Marotta válaszolt a kritikákra

A Juve igazgatója elégedett az átigazolásokkal.

A Juventus elveszítette első bajnoki találkozóját a Bari vendégeként, és az átigazolási időszak utolsó napján Marco Borriello megszerzéséről is lecsúszott az Öreg Hölgy.

A Juve igazgatóját sokan kritizálták, amiért a sok érkező között nincsenek igazi sztárok. Amikor arról kérdezték Marottát, mivel válaszolna a kritikusainak, a szakember a következőt mondta:

"Azt, hogy leigazoltunk 11 játékost. Tulajdonképpen egy csapatot. És ebből a 11 játékosból négy most a válogatottjával van." - olvasható a football-italia.net weboldalon.

"Három célunk van. A csapat megfiatalítása, de olyan játékosokkal, akiknek a legmagasabb szinten is van tapasztalatuk, a légkör megújítása, és a fizetési kiadások csökkentése. Ezt mind megvalósítottuk, és sikerült a keret teljessé tétele."

Marottát Diegóról és Džekoról is kérdezték.

"Ami Diegót illeti, ő nagy bajnok, de nem illik bele a 4-4-2-be."

"Džeko? Őt egy olyan játékosnak tartjuk, aki meccseket dönthet el, Európa egyik legjobb csatára, mi mindent megtettünk érte. Dieter Hoeness azonban nem engedte el. A Diego-transzferbe is megpróbáltuk bevonni, a németek azonban nem akartak hallani erről."

"Újra megpróbáljuk majd megszerezni, de van egy olyan érzésem, hogy végül majd a Bayern München-ben köt ki..."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134652917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frustrate 2010.09.02. 20:19:54

Engem inkább egy patkányra emlékeztet.

szentkuti_david 2010.09.02. 20:28:57

Moggit vissza de nagyon gyorsan !!!!!!

Juventus YE · http://juventus blog 2010.09.02. 20:32:46

Te faszfejű,csapna el valami!!!

Ismeretlen_53881 2010.09.02. 20:42:50

Ha jók leszünk a bajnokságban, visszaszívjátok? ;) Nyilvánvaló, hogy hosszútávon gondolkodnak, nem kell azonnal anyázni. Várni kell és szurkolni.

Csülök 2010.09.02. 20:52:14

Dzeko szerintem tuti, hogy nem marad a Bundesligaba...

devil-z 2010.09.02. 20:56:16

'A Juve igazgatóját sokan kritizálták, amiért a sok érkező között nincsenek igazi sztárok.' - nekem elég lett volna ha olyan játékosokat hoz akik tudnak focizni. 'leigazoltunk 11 játékost. Tulajdonképpen egy csapatot.' - érdemes lett volna a minőségre és nem a mennyiségre menni. 'Ami Diegót illeti, ő nagy bajnok, de nem illik bele a 4-4-2-be.' - ez egy iszonyatos baromság, hogy egyszerűen a 4-4-2 felálláson kívül nincs számunkra élet, mintha csak ez az egy formáció létezne. Végülis ez sem érdekelne ha működne, de az eddigi látottak alapján ez nem életképes felállás számunkra.. passerby: mi számít jó szereplésnek? tulajdonképpen ha a középmezőnyben végzünk akkor is kimagyarázzák, mindig van kifogás és mindig lesznek olyan szurkolók akik el is fogadják s droid módjára bólogatnak. Vagy gondolod az élmezőnyben leszünk? akkor tulajdonképpen nem a Bari vagy más 'kis csapat' lesz a meglepetés, hanem mi. Mindenesetre ha a Juventus ismét egy szégyenletes szezont produkál, akkor érzésem szerint a csoda sem segíthet rajtunk.

Ismeretlen_149085 2010.09.02. 20:59:12

Diego tavaly három felállásban is bizonyíthatott.

Ismeretlen_108746 2010.09.02. 21:04:33

Marotta lényegében semmi értelmes magyarázatot nem ad semmire. Nagyjából nekem is hasonló kommentek jutottak eszembe, mint devil-z-nek, így nem sok teteje lenne ismételni a leírtakat. Érdekes viszont amit Dzeko-ról mond, mert mintha Dzeko kifejezetten azt nyilatkozta volna, hogy távozni akar Németországból. Na ha Marotta idehozta volna Dzeko-t, egészen máshogy állnának a dolgok.

bucikaaa 2010.09.02. 21:05:47

Sztem se kell itt mindenkit megölni, majd idővel eldől, hogy áldjuk vagy átkozzuk ezeket a lépéseket. Bár nekem ez, hogy csak 4-4-2.. elég siralmas. :D

Ismeretlen_164215 2010.09.02. 21:05:59

devil-z: Mit érne a minőség, ha még ennél is foghíjasabb lenne a csapat? Most képzeld el Zebinát a jobb oldalon, Grossot a balon, középen Legro és Chiellini, védekező középpálya még úgy ahogy oké Meloval és Sissokoval, de két oldalt ki lenne? A kiöregedett Camo, aki három meccset nem képes egymás után lejátszani lap vagy sérülés miatt. Bal oldalt Giovinco, akit az olasz bajnokságból bárki lebirkózik? Vagy DC, a beadások királya? Mit érne ebben a környezetben egy Diego meg egy Dzeko? Diego tavaly megmutatta, mit tud tenni, ha a csapattagok nem szedik le róla az embereket. Dzekot nem fognák szerinted min. 2 emberrel? Ide teljesen új csapat kellett, méghozzá fiatal. Legyen most meg az alap, akikhez majd 1-2 éven belül igazi sztárokat lehet igazolni. Legalábbis szerintem.

Ismeretlen_161952 2010.09.02. 21:13:03

én akkor is a juve-nak szurkolnék ha idén a középmezőnyben végeznénk (nyilván elégedetlen lennék) de ettől még nem érzem magam droidnak. passerby-nak igaza van. az idő megválaszolja a dolgot. és itt nem csak a foci minőségére hanem a pénzügyi stratégiára is gondolok. abban meg devil-nek van igaza, hogy a szar szereplés meg úgyis meg lesz magyarázva... de nem erre gyúrunk nemigaz?

isk 2010.09.02. 21:17:17

Mégis mi a f***t vártatok??? Jön C. Ronaldo, meg Messi, a világ legjobban fizetett labdarugók?? Honnan lenne annyi pénze a Juvénak? Meg ha lenne, akkor is idejöttek volna ilyen szégyenteljes szezon után??? Vagy építse a csapatot Diegora, hogy szintén nagyot bukjunk mint tavaly, a 4-3-1-2vel? Mégis kiket vettetek volna a helyében? Gondolkodjatok már, ez nem FIFA meg Manager! Vagy ti még így is jobban csináltátok volna??? Nem hiszem. Ha meg tarol majd a Juve, akkor majd Marotta az isten, meg mittomén. Idő kell még ennek a csapatnak, hogy összeszokjon. Majd tuti lesznek néhányan vagy sokan, akik ugatni fognak nekem, de engem nem érdekel.

bucikaaa 2010.09.02. 21:28:05

A 10. forduló körül már kialakul majd egy kép, hogy melyik csapat milyen erős (leszámítva a későbbi hullámvölgyeket). Én személy szerint legesélyesebbnek az Intert és a Milant tartom, de lehet, hogy az Inter is megbukik Benítezzel vagy a Milannak se jön be ez az Ibra-Rubinho erősítés (amit azért kétlek). Ha meg szar szezonunk lesz.. lehet tényleg, hogy hosszabb távon gondolkodnak, sok minden van amit úgyse értünk, hogy mi miért történik. Most mindenki, egy páréves csapatot akar, mint a Real meg a City? Én személy szerint jobban örülnék egy olyan Juvénak ahol érzem, hogy a játékosok a klub részei nem pedig összevásárolt nagycsapat.

Ismeretlen_633 2010.09.02. 21:29:09

"Ami Diegót illeti, ő nagy bajnok, de nem illik bele a 4-4-2-be." Ez mi? mi a fasz ez? már bocsánat.DE hagyjon már a kifogásaival, ő is látta, hogy ment neki a felkészülésen és hajtott, meg küzdött.De ha már eladtuk Diego-t akkor miért nem vettük egy "bajnokot" és miért csak olaszokat akikben nincs kreativítás, nincs fantázia. Ez itt a kérdés.Ha már elb.szta akkor miért nem tette jóvá????????

bucikaaa 2010.09.02. 21:29:26

Robinho az a Rubinho. Sry! :)

Ismeretlen_102246 2010.09.02. 21:30:44

"Ami Diegót illeti, ő nagy bajnok, de nem illik bele a 4-4-2-be." Az nem zavarta, hogy nem Ő az edző és az edző másként gondolja? Nagy bajnok? Akkor miért kell eladni... főleg miután a selejtezőkben végig 4-4-1-1-ben játszatták második csatárként Diego-t... Marotta csak löki a rizsát... a felét se higgyétek el, amit mond. Szar ember.

Victor90 2010.09.02. 21:31:01

Marotta lépcsőről-lépcsőre a jövő Juventusát építi!Diego el lett adva,nem tudunk mit tenni,nyelni kell egyet és továbblépni!Motta,Bonucci,Traore,Krasic velük kezdi meg Marotta a jövő csapatát!Selejtezésünk jól sikerült,igaz sok pénzt nem látunk belőle,de majd nézzétek meg így mennyivel csökkent a fizetési kiadás igy a klubnak!59millio euróról-ha jól tudom 30-ra!!Lehet károgni itt egyeseknek,nem mi döntünk ha nem Ő,úgyhogy vagy tetszik nekünk,vagy lehet szurkolni jobb csapatoknak is mint jelenleg a Juve!!Nem 1 meccsből kell kiindulni,nagyon sok érkező volt a csapatnál,össze kell kovácsolódni és akkor jó lesz majd minden ha jönnek a sorozatos győzelmek!Mindörökké Juve!

Mr.Ocean 2010.09.02. 21:34:10

passerby, 2010. szeptember 2., 20:42 Adjunk nekik 1 évet, de utána ők ismennek ahogy Diego? Vagy nekik több idő kell és adjuk is meg? (: Értem a koncepciót. Fiatalítás stb. De ez sem 2nap. Ha Diegot elzavarták 1 év után akkor ők vajon megérdemelnek majd több időt?..Remélem tévedek és nagyot alkot ez a két bohóc.

real_bro 2010.09.02. 21:36:14

Nagyon nagyon viccesek vagytok :D Krasic,Q, Aqu, Bonucci,Motta. MINŐSÉGI igazolsáok, HOSSZÚTÁVRA. Diegot leszámítva,hogy teknikás, jól néz ki és szép a neve, miért sírjátok ennyire vissza? Tavaly még "buzisecco" volt,mert nem jött be. Semmit nem tett még le az asztalra, volt egy éve gyakorlatilag a posztján, és alig volt hasznunk belőle. Az,hogy bundesligában hero,nem mond semmit. Totál más a két liga. Ott sokszor 7-8-9 gól van egy meccsen, a csapatok meg 3-3ba vezetik félpályától a labdát Achtung meg Adolf nevű névtelen védőkre. Egyáltalán nem mérvadó,hogy valaki ott kiemelkedő. Dzeko meg már megint teljesen más téma. Mehet a sírás,de alig buktunk az átigaolási transfereken, mindenkit \kivéve Martinez, akit én se értek\ reális áron vagy alatta vettük. Egyik legfiatalabb keretünk van, 8-10 olyan játékossal akivel 5-10 évre lehet tervezni. Nem tudom mit vártok, egy leigázott ,szétesett Juvét kaptak akiből hosszútávra kell bajnokcsapatot csinálni. Vehettünk volna 3x éves Forlánt 2xmm euróért és stb. ,de SEMMI értelme nem lett volna? Balvédő ? Kit hoztatok volna aki reálisan mozdítható, minőségi playa? Vicces és szánalmas,mennyire ért mindenki a focihoz, és mennyire tudjátok a szart dobálni. Murinyó, a világ legjobb edzője is azzal "védezik",hogy 5-6 playát nehéz beépíteni rövid idő alatt és új csapatot kreálni. És ez nem alibi, ez tény. Ez nem a fifa ahol megveszed a 87-es diegot és már bajnok is vagy. Diego nem illik az elképzelésekbe,ez van. Szerintem csomó pénzünk lesz jövőre igazolásakra,mivel nem észnélkül szartuk el idén a 80mm-et \ha jól gondolom kb -20mm-ben zártunk, ami nagyon nagyon kedvező és jó képet ad arra,hogy jövőre hol lehet még szépíteni a csapaton. Krasic meg Q még nagyon sokat fog villogni,de kb. 1 hete vannak a csapatnál, MI A SZART VÁRTATOK? Elhiszem hogy mindenki türelmetlen, ÉN IS AZ VAGYOK. De fogjátok fel,hogy egy öregedő B-ből visszatérő csapatot, baromi nehéz újra világelitbe hozni. És Secco-banda el is égetett még kb. 3 évet az "életünkből". Ez van,el kell fogadni. Barcánál se 2 hét alatt lett a vlág legjobb csapata. Ez egy folyamat, ami szerintem kifejezetten jó úton halad. Motta-Bonucci-Chiellini az olasz védelem alappillérei, Krasicot mindenki akarta, hát megkaptátok. Q az egyik legjobb olasz csatár, Pazzini\Dzeko közül valamelyikkel életveszélyes páros lesznek. AQ-t meglátjuk, benne is nagyon sok a potenciál. RELAX srácok, visszatérünk oda ahova valók vagyunk. Csak ne észnélküli magyar módjára anyázzatok már egy kicsit mindenkit ,hanem gondolkozzatok és kicsit fogjátok fel a dolgokat.

Ismeretlen_108746 2010.09.02. 21:41:00

Valóban -20 millió körül zártunk, de ebből hány játékosunk lett? Na merthogy a javarészük kölcsönbe jött, velük azért nehogy már úgy számolgassunk, mintha olcsón leigazoltuk volna őket. Hangzatos ez a szám, de egy kicsit érdemes gondolkodni is rajta. A valóságban ebből nem feltétlenül azt lehet csak kiolvasni, amit sokan kiolvasnak belőle.

Ismeretlen_114321 2010.09.02. 21:41:28

Az a baj, hogy ez a leigazolt új "csapat" még csak nem is a miénk. Majd ha kifizetjük őket jövőre, akkor lesznek azok.

devil-z 2010.09.02. 21:41:36

venember83: Szerintem van különbség aközött, hogy idehozott 11 embert akinek jóval több mint a fele felesleges, és aközött, hogy idehozott volna 4-5 embert akik valóban erősítést jelentettek volna. Rájuk lehetett volna alapozni, de ilyen Martínez/Pepe/Sörensen/Pinaudo/ stb. alakokra nem igazán. A magas létszám egyedül a sérülések miatt jöhet jól. Egyszerűsítve: a kezdőcsapatban is több olyan töltelékember van akiknek jobb esetben cserének sem lenne szabad lenniük, nem beszélve arról, hogy őket mégúgysem tudunk pótolni sérülés/hiányzás esetén. Nem azt mondom, hogy minden igazolás pocsék volt, csupán 90%-a. :]

Ismeretlen_149053 2010.09.02. 21:43:35

Real-bro: egyet értek veled! Forza Juventus!

Ismeretlen_164215 2010.09.02. 21:58:49

devil-z: Nézd meg, mennyi pénz lett elköltve. Kb. ennyi állt rendelkezésre. Húsz millió. Abból kit vehetett volna meg? Jó esetben VdV és még egy középpályás, vagy esetleg Robinho, ennyi. A védelem erősödött volna? A fizetések csökkentek volna? A csapat megfiatalodott volna? Sajnos a mennyiségre kellett rámenni, és hidd el, nekem se tetszik, mert én is pl. Juve - Chelsea BL döntőn szeretnék izgulni, de most kb. ennyit lehetett tenni.

Tony 2010.09.02. 22:27:12

ShyrKahn-al ritkán értek egyet,de most nagyon is. 4-4-2be nem illik bele? És ezt ő milyen alapon állapítja meg? Spórolni is lehetne,ha kirúgnák Cel Nerit és Marotta venné át azt a helyet is. Ha meg Diego ennyire nem illett bele az elképzelésekbe akkor a selejtezőkön vajon miért volt kezdő ember? Nevetséges ez az ember.

Szabi 2010.09.02. 22:58:33

A pénz kevés, a jövőben meg csak kevesebb lesz! Ha ez a szezon sem jön össze - márpedig sanszos, hogy nem - akkor szép lassan lemásolhatjuk az Arsenal játékospolitikáját és a spanyol akadémiai rendszert, hogy 10 év múlva esélyünk legyen a scudettóra és/vagy a BL nyolcaddöntőre... Persze ehhez elengedhetetlen a kimagasló szakmai háttér, ami jelenleg nem úgy néz ki, hogy megvan! A végén meg jönnének majd a gazdag arabok, ami azért szar ügy lenne!

Szabi85 2010.09.02. 23:13:57

Várjuk ki, mi lesz ebből. Secco és Blanc minden idők legrosszabb csapatát adta át, mivel ilyen szarul még Juve nem teljesített mint tavaly... ezt azért ne felejtsük el. Örülhetünk, hogy sok nagyfizujú, kiégett játékos elhúzott. Elég érdekes, hogy Zebinát, Trezt és Camoranesit a kutya se akarta megvenni, nekünk kellett szerződést bontani. Milyen fizuk lehettek itt? Nem sok piacon is értékes játékosunk volt. A távozók között Diego, Cristico, Giovinco és a jó VB szereplés miatt Poulsen ért valamit. A többieknek akkora fizujuk volt, hogy így már nekünk kellett fizetni azért, hogy elhúzzanak. Így azért nehéz költekezni, hogy még az eladnivaló játékosért is nekünk kell fizetni. Marhára el voltak baszva a szerződések. Ilyen öreg, sérülékeny és motiválatlan játékosoknak nem lett volna szabad ekkora fizut adni. Most vannak fiatal játékosaink, akik nem igénylenek akkora fizut, mint elődeik. Ha meg csak alibizni jöttek, akkor mehetnek is vissza 1 év után ahonnan jöttek. A Bari elleni meccs siralmas volt. Ez is tény. A támadószekciónk vagy nincs összeszokva vagy tényleg egy kalap s***. Azért vagyunk szurkolók, hogy bizakodjunk. Hátha jó sül el ez a vérfrissítés.

Kotrevák Kelly 2010.09.02. 23:14:53

Szabi: Jöhetnek a gazdag arabok! Amit tervez a Fifa, aszerint pár év múlva az arab tulajok egy eurocenttel sem járulhatnak hozzá az átigazolásokhoz. Szép lassan egyre kevesebb pénzt juttathatnak majd a csapatoknak, illetve minden csapat max. annyit költhet majd, h nem menjenek át mínuszba. Nem lehet majd orrba-szájba költekezni és eladósodni! Elvileg aki el lesz adósodva, nem is fog tudni igazolni. Sztem meg ebből a mai Juvéból többet nem tudtak kihozni Marottáék. El kell fogadni! Én még adok nekik pár fordulót, h bizonyítsanak. Mondjuk azért jobb lett volna győzelemmel kezdeni, mint ezzel a blamával...

bucikaaa 2010.09.02. 23:31:25

Hát én is támogatom, ezt a honosításos dolgot. Az angol foci is a külföldiek miatt megy jól meg a nagy tartozások miatt amiket nem sajnálnak. Ezek pedig tönkrevágják a focit, persze vannak akik élvezik. Ha megnézitek azért a mostani 4-esből (Inter, Milan, Roma, Juve) a miénk a legolaszabb keret ami azért sztem jó.

fmsteve 2010.09.03. 08:43:05

JAh mienk a legolaszabb csak nem megyünk vele sokra :)

Ismeretlen_114665 2010.09.03. 10:15:44

Szar duma... "nem illett bele a 4-4-2-be" ez hol magyarázat arra, hogy áron alul adtuk el!!?? Egyszerüen leiskolázott Hönesz te NIEMAND!!!! Dzekoval is ő irányított meg Diegoval is, vicc és vicc ez barátaim...

Ismeretlen_168970 2010.09.03. 10:19:57

Már most mentegetőzik ez a gerinctelen balfasz, hogy jövőre hogyan alázza meg a másik Hoeness... Esküszöm, szerintem Marotta egy mazohista buzi, aki szereti saját magát megszopatni... :P

csakakriston 2010.09.03. 10:20:55

nevetséges ez az örökös károgásotok. igenis nagyon sokat erősödött a keretünk!!! olyan játékosok jöttek, akiknek most fog jönni a felszálló ág és nem a levezetés...kérdem, amikor anno Camo idejött, olyan kurva nagy sztár volt?? nem, hanem az lett belőle. sajna a csapatot eddig toldozták foldozták egy-egy igazolással és szép lassan kiöregedett, kiégett az egész társaság. kellett csinálni egy nagy leltárt, ami megtörtént. a kölcsönszerződések miatt pedig jövőre el lehet dönteni - nem illúzió alapján, mint diegonál, hanem egy 1 év juvés pályafutás után! -, h ki ai, akit érdemes végleg megvenni. arról nem beszélve, h ezeknél az opciós vásárlásoknál sokkal olcsóbban meg fogjuk tudni venni ezeket a játékosokat, mintha most kellett volna őket egyben kifizetni. emellett jövőre meg jöhet 1-2 nagy név és bajnokok leszünk. ennyi. eddig nagyon jól csinálják...

Ismeretlen_114665 2010.09.03. 10:32:33

Majd annyira fogjuk megvenni őket mint idén Candreva-t meg Cacares-t, (teljesítményre velük se volt baj) Traore és a többiek Q-val pedig semmivel nem fognak kevesebbe kerülni mint ezek... Nincs lóvé ennyi az egész, ami meg volt azt beleöltök Martínez-be (Y) überfasza ez a Marotta tényleg...

Type-R 2010.09.03. 10:39:16

"Ami Diegót illeti, ő nagy bajnok, de nem illik bele a 4-4-2-be." én ezt nem értem! nem értem, hogy egy játékost miért kell eladni azért mert egy másik taktikát alkalmazunk? régen nem volt ilyen! vagy Zidane is pont azon a poszton tudott csak játszani, ahova Lippi küldte? vagy annyira legyökerezett Diego a csatárok mögé, hogy nem tud adaptálódni egy másik felálláshoz? vagy miért ragaszkodik Del Neri a 4-4-2-höz ennyire görcsösen, nem tud egy kicsit módosítani? gondolom ha Mourinho egy némiképp más felállást talál ki, nem küldik el egyből C. Ronaldot, mert nem illik (pont) bele az elképzelésekbe. nekem egy mondvacsinált oknak tűnik!

csevi82 2010.09.03. 11:57:20

De basszus... Tök felesleges ezzel foglalkozni már...Diego elment és kész... Most ez van...Igy igazoltunk és KÉSZ...! Most már ezzel kéne lassan foglalkozni nem hogy ki jöhetett volna. Úgy is ki fog derülni mire lesz képes ez a keret a szezonba. És ahelyett hogy ezt is alázzuk meg azt is tartsunk össze és higgyünk a csapat erejében...nem feltétlenül kell atomnagy neveket igazolni hogy egy egységes csapat legyünk(lásd..BARI..)most játszottunk ellenük nevenincs játékosokból áll(ezt nem rossznak szánom csak ugye nem azok a tipikus"világsztárok'..na és ugye mennyivel jobban játszottak mint mi..És miért? Mert egységesek együtt vannak már régóta...! Ennek a csapatnak is forrni kell még...Gondoljuk már át...Q is amint jött másnap már játszott is... Én bizakodok mint tettem azt tavaly is és remélem hogy egy jó Juventus-t fogok látni idén! +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++

csevi82 2010.09.03. 12:00:48

Látom azért vannak még bizakodó Juvetinok! Igazából csak így van értelme szorítani hétről hétre a kedvenceknek mert ha mindíg csak sajnálkozunk meg szapuljuk a mieinket akkor keresni kell egy másik szebb jobb sikeresebb csapatot.Én erre már nem lennék képes.Én letettem anno az "eskümet"a Bianconeri mellett és lesz ami lesz mellettük is maradok hozzon bármit a jövő! Forza La Vecchia Signora! Ui: Gondolom majd mindenki leolt, "hülye" vagyok, (megértem hisz itt mindenki szakember), meg egy egyszerű paraszt és így láttom de megértem aki ezt mondja és elfogadom...

Ismeretlen_168970 2010.09.03. 12:42:55

nem olt le Téged itt senki, ez a blog nem erről szól, ez nem az nso! viszont vannak akik ne szeretnek rózsaszín álmokból a kemény padlóra zuhanni, úgyhogy inkább reálisan nézem a helyzetet. az pedig elszomorító.

Ismeretlen_122894 2010.09.03. 12:59:59

seccónál jobb, moggit meg sem közelíti. secco annyira kiakasztott, amikor a munkáját mérlegelve azzal érvelt, hogy háény játékost igazoltunk le..majdnem. annál ez a nyilatkozaít is értelmesebb, bár konkrét válaszokat így sem kaptam...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása