Továbbra is bizonytalan a távozók kiléte

Még nem lehet biztosan tudni, ki hagyja el a Juventust.

Nagy átalakításokba kezdett a Bianconeri a nyár elején, ám eddig inkább érkezőkről lehetett hallani, az esetleges távozókról csak pletykák szólnak.

Talán ezt elégelték meg a Juve ultrái - a Vikings Curva Nord csoport -, amikor tegnap a Vareseben gyakorló csapat edzésén a következő feliratú monilót feszítették ki:

"Azokat a játékosokat, akiknek menniük kellene, de maradni akarnak, egy évnyi pokolra kárhoztatjuk."

A feltételezések szerint az üzenet elsősorban a Juventus szélsőjének, Mauro Camoranesinek volt címezve.

Még nem lehet biztosan tudni, ki hagyja el a Juventust.

Nagy átalakításokba kezdett a Bianconeri a nyár elején, ám eddig inkább érkezőkről lehetett hallani, az esetleges távozókról csak pletykák szólnak.

Talán ezt elégelték meg a Juve ultrái - a Vikings Curva Nord csoport -, amikor tegnap a Vareseben gyakorló csapat edzésén a következő feliratú monilót feszítették ki:

"Azokat a játékosokat, akiknek menniük kellene, de maradni akarnak, egy évnyi pokolra kárhoztatjuk."

A feltételezések szerint az üzenet elsősorban a Juventus szélsőjének, Mauro Camoranesinek volt címezve.

A világbajnok középpályás esetleges távozásáról már sokat lehetett hallani, ám konkrét megállapodás még nem született. A legfrissebb pletykák szerint Beppe Marotta tegnap találkozott a spanyol bajnokságba frissen feljutott Hercules Alicante képviselőivel, hogy megbeszéljék Camoranesi esetleges klubcseréjét.

A football-italia.net szerint a spanyol csapat két éves szerződést kínálna a játékosnak, évi másfél millió eurós fizetéssel, de kétséges, hogy Camoranesi elfogadja-e az ajánlatot.

Természetesen nem csak a Hercules az egyetlen kérő, a Tuttosport például arról ír, hogy az AC Milan is érdeklődik az argentín származású szélső iránt, de lehetett hallani az Olympiakosz megkereséséről is.

Jonathan Zebina sem tartozhat az ultrák kedvencei közé, főleg miután a francia visszautasította az AEK Athen ajánlatát. Így a 32 esztendős védő sorsa is bizonytalan maradt.

David Trezeguet jövője viszont egyre biztosabbá válik, legalábbis ügynöke szerint. A francia távozása szinte biztosnak tűnt néhány hete, ám most mégis az a legvalószínűbb, hogy Torinóban marad.

"Trezeguet részese az edző terveinek. Még mindig szerződése van a Juventusszal, amit szeretne is kitölteni. Meglátjuk, hogy a lejártakor mi történik, mindenesetre amerikai és török ajánlatot is utasítottunk el mostanában. Az egyik a Fenerbahce, a másik - egy mega-galaktikus ajánlat - a Trabzonspor gárdájától érkezett." - idézi Antonio Caliendo szavait a TMW.

Egyvalaki szinte biztosan elhagyja a Juventust, méghozzá Sebastian Giovinco. Az alacsony termetű játékos aláírásáért a Parma és a Bari verseng, legalábbis ha hiszünk a pletykalapoknak.

A Parma vezetői tegnap találkoztak Atom Anti ügynökével. A Tuttosport szerint ők a támadó játékjogának a felét vennék meg 3 és fél millió euróért.

Vincenzo Matarrese, a Bari elnöke viszont úgy gondolja, hogy a tengerparti város csapata lenne a legjobb hely Giovinco számára.

"Ha Giovinco hozzánk érkezne, nagyon is szívesen látnánk. Boldogok lennénk. Ellenkező esetben sem csinálnánk drámát, a csapat kész van. Csak akkor játszhat a Bariban, ha a Juventus kölcsönbe küldi. Nem engedhetjük meg magunknak az örültségeket." - olvasható a football-italia.net weboldalon.

Matarrese arról is beszélt, hogy gondot okozna-e Giovinco fizetése.

"Más játékosunk is keres évi 1 millió eurót, de nem ez a vita tárgya. Ha megemeli a csapat minőségét, és rajonganak majd érte a szurkolók, akkor ez a fajta költekezés támogatható."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424652739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2010.07.27. 18:17:45

Candreva után Gio is biztos távozó? szerintem ezzel 2 jó játékosunktól válunk meg, akiknek lehetett volna jövője itt - de mindenképpen több lehetőséget érdemeltek volna. Trezeguet szappanoperája már említésre sem méltó, minden szezon végén eljátsza ezt. Több jó játékosunk távozik mint ahány érkezik, számomra ez érthetetlen.

Tony 2010.07.27. 18:32:09

Zebina,DC,Grosso,Sali,Grygera, én ezeket az embereket nem szeretném leginkább itt látni. Giovinco kölcsönbe adása a legésszerűbb amit vele tehetnének. Trez marad.

Ismeretlen_149053 2010.07.27. 19:39:24

Giovinco nekem az egyik kedvencem, de most talán az 1 éves kölcsön lenne neki is a legjobb! Ott bizonyítjat fix kezdőként! Forza Juventus!

Ismeretlen_164215 2010.07.27. 19:53:59

Tiagot kellene inkább kipécézni, nem Camoranesit, utóbbinak azért csak többet köszönhet a Juventus.

elvis 2010.07.27. 20:18:04

Camoranesi egy alulértékelt játékos volt mindig is, akit szinte minden évben hirbe hoztak 1-1 csapattal, de mindig maradt mindig alapember is volt. Sztem őt érhetné a legkevesebb kritika, főként hogy tavaly szinte végig sérült volt. Legalább cserének maradhatna, mert MArtinez Lanzafame 2ősnél még most is jobb! Én Trez Iaquinta Amauri 3asból min. 1et eladnék. Lassuak, körülményesek, nem fiatalok. Az pedig nyilvánvaló kellene legyen, hogy Zebina Sali Grygera semmit nem érnek, helyettük inkább a fiataloknak kellene lehetőséget adni.

Ismeretlen_147985 2010.07.27. 20:28:10

Egyszerűen érthetetlen, hogy a szurkolók miért pont Camoranesi-t szemelték ki maguknak. Ezek szerint annyi eszük van, mint egy marék lepkének. Ott van Zebina, Grygera, Salihamidzic, Tiago, Grosso, stb. Inkább velük kellene foglalkozniuk, mivel ők az igazi kerékkötők, nem pedig egy nyolc éve itt lévő ikon.

steven-h 2010.07.27. 20:44:34

Kivételesen egyet értek mmartinnal, pont Camoranesi az a játékos akit nem kellene b@szogatni. Tiagoról szerintem azért nem szólnak a hírek mert ő biztosan ki fog kötni az atleticonál, csak most még hisztizik, ami némi ellenszenvet vált ki bennem, pedig eddig mindig megvédtem...

adam0123 2010.07.27. 20:52:19

azt nem írták h kire céloztak, lehet h igazából Poulsenre, Tiago, Zebina, Grosso stb embereknek szólt. nem hiszem h pont Camot akarják elkergetni, aki már évek óta a Juve szolgálatába áll, és tett már pár dolgot a csapatért...

JaradiJuve 2010.07.27. 21:09:31

Szerintem ezek a szurkolók nem normálisak.Akármikor léttam Camot játszani megdöglött a pályán.Szerintem ha valakitől meg kell válni az Giovinco.Legalább pénz legyen belőle ha már más nem.Én nem igazán értem mit láttak benne,de szürkehályog-gyanús igazolás volt ha valaki engem kérdez.Kicsi,gyenge és körülményes alig láttam használható megmozdulását és azt is csak rögzített helyzetből.Felbasz agyilag ez a srác.

Victor90 2010.07.27. 21:14:34

Gio,Grosso,Tiago,Grygera,Brazzo,Zebing...ez a 6 játékos akinek egyértelműen távoznia kellene!!Legalább 3 játékostól tudnánk megszabadulni.....

goku06 2010.07.27. 21:22:37

hát ahogy eddig néz ki a csapat, jobb oldalon marad vagy Grygera vagy Zebina, mert oda csak 1 embert igazoltunk, valamelyiket eladjuk. Balra a Grosso, DC páros elé igazolunk valakit, onnan Grosso megy is. Tiago biztosan távozik, neki még edzésre se kell járnia, annyira nem számít rá Del Neri. Camoért nem hiszem hogy sokat kapnánk, viszont ha maradna tudna tenni a csapatért szerintem. Poulsen végülis akár maradhatna is, mert a 2 posztra van 4 emberünk vele együtt. Gio valószínűleg távozik. Jobb is, mert ha maradna, ugyse játszana semennyit, amennyi szélsőnk van most. Brazzo pedig szintén távozhatna, bár ha nem olyan magas a fizuja akár maradhatna jollynak, mert szélen védelemben és középpályán, jobbon és balon egyaránt számíthatna rá Del Neri.

adam0123 2010.07.27. 21:40:28

JaradiJuve! na ez jó volt :D ne is haragudj meg, de sokkal több értelme lenne itt tartani, mint pl Camot. Gio legalább bevethető és nem a pálya mellől nézi a többieket, és nem csinál olyan hülyeségeket mint Mauro. Egyébként meg Seba gyors, jól cselez, és jól is ad be, nem tudom h te mit láttál amikor őt nézted meccs közbe...

steven-h 2010.07.27. 21:44:05

JaradiJuve, nem tudom te milyen meccseket néztél, de hogy Giovinco nem körülményes az 100%, alacsonynak alacsony, de gyengének nem gyenge, és ha van valaki aki megdöglött a pályán az ő volt akárhányszor játszott. Másfelől saját nevelés nem igazolás volt, és szerintem Deschamps sem szenved szürke hályogban mivel ő volt aki először látott benne fantáziát. Arról nem beszélve, hogy a körülményes meg a nincs kinek passzolni külön fogalom, ennyi erővel a tavalyi szezon után Diegot is nyugodtan mondhatnánk körülményesnek mivel ő is rengeteg érintéssel játszott... Peace

Victor90 2010.07.27. 21:48:33

:):):)ennyi sok Gio szeretőt,ez már nevetséges...!!Kap 1 erősebb labdát egyből lesérül!!!Semmi hasznát nem vesszük,nem is értem hogy még mindig,hogy lehet Juve játékos!Amúgy még annyit hozzátennék,hogy nem azt az embert kellene megtalálni egyből,aki már tett le valamit az asztalra!!!zebinget,tiagot,és grossot kellene azonnal elhajtani!!!!

adam0123 2010.07.27. 21:55:55

Victor90! mert Camo minden meccsen ott van és sosem sérült :D kár h többet sérült, mint a csapat többi tagja összesen :) egyébként meg olvassátok már egy kicsit figyelmesebben, "A feltételezések szerint" az nem azt jelenti h tutira rá gondoltak. meg gondolom ők is tudják ki az a Mauro German Camoranesi, és azt is, h tett már eleget a csapatért...

Ismeretlen_109592 2010.07.27. 22:50:26

salihamidzic, zebina, grosso, tiago mindenkepp menjen. camoranesi mar nem a regi, ha elmenne nem lenne tragedia, ugyanez ervenyes grygera-ra is. giovinco pedig menjen csak, en sajnalnam, de inkabb menjen oda ahol ertekelik.

Ismeretlen_140492 2010.07.28. 09:13:29

Sali,Pinágó,Zepina,Grygera,Camo,Grosso már csomagolhatnak is... De Giovincot nagyon sajnálnám, ő a legtechnikásabb játékosunk, ráadásul fiatal és olasz, remélem hogy a Parmába megy, mégis csak jobb csapat, és remélem hogy sok lehetőséget fog kapni és szórja majd a gólokat hogy majd visszajöhessen hozzánk, szerintem igenis ő lehet az új Delpiero...

Ismeretlen_150170 2010.07.28. 10:12:56

Marotta-t akkor lehetne "isteníteni" ha a felesleges játékosokat eltudná passzolni! Akkor azt mondom nagyon jó munkát végzett, az biztos hogy ilyen fizetések mellett nehéz dolga lesz! A kemény mag üzenete pedig kizárt hogy Camo-nak szólna!! Ha mégis akkor azok Juve szurkolóknak álcázott inter fanok lehettek!!

Ismeretlen_102194 2010.07.28. 17:56:58

ez a baj az ultrák többségével, fej van, agy nincs! Tisztelet a kivételnek!!!

steven-h 2010.07.28. 19:44:46

Sajnos Marottának nagyon nehéz dolga van. A felesleges játékosoknak az elpasszolása sajnos nem csak rajta múlik, sokkal inkább a játékosokon és mivel Secco barátunk olyan jól fizetést ígért hülyék lesznek elmenni...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása