Milos Krasić ügynöke nem optimista a Torinóba szerződést illetően

Nagyon úgy tűnik, hogy a CSKA Moszkva szerb szélsőjének, Milos Krasićnak további egy éves tartózkodásra kell felkészülnie jelenlegi csapatánál, mivel a játékos ügynöke kijelentette, hogy a Juventus nem tett további erőfeszítéseket, hogy leigazolja a középpályást.

A szerb szélső korábban elutasította a Törökországba és Angliába költözést is annak reményében, hogy a Bianconeri extra források előteremtésével megadja a CSKA által kért árat, azonban Vlado Borozan szerint az átigazolás megakadt.

"Semmi újról nem tudok beszámolni, még pozitív jelekről sem."

"Jelen pillanatban semmi előrelépés nem történt az ügyben" - mondta Borozan a Tuttojuve.com-nak.

A Juventus jelenleg arra vár, hogy Diego és Grosso esetleges távozásából befolyó összegből igazolhassanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr774652815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_164215 2010.08.18. 11:03:38

Diego helyett Krasic plusz pénz? Első hallásra talán nem rossz megoldás, csak így nagyon egy oldalú lesz a csapat, valamint lyukas lesz a középpálya támadás szempontjából. Ha pedig nem válik be Olaszországban Krasic, akkor megint ugyanolyan vagy gyengébb szezonra számíthatnak a szurkolók.

Ismeretlen_109592 2010.08.18. 11:13:59

mar telenovellat lehetne rendezni errol a krasic ugyrol. en azert meg remenykedem h jon.

goku06 2010.08.18. 11:19:09

a lényeg hogy valaki jöjjön a Krasic-Elia-Bastos trióból! :)

Ismeretlen_102246 2010.08.18. 11:48:25

"A Juventus jelenleg arra vár, hogy Diego és Grosso esetleges távozásából befolyó összegből igazolhassanak." - Ez marhaság. Diego nem fog menni. Ez egyre biztosabb. A két név helyett azt hiszem inkább Camoranesi eltávjára várnak a vezetők és a fizetéséből fizetnék Krasicot. A 15 milla - Camo ára pedig nem jelentene gondot. A véleményem pedig az, hogy Camo maradjon inkább.

é.sanya 2010.08.18. 11:49:04

Haha .. mit aggódtok egy játékos se fog érkezni . Krasic sem egy nagy "sztár" ha olyan jó lenne elvitte volna a Chelsea vagy valami jobb csapat.Semmi se lesz soha a Juvéból.Amikor Ferrarát nevezték ki ott kedződött minden.És utána Zaccheroni majd Del neri ? Kik ezek ? Inter: Mancini - Mourinho - Benítez. És hol tart az Inter ? Bl-győztes természetesen a sok okos azt mondja majd h interes vagyok vagy azt hogy, az Internek szerencséje volt.Valóban szerencse az ,hogy 3 kupát nyertek.Ébredjetek fel,Krasic-al semmit sem erősödünk,sőt sosem fogunk mert ez a játékos keret egy Newcastle-nél is gyengébb. Lehet fikázni vagy nem fikázni az első 5 frdulóban mindenki bizakodik mert az első 4-ben leszünk utána szépen lassan sérülések,semmi játék stb.. mindent látok előre. Forza Juve bár sajnos ennek a Juvénak szurkolni nem tudok,ien nagyképű pitiáner játékosokat nem láttam tisztelet a kivételnek :Del Piero . Ő 35 évesen húzza a csapatot ami vicc.. lehet jönni hogy, Buffon,Chiellini stb. stb. de ebben a csapatban Del Piero van aki ér még valamit.

Supi 2010.08.18. 11:49:07

Ez nevetséges,amit Krasiccal csinálnak ember... Szerencsétlen minden más ajánlatot lemondott,hogy ide jöhessen. Ez meg kamu,hogy nincs pénz, biztos Marotta bá zsebre rakja... Mivan Ekdal 5 milliójával és Poulsen 6 milliójával? Ez már tényleg nevetséges,ami itt megy. Van 2 hetünk 5 helyre igazolni és ez lenne a minimum,mivel a védelembe mind3 helyre kellene,mert Motta egyedül kevés jobb oldalt és grygera vagy Zebina beállítására godnolni is rossz,akkor már inkább Brazzo. Kell még 1 belső védő,mert abból is a 3 édes kevés pláne,hogy Legro a 3.számú,ami megint nem jó jel.Hát a baloldal,oda meg egy első számú kellene,mert hát én De Ceglie-t még a tartalékba se raknám.Ezenkívül a zseniális húzásunknak köszönhetően(hogy eladtuk Poulsent) most kell keresni a középpálya közepére is 1 játékost. És kétlem,hogy meglesz,de nem ártana 1 értelmes szélső sem,mert az nem nagyon van a jelenlegi keretbe... Csatárról már álmodni sem lehet,de talán ha jól kiszolgálják őket,csak begyötrik a labdát,egyszóval egyedül kapusposzton állunk jól,de ott meg túl jól,mivel mindhárom kapus elég jó:D.nagy változások kellenének az elkövetkező 2 hétben,hogy az első négybe végezzünk. Martínez 12 millió+15,5 Bonucci+kölcsönbe fél milka Motta,meg legyen 1 millió Pepe szintén kölcsönbe,Lanza vissza ingyen, meg Storari 4 milla ezek az idei igazolások, vagyis 33 millió euró!!! Na hol van ez a 80milliótól? Azért az biztos,hogy ennyire nincs kevés pénz, és még nem számítottuk bele canna távozását,akinek a fizetését nem kell így fizetni,akkor Tiagot,akinek szerintem még mindig mi fizetjük a fizetését,de eladtuk Poulsent és Ekdalt. Az legyen 7 millió,mert Poulsennek csak az egyik felét fizették ki most,de hát akkor is 26 millió eurónk volt összesen??? Ez nevetséges a Stoke már majdnem többet költött,mint mi. Valami itt nagyon nem stimmel.

Ismeretlen_147985 2010.08.18. 11:53:03

"A Juventus jelenleg arra vár, hogy Diego és Grosso esetleges távozásából befolyó összegből igazolhassanak." Hát Grosso árából aztán lehet igazolni. Abból az 1-1,5 millió euróból komoly, klasszis játékosokat lehet venni. Amúgy Marotta tudja mit csinál. Bízzatok benne. Ekkora szaktekintély ezer évente ha egyszer születik.

Dani 2010.08.18. 12:00:57

Krasic pedig jöhetne, bár most szerintem Ledesmával vannak elfoglalva inkább Marottáék. Az utolsó pillanatokban azért szerintem tuti elviszik, ha ajánlottunk érte 15 millát, akkor csak érdekel minket, így meg hogy nyílvánosan kijelentette, hogy ide akar jönni, nem hiszem, hogy ott hagynánk Moszkvában. Persze lehet, hogy nem ebben a világban élek.

Doki 2010.08.18. 12:03:49

Hát lehet hogy a tul sok 24 váltotta ki belőlem, de nekem nagyon úgy tűnik hogy a bunda s az utána jövő események egyes hatalmi körök összeesküvése.Mintha szándékosan nem akarnák hogy a Juve jó pár évig labdába rúgjon.A szurkolok lázadnak , leváltják az épp aktuális edzőt, hoznak helyette egy hasonlót, majd az is megy, majd jön egy másik.Miközben bennünket összetör a düh hogy ezek ilyen balf****ok.De sajna sztem ez egy nagyon is eltervezett terv épp nemtommelyik szála... :( Sajnálom.... DE a remény hal meg utoljára.FORZA JUVE :)

Dani 2010.08.18. 12:10:01

Amúgy a Tuttosport szerintem a Juve visszautasította a Wolfsburg ajánlatát, nem megy el Diego, míg elvileg Elia egyre közelebb került hozzánk.

juvem 2010.08.18. 12:13:40

Ink Diego mint Krasic... Szervezés nélkül a szélek sem érnek semmit! Abszurdnak tartom Diego eladását akk is ha jön érte Dzeko bár a wolfsburg nem akarja eladni nekünk de ha kell nekik diego+pénz akk elengedik sajnos és nem hsiezm h jó üzletet kötnénk... Diego kell és 1 jó csatár aki lehet Dzeko is h a brazil ki tudja szolgálni stb... Krasic meg jó játékos de nem leszek letörve ha nem jön nekem tetszik Pepe és Lanazafame játéka is és egy picit remélem h ők lesznek a kezdőcsapatban idén

Ismeretlen_140492 2010.08.18. 12:18:02

Baromság ez az egész "Diego távozására várunk" sztori, Diego maradni fog. Maximum akkor adjuk el, ha Dzeko-t is bele vonják az üzletbe. Szerintem biztos érkezni fog egy balszélső, egy középső középpályás és egy szélső, valamint esetleg még szóba jöhet egy középhátvéd meg egy támadó. Szóval ha teccik ha nem ezek közül fogunk válogatni: KH:Barzagli,Lugano,Bocchetti BSZ:Antonelli,Zaccardo,Bastos KK:Ledesma,Brighi,Montolivo,Palombo,Jenas,Poli SZ:Elia,Krasic CS:Pazzini,Dzeko

Ismeretlen_633 2010.08.18. 12:19:58

Most meg arról lehet olvasni,hogy nem engedik el Ledesmát,pedig sztem elfogják kb 6-7-8 millióért, mert jövőre ingyen le lehet igazolni. Ja és sztem Krasic jönni fog bízok benne, meg Drenthében is.

Kotrevák Kelly 2010.08.18. 12:21:24

Hagyjuk már ezt az egésze Krasic ügyet! Nem jön és kész! Amúgy is már tele a tököm, h hozzánk mindig csak "közelebb" kerül valaki, de ide nem ér és képtelenek vagyunk leigazolni pár épkézláb játékost! Bele kell törődni, h a köv. alig két hétben szinte semmi nem fog változni, ezzel a kerettel vágunk neki a szezonnak. Scudetto álmokat ne dédelgessen senki. Én már most aláírnék egy 3. helyet...

Kotrevák Kelly 2010.08.18. 12:25:35

Ja és kurvára kéne már valamit csinálni, mert ha ilyen ütemben gyűjtik a férgek a scudettókat, lassan kezdhetünk félni!

Victor90 2010.08.18. 12:29:17

Már réges-régen le kellett volna igazolnunk Krasic-ot!!!Nagyon gyenge teljesítményt nyújt az új vezetőségünk!!!Alig van már időnk,már nincs 2 hetünk se,ha jönni fog 1 játékos már annak örülhetünk!!Reálisan nézve 4-7 helyig valamelyikére fogunk odaérni,többet ne is várjunk szerintem!!!

Supi 2010.08.18. 12:36:05

Nem értem ezt a kutyaütő bandát,ha már nincs pénz,akkor legalább kölcsön vennénk valakit,azse jó megoldás,mert ahogy ismerem a vezetőket,jővő évbe dobni fogják,de legalább szinte ingyen van.Ott van pl. Gallas védelem közepe kilőve, Jenas megint jönne kölcsönbe a középpálya közepe is kilőve maradt 3 hely,ahova kell játékos,baloldalra szerintem nincs valami sok jó játékost a piacon,de Bocchetti is olcsón elhozható szerintem,nem mondom egyáltalán,hogy klasszis játékos,de révén nincs jobb a piacon talán megteszi,Clichy sajnos esélytelen. Jobb oldalra olcsó megoldás nem jut eszembe de Wielt tuti ellehetne hozni az Ajaxból csak kérdem én mennyiért?Mert játszott a VB-n én az eléggé felnyomta az árát,nem tartom a legjobb játékosnak,de a jelenlegi helyzetbe megfelelne.Meg 1 szélső kellene,aki sajnos tuti nem Krasic lesz,mert 15 milla,de ezt a barom vezetőséget sem értem,mivel 2 hét van vissza az átigazolási időszakból és jővőre Krasic ingyen távozhat és azt kétlem,hogy akarnák a moszkvaiak,szóval 1 sokkal alacsonyabb árra rálehetne talán beszélni őket,de míg a Marotta papa van kétlem,hogy esélyes.valószínű,hogy lesz 1 Eliank ugyannyiért,amennyiért Krasicot ellehetne hozni... Nem tartom a hollandot rossz játékosnak,de kettejük közül a szerbet tartom jobb játékosnak. Bírom amúgy azokat az embereket,akik osszák most Krasicot, érdekes,emlékszek 1 bizonyos hírre még nyár eleje felé,hogy jön Krasic na akkor bezzeg,hogy örült neki mindenki szinte senki nem fikázta most bezzeg,azért mert a Vb-n nem játszott nagyot,meg hogy az orosz bajnokság színvonala.Tudtommal Krasic játszott a Bl-ben is és nem is rosszul,ahol pedig nem orosz csapatok küzdenek...

goku06 2010.08.18. 12:56:44

Supi, azt a 80 millát csak az újságírók találták ki. Gallas azért nem jön mert 5millás fizut kér, annyiért persze nem kell senkinek. bár úgy tudom hogy még mindig csapat nélkül van, lehet lejjebb adja majd az igényeit aug. vége felé.. Jenas sztem is jó lenne, bár nem valószínű hogy kölcsönvesszük. Bocchettit meg lehetne próbálni. jobb bekket már tuti nem veszünk. Wiel nagyon drága lenne ám. És így is van 3 emberünk arra a posztra, előbb el kéne adogatni őket, arra meg nincs idő. És Eliát 12ért elhoznánk az jó üzlet lenne. Krasic drágább, idősebb, a legjobb az lenne ha most hoznánk Eliát, jövőre Krasicot ingyen:)

Ismeretlen_108746 2010.08.18. 13:12:41

Bármi is lesz a Krasic-ügy vége, egészen szánalmas ez a töketlenkedés vele kapcsolatban. Az egyetlen elfogadható magyarázat az lehetne, ha valamiféle megegyezés történt volna a játékossal arról, hogy jövő nyáron, a szerződése lejártakor, teljesen ingyen érkezik Torino-ba. Elia-val kapcsolatosan el kellene már felejteni végre ezt a 12 milliós összeget, hiszen a Hamburg 9 millióért vette, nem tűnik túl valószínűnek, hogy ilyen "alacsony" áron szabadulnának tőle. Én változatlanul Krasic-ot pereferálnám. Sok pozitívumra senki se számítson az átigazolási szezonból hátralevő időszakban. Egészen gyötrelmes, hogy az ember szinte örül minden egyes nap elteltével, hogy de jó, egy nappal közelebb a vége, s ma sem adtunk el senkit a kulcsjátékosok közül. Marotta fantasztikus csapatot épít, pontosan láthatóak a nagyratörő 5 éves terv körvonalai. Csak bírjuk idegrendszerrel év közben.

Diego2889 2010.08.18. 13:16:18

én csak azt nem értem h ennyire nincs pénzünk??? mindig azt mondják h igazolunk, de el kell adni ezt meg azt és majd abból a pénzből. máshol úgy olvastam h Diego marad és Elia jön majd. én ennek a verziónak jobban örülnék.

dav 2010.08.18. 13:43:59

nem értem mit kell itt balfa**kodni. rohadt elegem van már ebből, meg az egész bagázsból.a gyerek el akar jönni és a juventusba akar jönni! meg is mondta. adni kell érte egy zebina-szintű csere senkit, vagy felőlem camoranesi is mehet, meg pénzt, és kész. ennyi. mint a fifa menedzser módban:D nem kell ezt túlbonyolítani.

Diego2889 2010.08.18. 13:47:16

sajnos ha nincs pénz akkor nem igy müködik:D de sztem nem lehetünk ennyire leégve. kizárt dolognak tartom. remélem ezalatt a szűk 2 hét alatt kellemesen fogunk csalódni:D

Gaboros 2010.08.18. 14:50:40

Lehet, hogy nincs leégve a csapat anyagilag, de ha a csapatnak nincs szüksége egy szezonban csak 22 játékosra akkor minek induljanak el 30-al? Azért az a plusz többlet amit a felesleges játékosoknak ki kell fizetni idén szerintem meghaladja a 20-millió eurót, ha igazolnának még eladások nélkül akkor kb. MMARTIN91 szintjén lennének, ami nem sok észre utalna. :) Örülnék neki ha jönnének játékosok, de ahhoz mindenképp meg kell szabadulnunk a terhektől, ha ezt nem sikerül megoldani akkor ne várjon senki csodára, mert a vezetőség nem fog egy nyereséges kluból veszteségeset csinálni. Fogjátok már fel, ennyire buták lennének a Juve szurkolók?

Diego2889 2010.08.18. 14:57:56

ez 1értelmű Gaboros! de abban sztem 1et értünk h nem tesz meg mindent a vezetőség annak érdekében h azok a játékosok menjenek el akikre nincs szükség! gondolok itt Zebinára,Grygerara és még sorolhatnám. Ezek a jelentéktelen játékerőt képviselő játékosok a jó fizetés miatt nem akarnak távozni. Ellenük kellene úgy gondolom határozottabban fellépni, habár nem könnyű azt el kell ismerni. Néha már úgy tűnik sajnos h azoktól a játékosoktól válna meg a klub akiket könnyebb eladni, mert szinvonalasabbb játékra képesek. És azt se felejtsük el h már csak kb 10 nap van igazolni.

Gaboros 2010.08.18. 14:59:31

Apuleius: Nem tudom Te mióta vagy Juve szurkoló, de ha évekkel ezelőtt figyeltél volna akkor tudhatnád azt, hogy a Juventus sosem volt egy kimeríthetetlen bank, aki igazol észt veszejtve az eurómilliókkal nem törődve játékosokat. Anno régebben is ugyan ez az igazolási politika ment, ment Zidane, jött Nedved, ha Zidane nem ment volna, akkor valószínűleg nem jön Nedved, mert ha Nem adják el akkor kizártnak tartom, hogy leigazoltuk volna annyi pénzért amennyiért. Ez nem egy angol csapat amelyik felvesz hiteleket, hogy igazolni tudjon, és nem vette meg valami olajsejk a csapatot, hogy valami bábuként igazoljanak és összerakjanak egy City féle csapatot. Számomra ez öröm, ne is vegye meg senki a csapatom, még akkor sem, ha esetleg az 5. helynél esélyünk sem lesz előbbre lépni, akkor sem fogok más csapatnak szurkolni. FORZA JUVE!

Ismeretlen_150170 2010.08.18. 15:02:30

Én értem hogy nem akarják veszteségessé tenni a klubbot és ilyen szempontból jól állunk, de így szerintem soha nem fogunk nyerni semmit a jövőben. Minden nagyobb és sikeres klub veszteséges, a real-tól a barca-tól az MU-ig bezárva! Lehet nekünk is fel kellen borítani a mérleg egyenlegét! :) Ha egyébként meg tényleg csak a gazdasági szempontokat vennék figyelembe tisztelt vezetőink akkor nem igazolnának ilyen félmegoldásokat, mint Pepe, Martinez, Motta, Storari! Ha spórolni akarunk akkor csináljuk azt amit az arsenal! elő a fiatalokkal ez a legolcsóbb megoldás! minden évben elő lehetne venni újabb fiatalokat, akik legalább biztos hogy hajtanak sőt kiderülne hogy tehetségesebbek is mint ezek a félmegoldások! Nem hiszem el hogy mi nem tudunk kitermelni ilyen szintű játékosokat mint akiket most igazoltunk, igazán nem magas a mérce!!!

Ismeretlen_108746 2010.08.18. 15:04:12

Gaboros: Amit írsz az mind szép és jó, de vajon miként kapcsolódik mindez az én hozzászólásomhoz? Még a legnagyobb jóindulattal is csak rendkívül laza összefüggéseket bírok kiolvasni. De, hogy választ is adjak a kérdésedre, sacc 20 éve tart az állapot.

Ismeretlen_147985 2010.08.18. 15:12:24

Gaboros: a legjobb az egészben, hogy te itt vagy nekünk, mindenkit rendre intesz, szemmel látható, hogy a kommentjeid alapján te vagy az, aki a legtöbbet ért a futballhoz azon emberek közül, akiknek valaha is olvastam a hozzászólásait. Iszom a szavaidat. Igaz, hogy körülbelül 1 hete láttalak először ezen az oldalon, de számomra elég volt ennyi, hogy felmérjem a fantasztikus tudásodat ebben a sportágban. Emellett látom nagy poéngyáros is vagy, hiszen a "...ha igazolnának még eladások nélkül akkor kb. MMARTIN91 szintjén lennének, ami nem sok észre utalna. :)" mondat teljes mértékben erre utal. Köszönöm a kedves szavakat, bár sok értelme nincs, igazából én magam sem értem mit akartál ebből kihozni.

Diego2889 2010.08.18. 15:13:26

én értem ne költsünk sokat állapotot, mert eladosodik a klub, de ez ahoz vezet h nem nyerünk semmit se és elöbb utobb a közép csapat többet költ. meg kellene találni az egyensúlyt. ja és pl a realt, barcát felhoztad. erről csak annyit szeretnék mondani h lehet 100milliokat igazoltak, de azzal a lendülettel az a pénz vissza is jön reklámokból, eladásokból. szval nem hiszem h rosszabb döntés lenne ha többet költenénk:)

Diego2889 2010.08.18. 15:14:52

mmartin91 ez tetszett:D

Diego2889 2010.08.18. 15:22:19

ja várjál. és kikérem h buták lennénk:)) azt hiszem mi sem illetünk itt senkit semmiféle jelzővel. 1 2 új srác meg 1ből buzizik,anyázik és lehülyéz minket. ezt nem szeretem. köszi előre is.

epaska 2010.08.18. 16:50:49

Könyörgöm minden hozzászólónak!!! Ne "sírjatok" még!!!! Amikor visszakerültünk az élvonalba sokkal gyengébb kerettel a 2. helyezést csíptük el. Majd utána a 3.-at. Aztán Diego keresztbe tett a játékunknak. Majd ha látjuk a csapatot játszani a bajnokságban és leégünk pár meccs után majd akkor "sírunk" együtt. Addig is, cél a Scudetto és az EL győzelem!! FORZA JUVENTUS PER SEMPRE!!!!!

Ismeretlen_141491 2010.08.18. 16:52:03

Pár hete még azt olvastuk, hogy Agnelli kirakott 30 misit az asztalra Dzekoért, most meg nincs pénz a 16-18 milliós Krasicra!

Supi 2010.08.18. 17:08:19

gaboros egyébként nincs teljesen igazad,mert igenis költöttünk sokat játékosokra csak mellette vettünk kis csaptoktól is, mint pl. Camo vagy sorolni lehetne,de pl. vegyük 2001-et nem vagyok biztos benne,de asszem akkor vettük Buffont,Nedvedet,Thuramot és Salast is és egyik sem 5Ft volt összesen ha jól emlékszek 150!!! millió euró volt csak 4 játékos, mindegyik klasszis,de most belegondolva,nem semmi összeg,ahhoz képest,hogy ez már 10éve volt pedig akkor még nem voltak Cityk és nem volt "divat" adósságba verniük magukat a kluboknak

sanyikagéza 2010.08.18. 17:46:37

lehet, hogy még új vagyok itt, de szerintem felesleges sírni egy olyan Krasic-ért akinek jövőre lejár a szerződése, és még ígyis 18 millát akarnak érte... lásd költekező Real egy klasszisokkal jobb Özil-t vett ugyanennyiért... igen, a költekező Real, aki a játékosok értékének duplájáért szokott vásárolni. Én is az előszerződésben látom az ügy megoldását, és inkább a maradék pénzt egy olyan játékosra verjék el, mint pl. Bastos, aki játszhat ideiglenesen balhátvédet, ha télen lenne jobb megoldás a piacon, meg lenne egy jó szélsőnk vele... ja és igyekezni olyan szerződéseket kötni azokkal, akik nem meghatározó játékosok, hogy ne kelljen várni 3-4évet addig,ameddig lejár, mert eladhatatlanok. Ki kell nyitni kedves vezetőség a szemünket és olyan játékosok padoznak, akik bőven erősségei lehetnek ennek a Juvénak. Jenas-os off : senki se várja, kezdőkből igazoljunk, legjobb példa erre a csöves Pazzini, akárhogy is nézzük az ő ára azért magas, mert ott akarják tartani, de ha nem jelent erősítést, padozni felesleges leigazolni 20millióért.

Ismeretlen_164215 2010.08.19. 08:37:46

sanyikagéza: a Real megengedheti magának az 5-6 millió eurós fizetéseket. Jelenleg a Juventus nem. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg mennyivel csábítóbb egy bajnokesélyes Real, mint egy BL-hely esélyes Juventus, plusz spanyol bajnokság is barátibb a játékosok számára, mint az olasz daráló.

Ismeretlen_128149 2010.08.19. 10:41:31

Krasicot le kell igazolni! Nincs mese. A világ legegyszerübb dolga lenne Krasic. Ide akar jönni ki kell fizetni és hozni...mi történt ezzel a Marottával? Rá fogtak 3tonna gépfegyvert h nem viszed el krasic-ot vagy mi?...11nap van hátra. 11nap alatt sok minden történhet de semmi is! Kell Krasic, mert fiatal, jó, 2szélen tud játszani, tehetséges. És még mindig megfizethetőbb mint pl Bastos...

tibi78 2010.08.19. 11:52:20

Sziasztok!! Az esti meccset adja valamelyik tévé??

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása