Két játékos jöhet még

Egy védő és egy csatár költözhet Torinóba.

A pletykák szerint egyre valószínűbb, hogy a Milan támadója, Marco Borriello a Juventusnál folytatja a pályafutását.

Az olasz válogatott játékos Zlatan Ibrahimovic érkezésével könnyen kikerülhet a Milan kezdőcsapatából, ezért talán új csapatot keres magának. A Tuttosport szerint Borriello nyilatkozatában beszélt is jövőjéről.

"Hogy maradok-e a klubnál? Nem tudom. Karrierem csúcsán vagyok, meg kell hoznom egy döntést. Egy nagyszerű bajnok érkezett, így korlátozottá váltak számomra a lehetőségek."

Állítólag Borriello a Juve vezetőinek az első számú célpontja, bár a La Gazzetta dello Sport szerint Karim Benzema megszerzése is terítéken van, sőt, Diego Forlán neve is felmerült a lehetséges erősítések között.

Egy védő és egy csatár költözhet Torinóba.

A pletykák szerint egyre valószínűbb, hogy a Milan támadója, Marco Borriello a Juventusnál folytatja a pályafutását.

Az olasz válogatott játékos Zlatan Ibrahimovic érkezésével könnyen kikerülhet a Milan kezdőcsapatából, ezért talán új csapatot keres magának. A Tuttosport szerint Borriello nyilatkozatában beszélt is jövőjéről.

"Hogy maradok-e a klubnál? Nem tudom. Karrierem csúcsán vagyok, meg kell hoznom egy döntést. Egy nagyszerű bajnok érkezett, így korlátozottá váltak számomra a lehetőségek."

Állítólag Borriello a Juve vezetőinek az első számú célpontja, bár a La Gazzetta dello Sport szerint Karim Benzema megszerzése is terítéken van, sőt, Diego Forlán neve is felmerült a lehetséges erősítések között.

A védelem bal oldalára is biztosra vehető egy játékos érkezése, a footballpress.net szerint erre a posztra a Manchester City bekkje, Wayne Bridge jelenthet megoldást.

A weboldal azt is tudni véli, hogy Bridge Mauro Camoranesi-ért cserébe válthat csapatot. A többi jelölt továbbra is Joan Capdevila, Royston Drenthe, Armand Traoré és Reto Ziegler.

Természetesen az esetleges érkezők mellett távozókról is lehet hallani, a legfrissebb pletykák többsége Mauro Camoranesi nevét említi meg. A TuttoJuve.com szerint a középpályást a Stuttgart és a Hercules is vinné.

A Bild beszámolója szerint azonban szinte bizonyos, hogy Camoranesi a német csapatban folytatja pályafutását, ezt támasztja alá a Fredi Bobic, a Stuttgart igazgatójának rövid nyilatkozata is.

"Még várunk az orvosi tesztekre, de úgy tűnik, minden jól megy Camoranesivel."

A Tuttosport szerint nem ennyire egyszerű Hasan Salihamidžić helyzete. A Bayern München együttesétől érkezett játékos Németországban volt, ám csak nyaralni, mivel Luigi Del Neri nem számol vele. Beppe Marotta megpróbált túladni a bosnyákon, ám eddig nem járt sikerrel. Hasonló cipőben jár Fabio Grosso is, őt a Sampdoria viheti a Reto Ziegler transzfer részeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374652899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spider81 2010.08.30. 16:43:57

Benzema+Capdevila+Tasci és kész a csapat:)

Ismeretlen_102246 2010.08.30. 16:46:47

Forlán kár, hogy csak pletyka :( messze a legjobb a három felmerült csatár közül.

Drughi di Bianconeri 2010.08.30. 16:52:58

hát persze...utolsó pillanatban valószínű, h. sikerül még 2 játékost igazolni -.- egész nyár ott lett volna, erre Aug. 30-án próbálnak meg kapkodni... azzal együtt Traoré jó lenne, mert fiatal, szóval a csapatépítés követelményeinek -ha másnak nemis, mivel nem 1 világklasszis -eleget tenne...Capdevilla-nak nagyon örülnék, mert hiába nem mai srác, nagyon jó LB...Grosso meg Sali meg menjen a francba...nem Trezegól-al, 1 élő legendával kellett volna szerződést bontani, hanem az ilyen Zebina, Grosso, Sali félékkel... visszatérve Capdevila-ra, örülnék neki,merthiába Grosso korosztály, nem kell hosszasan ecsetelnem, h mennyivel jobb grossonál...tehát 2-3 évre simán jelenthet opciót, addigra meg hátha kifejlődik DC..(eddig nagyon pozitív róla a véleményem fejlődés terén..persze még nagyon nagyon sokat kell neki fejlődni, de legalább már mutatkozik vmi..nem úgy mint Marchisionál...aki évek óta "fiatal tehetség" :D..aztán sehol semmi ...) Borriello...hát érdekes lenne, jobb mint Jaki, ez kétségtelen, sőt talán Amaurinál is egyenletesen jobb teljesítményt tud nyujtani..ki tudja..de kizártnak tartom, h. hozzánk érkezne, mert a Milan, ha minden igaz megszerezte Robinhot (rohadnának meg, ilyen lesz a támadó soruk, h. Ronaldinho-Ibra-Pato-Robinho...nekünk meg...:D ) és a transzfer részeként odaadják a city-nek borriello-t...de sztem Boriello jobban járna, ha minket választana, itt szerintem kezdő lenne, mert ugye Q. afféle árnyék-ék, Borriello meg simán tudja hozni a befejező csatárt, már persze, ha Lanza, meg főleg Krasic hozza a szintet, amit elvárunk tőlük...ennyi huzavona után..(martineztől én már semmit sem várok...Pepe meg hát..Ő szerintem ilyen izgulós, tehát ha izgul vagy nagyon nincs formába, akkor nem tud focizni, azzal együtt nem írom le, mert láttam Őt már jól játszani...mondjuk nem Juve mezben :S ) mind1..szóval jöjjön valaki...még...van rá 30 óra, vagy mennyi :D FORZA JUVE !

Ismeretlen_128149 2010.08.30. 16:59:09

Maradjunk a realitások talaján. Boriello valószínűleg a legolcsóbb megoldás, és nekünk nem elsőszámú csatár kell mot, tehát ő jöhet! A Balszélső már kérdésesebb. A legjobb megoldás a felvázoltak közül Capdevila lenne hiszen a róla szóló pletykák arról értesültek hogy Grossot bevonnák az üzletbe, és lenne egy jóformában lévő világbajnokunk egy fölösleges és szarúl játszó világbajnok helyett... Traoret tartom a másik jó lehetőségnek, mert szerintem DC-vel kihúzzuk simán idén. Traore fiatal és van hova fejlődnie...és Wenger ritkán téved! Mindig jó játékosokat vesz. A Camoranesi - Bridge csere egy kicsit szerintem dúrva...én nem tartom sokra Bridge-t, de elképzelni sem tudom h a Citynek Camo kéne, szóval ez abszolút lehetetlen. Viszont a stuttgart már jobabn Camonak való! Amúgy szerintem Salohamit nem tudjuk elpasszolni, ha viszont igen akkor nagyon keveset fogunk érte kapni, és csak is valami kiscsapatba közhet ki!

Ismeretlen_128149 2010.08.30. 16:59:47

köthet ki*

Ismeretlen_147985 2010.08.30. 17:00:33

Biztos vagyok benne, hogy Camoranesi-re hatalmas szüksége van a Man City-nek, s óriási erősítést jelentene számukra. Ez a Borriello dolog azonban egyre érdekesebb, nyilvánvaló hogy nem lesz kezdőjátékos a Milan-ban, s ha játszani akar, akkor el kell mennie. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e mersze távozni Milánóból, bár én azt mondom, hogy sztem nem fog eligazolni onnan. Egyébként azt nem kétlem, hogy a Juventus első számú célpontja lenne Borriello, hiszen olasz és ráadásul válogatott is, szóval tökéletesen beleillene Marotta elképzeléseibe. Amúgy magát Borriello-t nagyon nem szeretem, elég nagyarcú játékos, bár az kétségtelen tény, hogy a Milan-ban jól játszik, tehát ez alapján erősítés lehetne, bár más kérdés, hogy Ronaldinho és Pato teljes mértékben kiszolgálja őt (nyilvánvalóan ezért megy neki jól Milánóban), itt azonban ilyen játékos nincs.

Drughi di Bianconeri 2010.08.30. 17:06:20

martin, a Milanban van Ronaldinho és Pato nálunk meg Pepe és Martinez :p :D:D:D:D:D:D:D:D:

t 2010.08.30. 17:06:54

Boriello nagy erősítést jelentene, abszolút elférne, mivel Jaki folyamatosan sérült. Capdevilla nálam abszolút favorit a védelmbe, bár kétlem,h a villareal megválna tőle, mivel nekik sincsen több balbekkjük. Camo a Citybe? ne vicceljünk. Ha Ziegler jön valószínűleg tökön szúrom magam...

Papy88 2010.08.30. 17:10:10

Hát én mondjuk Robinho-nak örülnék a legjobban! De mind1 csak bef csatár legyen...bal szélsre meg mindenféleképpen kell valaki..!

joceeb 2010.08.30. 17:18:40

Boriello egy nagyszerű vérbeli befejező csatár itt a helye nálunk!!!

Victor90 2010.08.30. 17:47:57

A Milan és a Juve megegyezett Borriello ügyben!A Milanba pedig úgy nézki megy Robinho!

Bianconero 2010.08.30. 17:50:52

Nem kell Boriello!!!Nem csak olaszokban kéne gondolkodni,sok tehetséges olasz játékosunk van,több mint az interben meg a milanban összesen,erre büszkék lehetünk,DE...csatár kérdésnél mégcsak fel se merüljön Borriello!Végre egyszer ne garaskodjunk és vegyünk egy értelmes ügyes csatárt aki tud bánni a labdával,mert ilyen nincs a csapatban!Iaquinta,Amauri nem képesek arra h cselezzenek,Alex felett sajnos eljárt az idő és nem is kezdetném,Q pedig nem elég!!Hozzunk egy Benzema-Robinho-Agüero stilusu játékost 40millióért és azzal megoldanánk mindent!Agüero kellene ide!Nem hiszem el hogy a 3 játékos közül egyiket se tudnánk megszerezni!Moggi rámenős volt ezért szereztünk meg mindenkit akit akartunk,senki se mert nemet mondani neki!!Marotta gyerünk nem kell amatőrködni,most olaszország legnagyobb klubjának kellenek PROFI játékosok ugyhogy ne bénázd el!!!

Victor90 2010.08.30. 17:53:59

Adsz pénzt Kun Agüero leigazolásra pénzt a klubnak??Évek-óta semmit sem nyertünk,ugyan honnan lenne pénzünk??Hazai meccseinkre nem járnak csak 20 ezren,saját stadionunk lesz jövőre,és akkor még itt Agüero-t akarjátok???

Bianconero 2010.08.30. 18:01:32

lenne pénz ha nem baszták volna el Martinezre,szerinted a Milannak van pénze öcskös??érdekes hogy ők eltudták hozni Ibrát meg most Robinhot,pedig Berlusconi a legfukarabb elnök a világon!Csak van üzleti érzékük,24milláért vehetik meg Ibrát jövöre,mi mennyit is adtunk Martinezért?hát igen..nem sokkal több ez a 24 millió!Marotta meg feleslegesen baszta el a pénzt,Diegot is aprópénzért engedte el,hamár mindenképp kiakarták dobni akkor adtuk volna oda az Atl.madridnak nem ezeknek a mocskos fricceknek!

Supi 2010.08.30. 18:04:09

A nagy arc mellett ezt az embert a tehetség messze elkerüli,szomorú vagyok,hogy a végén még a Milan is jobban igazol,mert ez nevetséges.Robinho nekünk miért nem kell??? Biztos,azért mert bizonyított és nem olasz. Ugyanúgy kölcsönbe jöhetne,helyette kell 1 olasz Boriello, pont most amikor dicsfényben tündököl az olasz válogatott. Balhátvédnek ott van Insúa 5,azaz 5 millióért elhozható,vagy Capdevilla vele is jól járnánk meg akkor megszabadulnánk Grossotól is.Középhátvédnek a francia gyerek jól lenne talán, ez 6 millió,ez semmi. És mellette jöhetne Robinho kölcsönbe, még sok pénzbe se kerülne,de ehelyett ilyen összegbe vagy rosszabbul fog jönni 3 olasz "tehetség". Most dicsérje valaki Marottát.

Drughi di Bianconeri 2010.08.30. 18:05:06

igaza van Viktornak , nem kell ide Aguero féle zseni , jó nekünk 1 martinez féle falábú névtelen emberke, 12 milláért, aki egész nyáron sérült volt, és beáll fél órára a bari ellen is persze le is sérül :D:D:D:D:D:D:D

Arnijuve 2010.08.30. 18:08:57

sztem jöjjön csak boriello..a genovában nagyon is jó volt és a milánban sem volt annyira szar csak talán keveset játszott(?).....én valahogy nem vagyok robinhoért oda...ok hogy nagyszerűen tud bánni a labdával de valamiért nem szimpi....de azért elfogadnám őt is :D balhátvéd meg sztem tök mindegy már kijön, csak jöjjön meg a belsővédő posztra a francia gyerek! a csapat teljesen kicserélve gyakorlatilag szal várhatunk még mire összeszoknak....

Victor90 2010.08.30. 18:19:54

Igen,a bosnyák tuskót tényleg atom jó áron vették meg,na de tudod hogy milyen fizuja lesz??Kb a csapatunkba az ő fizetése ki tesz 3 emberét is!Egyébként ki beszél most itt Martínezről???Robinho meg hagy menjen a milan-ba 3 meccs után lerúgják az olasz védők,többet fog ő menni a kórházba mint ahányszor pályán lesz,majd figyeljétek meg!

kacy85 2010.08.30. 18:21:21

Úgy néz ki hogy jön Borrielo, de csak kölcsönbe nah mind1. Én nem örülök neki, de van elötte elviekben 3 csatár aki jobbak nála véleményem szerint, nyomja le őket, aztán maradhat. Egyébként meg kiegészítő embernek jó.

Kotrevák Kelly 2010.08.30. 18:40:10

És grigerát mikor zavarjuk már el a halál náthás faxába??? Camo még mindig 1000x jobb és mégis őt a legfontosabb eladni! Sali is még mindig sokkal hasznosabb, mint zebina, grosso, meg grigera együttvéve.

ferzo 2010.08.30. 18:47:22

gyáá azért ennyire el olaszosodni már nem kéne,én sajnálom hogy Ibra nem ide került tudom mások szemébe áruló,de nem tudtuk volna fizetni azt az embert..jóvan nekünk Borriello(faxt) szép kis szezon lesz már két ember is megsérült,Iaquinta lassan egy éve táppénzen van visszajön le focsizik 2-3 derbit és lesérül:D vicc na,eddig úgy nézz ki ez is olyan kegyetlen szezon lesz mint a tavalyi

Ismeretlen_123962 2010.08.30. 18:51:32

Ha mindenképp olasz támadó akkor Matri vagy Pazzini! Boriellot utálom! Az egyik legnagyobb alibi játékos a bajnokságban! Védelemben Capdevila és Traoré együttesen jelenthetnek erősítést Benalouane-val karöltve. De annak hogy még ők 4en érkezzenek 0 esélye van! ebből már Traoré+Boriello kölcsönszerződés lesz srácok.. törődjünk bele, hogy pénz nélkül nem lehet csapatot építeni, pedig itt ez a helyzet.. Ha azt nézzük, hogy az idén igazoltak több mint fele kölcsönben van, és esetleges beválásukkor az év végén majd 40-50milliót kell értük összesen fizetni csekély esélyt látok arra, hogy jövőre akár egyetlen "nagyszerű bajnok" is érkezzen a csapatba! :S :( Kívánom hogy Marotta minden húzása váljon be, bár nem fogadnék erre nagy összegben sajnos.. Kolarov,Subotic,Ivanovic,Dzeko.. ezeket a neveket kellene visszahallanunk velünk kapcsolatban hogy előre lépjünk! De ez sajnos álom kategória jelenleg! Én 3év múlva jósolok olyan jövőt a Juventusnak hogy bátran harcolhatnak majd a bajnoki címért, akkor ugyanis a stadionunk is bőven kész lesz és a bl-ből pénzek (?) is a rendelkezésre állnak majd az előbb említett kategóriájú játékosokhoz!

Juve... 2010.08.30. 18:58:45

Annyira nem vagyok oda Boriello érkezésétől... sajna a Milan is a végén jól beerősit :( idén szerintem semmi esélyünk a dobogóra k_krisz92 3 év mulva nehogy úgy járjunk mint pl anno a Lazio, Parma stb... csapatok

Ismeretlen_147985 2010.08.30. 19:01:01

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy Borriello a padra érkezik és majd ha Amauri, Iaquinta, Q és Del Piero szarul játszik, akkor majd talán kap ő is egy kis lehetőséget. Csak hogy világos legyen: Borriello az AC Milan kezdőcsapatából érkezik, azért mert Ibrahimovic-ot leszerződtették, így neki nem marad hely a kezdőben, ezért úgy döntött, hogy inkább eligazol egy olyan csapatba, ahol kezdőjátékos lehet. Az ég világon senkinek ne forduljon meg a fejében olyasmi, hogy Borriello majd kiegészítő embernek jó lesz. Ő a Juventus kezdőcsapatába érkezik (ha érkezik), és a csapat első számú támadója lesz. Amennyire megismertem Del Neri-t, annyit biztosan le tudtam szűrni, hogy Amauri nála abszolut kezdőjátékos lesz, szóval ennek tudatában erősen sanszos egy Amauri-Borriello kettős, a többiek pedig ülnek majd a padon. Persze félreértés ne essék, és senki ne gondolja, hogy én Borriello képességeit méltatom, ezzel a kommenttel csak annyit szerettem volna elérni, hogy mindenki lássa a fától az erdőt.

cs4szi 2010.08.30. 19:26:59

Na persze, pont Boriello kell nekünk, hogy aztán annyit csináljon mint Amauri. Meg hát neki is jó labdát kéne adni. Pont ő az aki nem kell a Juvénak. Ennyi!

Bianconero 2010.08.30. 20:00:25

Én nem Boriellot szidom,jó igazolás lenne egy Samp,Napoli,Fiorentina féle csapatnak.De nem az Öreg Hölgynek!Ahogy sok másik játékosnak a keretben neki sem méltó Juve mezt adni!A Juventus még mindig sztárcsapat,ahogy azis marad örökre,szponzorok vannak,megnyugtatok mindenkit hogy pénz is van,csak az a baj h vezetők is vannak akik ugymond a "jövőre is gondolnak" ezért nem költekeznek,de ha tavaly volt 50millió Diego-Melo párosra akkor idén is van,de azt elfelejtik h megfelelő játékosok nélkül nem lesz jövő,mert a szurkolókat nem fogja érdekelni a csapat!A szurkolókról meg annyit hogy ha ott élnék énis inkább kimennék megnézni egy Agüerot mint egy Borriellot,mert ide SZTÁROK kellenek és feltörekvő tehetséges fiatalok,nem 2ballábas szerencsétlenek,Özil is 15millióba fájt a Realnak,megér annyit?-igen...Jah és hiába lesz uj stadion ha nem lesznek szurkolók!!!!

-Juve10- 2010.08.30. 20:31:42

Ez hihetetlen... Egy ilyne csapat mint a Juventus ilyen szélsőket akar igazolni...Miért nem lehet egy IGAZI szélsőt venni már ebbe a csapatba!A mai fociban a szélső védőknek óriási szerepe van(nézük például a Barcelónát,ott van Alves és már nem egy gól született az ő elfutásaiból) Eddig a nyáron Krasic,Bonucci és Aquilanni igazolását tartom IGAZI igazolásnak!:) Ilyen játékos hogy Borielló nem a Juventusba való,a Milanban sem tudott megmaradni... Nekünk Forlan vagy Dzeko kéne a csatársorba! Meg azt hogy eladják Diégót szerintem egy óriási hülyeség volt,azért mert az első szezonja nem sikerült az semmit nem jelent! Szóval eddig ez a Juventus nekem az átigazolási piacon szinte semmit nem mutatott,nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de nekem ez...

Ismeretlen_108746 2010.08.30. 20:36:36

mmartin91: Érdekes amit írsz, mert én is gondolkodtam, hogy vajon mi a fenének nekünk ez a Boriello. Az ő szempontjából nem sok teteje lenne a Milan kispadot a Juventus kispadra cserélni, vagyis nyilván akkor jön hozzánk, ha reális esélye van kezdőként játszani. Ok, hogy Boriello-Amauri páros, de mi a helyzet akkor Quagliarella-val a Del Neri féle 4-4-2-en? Amúgy Boriello pont az a kategória, akit teljesen felesleges idehozni, s nem azt akarom ezzel mondani, hogy szar volna.

-Juve10- 2010.08.30. 20:40:19

És Del Piero hol marad? Szerintem Del Piero még mindig jobb csatár akár Boriellónál akár Amaurinál és szerintem Iaquintánál is... Aki esetleg felveheti vele a versenyt az szerintem Quagliarella,de ő is csak esetleg!!!

Tony 2010.08.30. 21:50:06

Gyerekek úgy néz ki nagyon mozgalmas napunk lesz holnap. Ha csak a fele igaz annak amit ez a szerencsétlen újság összehord.

Ismeretlen_149053 2010.08.30. 22:53:54

Grosso+Camo+Sali+pénz=Forlán vagy Agüero. Bárcsak lehetne ez az egy kivánságom! :) Persze ennek smmi esélye sajnos... Boriellonak nem örülnék, sajnos szerintem elég nagy lutri..... inkább Imobilenak vagy más fiatalnak adtam volna esélyt. Forza Juventus!

joceeb 2010.08.31. 06:12:20

ha jön boriello biztos vagyok benne hogy 15-20 gól között vállal!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása