Patthelyzet Diego és Džeko ügyében

Diego esetleges visszatérése Németországba továbbra sem biztos, mivel a Juventus és a Wolfsburg nem képes megegyezni a vételárat illetően, állítja a Tuttosport, viszont Edin Džeko felrázhatja az állóvizet.

A Wolfsburg által kívánt brazil karmester a híresztelések szerint már megegyezett a szerződés részleteiben a Farkasokkal, de úgy tűnik, hogy a minimálisnál is kisebb közeledés van a két csapat álláspontja között.

A Juventus vezetői egyáltalán nem biztosak benne, hogy el akarják adni a brazil irányítót, rámutatva arra, hogy egy 18 millió euró körüli ajánlat szükséges ahhoz, hogy engedjenek. Amennyiben a Wolfsburg nem képes előteremteni a szükséges pénzt, Edin Džeko bevonásával új fejezet nyílhat ebben a történetben.

A bosnyák csatár, Diegóhoz hasonlóan, már megegyezett a Bianconerivel a szerződés részleteiben, és arra vár, hogy a két klub megoldja a szituációt. Habár a Wolfsburg nem teljesen biztos abban, hogy el akarja veszíteni a csapat gólzsákját és így nem is tették teljesen a piacra.

Džeko, aki idén nyár elején már kijelentette, hogy el akarja hagyni jelenlegi csapatát, kész támadólag fellépni, legalábbis a kirúgott ügynöke, Irfan Redzepagic szerint, így ismételt nyomást helyezve a Wolfsburgra, hogy hagyják elmenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr874652818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakatos Di Natale 2010.08.18. 18:00:26

Érdemes megfigyelni, hogy a Genoa milyen kaliberű igazolásokat hoz tető alá és egyikük sem került többe 15 millánál. Olyan klassz kis játékosokat hoznak h az eszem megáll, bár most a Milan is beerősített éppen Genoa-ból kölcsönbe odakerül a ghánai Kevin-Prince Boateng. Jó fizkum, megfelelő gyorsaság, cselezni is bőven tud....Én elhiszem h Torinóban nincs pénz, mert sajnos már az a realitás h. nincsen, de akkor miért nem lehet ügyesen mozogni az átigazolási piacon. 30 millióból olyan szinten meg lehetne erősíteni ezt a csapatot, hogy fixen második lenne a bajnokságban. Ehhez képest totál nokedli az átigazolási politika.

Rampulla81 2010.08.18. 18:22:51

Én soha nem értettem, hogy mit esznek ebben a Dzekoban. 30 milláért sokkal jobb góllövőt lehetne igazolni. Az a baj, hogy nem verekednek a játékosok a JUVENTUSÉRT. (Bár egy 20 éves srácnak fingja nincs arról, hogy mit jelent ebbe a csapatba tartozni). Szomorú

Rampulla81 2010.08.18. 18:25:48

Én soha nem értettem, hogy mit esznek ebben a Dzekoban. 30 milláért sokkal jobb góllövőt lehetne igazolni. Az a baj, hogy nem verekednek a játékosok a JUVENTUSÉRT. (Bár egy 20 éves srácnak fingja nincs arról, hogy mit jelent ebbe a csapatba tartozni). Szomorú

Lord Viktor 2010.08.18. 18:37:08

Diego marad. Pont.

Claudius77 2010.08.18. 18:40:49

Dzekoért még három Diegot sem adnék.Nemhogy ezt az egyet.

Mr.Ocean 2010.08.18. 18:42:07

Unalmas már nagyon a dolog. Marotta Úr, mi lenne ha kicsit aktivizálná már magát, mert konkrétan sehol nem vagyunk és leszünk így..Diego meg marad, remélem ez nem kérdés..(:

Ismeretlen_128760 2010.08.18. 18:59:59

Az tényleg irigylésre méltó, hogy a Genoa Rafinhaért és Boatengért összesen nem fizetett 16 milliót. Ekkor önkénytelenül is eszembe jut Martinez! x(

Ismeretlen_633 2010.08.18. 19:35:48

Tudjátok erre mit írok, ezt(mai hír): Diego Torinóban marad! Az elmúlt pár hétben úgy tűnt, a brazil játékos távozik a "zebráktól". Most viszont a Juventus kész ismét bizalmat szavazni Diegónak. A 25 éves támadó kiábrándító tavalyi szezonja után megoszlottak Torinóban a vélemények Diego rátermettségét illetően. További spekulációkra adott lehetőséget az a tény, hogy Diego nem illett Gigi Del Neri taktikai elképzeléseibe. Az előszezon után viszont másképp fest a helyzet, Del Neri le van nyűgözve Diego teljesítményét illetően. Az edző visszavont csatárként küldi pályára a brazilt, ahol Diego remekül mozgott az elmúlt pár mérkőzésen. Beppe Marotta több Bundes ligában szereplő csapattal is tartotta a kapcsolatot az elmúlt hetekben, hogy az egykori Werder Bremen csillag visszakerülhessen Németországba. A legjobban a Wolfsburg csapata érdeklődött Diego iránt, Ők 17 millió eurós ajánlattal rukkoltak elő. De amikor a Juventus tudomására adták, hogy Edin Dzekót nem vonják be az üzletbe, akkor a "zebrák" befejezték a tárgyalásokat a német egylettel. A minap éppen Felix Magath, a Schalke 04 edzője szerette volna, ha Diego Gelsenkirchenben folytatná pályafutását. A Juventus úgy válaszolt a német edzőnek, hogy Diegót benevezte a Sturm Graz elleni Európa liga összecsapásra induló keretbe.

Ismeretlen_109592 2010.08.18. 22:55:39

dzeko nagyon jo lenne szerintem, de diego mindenkepp maradjon. a masik dolog meg az h diegoval egyutt 5 csatar lenne, szoval inkabb mas posztra kellene igazolni. jo lenne hallani h krasic alairt, de a vedelem erositese a lenyegesebb.

Drughi di Bianconeri 2010.08.19. 02:26:27

nagyon idegesítő... nem kell Dzeko ,noha nyilván szeretne ide jönni ,meg minden...de ha Diego az ára...akkor ez felejtős..az 1etlen valamire való játékosunktól nem kéne megszabadulni...mert akkor azzal annyi a szezonnak... Én egyébként ,ha Juve sportigazgatója lennék ,ezeket igazolnám/igazoltam volna le : Drenthe-Ledesma-Elia , ők 3an EU-s állampolgárok ,ill. Ledesma esetében: van olasz útlevele.. rajtuk kívül én leigazolnám EU-n kívülinek Asamoah Gyant , nevezzetek hülyének ,de az a srác ,1 3ad rangú francia csapatnál rúgja a bőrt ,holott láthattátok a vb-n , h. meccsről meccsre mit művelt az az ember..nagyon kéne 1 ilyen típusú csatár ,aki akár visszarohan a saját térfélig labdát szerezni ,onnan végigcselezve magát gólpasszt adni, vagy gólt rúgni...szóval 1 ilyen lelkes ,aktív ,technikás, kreatív...1szóval őstehetség csatár...jobban megérné , mint Krasic, mert ugyan nem 1 poszt, de ha már 1 EU-n kívülit lehet elhozni...akkor az ne Krasic legyen szerintem...tudom, h. nincs sok esély Elia megszerzésére , és akkor tényleg Krasicnak kell jönni, mese nincs..de a jelenlegi csatárállományunkat ,jövőre úgy ahogy van ki kell vágni a francba, leszámítva persze IL FENOMENO VERO-t ,mert kell 1 ikon azért a csapatnak.de a többiek mehetnek Isten (Trezegól) vagy ördög (jaki, amauri) hírével jövőre...és jövőre tényleg klasszis csatár/-ok jöjjenek ide..Suárez vagy Aguero ...nem ilyen Dzeko..aki ugyen jó képességű..1 tizedrangú német csapatban(tudom-tudom anno nyertek ezzel a kerettel 1 bajnokit, de összeségében nem változtat a wolfsburg minőségén..), meg aztán meglehetősen túl van értékelve..40 millat kérnének érte ?!...hagyjuk már..ennyiből lazán elhozzuk Aguerot vagy Suarezt, akik bármelyike számomra szimpatikusabb és jobb kvalitás is ,mint Dzeko... Az a szomoró, h. én leírtam még a hátralévő kevesebb mint 2 hétre ,4-5 lehetséges játékost...de egyik sem fog jönni , max. aug 31én 23:59kor bejelentik, h. megköttetett a szerződés Krasic-csal...na bumm...örülhetünk neki.. se balhátvédünk, se középpályánk, se csatárunk..de van 1 Krasic, aki majd megoldja a Juve fantáziátlanságát..és gól-impotensségét..

Drughi di Bianconeri 2010.08.19. 02:37:50

Jajj ,de buta vagyok..:D kihagytam a vizionálásból Dos Santost...mármint Giovannit.. na Ő kell nekünk, szélső is tud lenni csatár is...1szóval nem kéne se Krasic ,se Elia.. Szóval számomra a jelenleg végrehajtható legideálisabb igazolás : Drenthe-Ledesma-Dos Santos (-Elia)...csak háát...Ő még úgy se fog idejönni, mint a többi nevek bármelyike, mert nálunk fel sem merült ,bezzeg a Roma meg a sinter ,már érdeklődik iránta...Ő tényleg kellene,mert ugyanazon pozitívumok elmondhatók róla, mint amit Gyanról mondtam és tudunk is..csak 1részt fiatalabb(21 éves) másrészt azért neki van már 1 nemzetközi hírneve a Barca-s időszakának hála...meg aztán olyan szívesen látnám a srácot Juve mezben...nem ilyen Martinez-Pepe féléket :S elképesztő, h. Marottáéknak nem jut eszükbe normális (ár-érték arány ,kvalitás, stb..)igazolásokat véghez vinni..figyeljétek meg...nagy lebőgés lesz itt..:(..de azért: FORZA LA VECCHIA SIGNORA !

Ismeretlen_128149 2010.08.19. 10:38:45

Az a baj h ezek az idióta pletykák kikezdik a csapatot. Del Neri jól csinálja h nem foglalkozik ezekkel. Diego biztosan marad! Nem mehet el, mert nélküle nincs csapat, és ezt mindenki tudja. Remélem hogy Krasicot elhozzák még, mert még gyenge ez a csapat de ez az idióta marotta semmit nem csinál..töketlen egy fószer...ninsc kész a keret de ez még mindig itt tart 19.én basszus...11napja van még, miért nem hozta még ide Krasicot? Miért van még itt camo, grosso és zebina? Hol van egy új balhátvéd és uygebár krasic?...sehol ez egy nagy nulla amit ez az ember csinál semmivel nem jutottunk előrébb, csak van egy 12milliós kétballábas martinezünk...hát azzal űbereljük az ír gólörömös formákat is....csak példaként: Real Madrid 2010: Khedira 10millió. Ricardo Carvalho 8. Özil 15. erre mi Martinez 12 az igen. (Bonucci volt az egyetlen jó húzása és Motta és Pepe is de ők még nem véglegesek szal...) Forza Juve!

Gre-K 2010.08.19. 11:39:03

Jókat beszéltek! Teljesen igaz h nem csinál semmit Motta, de ugyanúgy mint a politikába ő is csak 1 báb akit kiállítanak elénk, nem csak rajta múlik a dolog! Am meg én személy szerint kit hoznék? Hátvédnek: Man City-ből Richards(Közép és Jobb szél), am meg nemk ellett volna eladni Mollinarot! Középpályára: Ledesma, Krasic, Arra meg h a Werder mien szintű - Meg a Genova mien szintű klubb csak annyit modnok h Egyforma szinten van a Juventus-al! Nem ők jöttek fel hanem mi estünk vissza! Erről ennyit akármilyen fájdalmas, ez az igazság!

Ismeretlen_150170 2010.08.19. 11:51:02

Ezek a pletykák mindenhol vannak ez természetes, az más kérdés hogy mindenkinek az agyára mennek! Ezt a Dzeko gyereket nagyon drágán mérik! Tényleg nevetséges hogy a Madrid potom pénzekért igazolt "nagyobb" neveket! Azt azért ne feledjük hogy tavaly meg mindenkit dupla vagy tripla áron vettek. Özilért és Khedira-ért is kérhettek volna dupla ennyit a németek de elcseszték. Mi meg 15 millát kiadunk Bonucci-ért aki még semmit nem tet le az asztalra, Martinez 12-ért szintén eddig nulla amit mutatott és Krasic-al meg szintén csak szívatnak az árát illetően! Persze mi nem a Madrid vagyunk és Mourinho-nk sincs meg sztárjaink sincsenek már, én úgy látom az olasz bajnokságban csak egyedül az inter maradt mint elit csapat de az is Mourinho miatt, de őket is eléri előbb-utóbb a középszer a hanyatlás ami az egész olasz focit jellemzi. Angol-Spanyol bajnokság jóval előrébb jár és lassan beelőz a német foci is! Diego már csak azért is jó hogy marad mert neki van valami marketing értéke legalábbis szerintem nagyobb mint Dzeko-é! Martinezekkel, Pepékkel nem tudom mennyire leszünk vonzóak nézőknek, szurkolóknak, játékosoknak egyaránt? Egy nagy csapatnak nagy játékosokat kell igazolni nem minden posztra de a presztízsre is adni kéne, ezen idén nyáron csak tovább rontottunk!

Csülök 2010.08.19. 11:57:14

Krasic már nem lett nevezve az EL-be a CSKA részéről... Az meg mekkora pletyka, hogy az Inter Marchisiot vinné...:D De ha 15 milliót és Burdissot adnák érte, a hülye vezetőség még el is adná... És akkor már tényleg csak 2 kp-nk maradna...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása