Del Neri: "A második félidőben jobbak voltunk."

Három mérkőzés, három pont. A Juventus még mindig nyeretlen az Európa Liga A-csoportjában, de a továbbjutás kérdése teljesen nyitott maradt a Red Bull Salzburg ellen elért döntetlen után is. Jelenleg a Manchester City és a Lech Poznan áll a legközelebb a kvalifikációhoz, de a legfontosabb mérkőzések még hátra vannak.

A Salzburg elleni mérkőzés végén, Luigi Del Neri beszélt egy kicsit és értékelte a látottakat:

"Az első félidőben egy kicsit elvesztettük a fonalat, a Salzburg remekül és nagyon intenzíven játszott."

"A második félidőben sikerült ledolgozni a hátrányunkat, és sokkal jobban reagáltuk le az ellenfél lépéseit. Amikor a salzburgiak egy kicsit le lassultak, több gólszerzési lehetőségünk is volt és egy kis szerencsével meg is nyerhettük volna a mérkőzést."

"Nem tudjuk pályára küldeni ugyanazt a csapatot, amit a bajnokságban és néhány játékosunk még mindig nincsen csúcsformában. Ilyen például Amauri is, aki nem rég tért vissza egy komoly sérülésből. Nagyon sajnálom Grygerát, jól játszott ezért nagyon remélem, hogy semmi komoly sérülést nem szenvedett." - válaszolta Del Neri, amikor a csapatról és a játékos rotációról kérdezték.

Megkérdezték Del Nerit a továbbjutást illetően is, hiszen a Juventus jelenleg a három döntetlennel, a harmadik helyen áll a csoportban, a Manchester City és a Lech Poznan mögött:

"Továbbjutás? Ebben a csoportban még minden lehetséges, még a Salzburg is megmutatta, hogy bárkivel feltudják venni a versenyt. A neheze csak most jön..." - fejezte be.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284653079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supeter 2010.10.22. 16:05:57

Bocs kapsy, nem akarok szőrszál hasogató lenni, de egy cikkben - főleg annak címében - nem annyira jó nyelvtani hibákat olvasni.. A meccshez: szerintem maga Del Neri sem tudja, hogy tovább szeretne-e jutni ebből a csoportból.Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem.. És ez a meccsen is meglátszott. Amúgy én sem feltétlenül erőltetném ezt a sorozatot. Ha megnyernénk, az nagyon jó lenne, de erre kicsi az esély, és ez esetben a bajnoki szereplésünk sínylené meg. Ha meg mondjuk a legjobb 4ig jutunk, az kb semmi, alig jár érte pénz. A Debrecen meccs kommentátora szerint az Atletico 10 millió eurót keresett a győzelemmel, ez semmi..Nekünk ez nem pálya, irány a BL!! (persze ne ilyen játékkal..)

Ismeretlen_108746 2010.10.22. 16:12:10

Supeter megelőzött, én is pont írni akartam a Dühöngőbe, nem csak ezen bejegyzés kapcsán. Bizonyos szerkesztők (neveket nem szeretnék említeni) bejegyzéseiben szinte állandó jelleggel csúnya és zavaró helyesírási hibák vannak (elváló igekötők használata, központozás stb.). Én sem okoskodásból, vagy szőrszálhasogatásból teszem ezt a megjegyzést, de tényleg jó volna erre odafigyelni. Az OK, hogy a hozzászólók sokszor félregépelnek, rosszul írnak, de a cikkekben ez nagyon zavaró, s alapvetően ez nem volt eddig jellemző erre a fórumra.

Drughi di Bianconeri 2010.10.22. 16:17:24

Miről beszél Delneri ?!?!?! ez hogy kivan....Salzburg-nak nem szabadna ellenfélnek lennie...még Europa Ligaban sem...mindenféle nehézség nélkül kellett volna nekik vágnunk 3-4 gólt, ez minimum elvárható egy Salzburg ellen...ehhez képest 1:1...azt is csak és kizárólag Krasic-nak köszönhetjük...tény, h. sokkal, de sokkal jobban örülnék egy bajnoki 3., netán 2. helyezésnek, mint az El. menetelésnek...de sztem. azért adna 1 önbizalmat, az El. megnyerése...gondoljatok csak az Athlético-ra...megnyerték...majd az Európai sziperkupa döntőben, lealázták a sIntert, és a bajnokságban is elég jól szerepelnek....szerintem mi is követhetnénk a példájukat...csak nem fogjuk, 3 döntetlennel nehéz csodát tenni..pláne, h. abból 2őt ilyen no name falusi csapatok ellen hoztunk össze...szégyen és gyalázat...személy szerint én a city elleni x-nek sem örültem túlzottan, mert gondoljatok már bele..2-3 évvel ezelőtt az emberek többsége azt sem tudta, mi az, h. manchester city, leszámítva azt a Prem. league mániás gyökér mmartin-t :p ...és ennek fényében nem olyan nagy teljesítmény, az h. a Világ egyik legnagyobb múltú, és valaha legdicsőbb klubja x-el egy ilyennel...ok, elismerem, a citynek jelenleg jobb játékos állománya van, mint nekünk...de csapatként szerintem 1 rakás fost érnek...még a Mieink, látva 1-2 előző bajnokit (sInter elleni, Lecce elleni..) kifejezetten olajozottan megy...főleg a Melo-Aquillani-Krasic-Quagliarella tengelynek hála...mindegy, meglátjuk hogy lesz...de sztem. igen is jót tenne a csapat önbizalmának, a jó El. szereplés... FORZA JUVE !!!

Mátéé 2010.10.22. 17:22:54

Ez a játék nem lesz elég.. Krasič nélkül ez a csapat egy nagy 0..

Ismeretlen_171812 2010.10.22. 17:25:04

Sziasztok. Nem nagyon szoktam kommenteket olvasni még, úgy tűnik mostantól jobban teszem ha mégis. :) Szemet szúrt ez a "bocs, kapsy" meg ilyesmi... Szóval, itt vagyok és válaszolok bár nem a poszt témájához kapcsolódik de szeretném jól csinálni, azt amit csinálok. Supeter, Apuleius nem egészen értem mire gondoltok pontosan. Félidőbe/félidőben? Rendben, ezt perceken belül korrigálni fogom. Az elváló igekötőkről sajnos foglamam sincs, hogy eszik vagy isszák, ne haragudj. :D Igy nem is nagyon értem, hogy milyen "állandó jellegű csúnya és zavaró" helyesírási hibákról beszélsz. Hozzáteszem, angolról magyarra fordítani nem mindig egyszerű úgy, hogy az egy olvasható, színes cikk legyen de a jelentés tartalma is megmaradjon. Szerintem szerkesztőnek még mindig lehet jelentkezni, ugyhogy ha valaki érzi magában, hogy jobb mint a jelenlegiek, akkor egész nyugodtan lehet Lassusnak emailt írni. És én sem kötekedni szeretnék elhiheted, sőt... ugyhogy az építő jellegű kritikákat szívesen veszem, ezért is írtam vissza.

mark 2010.10.22. 18:14:14

egész meccsen jól kell játszani del neri

DonJuve 2010.10.22. 18:23:59

Mi ez? Valami nyelvtani fórum? Ahelyett hogy basztatjátok a cikk íróját inkább köszönjétek meg neki,hogy ő és a többi szerkesztő folyamatosan szállítják a friss infókat a szeretett csapatunkról! "(elváló igekötők használata, központozás)" MIAFASZEZITT? Nyelvszakkör? Köszi a cikket kapsy!

supeter 2010.10.22. 19:09:23

Ja, amúgy azt én is elfelejtettem írni, hogy kösz a cikket, mert nyilván nem kis munka fordítgatni stb! DE ettől függetlenül szerintem az igenis zavaró, ha alapvető hibák vannak. Mert a kommentelőknek nem kell helyesen írni, nyilván, de a cikkek helyesírása hozzátartozik a blog igényességéhez, és ha már ilyen szorgalmas, és lelkiismeretes cikkírók vannak (mert tényleg nagyon jó dolog, hogy minden nap rá lehet nézni, mondjuk munka közben/helyett a blogra, és mindig van valami érdekesség), akkor kár lenne ezzel rontani a színvonalat. Azt is megértem, akit nem zavar, csak hát ez ne legyen már tendencia..

Arnijuve 2010.10.22. 19:22:45

a cikkhez: nagyon kevés lesz ez a játék az el-ben....és mivan ha krasic nem játszhat? na mind1...nem olyan fontos sztem az el....a bajnokságot ezerszer fontosabbnak tartom...de ne égjünk már le :/ a cikk írójához: köszönjük és engem szintén nem zavar hogy van benne hiba ugyanis egy nso bejegyzésben kb 3szor 4szer ennyi hiba is van fele ennyi szövegben....

gyorijuventuno 2010.10.22. 19:26:11

Akinek ilyen aproságokon kötekedik azzal az emberrel ki időt és munkát áldozz arra hogy más ember megtudja itthol friss hireket kedvenc csapatunkrol az vegye át és mutassa meg jobban tudja e.. Hihetetlen mikbe kötnek bele egyesek..

babo410 2010.10.22. 19:58:15

Szerintem meg igen is fontos lenne az RL! Meg nagyon jól látszik az olasz csapatok nemzetközi szerepléséből, hogy az olasz bajnokság mekkora nulla. Ha egy Milan 2. tud lenni a bajnokságban úgy, hogy közben a Real körbesz..atja, és alig van helyzetük (kb.fele annyi, mint a Realnak), akkor arról nem lehet mit mondani. Én úgy látom, hogy ezt a bajnokságot kutya kötelességünk lenne idén megnyerni! Ahol egy olyan Milan jól szerepel, aki nem ér amúgy egy lyukas garast se! És igen is jó lenne az EL-t megnyerni, mert kéne az olaszoknak az UEFA együttható pontokhoz. És sztem mi lehetünk jók az EL-ben, meg max az inter a BL-ben. Ennyi. És sajna be kéne látni, amit Del Neri is sztem jól lát, hogy Amauri, Martinez, Sissoko nagy nulla. Én sztem Pepe nem olyan rossz, de inkább csereként kéne számolni vele. Én bízom benne, hogy januárban jön egy jó csatár, meg legalább szélső védők. És nyáron meg mehetne De Ceglie, Grygera, Martinez. Mondjuk őt ide se kellett volna hozni! Tegnap nagyon rosszul játszott! És szinte mindig, mikor pályára lépett.

devil-z 2010.10.22. 20:10:04

'Ebben a csoportban még minden lehetséges, még a Salzburg is megmutatta, hogy bárkivel feltudják venni a versenyt.' - nem bárkivel, de velünk mindenképpen. A rekordbajnok Juventus 5. az Olasz bajnokságban, míg a Salzburg a 7. az Osztrákban.. káprázatos teljesítmény.

Ismeretlen_108746 2010.10.22. 20:31:14

Én azt gondolom, hogy a legkisebb mértékben sem volt kötekedő hangvételű a felvetés, s finoman még azt is jeleztem, hogy a felvetés nem személyesen kapsy személyének szól. A munkájukAT természetesen a legnagyobb őszinteséggel köszönöm én is, azonban a blog igényességét befolyásolja, hogy a közölt cikkfordítások helyes magyarsággal kerülnek-e fel. Lehet sokakat ez nem zavar, engem néha igen, de ez természetesen teljesen szubjektív. Egyik szakmámból kifolyólag én magam is sokat fordítok, talán ennek szüleménye az érzékenység. Nem gondolom, hogy a szóban forgó felvetésre bárkitől értelmes reakció volna, hogy "vegye át és mutassa meg jobban tudja e..", de ez természetesen intelligencia kérdése. LelkeD rajta, ha már másod nincsen. DonJuve: Én kérek elnézést, hogy abból indulok ki, hogy az emberek ideális esetben képesek a saját anyanyelvük használatára. Az "elváló igekötő" és "központozás" szavaknak nézz utána, ha esetleg az általános iskolában kimaradtak volna.Hozzászólásodból sugárzik az értelem, ezt meg kell hagyni. kapsy: Ha már konkrétan visszakérdeztél, egy egyszerű példa az elváló igekötő használatára. Nem "le lassultak", hanem "lelassultak". Egyébként ismétlem, ne vedd ezt az egészet személyes ügynek, s kioktatásnak, tényleg nagyon jó, hogy energiát és időt szántok az oldal szerkesztésére.

Ismeretlen_171812 2010.10.22. 21:16:00

Nézd, azt hiszem ekkora méretű hibákat sajnos a jövőben is fogok véteni. Megígérem, hogy igyekszem majd jobban odafigyelni a helyesírásomra. Két hete sincs, hogy szerkesztő vagyok a blog-on és azt hiszem, annyira az irományaim sem lógnak ki a sorból. Tudom, hogy nem kötekedni akartál, ez rendben is van és tényleg! igyekszem majd emelni a blog színvonalát, amennyire csak tudom. A többieknek meg köszi, hogy nem érdekel a helyesírásom, csak a posztok lényege! :D

Mr.Ocean 2010.10.22. 21:19:25

Engem még mindig a védelem két széle bosszant fel. Bár mostanság De Ceglie sokkal tűrhetőbben teljesít mint azt vártam. Zdenek Grygerát egyszerűen nem bírom már elviselni. Egyszerűen nincsenek olyan kvalitásai ami megfogna. 1-1-be roppant gyenge, rendeszerint elveszíti a párbajokat és általában az Ő oldaláról kapjuk a gólokat. (Most sem volt ez másképp.) "Szerencsére" komolyan nem eztkívántam neki, de a sérülésének köszönhetően nem látom majd a pályán. Motta se garancia de őt még szívesebben látom mivel támadásban jobban mozog. A mérkőzés maga pedig igen tanulságos volt. Korábban már láttam pár embernél és igen, ez a csapat Krasic,Q,Aquilani és egyéb más opciók mellett nem alkalmas az EL-re. Akkor legyünk merészek és menjünk rá a Scudettora. A "hulladékok"-tól pedig váljunk meg minél hamarabb. Hétvégén kötelező szép, jó játékot várok a csapattól.

Ismeretlen_108746 2010.10.22. 21:29:37

kapsy: A munkádat tényleg nagyon köszönjük mindannyian, hiszen a blog mindannyiunk számára mindennapi tevékenység, s nagyon fontos, hogy az ember megvitathassa a Juventus körüli történéseket. Ígérem nem fogok kötekedni minden mondaton, úgyhogy ne is foglalkozz az egésszel :-) Konkrétan nem emlékszem, hogy más cikkeidnél bármi helyesírási kivetnivalót találtam volna, komolyan nem Neked szólt az egész, de sok bejegyzésnél láttam ilyemsit az utóbbi időben, vagyis inkább egy tendenciaként vált zavaróvá. Csatlakozom a cikk tartalmára koncentrálók táborához, s várom a további bejegyzéseidet. Az energiád és elszántságod példaértékű!

Ismeretlen_171812 2010.10.22. 21:40:49

Részemről semmi probléma, és nem is szeretném ha az ilyeneket nagy dobra vernénk. :) Természetesen ha orbitálisan nagy hibákat vétek, nyugodtan írjátok le a kommentekbe, igyekszem majd minnél előbb kijavítani. :) További jó olvasgatást. :)

devil-z 2010.10.22. 21:55:15

*minnél= minél :D Amúgy szinte mindegyik webböngésző rendelkezik helyesírás-ellenőrzővel, nyugodtan használhatod ha gondjaid vannak.

Ismeretlen_171812 2010.10.22. 22:08:37

Nem bírom tovább! Kommentek nem érnek! :D

DonJuve 2010.10.22. 22:18:08

"Tisztelt" Apuleius! Ha már ilyen okos vagy nyelvtanból (gondolom másból is),akkor légy szíves segíts nekem! Az "értelem" radioaktív szó? Gondolom azért sugárzik!:-) Egy jó tanácsot ha megengedsz! Soha ne ítélj elsőre! Amúgy szép neve van a lányodnak!

Ismeretlen_108746 2010.10.22. 22:20:15

DonJuve: Ez mondjuk kétségkívül szellemes volt :-) Lányom...? Miről beszélsz?

blake11 2010.10.22. 22:34:25

Ugye mekkora bajok vannak ha nincs Krasic... Pepe,Martinez,Lanzafame,Quag. nem tudják helyettesíteni(de ők remélem idény végén távoznak is,persze ez alatt lehet feljavulnak,talán mint Tiago) Del Piero öreg,de még így is vannak zseni megoldásai.Amauri már csak hajban erős.Iaquinta lassan már a levegő vételtől is megsérül.Quag.nehezen illeszkedik be.Martinez nem való ebbe a Juvéba.Pepenek eddig voltak szép napjai.Lanzafame amúgy mennyivel is jobb mint Gio volt anno?Marchisio teljesítménye elég hullámzó,szvsz védekezésben felebté kevés.Melo-t meg kell tartani.Akárcsak Auilanit csak ne járjunk vele úgy mint Andradeval.Momo-t nagyon kedvelem de én is eladnám a Wolfsburg-nak egy megfelelő ajánlatért,mert habár az első szezonja meglhetősen jóra sikeredett de azóta mély zuhanás. Legro még jól jöhet habár ő sem a legjobb még padra sem.De Ceglie nem tudom mire lesz még képes de a mostani teljesítménye nem, elég a védelem szélére de jelenleg a legjobb alternatíva amíg vkit nem találnak.Hát Rinaudo-val nem is igazán tudom,hogy is álljak láttunk már vmit tőle,asszem egy meccsen láttam:)Sajnos Grygera is max padra lenne jó,de vannak kifejezetten jó napjai.Bonucci olykor elég bizonytalan de ettől függetlenül remek igazolás volt.Chiellini hát ő egy klasszis.Traoré-re még kiwi leszek.Motta is meglehetősen gyenge de hát ez van.Buffon remélem mihamarabb visszatér.Ellenben Storari leigazolását anno butaságnak tartottam Manninger miatt,de tévedtem bevallom mert az olasz portás bebizonyította azért jobb kapus mint Manninger. Szal Marotta remélem már erősen gondolkodik,mert nincs egyszerű dolga.Habár a védelem szélei elég gyengék,de én mégis fontosabbnak tartom egy csatár és még egy "minőségi"szélső beszerzését minimum.És hát hozzanak megint egy hasznos játékost opciós joggal lyukakat foltozni. Persze ennyi forduló után talán korai lenne leszűrni mindezt,de vhogy az olasz fociban és főleg ha a Juvéról van szó azt hiszem ez nem kockázatos.

Ismeretlen_102246 2010.10.22. 23:26:32

Apuleius: Ha egy gyereked van, akkor 50% esélye volt, hogy DonJuve eltalálja a nemét :) Nem jött össze, de legalább próbálkozott :) (aztán lehet én értem félre a szitut, úgyhogy az a legbölcsebb, ha ezek után csendben maradok... talán most se kellett volna írnom)

Ismeretlen_108746 2010.10.22. 23:30:27

ShyrKahn: Igaz, teljesen igaz :-) Most már csak az a kérdés, hogy miként kerül a képbe bármilyen feltételezett fiam, lányom, kutyám, macskám, mosómedvém vagy kaktuszom...

Ismeretlen_109592 2010.10.22. 23:41:14

nagyon kar h a kommentek nem ezek a cikkhez szolnak hozza, hanem a nyelvtani hibakat veszik celba. elso es utolso alkalommal en is ezt teszem (tudom h ott a duhongo, de ha mar ez itt kezdodott akkor hatha itt is lesz vege). eloszor is nem kellene a szerkesztokre panaszkodni h igy meg ugy irtak felre, csupan hobbybol teszik amit tesznek, a sajat szabadidejukbol vesznek el azert h nekunk (azok akik tul kenyelmesek vagyunk, koztuk en is, h mi is reszt vegyunk a szekesztesben). szamomra egyaltalan nem zavaro ha pl helyesirasi hibakat latok, ezekben a cikkekben nem az a lenyeg. masodszor biztos van egy "foszerkeszto" es az ilyen hibakat megbeszeli o a tobbiekkel. koszonetet mondanek minden szerkesztonek, hogy nap mint nap van mit olvasni ezen az oldalon, csak igy tovabb. U.I.: most egy kicsit megcafolom magam, de helyenvalonak latom elmondani, hogy a juve edzojenek a neve: Luigi Delneri es nem Del Neri

Ismeretlen_164215 2010.10.23. 00:03:06

Ilyen játék után ilyen nyilatkozatot is vártunk. Alibi.

Ismeretlen_122894 2010.10.23. 00:06:42

ez a gyerek dolog már engem is érdekel :) meccs: nagy nulla, amit nyújtottunk, a második félidőben pont egy krasiccsal voltunk jobbak, mint az elsőben, de ő is nagyon beleszürkült a mezőnybe. ez így nagyon kevés, bárki ellen. igazolások: tényleg azt gondoltuk, hogy martinez és lanzafame elviszik a baloldalt??? lanza jobb, hogy sérült, ez a martinez meg (jó a gólpassz az ővé) hát.. nem győzött meg, és krasicsot látva már nem is hiszem, hogy valaha meg fog. nyelvtan: engem inkább nem zavar, és olvasom a híreket, szerintem egy külön írt igekötőn túl lehet lépni, én még súlyos hibával nem találkoztam a CIKKEK között, a komment az más tészta :)

Ismeretlen_108746 2010.10.23. 00:21:19

Hogy a nyilatkozatra is reagáljak, ezt a Salzburg-ot néhány kulcsjátékos nélkül is verni kellett volna. Sajnos nyilvánvalóan vannak nagyon gyenge csapatrészek, s néhány igazolásról már most egyértelmű, hogy hasznavehetetlen. Az külön elképesztő, hogy valószínűleg a Lech Poznan-nal játszunk majd ki-ki meccset idegenben.

Ismeretlen_53881 2010.10.23. 08:22:10

A helyesírási vitába nem kívánok beleszólni, ezt majd Lassus lerendezi az érintettekkel, viszont lenne egy megjegyzésem. Már többen is mondták, hogy helytelenül használjuk Del Neri nevét, mivel szerintük az Delneri. Az a helyzet, hogy a Juventus hivatalos oldalán Del Neri-ként szerepel, szóval mi is így írjuk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása