A Juventus közel Edin Džeko megszerzéséhez

A Tuttosport szerint a Juventus közel áll a Wolfsburg bosnyák támadójának, Edin Džekónak a megszerzéséhez, ami a következő két héten belül meg is történhet.

edin dzeko

Úgy tűnik, hogy Džeko készen áll a sikeres német kaland befejezésére, annak ellenére, hogy még 3 év van hátra a szerződéséből.

A Manchester Cityvel is kapcsolatba hozták a 24 éves bosnyák csatárt, azonban a Bianconeri van kedvezőbb helyzetben, és a torinóiak a lehető leggyorsabban véglegesíteni szeretnék az átigazolást.

A Wolfsburg 30 és 35 millió euró közötti összeget szeretne kapni a gólerős támadóért, de ez az összeg megerőltető lenne a Juve számára, így a vezetők valamennyi készpénz mellé Diego vagy Mohamed Sissoko bevonását szeretnék elérni az üzletbe.

Nyílt titok, hogy a németek szeretnék, hogyha Diego hozzájuk kerülne, aki csalódást keltő szezonon van túl Torinóban, mióta múlt nyáron a Wolfsburg Bundesliga-riválisától, a Werder Brementől igazolt Olaszországba.

A következőkben Giuseppe Marotta német kollégájával, Dieter Hoeness-szel fog beszélni az átigazolásról.

Edin Džeko az elmúlt két szezonban 66 bajnoki meccsen 48 gólt lőtt, ami után nem csoda, hogy a legnagyobb klubok szeretnék a csapatukban tudni a bosnyák gólvágót.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr384652661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego89 2010.07.06. 11:50:46

Diego tuti marad. a többi nem érdekel. Marotta sem olyan hülye h elengedje 1 szezon után. ha annyira kell nekünk a bosnyák, akkor adjuk oda érte Amaurit, Poulsent stb. stb. vagy fizettük ki kp-re. felesleges lenne odaadni az olyan játékosokat mint Momo vagy Diego.

Söci 2010.07.06. 11:52:10

Itt a helye a JUVENTUSBA!!!! FORZA JUVE!

doho 2010.07.06. 11:52:28

jó lenne egy ilyen minőségi gólvágó mint Dzeko, de a Tuttosportnak nem hiszünk :) és egyébként is, ilyen feltételek mellett nem is örülnék ha jönne. hülyeség beáldozni Diegot, fog Ő még jól játszani, csak a megfelelő posztot kell megtalálni neki

laverda 2010.07.06. 11:54:40

Diego biztosan marad. Grygera, Poulsen esetleg Iaquinta kerülhet cserébe, a mai hírek alapján.

Ismeretlen_164364 2010.07.06. 11:56:50

akkor vigyék mindhármat, plusz adjuk pénzt mellé és mindenki boldog lehet :)

Diego89 2010.07.06. 12:02:13

jajajaja:D laverda és is olvastam. Del Neri rá fog jönni, hogy Diegot nem szabad elengedni. az lenne sztem az év legrosszabb húzása. Momo meg olyan mint 1 gép.szükség van rá is. Diegonak csak megkell találni a posztját. az kellene amit németben játszott. ha visszajön a 16osig védekezni, akkor halott dolog az egész ugy gondolom. werderben nem volt ilyen feladata. félpályáig vissza jött és várta a labdát. remélem újra a régi Diegot láthatjuk. Forzaa

jjuuvvee 2010.07.06. 12:04:53

Ha még egyszer ezt olvasom vmelyik hírben, hogy "Diego ... , aki csalódást keltő szezonon van túl Torinóban", akkor nem tudom mit csinálok. Ki nem keltett csalódást az elmúlt idényben? Diego a jobbak között volt simán.

goku 2010.07.06. 12:08:44

na olvasom énis a mai híreket. Diegora visszavont csatárként számít Del Neri.. legalábbis edzéseken ott játszatja. Grygera, Poulsen, Iaquinta mehet is akkor cserébe, de ők így együtt érnek 15M-et, szóval elvileg még így is sokat kellene fizetni melléjük. Viszont megérné, mert ha úgy játszunk hogy Diego visszavont csatár, akkor elé egy Iaquinta/Amauri nem elég (Amauri ha belejön a játékba még talán, de Iaquinta egy szem csatárként nagyon kevés lenne..)

vizi8 2010.07.06. 12:15:58

Én is örülnék Dzekonak, de ki tudja hogy fekszik neki az olasz bajnokság. Diegot pedig a legnagyobb hülyeség lenne bárkire elcserélni.

Marchisio 2010.07.06. 12:21:58

Diego megérdemel egy esélyt. Sissoko szerintem a világ legjobb védekező középpályása. Dzeko nagyon jó csatár, de szerintem Iaquinta kéne mellé, szóval Trezt kéne belevonni az üzletbe, am is távozó tempóban van...

Juventuno-Gyor 2010.07.06. 12:33:33

Marchisio : Mondj nekem olyan szezont amiben Iaquinta jobb volt trezolnál....Hány éves Iaqi? 30 Trez 33... Trez egy technikás ladbabiztos befejező csatár ki olvassa játsza a focit... Iaqi egy benga nagy darab emberke mint amauri... LÁttad hog veszik le a labdát vagy hogy pattan tölük el a labda??? POnt dzeko mellé kéne Trez kivel tud játszani kitöl pontosan visszakapja a labdát.... Van egy igaz mondás fociban mit sokan elfelejtenek CSATÁROKAT A GOLOK MINŐSITIK..............(!!!)

rBBaggio 2010.07.06. 12:37:24

szerintem + Trez mardjon és Iaquinta mehet.Diego visszavont csatár és Dzeko elöl,mert eleve teljesen banális lenne 2csatárral játszani,hisz minden csatárunk statikus befejező csatár,majd a szélek + Diego kiszolgálná=Cassano-Pazzini duo

Csülök 2010.07.06. 12:37:59

Figyeljetek...Ki kell csengetni a 30 millát,és csatárról le vna a gond,de csak ha marad Diego

Ismeretlen_150170 2010.07.06. 12:38:38

Én aztán nem vagyok nagy Diego fan de erre a Dzeko gyerekre nem kellene elcserélni, se Sisso-t adni érte. Ha jól tudom Dzeko olyan Amauri vagy Trez féle csatár, szóval inkább az ő cseréjükben kellene gondolkodni, vagy ott van Jaki, pluszba adhatjuk még Grygera, Grosso, Zebina játékjogát is. Del Neri a minap nyílatkozta hogy a csatársor rendben van és ide sorolta Diego-t is! Ebből nekem is az jön le hogy ilyen hátravont csatárt fog játszani vagy ilyen Del Piero szerepkörben fog mozogni. Ezt az esélyt még én is megadnám neki. Azt meg felejtsük már el hogy Diegonak nem találtuk a helyét azért nem ment neki, a helyén játszott ezt szögezzük le. Most viszont tuti hogy nem a helyén fog játszani de nem ez számít hanem az egész csapat taktikája lesz a meghatározó. Diegot hiába akarták karmesternek ha a csapat többi posztját védekezőjátékosokkal töltötték fel! Ja és védekezni így is úgy is kell, olyan ma már nincs hogy valaki nem védekezik, lásd Klose, Rooney vagy Etoo, mint ahogy az is hülyeség hogy egy védekező középpályásnak csak rombolnia kell, lásd sweinsteiger, xabi alonso, yaya toure stb... szóval sissot se lehet megbízni csak védekező feladatokkal! Ha meg valaki ezt a kettős feladatot nem tudja megoldani akkor nem való ide vagy mi nem vagyunk valók az elit csapatok közé!

goku 2010.07.06. 13:30:11

2 csatárunk lesz az egyik hátrébb (Diego, Del Piero), a másik a kapu előtt (Dzeko?, Trez, Iaquinta, Amauri)... azért látjátok hogy így sokan vannak.. Trez és Iaquinta mehet. És azért Amaurit hagytam meg, mert 3uk közül ő az aki a leginkább jó befejezőember és még "fiatal" is, mégha az előző szezonja nem is ezt mutatta.

Ismeretlen_149053 2010.07.06. 13:37:57

Pedronegro! Abszolut igazad van, főleg az utolsó mondatoddal! Forza Juventus!

Gyurika 2010.07.06. 13:43:17

Tényleg igazi gólvágó, semmiben sem igazán kiemelkedő, csak abban, hogy a helyzeteit fantasztikus százalékban használja ki. Kevés ilyen van, de nem tudom, hogy az A-ban mire lenne képes. Bár ha jól kiszolgálnák, akkor nem lenne gond vele. Talán jobb lenne egy Itáliában befutott csatárt igazolni, nehogy úgy járjunk, mint Diegoval.

Csülök 2010.07.06. 13:52:15

Gyurika...Fogd már fel,hogy Chiellinin kívül senki nem tudott maradandót alkotni.. Ő is csak azért,mert átjáró ház volt a kp, és Chiello tette a dolgát... Dzeko le igazolás a nem biztos hogy hülyeség,akárcsak Melo vagy épp Diego le igazolása... Várjuk meg ezt a szezont,és nézzük meg,hogy azért egy kicsit rutinosabb edző mire megy velük.. Amúgy Del Neri nem akarja el adni Diegot,hanem vissza vont Csatár-ként akarja alkalmazni,mint Cassanot-is.... Most olvastam valahol egy másik Juve oldalon... Azt írják,hogy most már Poulsen,Gyrgera,Laquinta 3-ast akarja be vonni az üzletbe Marrotta... Persze a nagy kérdés az,hogy igaz-e... Jó lenne az lenne mint Mottaval.. Olvastam asszem itt,hogy meg egyezett a Juvéval,és rá pár napra hivatalos lett... persze Dzeko nagyobb falat...

Ismeretlen_140492 2010.07.06. 13:59:33

Nagyon kellene egy ilyen ember a csapatba,mint Dzeko....kellenek a gólok Jha és amúgy biztos hogy nem Diego-ért cserébe jön, mert neki már megtalálták a posztját visszavont csatárként, mint cassano volt a samp-ban.....és tuti marad....(friss hírek) és Sissoko is maradni fog, sztem a középpálya közepéről csak Poulsen fog elmenni..... Inkább a Zebina,Grygera,Grosso,Poulsen,Camo,Sali,Iaki,Trez csoportból fognak valakiket bevonni az üzletbe Dzeko már meg is egyezett a Juvéval, márcsak a csapatot kell meggyőzni...... Remélem megyszerezzük Dzekot+Krasicot+Mexést meg szélső hátvédeket.....oszt kísz:D

fmsteve 2010.07.06. 14:12:11

Nem teljesen értem h miért helyezik itt sokan Amaurit előtérbe. Szerintőm ő nem illik leginkább a képbe. Dzeko leigazolására csak akkor kerül szerintem sor, ha a felesleges játékosokból előtte párat elpasszolunk. Momot viszont betenném az üzletbe.

o.mellberg 2010.07.06. 14:44:04

meg kell venni! ilyen csatár kell nekünk, aki képes gólt rúgni erős gyors jól cselez, és fiatal meg kell venni és kész megéri a 30 millát! trezit meg amauirt meg el kell adni mindegy mennyiért csak menjenek nem foglalják a helyett! ha őt megveszik erre az idényre akkor meg lenne a támadósor! diego, del piero, dzeko, jaki és egy két fiatal olasz srác és ennyi elég kell hogy legyen a bajnokságra meg EL-re!!!

CSUBI 2010.07.06. 14:48:30

Dzeko szerintem is remek lenne,de sok csatárunk lesz. Valakitől megfogunk szabadulni. Részemről Amauri mehet mint a távirat.Még a böröndjét is viszem ha kell. Amauri helyzet kihasználása pocsék. A sokak álltal öregnek mondott del Piero,még csereként is több gólt szerez mint az állandó kezdő Amauri.Legalábbis én nememlékszem,hogy valamelyik szezonban máskép lett volna.(És ez annó Alex,Ibra kettősére is igaz volt!Szerintem.)!!! Jaki szerintem,gyors,harcos,a védők lepattanak róla,és ami a legfontosabb majdnem mindig kap külön őrzőt a védelemből,tehát egy embert minimum leköt.Alex,Trez klaszisok.Megfelelő kiszolgálással bármikor,bárhonnan képesek gólt szerezni. Dzekoért szerintem Amaurit és valakit(Melo,de őt sajnálnám)a középpályáról fogunk adni.meg valamennyi kp-t. CSAK A JUVE!!!

joceeb 2010.07.06. 14:59:36

Diego van olyan jó játékos mint Dzeko ha nem jobb!!!!!!!mi az hogy Diego plusz pénz már ezek is kezdik.........?

Ismeretlen_161778 2010.07.06. 15:00:05

Dzeko megszerzése hihetetlenül jó lenne, amíg lehet addig kellene lecsapni rá, ellenben bizonyára más fog. Diegora abszolút szükség van, de én Sissoko-t sem áldoznám be. Ezt a félisten Marotta mesternek kell megoldania valahogy, szóval én szerintem ez a dolog marad pletyka szinten.

Ismeretlen_152362 2010.07.06. 15:29:01

én is trez-t adnám ha már választani kell, mert mint már más cikkeknél is hangsúlyoztam csak az idén lehet érte pénzt kapni. ezzel szemben amauriért és iaquintáért annyi pénzt nem lehet kérni, amennyit meg is adnának és emellett a következő szezonban tudnának maguknak kérőket szerezni, ha a sérülések elkerülik őket és még jól is játszanak. diegot nem szabad odaadni és momot sem, mert mindketten jó játékosok.

bill 2010.07.06. 15:52:35

Amauri + 20 millió euro és kész az üzlet!Szerintem ez teljesen korrekt ajánlat lenne.

Ismeretlen_147985 2010.07.06. 16:23:41

Dzeko leigazolása óriási dolog lenne Marottától, de nincs rá ennyi pénzünk. Maximum játékos(ok) bevonása nyomán kerülhet Dzeko Torinóba, de én nem gondolnám, hogy Juventus játékos lesz. Diego és Sissoko pedig egyértelműen a Juventus alapemberei, őket semmiféle üzletbe sem szabad belevonni.

juvem 2010.07.06. 17:14:54

Diego már párszor kijelentette h ő itt fog/akar maradni és ha ő nem akar elmenni nem tudnak vele mit kezdeni mert egyszerűen nem fogad majd el semmilyen ajánlatot és kész... és remélem marad is kelleni fog am amilyen szezon volt mindenki 1 kalap szar volt ennyi erővel mindenkit eladhatnánk, szakl hülyeség! Dzeko meg jöjjön fiatal és gólerős ha nem is ő jön de hasonló kaliberű játékos kell aki ha a 16osnál megkapja a labdát akk már hátradőlök és élvezem a gólt kb... Eddig am tetszik Marotta munkája csak még kell a krasic meg 1-2 embert kicserélni. FORZA JUVE

Ismeretlen_102194 2010.07.06. 18:09:26

Csak fogom a fejem hogy miket írnak páran Jakiról....... Sztem sokan nem kezelik helyén/értéken ezt az embert! Amaurival meg egy lapon emlegetni, háááááát vicces.Több mint vicces:(

momo 2010.07.06. 19:36:20

Én szerintem Suarez-t meg Podolskit kéne megvenni..meg középpályára Schweinsteiger..őt mondjuk Diegora ellehetne cserélni..nagyon jó vb-je van schweininek....!!!

Gerzsone 2010.07.07. 11:56:39

iaquintat semmiféleképpen nem szabad eladni és nem is fogják! diego megtalálja magát iaquinta az egyetlen csatár aki meg tud élni belőle!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása