További érkezőkről írnak a lapok

Még nem zárult le az átigazolási időszak a Juventus számára.

Tegnapi nyilatkozatában Giuseppe Marotta nyilvánvalóvá tette, hogy a Bianconeri még legalább két játékost szeretne igazolni, így az újságok máris megkezdték a spekulációkat.

A ma reggeli olasz lapok különböző listákkal álltak elő, hiszen szerintük egy védő és egy csatár érkezése várható még. Alberto Aquilani kölcsönvétele biztosnak tűnik, így középpályást már nem keres a Juve.

A támadósorba egy jól ismert név merült fel újra, hiszen Giampaolo Pazzinit házasítanák össze az Öreg Hölggyel. A Sampdoria támadójának sorsa nagyban függ csapata BL szereplésétől, ugyanakkor már pályára lépett a legrangosabb kupasorozatban, így nem tudná teljes mértékben segíteni a Juventust.

A Tuttosport szerint felmerült még Emmanuel Adebayor neve is, bár még nála is esélyesebb Karim Benzema, aki kevés lehetőséget kap Madridban.

Az Il Corriere dello Sport inkább a védőkre összpontosít, tippjük szerint egy másik Real Madrid csere, Royston Drenthe érkezhet Torinóba.

Állítólag a Bordeaux védője, Benoît Trémoulinas lenne az első számú választás, de a héten a francia csapat kijelentette, hogy a 24 esztendős játékos nem eladó.

Felmerült még Salvatore Bochetti neve is. A Genoa védője a Milan együttesével tárgyalt, és elméletileg a Juve megkeresésére is hallgatna. Olcsóbb megoldást jelenthet az Atalanta 30 éves játékosa, Thomas Manfredini, aki ráadásul már dolgozott is Luigi Del Neri keze alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr804652839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_128760 2010.08.22. 13:31:08

A Bordeaux hátvédjét nem igazán ismerem. Drenthének örülnék... ha nem jönne! A középhátvéd posztot sem merném kipipálni ezzel a két opcióval. Benzema és Adebayor viszont komoly erősítés lenne.

B 2010.08.22. 13:32:22

Mintha én mondtam volna! egyet értek, adebayor szerintem jó csatár, csak egy disznó :D

B 2010.08.22. 13:32:58

Hopp bocs, én drenthe-nek is örülnék :)

Diego2889 2010.08.22. 13:33:42

én remélem h 1 csatár érkezik még. fiatal,robbanékony, egy igazi vérbeli csatárra szükségünk lenne.

goku06 2010.08.22. 13:40:08

de akkor mostmár ideje lenne eladni Zebinát, Grossot, Salit, Camot, és jönne 2 védő: Drenthe/Tremoulinas/Clichy/Insua és középre végülis mind1 ki jön csak olcsó legyen. mert oda 4. számú embernek egy idősebb, tapasztalt játékos is elég, nem kell akkora nagy névnek lennie, ugyis csak padra jönne Legro mögé. csatár meg csak akkor jöjjön ha elpasszolnánk Iaquintát vagy Trezt (vagy mindkettőt)

Del Piero 70 2010.08.22. 13:41:12

Szerintem ha erősségi sorrendben néznénk akkor:Adebayor,Benzema,Pazzini.Adebayor nagyon kellene,mert a Graz elleni meccsen a nagy ász Diego olyan szar volt...Ma este a Digi adja a Berlusconi kupát a Milan ellen 20.55-töl.

Szabi 2010.08.22. 13:48:06

Manfredini nem lehet olyan olcsó, hogy megérdemelje ezt a mezt! Akkor inkább tartottuk volna meg Alcibiadet. Pazzini jó játékos és pont ideális helyen játszik, annyi pénzből inkább kivásárolnám Machedat a MU-ból. Többre mennénk!

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 14:04:13

megint csak a jó öreg spekulációk... :D azzal együtt: Drenthe simán reális lenne, mivel a Real-ba semennyi játékidőt sem kapna muringgyyónál sem.. meg aztán nálunk szerintem szárnyra kapna idővel, révén kezdő 11be számolna vele Delneri..a képességei megvannak hozzá ,jó játékos... Csatár poszt kapcsán meg továbbra is úgy gondolom, h. idén nyugodtan meghagyhatjuk úgy, ahogy van ,1 évre még elégséges a Trezegól-Amauri páros ,néha Jaki is kaphat 5-10 percet, már ha nem éppen vmi halálos sérülése van :p na viccet félretéve : 1 szezonra még bőségesen elég ez a 3 ember , pláne az új taktikai hadrendnek hála ,meg aztán, h. jött megannyi szélső, meg Aquillani..így kreativitás lesz a középpályán, meg jó felfutások,beadások: így csak képes lesz akár 1 Jaki is bevágni egy ajtó-ablak helyzetet..reményeim szerint.. meg aztán jakitól, amauritól jövőre kell megválni...én személy szerint szeretném, ha Trezegól innen menne nyugdíjba..elvégre azért nem 1 senkiről van szó...és ugyanúgy mint IL FENOMENO VERO 20-30 perceket még azért kaphat jövőre is.. de ami a lényeg: MENTS' ISTEN A CSAPATOMAT ADEBAYORTÓL, BENZEMATÓL ,PAZZINITÓL... egyik sem méltó a JUVE-hoz Adebayor 1 öntelt undorító majom, akinek volt pár jó szezonja az Arsenal-nál, de semmi több...menjen az ilyen féle a sinterbe Benzema 1 mocskos arab(elnézést a kifejezésért)..nem kell ide..ráadásul úgyis olyan horribilis összeget kérnének érte, amit messze nem ér meg, az a csökött bevándorló. Pazzini meg hát..no comment, mert mindenki ismeri ..:D..annyira nagyon nem rossz csatár, meg legalább olasz, az lehet, de nekem 1 ilyen ne húzzon JUVE mezt..pláne h. a samp mostani vezetősége kijelentette, h. nekünk (!) még 100 milláért sem adnák el..nem is kéne ..10ért sem :D jövőre inkább -már ha az idei eredményeink olyanok lesznek- igazi klasszisokban kéne gondolkodni..Suárez vagy Aguero.. 2 nagyon fiatal , zseniális csatár...részemről akármelyikük jöhetne jövőre...vagy ha minden kötél szakad , hát jöjjön Dzeko...Ő is jobb mint ilyen adebayorok:p

Ismeretlen_147985 2010.08.22. 14:04:26

Pazzini kidobott pénz lenne az ablakon, Adebayor soha nem jönne el a Juventus-ba, Benzema nem fog távozni Madridból. Drenthe középpályás, nem védő. Bocchetti és Manfredini még viccnek is rossz. Ha olyan jó kapcsolatot ápolunk a Liverpool-al, hogy Poulsen odaigazolt ill. ez a szerencsétlen Aquilani valószínűleg most Torinóba fog szenvedni egy évet, akkor érthetetlen, hogy az 5 millióért elvihető Insua miért nem került képbe a Juventus-nál, főleg annak tudatában, hogy a csapatnak konkrétan egy balbekkje sincsen, hiszen Grosso szar, De Ceglie pedig középpályás.

Krilehor 2010.08.22. 14:10:38

Nagyszerűű!:D azzal h Krasicot leigazoltuk és elvileg Aquilani is érkezik kölcsönbe hatalmas erősítést jelentenek számunkra. A középpálya kipipálva (már csak a szeméttől kell megválni. gondolok itt sali és tiagora többek közt) Nagyon örülnék ha Drenthe is nálunk folytatná, hiszen remek védő és akárhol bevethető a hátsó alakzat bármely pontján.olyan 13millából nyélbe lehetne ütni az üzletet. Számomra legnagyobb fogás lenne, ha Karim Benzemát sikerülne elhozni a realból. már lyonos évei alatt megszerettem a srác játékát, fiatal és nem is olyan drága, szal minden szempontból kiváló gólvágó! ő lehetne David Trez méltó utódja.

Ismeretlen_128760 2010.08.22. 14:20:14

De komolyan, Drenthe-ben mit láttok? Tud futni... ennyi

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 14:26:04

mmartin..Insua oké lenne ,de Krasic-al már létrejött az 1 EU-n kívüli helyre szóló szerződés ,és tudomásom szerint Insuának nincs EU-útlevele..1ébként tényleg jó vétel lenne.de másban kell gondolkodni...Drenthe pedig nem középpályás, hanem olyan univerzális játékos aki a bal oldalon bevethető bárhol..ennyi erővel C.Adriano-ra is mondható, h. mi a francnak igazolta le a barca, végülis csak 4 poszton bevethető játékos..és akkor mivan ?..szerintem Drenthe igenis jól el tudná látni 1 mai értelemben vett LB feladatkörét, azaz lennének jó felfutásai, beadásai , és védekezne is..jelenleg pedig jobbat nagyon erre a posztra én nem tudok elképzelni ,aki EU-s állampolgár és bármi esély lenne a megszerzésére..lehet mondani nagy LB-ket ,de most őszintén,akár 1 Arbeloa (LB/RB) otthagyná a Realt, pláne h. a sok sérülés miatt a blancok védelmében tuti kezdő lesz 1 jó darabig, akárcsak tavaly..de ez most csak 1 példa volt..mondhattam volna akár Ashley Cole-t is, aki az én szememben talán a legjobb LB... de nyugodjunk bele : az is óriási teljesítmény lenne, ha Drenthét ide tudnánk hozni... Krilehor ! 13 milla ? az tényleg nem sok, de szerintem akár 8 millából is el lehetne hozni,bár nem emlékszem mennyiért vette anno a real...de mivel nincs rá semmi szükségük, ezért ha tényleg komolyan gondolja a vezetőség, "fillérekért" odaadnák sztem..

Ismeretlen_140492 2010.08.22. 14:34:59

Csak tudnám, hogy mit szerettek annyira Drenthe-ben! Balhátvéd posztra Insúa,Tremoulinas,Cissokho trióból kellene valakit elhozni, mert Clichyre nincs esély. Védelem közepére 4. számúnak Bocchetti kitűnő igazolás lenne. Benzema nem fog idejönni, mivel a Real éppen csatárt akar venni, mert Mourinho szerint abból kevés van a Realnak. Adebayor jönne, már elmondta, csakhát nem olcsó és rohadt nagy a fizetése, valamint nem tudok róla, hogy lenne EU-s útlevele. Pazzini szerintem jobb, mint ahogy gondoljátok, a jelenlegi csatáraink közül Amaurinál és Iaquintánál jobb, de csak akkor lenne rá esély, ha nem jut be a BL-be a Samp, bár nem úgy néz ki hogy bejutnának. Véleményem szerint csatár már nem fog érkezni.

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 14:41:24

kisskornel,van olyan név, aki neked felmerült, de én meg is feledkeztem :D Cissokho ,aki igazi LB, fiatal, és tehetséges is...csak hát...nem hinném h. oylan alacsony összegből le lehetne igazolni , mint Drenthét, Cissokho-ért a Lyon szerintem nem sajnálna elkérni 20 millás, vagy afeletti összeget sem...szóval maradok az elvemnél , Drenthét illetően, mert a csatár poszttal ellentétben, egy LB-re égető szükségünk van...ugyanis nincs LB-nk..:D mert Grosso jobban teszi, ha elmegy, DC. meg 1értelmű cserének való játékos.annak sem a jobb fajtából ,de legalább már van csere LB-nk:p

Ismeretlen_147985 2010.08.22. 14:56:19

Drughi di Bianconeri: Insua rendelkezik spanyol útlevéllel. A legésszerűbb választás lenne...mondjuk pont ezért nem fogjuk leigazolni. Ha valamilye nincs Marottának, akkor az az ész.

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 15:02:29

Igen ?:O hát akkor már hozzák is Insuát ,révén 5 miláért eladná a 'Pool..ezt nem tudtam...akkor tényleg ő kell :D

supeter 2010.08.22. 15:37:12

Adebayor talán a legellenszenvesebb játékos aki jelenleg a pályán szaladgál. És ezt játéktudása egyáltalán nem homályosítja el (mint mondjuk Ibra esetében). Nagyon szomorú lennék, ha ő érkezne, csak abban bízom, hogy öntelt bunkó mivolta miatt egyáltalán nem vonzó neki a mostani Juve. Meglátjuk..Drenthe szintén nem nyugtatna meg, sőt! Az ő védekezése nem Serie A szintű, és támadásban is inkább a gyorsasága ami meggyőző. Az az igazság, hogy gúnyosan szoktam röhögni azon a Real meccseken, hogy a nagy Real ismét pénzt dobott ki egy ilyen mókamikiért..

goku06 2010.08.22. 15:37:31

De most mért kell szidni Marottát pont Krasic-Aquilani bejelentése után? Krasic árát lehozta 15millára azzal hogy nem adta meg a többet érte. (az üzlet pedig azért húzódott el ennyire, mert eu-n kívüli a srác, mint Dzeko). Aquilanit pedig szép csendben elintézte a 'poollal. Aki pont megfelel most a csapatba ingyen. jó igaz sérülékeny, de akkor is jót tesz majd neki hogy újra olaszországban játszhat, újra lendületbe jöhet. Ha a negatív dolgokat észrevesszük (Martinez), akkor a pozitívakat is vegyük már észre. És az Marotta legnagyobb baja, hogy a komoly igazolásokat augusztus végére tette, így már mindenki utálhatja június óta.

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 15:41:53

Supeter, végre valaki, aki 1et ért velem ebben az Adebayor kérdésben :) Pacsi ! :D Goku, én nem is szidtam Marottát, így utólag már világos,h. a Krasic ügy elnyújtása üzleti fogás volt, és el is tudta hozni 15 milláért..a többi kölcsönvétel teljesen jó húzások..tényleg csak a Martinez ügylet lóg ki a sorból, akinek a megvételét és főleg az árát nem tudom hova tenni..na mindegy, remélem ránk cáfol szegény Martinez és nagyon jó teljesítménnyel rukkol elő..bár aligha lesz rá szükség, így, h. jött Krasic, és ugy Lanzafame, Pepe..szóval van 12 milláért egy 4, számú szélsőnk ?..ezt tényleg nem értem...na mindegy..:D

4Evorg 2010.08.22. 15:57:30

"De most mért kell szidni Marottát pont Krasic-Aquilani bejelentése után?" Azért, mert mmartin91 csak EZT tudja, egyszerűen hihetetelen ez az ember, nem volt itt egy darabig, normális hozzászólásokat is lehetett olvasni... Szánalom!! Egyébként a cikkehez hozzászólva, örülnék Benzemának, más kérdés, hogy szerintem sem fog jönni, amúgy is inkább bal oldalra kell valaki

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 16:20:11

Jó hír a Drenthe elleneseknek, a Benfica-hoz igazol a holland :S Akkor nagyon nyomulni kell Insua-ért..de nagyon , h. legyen LB-nk :s

supeter 2010.08.22. 18:04:04

Drughi di Bianconerivel nem értünk egyet Drenthe ügyben, így most én emiatt inkább boldog vagyok :) Csak nehogy Adebayor ügyben meg együtt szomorkodjunk, mikor Marotta bemutatja, és ott fog az idétlen képével vigyorogni a fotósok előtt..hú, még így elképzelni is rossz :D Mondjuk építőjellegű ötletem az nincs erre a posztra. Szerintem a klubvezetésnek sincs, mivel ez az a poszt, ahol ha valaki rúg 3 gólt, akkor mindjárt iszonyat ára lesz, de rettenetesen mellé lehet fogni egy drága játékossal, aki ideigazolva "néma" marad. Aki tuti hogy bejön - ha létezik ilyen egyáltalán (nem, nem létezik, lásd Henry, és a Juve..) - az meg már tényleg iszonyatos és annál is elképesztőbb pénzért jön egy nem Bl indulóhoz. Ergo: érdemes lenne ezen a poszton kivárni, míg kiderül ez a 3as mit tud. Pont ennek ellenkezőjét írtam többször Jakival és Trezzel kapcsolatban, de most valamiért így látom..Nehéz ügy.

epaska 2010.08.22. 18:13:01

mmartin91: "Insua rendelkezik spanyol útlevéllel. A legésszerűbb választás lenne...mondjuk pont ezért nem fogjuk leigazolni. Ha valamilye nincs Marottának, akkor az az ész." Ha te annyira értesz az igazolásokhoz, és a csapatépítéshez kérlek utazz ki Torinóba és vedd át Marotta helyét!!! Már nagyon idegesítő az, hogy neked semmi sem tetszik!

Zs.M. 2010.08.22. 18:35:44

mmartin91,te hihetetlen vagy ennyi hülyeséget le tudsz írni és nem szakad rád a plafon... tuti Secco igazolt az intertáborból XD

balintttt 2010.08.22. 19:40:31

Én arra gondoltam, hogy mivel a Drenthe valószínűleg a benficához igazol, és ugye ő bal oldali védő (mmartin91 hagyd a hülyeséged, neked minden bal oldali védő középpályás... hihetetlen vagy) nekik ott van coantrao, és nem hiszem hogy két ilyen VÉDŐJÜK lesz egy posztra, szóval valószínűleg coantrao ide jön! :D

balintttt 2010.08.22. 19:45:23

Természetesen Coentrao-ra gondoltam!

Drughi di Bianconeri 2010.08.22. 20:16:49

JUHÚÚ...Coentrao az adná ! :D

zsolti 2010.08.22. 23:19:05

jo lenne Coentrao de szerintem egy 20 ast elkernenek erte ,azt pedig nem hiszem most lenne a penz tarcaba ezek utan Eddig szerintem nagyon jok a juve atigazolasai Akinek meg ezek a nevek nem tetszenek menyen Man City ,Real szurkolonak ott szorjak a penzt minden sztarocskara Hajra Juve mindorokke!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása