálisan egyet értek,de nekünk kellene kidobni magunk közül az ilyen anti drukkerek! Remélem lesz valtozas! addig is: FORZA JUVE!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_161952 2010.12.22. 14:01:11

Kovikazy! Egyetértek Veled, de tudod milyen nehéz egy webes (nem fizikális valójában) felületen zajló vitafórumról, beszélgetésből, blogból kidobni valakit. Mindig úgy érzem, hogy ez lehetetlen. Mindettől függetlenül meg lehet próbálkozni vele. Én személy szerint imádom a kommenteket de séróból felsorolom kik azok akik hozzászólásán megakad a szemem. Én így próbálok védekezni. Forza Juve! Aut Caesar aut nihil...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása