Az Arsenal és a Marseille Giovinco nyomában

Több csapat is érdeklődik az alacsony termetű játékos iránt.

A caughtoffside.com olasz forrásokra hivatkozva arról ír, hogy az Arsenal újra harcba szállhat Sebastian Giovinco aláírásáért, és a nyár folyamán le is igazolhatják a támadót.

Állítólag Arsene Wenger kedveli a 23 esztendős labdarúgó játékát, és már a múltban is felvetődött, hogy Atom Anti Londonba igazol. A pletykák arról szólnak, hogy a francia tréner kész lenne kifizetni Giovinco mintegy 12 millió fontos vételárát.

A Footmercato.net viszont arról ír, hogy Didier Deschamps, az Olympique Marseille edzője is szeretné megszerezni Giovincót.

Seba ügynöke azonban állítása szerint nem hallott a Marseille érdeklődéséről, bár rövid nyilatkozatában nem is utasította el a francia kaland lehetőségét.

"Nincsenek információim a Marseille érdeklődéséről, és nem is keresett meg az OM. Ugyanakkor a Marseille egy érdekes lehetőség lehet Sebastian számára." - mondta Andrea D'Amico.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr914652678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_164215 2010.07.09. 23:27:13

Kár lenne érte, azonban az Arsenalban tán igazi játékos válik belőle, ha kezdő lesz és elég tapasztalatra tesz szert, akkor meg egy szép napon visszatérhet. :)

goku 2010.07.09. 23:47:50

12 millió FONT:) szép vásárt csinálhatnánk belőle. bele kell törődni hogy itt sosem lesz belőle senki. el kell adni szép pénzért. az arsenalban pedig kiteljesedhetne. kinevelnének a válogatottnak egy jó játékost, ha már mi ugysem tennénk ezt.

Ruida 2010.07.10. 00:42:13

Mindenképp maradjon még decemberig, ha addig nem válik be kölcsön kell adni. DE addig semmiképp.

steven-h 2010.07.10. 00:59:17

Szerintem is menjen, nagyon szeretem de be kell látni itt semmi nem lesz belőle. Arsenalt még szeretem is, Wenger pedig rápakolna egy kis izmot és azt hiszem sztárt csinálna belőle.

Ismeretlen_149053 2010.07.10. 01:41:35

Pont ezt érzem én is sajnos..... Forza Juventus!

o.mellberg 2010.07.10. 02:11:25

én nem értemH hogy mit lát benne wenger?! másrészt meg wenger miért hajlandó ennyit adni egy ilyen kaliberű játékosért??? másrészt meg nem hiszem h sok lehetőséget kapna az arsenalban mert ki helyett fog játszani?:D bár lehet h fabregas helyére akarják vinni:D

Ismeretlen_153094 2010.07.10. 03:36:11

Ja. Wenger általában kedveli a fiatal játékosokat...Lehet, hogy egy picit túlságosan is. Meg lehet, hogy nem csak mint focistákat... Mert amúgy tényleg szereti alkalmazni őket liga-kupa meccseken.

Ismeretlen_152362 2010.07.10. 03:52:29

wenger 1 nagyon jó szakember, aki sok olyan fiatalban látott meg tehetséget, akikben mások nem. az a baj, hogy hangoztatja a vezetőség a fiatalítást, olaszosítást, mégis elengednek olyan 1-2 olyan játékost, akiknek helyük lehetne akár a kezdőben is

Krilehor 2010.07.10. 09:35:23

Seba eszméletlen jó játékos, az egyik kedvencem. ha kapna rendszeresen játéklehetőséget a Juventusnak sokkal többet érne 12milla fontnál! nem csoda, h wenger is szemet vetett rá, nagyon jó játékos

szabol 2010.07.10. 10:05:06

Sebát én sem adnám el!! Majd megbánjuk még, mikor játszunk,majd az Arsenal ellen és rúg nekünk vagy két gólt. Azután majd visszavásároljuk kb. 20-25 milláért!

Ismeretlen_164364 2010.07.10. 11:27:29

Seba simán tud olyan szinten játszani folyamatosan mint ahogy tette azt a Chelsea ellen. és nem is biztos hogy kell neki plusz izomtömeg, mert így kényelmesen tud lavírozni az ellenfél játékosai között

Ismeretlen_147985 2010.07.10. 11:49:08

"Seba simán tud olyan szinten játszani folyamatosan mint ahogy tette azt a Chelsea ellen." Miért, milyen szinten játszott a Chelsea ellen? Rúgott két gólt, adott három gólpasszt, és továbbmentünk? Komolyan mondom hihetetlen, hogy mindenki azzal a Chelsea meccsel jön, ahol kiestünk a Bajnokok Ligájából. Bemutatott a gyerek két cselt, meg bebőrözte Bosingwát, aztán meg kiestünk. Egyébként ha Wenger-nek valóban kell, akkor adjuk oda, főleg azért, mert 12 millió fontból játékost lehet venni. Ha jól emlékszem Clichy vételára is ez az összeg körül mozog, szóval ebbe az üzletbe nyugodtan meg lehetne próbálni Clichy bevonását, egy csereüzlet keretében. Más kérdés, hogy nilyván nem jönne ide, de azért egy próbát megérhet, az nem kerül pénzbe. A Marseille-el kapcsolatban pedig el lehetne beszélgetni Andre Ayewről, aki ugyanazon poszton játszik, mint Giovinco, de már most sokkal magasabb szinten. Ő speciel tényleges erősítés lehetne már most, de a későbbiekre nézve mindenképpen.

devil-z 2010.07.10. 13:00:46

Komolyan mondom hihetetlen, hogy ctrl+c, ctrl+v kombóval másolgatod a hozzászólásaidat hónapok (évek?) óta. Legalább annyira unalmas vagy, mint ez a Gio maradjon/menjen téma. Talán azért hozzák fel állandóan azt a meccset, mert ő legalább csinált valamit. Bár gondolom a kiesést is az ő számlájára írnád, mint minden mást. Valójában a 2. Világháború is Gio miatt volt, csak ügyesen titkolják a dolgot. 'Andre Ayewről, aki ugyanazon poszton játszik, mint Giovinco, de már most sokkal magasabb szinten' - wikipedia szerint AC Arles-Avignon csapatában töltötte kölcsönben a 09-10es szezont, ez tényleg minden játékos álma. Játéktudásban nem vitatkozom, mert ahhoz Gio túl keveset játszik, hogy igazán megmutassa a tudását (hosszabb távon) az általad említett fiatalember pályafutását meg nem kísérem figyelemmel. (nem néztem a francia másodosztály meccseit) Viszont mivel nem látok sok esélyt, hogy Gio több lehetőséget kapjon nálunk ezért én is bevonnám egy Clichy-cserébe.

Ismeretlen_147985 2010.07.10. 13:24:02

devil-z: szted számomra te nem vagy unalmas, aki mindig leírja ugyanazt, azaz hogy én milyen unalmas vagyok? Fogalmam sincs, hogy mit értesz ezalatt: "Talán azért hozzák fel állandóan azt a meccset, mert ő legalább csinált valamit." Miért, mit csinált? Ayew-vel kapcsolatban pedig annyit, hogy majdnem 3 évvel fiatalabb, mint ez a szerencsétlen kisgyerek, de már 2007 óta a ghánai nagyválogatott tagja, s a VB-n abszolut kezdőjátékosa volt a ghánai csapatnak (nem az U21-nek), amelynek elődöntőt kellett volna játszania, s ez azért is nem történt meg, mert Ayew sárga lapjai miatt hiányzott a negyeddöntőben. Amúgy valóban a francia másodosztályban játszott az előző szezonban, de nem tudom, hogy az mitől lenne gyengébb színvonal, mint a torinói Stadio Olimpico lelátója. Egyébként Giovinco valóban óriási tehetség, gondolom azért a Juventus cserejátékosának a cseréje. Természetesen azért nem kapott eddig lehetőséget, mert mindegyik edző, akinek a keze alatt dolgozott, dilettáns volt. Gondolom a válogatottban is azért nem mutatkozott még be, mert ott is dilettánsok dolgoznak, dolgoztak. Mondjuk az igaz, hogy nagyon szarul válogatott Lippi, de azért annyira mélyre nem süllyedt, hogy egy Giovinco-t kivigyen. De persze ő megállta volna a helyét, s biztos vagyok benne, hogy ha ő kinn van, akkor vasárnap az olaszok is pályára lépnek, s minden meccsen hozta volna azt a szintet, amit azon a fantasztikus mérkőzésen nyújtott a Chelsea ellen, mikor kiestünk a Bajnokok Ligájából.

devil-z 2010.07.10. 14:09:08

A francia másodosztály egyenértékű a Serie A-val? Mindig tanul az ember. Bizonyára nagy tehetség a srác, ezért is adták kölcsönbe egy másodosztályú csapatnak. Gio iránt mégis az Arsenal érdeklődik többet között és nem egy Ascoli a Serie B-ből. Bizonyára ez sem jelent semmit. A ghánai válogatottba valószínűleg könnyebb bekerülni mint a 2006-os VB győztes csapatába. Mellesleg ha a Juvéba nem kap lehetőséget, akkor bizonyára a válogatottban sem fog. De hogy miért nem kap lehetőséget (sok más fiatallal együtt) azt kívülállóként egyikünk sem fogja megmondani. Lehetősége bőven lett volna, a képességeivel meg abszolút befért volna a Juve kezdőcsapatába. Ha az emlegetett Chelsea-meccsen ő vezette volna győzelemre a csapatot, akkor sem vetted volna észre. Így a veled folytatott vita értelmetlen; az általa érzett gyűlöleted vakká tesz, nem tudod reálisan mérlegelni a dolgokat.

carlos44 2010.07.10. 14:29:30

Messin, Bojanon mennyi izom van? Nem ez a gond...de maradjon még legalább fél évet

Ismeretlen_147985 2010.07.10. 15:18:46

devil-z: kétlem, hogy én ne mérlegelném reálisan a dolgokat. Giovinco egy olyan futallista, aki nem játszik, mégis sztárként, hatalmas tehetségként van elkönyvelve. Eredmény, tudás azonban nincs mögötte. Felteszem a kérdést, hogy mi alapján jó játékos? Mitől férne be a Juventusba? Mit mutatott eddig, ami miatt bizalmat kellene neki szavazni? És most nem Bosingwa bebőrözését kérném érvnek, s nem is a három meccsenként játszott öt percét, amin kicselezte a Cesena és az Albinoleffe védőjét. "A francia másodosztály egyenértékű a Serie A-val?" Fogalmam sincs, hogy ki állította ezt, de abban biztos vagyok, hogy a francia másodosztály magasabb színvonal, mint a Juventus stadionjának lelátója. "Gio iránt mégis az Arsenal érdeklődik többet között és nem egy Ascoli a Serie B-ből." Ha jól emlékszem (márpedig jól emkékszem), akkor Giovincoért jelenleg is harcban áll a Serie A középcsapata, a Bari, s a Serie A-ba frissen feljutott Brescia. Szóval nem csak az Arsenal érdeklődik, ha érdeklődik egyáltalán. "A ghánai válogatottba valószínűleg könnyebb bekerülni mint a 2006-os VB győztes csapatába." Ez valóban így van, ehhez nem férhet kétség, de a jelenlegi ghánai válogatott sokkal jobb csapat, mint a jelenlegi olasz. Másrészt, az említett játékos már 17 évesen játszott a felnőtteknél, míg Giovinco manapság, az olasz futball hanyatlásakor, 23 évesen sem tud még felmutatni egyetlen egy válogatott mérkőzést sem a nagyok között.

Ismeretlen_633 2010.07.10. 17:41:59

Egy fél évig még maradnia kellene.Del Neri talán játszatni fogja(legalábbis remélem),ha ő is csak padoztatni fogja akkor valóban el kellene adnunk. Egyébként szerintem sokkal tehetségesebb,mint Marchisio vagy De Ceglie.

Victor90 2010.07.10. 20:00:35

Nagyon sokra megyünk vele a mai napig is,mikor anno seba papa mekkorát játszott a Chelsea ellen..!!!Ayew gyerek már most sokkal jobb játékos mint a mi csiszolatlan gyémántunk!!!!Jó lesz ő 1 Serie A-s kis csapatba,ott lehet villogni fog!!Hihetetlen számomra az is,hogyha 1 erősebb labdát kap,azonnal megsérül!!!Lép 1-et sérült 2 hónapig...minek az ilyen labdarúgó?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása