Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése
Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése

chiesa_federico_tapsol.JPGRomeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico Chiesa 2025-ben lejáró szerződése ügyében a klub felvette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, a cél pedig egy áthidaló megoldás keresése. A Juventus ...

Baggio: „Bármit megadnék, hogy ismét fiatal futballista lehessek”
Baggio: „Bármit megadnék, hogy ismét fiatal futballista lehessek”

baggio_roberto_magyaraz_mikrofon_elott.jpgRoberto Baggio a minap a Tuttosport számára adott hosszabb interjút, amelyben beszélt a Juventus és az olasz válogatott helyzetéről.

„A tízes poszt eltűnése? A poszt követelményeinek jól felel meg Kenan Yıldız, akit nagyon kedvelek, szerintem hihetetlen jellemzőkkel rendelkezik. Ugyanakkor szerintem az olasz futballban mindig nehéz volt bizonyítani, és most sincs ez másképp. Az idők változtak, most sokkal nagyobb hangsúly van a felkészülésen, a tudáson és a ...

Rabiot: „Csalódott vagyok, mert nyerhettünk volna”
Rabiot: „Csalódott vagyok, mert nyerhettünk volna”

rabiot_adrien_bremer_mellett_gol_utan.jpegAdrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is.

„A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért maradtam. Ha elérjük ezt a célkitűzést, majd leülünk, s egyeztetünk. Az én szempontomból ez mindenképpen jobb lenne, de ettől még tárgyalnunk kell. Nem ...

Allegri: „Folytatjuk a pozitív sorozatunkat”
Allegri: „Folytatjuk a pozitív sorozatunkat”

allegri_massimiliano_torino_elleni_meccs_utan_dazn.jpgA Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen .

„Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a legjobb lehetőség talán a második félidőben adódott, amikor Kenan Yıldız egy lövéssel a gólszerzés mellett döntött, miközben Dušan Vlahović a kapufa ...

Torino - Juventus 0:0
Torino - Juventus 0:0

A Fiorentina elleni szűkös győzelmet követően a Juventus torinói városi rangadót játszott, s már az első félidőben megszerezhette volna a vezetést, azonban Dušan Vlahović mindkét ordító helyzetét kihagyta, így a felek gól nélkül mehettek a szünetre. A második félidőben a zebramezesek a csereként beálló Kenan Yıldız lövésével veszélyeztették a bikák kapuját, azonban gól nem született, s a megszerzett egy ponttal a csapat inkább távolabb került ...

A Torino elleni mérkőzés
A Torino elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához.

A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán kívül csak Arkadiusz Milikre nem számíthat a mester, mindenki más bevethető.

A Juventus 2015 áprilisa óta nem kapott ki városi rangadón, és most is ...

Agresti: „Rabiot, Bremer és Kostić távozhat nyáron”
Agresti: „Rabiot, Bremer és Kostić távozhat nyáron”

rabiot_adrien_inter_ellen.jpgRomeo Agresti nemrégiben ismét friss értesülésekkel szolgált a Juventus kapcsán, ám ezúttal a távozókon volt a hangsúly, nem az érkezőkön.

„Adrien Rabiot kapcsán az a meggyőződés, hogy nehéz elképzelni őt a Juventusnál a következő évben. A bére magas, az adókedvezmény híján pedig pénzügyi okok miatt nehezen elképzelhető a maradása.

Ha érkezik Matías Soulé ügyében, a Juventus figyelembe fogja venni azt. Thiago Motta elismerően beszélt róla a ...

Allegri: "A klub dönti majd el, mi a legjobb a Juventus számára"
Allegri: "A klub dönti majd el, mi a legjobb a Juventus számára"

allegri_massimiliano_mutogat_6.jpgA Fiorentina elleni győzelemmel a Juventus remélhetőleg maga mögött hagyta a kínos és értékelhető eredményektől mentes időszakot, s szombat este a torinói városi rangadón kell begyűjtenie az újabb három pontot, ami ahhoz szükséges, hogy a csapat közelebb kerüljön egyik legfőbb céljához, s biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában.

"Elkann fontos szavakat mondott, amelyek rávilágítanak arra, ami három esztendővel ezelőtt is elhangzott. ...

Tévez: "Meg voltam győződve arról, hogy megnyerhetjük a BL-t"
Tévez: "Meg voltam győződve arról, hogy megnyerhetjük a BL-t"

tevez_carlos_independiente.jpgA Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a Juventusról is.

"Szenvedélyes vagyok, aki minden egyes nap beleadja a lelkét. Dinamikus futballt játszunk, magas letámadással, nagy figyelmet fordítva a támadási ...

Causio: „Egyeseknek kevesebbet kellene beszélni”
Causio: „Egyeseknek kevesebbet kellene beszélni”

causio_franco_ingben_nezelodik.JPGA Radio Bianconera számára megszólalt a Juventus egykori játékosa, Franco Causio, aki az idei év kapcsán a játékosok egyéni felelősségét emelte ki.

„Az idei év átmeneti év számunkra, klubként, célunk a BL-be visszatérés, illetve az Olasz Kupa-döntőbe kerülés. Az európai sorozatba való bejutás kötelező.

A szezon végén a vezetőség majd kiértékeli, hogy ki marad és ki távozik, de sok egyénnek kevesebbet kellene nyilatkozni, és többet tenni a ...

Ravanelli: „Az edzőváltás nem elég, négy-öt fontos játékos is kell”
Ravanelli: „Az edzőváltás nem elég, négy-öt fontos játékos is kell”

ravanelli_fabrizio_j_logos_poloban.JPGA Tuttosport hasábjain olvasható Fabrizio Ravanelli nyilatkozata, aki beszélt a hétvégi torinói derbiről, illetve a Juventus ikonja a nyári mercato kapcsán is megfogalmazott egyes elvárásokat.

„A derbit a megfelelő koncentrációval kell kezelni, és nem szabad figyelembe venni a tabellán látható pontkülönbséget. Kilencven percig kiegyensúlyozott meccsre számítok, például az én időmben, a 94/95-ös szezonban mindkét meccset elveszítettük, pedig akkor bajnoki ...

Agresti: „Nem változott a Juve álláspontja, több távozó lesz nyáron”
Agresti: „Nem változott a Juve álláspontja, több távozó lesz nyáron”

kostic_filip_ingerulten_nez.jpgRomeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően.

„Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A további távozók közé tartozik Arkadiusz Milik, Samuel Iling-Junior, Moise Kean, Hans Nicolussi Caviglia és Mattia De Sciglio.

Az edző tekintetében a ...

Moggi: „A kevés lőtt gól oka a középpálya, nem Allegri”
Moggi: „A kevés lőtt gól oka a középpálya, nem Allegri”

allegri_massimiliano_landuccival_hazai_palyan.jpgLuciano Moggi a minap a Libero Quotidiano hasábjain osztotta meg véleményét a Juventus jelenlegi helyzetéről és a Massimiliano Allegrit illető kritikákról.

„A pletykák szerint Massimiliano Allegri mellékszereplő, aki továbbá felkészületlen is, de érdemes tisztázni pár dolgot, mielőtt a 31. forduló eseményeiről beszélünk. Kezdjük ott, hogy a csapat szurkolóinak mindig támogatniuk kell a mestert. A klubnak a feladata az edző kritizálása, vagy az edző ...

Motta és Anderson érkezhet, így pedig Chiesa is hosszabíthat
Motta és Anderson érkezhet, így pedig Chiesa is hosszabíthat

motta_thiago_mosoly_oltonyben.jpgMirko Di Natale , a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem egyeztettek időpontot: így nehezen elképzelhető, hogy hamarosan aláírnák a hosszabbítást. A bianconero vezetőség a szezon végéig nem kíván foglalkozni a ...

Gatti: "Ez egy nagyon fontos győzelem volt"
Gatti: "Ez egy nagyon fontos győzelem volt"

gatti_federico_golorom_fiorentina_ellen.jpgA Juventus a Fiorentina elleni hazai győzelemmel törte meg a lassan két hónapja tartó rettenetes és eredménytelen időszakot, s a találkozó egyetlen gólját a zebramezesek védőjátékosa, Federico Gatti szerezte az első félidőben.

"Ez egy nagyon fontos győzelem volt, mert két nehéz hónap állt mögöttünk. Ez a győzelem, valamint a keddi a Lazio ellen nagy lelkesedést ad nekünk. 

Készen kell állnunk a szezon végére. Ezzel a szellemiséggel olyan csapat ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása