Juventus-Cagliari 4-2

Gigi Del Neri csapata a csütörtöki, Palermo elleni hazai vereség után próbált meg javítani.

juve-cagliari

Először kapott helyet a Juventus kezdőcsapatában az új szerzemények közel Leandro Rinaudo, illetve Alberto Aquilani is, továbbá már a cserék közé volt nevezve a sérüléséből felépülő Jorge Martínez.

A találkozó minden bizonnyal emlékezetes marad Milos Krasić számára, aki a Cagliari ellen megszerezte első góljait a Bianconeri színeiben, egészen pontosan mesterhármast szerzett.

Az első gólja egy szabadrúgás után született, amikor is a védők által kifejelt labdát kapásból a lábak mellett a rövid alsó sarokba lőtte. A második gólját Pepe asszisztja előzte meg, aki a baloldalról adta be a labdát, ami magas volt Iaquintának, azonban a vendég védő elé beszúrt Krasić, és a kapus már csak belepiszkálni tudott a labdába, hárítani nem volt képes.

2-1 volt a félidei eredmény, az első Juve-gól után néhány perccel Matri egyenlített.

A második félidő első negyedórájának végén egy Pepe-szögletet követően középen a tumultusból Bonucci talált a kapuba, megszerezve ezzel szezonbeli 3. gólját.

Krasić a 70. percben tette fel a koronát a teljesítményére, amikor ismét egy szögletet követően, a védők tisztázása előtt berobbant, elvitte a labdát két védő mellett, majd a büntetőterületen belül lőtt, azonban a lövése pont annyira pattant meg egy védőn, hogy a kapus már ne tudjon hárítani.

A végeredményt a 81. percben egy szép indítást követően Matri állította be. 4-2

A Juventus így jelenleg a 9. helyen áll a Serie A-ban, és a listavezető Interhez képest 3 pont hátránnyal várhatja a hétvégi derbit.

JUVENTUS - CAGLIARI 4-2

Összegzés:

Gólok: Krasic 13', Matri 20', Krasic 34', Bonucci 58', Krasic 70', Matri 81'

Sárga lapok: Rinaudo 36', Krasic 70', Sissoko 85'

JUVENTUS: Storari; Rinaudo (Legrottaglie 74'), Bonucci, Chiellini, Grygera; Krasic, Felipe Melo, Aquilani (Sissoko 78'), Pepe; Amauri, Iaquinta (Del Piero 81').

Fel nem használt cserék: Manninger, Marchisio, Martinez, Quagliarella.

Edző: Del Neri.

CAGLIARI: Agazzi; Perico (Pisano 65'), Canini, Astori, Agostini; Biondini, Naigollan, Lazzari; Cossu (Nenè 63'); Acquafresca (Laner 72'), Matri.

Fel nem használt cserék: Pelizzoli, Ariaudo, Magliocchetti, Ragatzu.

Edző: Bisoli.

Bíró: Brighi

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884652986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_102194 2010.09.27. 13:07:58

Alapvetően örülök, de! Vannak keserű pirulák a számban rendesen a tegnapi ill. az elmúlt meccseket tekintve! A védelem egész egyszerűen a Juve valaha volt leggyengébb védelme, számomra! Ilyen orbitális hibákat komolyan a siófok-nagycsécse meccsen nem látok!!!!Első kérdésem tehát Mr. Marotta : - Hol a f@szba van a védelem???????? A másik a csatáraink elképesztő impotenciája, hol vannak a mindig gólra éhes vércse támadóink?????????????? Ekkora "alibit" mint amit néhányan bemutatnak az első szekcióban még legszebb NBIII-as korszakomban sem tudnék felidézni!!!!!Vicc!!!!! A legnagyobb vételünk /az egyetlen egy!/ Krasic volt illetve Storari! Ramélem a szerb meggyőzte a benne kétkedőket és belátják hogy a "nem olyan nagy sztár!" kijelentést kicsit át kell értékeljék magukban! Nincsenek illúzióim a City ill. a ratyi Inter elleni meccs előtt, mert tudom hogy ez a védelem oda annyira kevés lesz mint Fekete Pákó az X-faktorban..... De azért persze hajrá Juve, meg az ilyenkor szokásos közhelyek, bár én már jobban örülnék ha valami védőkkel tárgyalgatna a nagy mágus....

Ismeretlen_150170 2010.09.27. 13:17:00

-ez a kommentem inkább ide való- Ha úgymond a gyengébbik felállásunkkal is sikerült nyernünk akkor olyan nagy baj nem lehet. :) Egy biztos, egy komolyabb csapat ellen nem szabad betenni Amaurit meg Jakit! Szánalmasak! Tud valaki a seria a-ban ennél gyengébb csatárkettőst mondani? Mert annak fizetek egy sört! :) Nevetséges hogy a juventusnál számolnak velük! Szerintem Krasic is úgy volt vele hogy bement inkább a kapu elé és nem eröltette a szélső játékot mert ő is látta hogy ezekre kár pocsékolni a labdákat! Gyakorlatilag támadót játszott a szerb nem szélsőt! az sem kérdés hogy egy man. city vagy egy inter ki tudja majd kapcsolni Krasicot onnantól kezdve meg majd köpni-nyelni nem tudunk! A védelem katasztrófa és nem a szélsőket kellene újfent szídni! Bonu és Chiello párost csak nagy jó indulattal lehetne nevezni védelemnek inkább csatárok! :) Del Neri elkezdhetne dolgozni egy-két új felálláson is! pl 3 belső védős rendszert is kipróbálhatná a szélső védőink csak dísznek vannak a pályán! A tegnapi meccsen látott valaki tőlük felfutásokat a támadásban vagy ütközéseket a védekezésben??? Lehetne 5 középpályás is mert ott meg szerintem nagyon jól állunk, nagyon sajnálom hogy Sisso nem kap elég lehetőséget, szükség volna pedig a hosszúlábaira annak ellenére hogy a Melo jó formában van. Pepe gyerekről meg csak annyit hogy semmi átütőerő nincs benne, szorgos hangya egy közép és kis csapatban elmegy ide kevés! Még a Martinez-ben bízhatunk hisz még sokat nem láthattuk játszani! Az tényleg jó hogy sok gólt lövünk ilyen szempontból fejlődtünk, mind ezt ugy hogy gyakorlatilag nincs egy vérbeli csatárunk, nagyon érdekes! Krasic-al meg csak óvatosan, ne szálljunk el vele, tegnap jókor volt jó helyen :) a man city és az inter ellen több kell, anno nedved is játszott középen szerintem a szerb is jó lenne ott, mert tegnap is nagyon sokat volt kapu előtt meg középen, mondjuk én azt se bánom ha minden meccsen a középályásaink meg a hátvédeink szerzik a gólt, meg hogy nem játszunk jól csak a bl helyezés meg legyen mert akkor tuti jön egy-két klasszis player! Ezt a euró lúzerliga sem izgat nekünk nem ott a helyünk! A jaki-amagyuri duót meg egy az egyben elcserélném erre a Matri-ra ha lehetne, persze a mi védelmünk ellen egy Torghelle Sanyi játéka is felértékelődne de rendesen! Trez gyere vissza!!!

Söci 2010.09.27. 13:20:13

asveed: Valóban nem jól működik a védelmünk de azért a magyar focihoz nem kellene hasonlítani mert a mi bajnokságunk a leggyengébbek között van és azért a juveba a védők nem "kis" nevűek.A támadás kezd kialakulni még ha szerencsés gólokat is lőttünk mivel az is kell a sportba.Kíváncsian várom a city és inter elleni mérkőzéseket. FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_102194 2010.09.27. 14:10:31

Söci : A védelmünk legalább a magyar szintet üti meg jelenleg, sajnos! Itt a név semmit nem jelent, lásd Real Madrid Galaktikusok korszaka! Nem igazoltunk igazán jelentős védőt, olyat aki tenne is hozzá vmit!Ezek a Rinaudo féle gyerekek nálam kb. Knezevic, Stendardo,stb szintet ütik meg csak!Ők meg mint látjuk nem sokra vitték sem itt sem máshol....

Risard 2010.09.27. 14:40:07

Igazán nem értelek titeket!mikor Capello/Ranieri keze alatt sipárogtatok hogy kevés gólt lövünk!most lőjük a gólokat erre ez sem tetszik!védelem tényleg sok gólt kap!De megnézném hol van olyan védelem amely 5 meccs alatt ütőképesen összeáll!Sehol!Új a kapus új 1 belső védő új a jobb szélső és a bal szélső is nálunk jobb oldalon játszott!Szerintem nem lesz ez így rossz,főleg úgy hogy európa leggólerősebb belsővédős párosunk van!Szerintem Buffon rutinjával irányításával előbb összerázódna ez a páros de Storari val is menni fog ez!FORZA JUVE

Risard 2010.09.27. 14:44:22

Magyar szint?????? Szerintem egy Seria B-s csapat itthon tuti bajnok lenne!!!!!! Úgyhogy kicsit durválom ezeket a hasonlatokat!És feleslegesek is ezek!

Ismeretlen_102246 2010.09.27. 14:56:54

@pedronegro: egyetértek. A kezdő csatárduó soha ne legyen még egyszer ugyanez... Ha Q és Papa kezd, akkor legalább a támadójátékunk is szebb, hiszen két csatárunk is tud alkotni vmit a labdával. A védelem valóban katasztrófa, viszont látok koncepciót abban, ami történik. Talán egy-két hónap múlva a védelem is jobb lesz (rövidebb időtartamban nem érdemes reménykedni).

Ismeretlen_102194 2010.09.27. 14:59:50

Risard látom te aztán vágod a lényeget!Grat! Nyílvánvaló hogy neked van igazad, és mindenki más véleménye eretnek dolog!Pffffffffff Továbbra is tartom: egy NAGY rakat szar a hátsó alakzatunk! Lapozzgass még juve krónikákat, esetleg te is rájössz hogy miért mondom ezt!

Delpiero10 2010.09.27. 15:21:19

asveed: helyesbítelek nem magyar szintűek mert azért már csak a futómennyiségben is lényegesebben jobbak és erőnlétileg is de abban igazad van hogy a név sokszor nem jelent semmit.Viszont ezek a védők lényegesebben jobbak ennél mint amit itt mutatnak gondolok itt Chielló-ra és Bonura mert tőlük sokkal jobb szereplést várunk ellentétben a magyar védőkkel:) Pont ezért bosszantó ez a szereplés amit produkálnak.Remélem magukra találnak és januárban jön még 1-2 klasszis védő és akkor játszhatunk csatárok nélkül is:)Én azért adok még időt Jakinak és Amaurinak és talán összeszedik ők is magukat.És ha a védelmünk rendeződik és továbbra is tudjuk tartani ezt a gólerős formát akkor nyugodtan nézhetjük a meccseket és élvezni is fogjuk.úgy látom azért talán Del Neri helyrerázza a csapatot mégha sok mindenki szidja is mert én hiszek benne hogy a Sampot sem csak véletlen vezette a Bl-be!!Úgyhogy kitartás mindenki részéről mert ha olasz szurkolótársaink ennyire kitartóak és türelmessek nekünk is annak kell lennünk!!Forza Juve

Ismeretlen_150170 2010.09.27. 15:22:27

Egy győzelem után ne vitatkozzunk! Nem a hasonlat a lényeg hanem a végeredmény, hogy ez a teljesítmény amit a védelem produkált az elfogadhatatlan és luxus, mert az egy dolog hogy végre vannak gólok és ennek mindenki örül de ha belemegyünk egy gólpárbaj versenybe egy mancity vagy inter ellen akkor nem kérdés hogy ki fog ki kerülni vesztesen az akinek nincs védelme! A Cagliari nem egy világverő csapat és még se tudtuk a támadásaikat megakadályozni pedig nem voltak nagy rohamaik! Nb1-es szint hasonlat gondolom a kritikán aluli kifejezés szinonímája mely ilyen formában a látottak alapján egyáltalán nem túlzó!!!

csokitaylor 2010.09.27. 15:48:02

úgy látszik ha nem nézem meg a meccset, nyer a csapat... összefoglalót néztem a meccsről, amit le lehet szűrni hogy Krasicnak minden sikerült tegnap, és gyakorlatilag ez mentett meg minket. ha a védelemben nem lesz komoly változás, akkor viszont nagy baj lesz idén, mert mindig nem fog így elsülni valakinek a lába. Bonucci mögül rendre úgy bújnak ki a támadók mikor jön nekik a beadás, hogy én nem is értem hogy profi létére rendszeresen hogy képes ezt hagyni nekik. sok gólt kaptunk már így... :S ha gólszerzésben tudjuk állandósítani a jelenlegi formát az jó lenne, de a kapott gólokból sokat kéne faragni, szóval rengeteg még a munka.szerintem ezt fínomítani lehet, de igazi megoldást majd csak a következő nyár hozhat, ha a vezetők rendesen a zsebükbe nyúlnak védő ügyben, és leszállnak erről az olaszozás témáról. Bonucci számomra egylőre nem hozza azt amiért indokoltnak látnám az érte kiadott 15(?) milliót (még a góljai ellenére sem), ugyanakkor még mindig bánom hogy Diegot elzavartuk, szerintem Krasic-al nagyon szép dolgokra lettek volna képesek együtt. de ez van. Forza Juve

juve94 2010.09.27. 17:46:32

@asveed... A BFC Siófokot hagyjad légyszíves:D Éppen most basztuk meg a Derbecent egy négyessel;) Viccet félretéve télleg kva gyengékvagyunk hátul és ezen nyáron kellett vna változtatni.

Csülök 2010.09.27. 17:47:48

Hát, a tavalyi évhez képest a góllövés annyira nem nehéz(kivéve Palermo és Bari) ebben javultunk.... most már csak a Védekezésen kéne jívtani... Iagzából nem is tudok olyan embert a védelembe,aki valóban hasznos,jó és számunkra megszerezhető lenne....

Ismeretlen_96517 2010.09.27. 17:49:39

szerintem meg bárkitől kaphatunk 2 gólt, ha közben lövünk 4et! ;)

Roli921 2010.09.27. 18:45:01

Nem értem hogy egyeseknek semmi sem jó.Végre izgalmas Juve meccseket látok. Szerintem ez nagy előrelépés. Egyébként meg nem 4 ember védekezik hanem egy csapat. Kár azt a négy embert hibáztatni sokszor a középpályások nem értek vissza. Csapatként kell megtanulni védekezni és támadni is, de szerintem jó úton haladunk.

Ismeretlen_144003 2010.09.27. 19:36:33

A védelem tényleg nem volt valami fényes (finoman szólva), és ebbe nem mennék bele mélyeben! Viszont a csatárokról (Jaki, Amauri) annyi megjegyeznék, hogy szarul játszottak, DE (nem akarom védeni őket) figyelebe kell venni, hogy Jaki több mint 1 hónapot hagyott ki, illetve Amauri is 2 vagy 3?. És aki volt már sérült huzamosabb ideig az tudja, hogy a serülés után borzasztóan nehéz visszatérni (állandó terhelés, meccsek irama)! Remélem pár meccs és újra örülhetünk a csatároknak, legalábbis Jakinak!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9918) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4143) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4173) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása