Del Piero az MLS-be tart? - Frissítve

A Juve kapitánya az Egyesült Államokban köthet ki.

Alessandro Del Piero komolyan fontolgatja az amerikai bajnokságban (Major League Soccer - MLS) szereplő New York Red Bulls ajánlatát, írta ma a La Gazzetta dello Sport.

A 35 esztendős támadó egy igencsak vonzó ajánlatot kapott a New York-i együttestől, és a pletykák szerint komolyan is veszi azt.

Del Pierónak egy év van hátra jelenlegi szerződéséből, de a Gazzetta szerint néhány ok miatt úgy is dönthet, hogy hamarabb távozik.

Alex tisztában van vele, hogy a Juventusnak teljes vérfrissítésre van szüksége nyáron, és úgy érzi, hogy maradása esetén nem tudná megfelelőképpen a csapat érdekeit szolgálni. A legutolsó dolog, amit Del Piero szeretne, hogy a csapat szurkolói nehezteljenek rá.

Ugyanakkor az ajánlat esetleges elfogadása előtt a világbajnok csatár a családjával szeretné megbeszélni a csapatváltást. Del Pierónak két fiatal gyermeke van, és a költözés gondot okozhat számukra.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Juventus valamely legendája az Atlanti-óceán túlpartján folytatná pályafutását, ugyanis 1984-ben Roberto Bettega a Toronto Blizzard csapatához szerződött.

UPDATE: A La Gazzetta dello Sport legfrissebb információi szerint egyre valószínűbb, hogy Del Piero május végén a New York Red Bulls gárdájához igazol.

A lap úgy értesült, hogy Alex személyes szponzora, az adidas nagyon szeretné a váltás létrejöttét, hiszen az amerikai csapatot is támogatják. New York lakosságának jelentős része olasz származású, így Del Piero ottani szereplése komoly marketing lehetőségeket jelentene a német cég számára.

A New York Red Bulls éppen most nyitott meg egy 25 ezer fős új stadiont, és Del Piero is jelentősen többet keresne, mint a Juventus együttesében. Megjegyzendő, hogy a New York-i csapat állítólag Thierry Henry leigazolásán is munkálkodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194652279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_135937 2010.04.20. 11:07:55

Ebből szerintem annyi igaz, hogy a New York hívta DP-t. Nem hiszem, hogy a fejében komolyan megfordulna a váltás. Főleg, hogy Buffon és Chiellini mellett ő a harmadik "érinthetetlen" játékosunk.

Ismeretlen_150170 2010.04.20. 11:18:55

Szerintem azzal szolgálná legjobban a juventust ha elmenne levezetni amerikába vagy a bajnokság végén szögre akasztja a cipőt és a vezetőségben vállal szerepet. Vagy 1 év amerika aztán a vezetőség.

Ruida 2010.04.20. 11:31:57

Azt az 1 évet már nálunk is levezethetné...annyi kijár neki:) de ha még nem akar visszavonulni...inkább menjen...

Peti 2010.04.20. 11:36:18

Szerintem meg amig több gólt lő mint a 25milliós Amauri addig azzal szolgálja a klubot h itt van. Nem kap óriási fizetést, amig akar marad. De azért ne menjen mert miatta nem tud új csapat épülni, ez hülyeség. A padon még elkél a rutinja ha maradna, a fiataloknak is (ha már annyira új csapat épül) jót tenne ha a legendától tanulhatnak. Vissza meg nem akar még vonulni, nem hiszem h megérné a családnak elmenni 1-2évre bohóckodni a Amerikába (persze egy kis pénz mindig jól jön) aztán úgyis visszajönne olaszba imádott klubjához a vezetőségbe..

zsigadani 2010.04.20. 11:56:14

Hát engem nem érdekel hány éves de maradjon!!! Ennyi évesen is többet nyújt félóra alatt a pályán mint amauri egy egész meccs alatt. Nem beszélve hogy jól tud irányítani is. Még ennyi évesen is képes eldönteni meccseket! Remélem marad! Hajrá Capitano!!!

Raistlin 2010.04.20. 12:34:37

Szerintem többet tett a csapatért mint akárki más, de én is megfontolnám a helyében a váltást ha ilyen szurkolói vannak a csapatnak... Mint pl: pedronegro :) Már ne haragudj de akkor meg biztos a mezében járkáltál mikor mindent megnyert nekünk... Egyébiránt most sem lóg ki sőt, az egyik legjobb még most is. TÚL SOKAT ADOTT Ő ENNEK A CSAPATNAK!

Ismeretlen_150170 2010.04.20. 12:42:09

Tisztába vagyok vele hogy mit jelent ő a csapatnak! Én csak azt akartam mondani hogy át kell adnia a helyét a fiataloknak vagy fiatalabb játékosoknak és ez bizony azzal járna hogy kispadozzon és én meg ezt nem szeretném látni! Én azóta vagyok juve szurkoló mióta Alex van és neki lenne még egy-két jó éve csak már nem a kezdőbe, ezért gondolom hogy menjen az MLS-be hogy láthassam még őt játszani és gólokat rúgni!

Gery 2010.04.20. 13:35:44

zsigadani, !!! Totál egyet értek. én is ezt írtam volna.

petis 2010.04.20. 14:19:07

szerintem del pieronak nem kellenne mennie sehová... mikor befejezi a karrierjét nem azt akarom látni ,hogy amerikai ismeretlen futbalisták gratulállnak neki, hanem azt szeretném látni,hogy juve szurkolok tizezrei tombolnaK,sirnak és énekelnek neki dicsö dalokat, gondoljunk csak nedvedre mikor viszavonult,képzeljük el mi lesz majd del pieroval mikor szögre akasztja a cipöjét. azt akarom látni,hogy olyan játékosok gratulállnak neki a pályán akik zebra mezben vannak. neki itt van a helye,a juventusban nem egy amerikai nyomorult csapatban.ha minden csatárunkat eládnánk (amaurit,iaquintat,trezeguet) már egyikük sem ér semmit,föleg amauri és iaquinta.ha ennek a 3 játékosnak a helyére hoznak 3csatárt akkor del piero simán elfér még ott. FORZA CAPITANO ALEX DEL PIERO !!!!! FORZA JUVE !!

Ismeretlen_122258 2010.04.20. 14:37:33

Kizárt, hogy elmenjen! A calciopolinál nem ment el akkor most sem fog!

Carlos 2010.04.20. 14:54:58

Úgy van, ahogy petis írta. Teljesen egyet értek vele.

Ismeretlen_114321 2010.04.20. 16:01:46

Alex Del Piero olyan szeretne lenni, mint Beckham. Alessandro Del Piero, a Juventus csillaga 17 évnyi zebramezes szolgálat után otthagyná az Öreg Hölgyet az amerikai New York Red Bulls ajánlatáért. Pinturicchio tegnap jelentette be, nem hajlandó még egy évet szenvedni a Serie A-ban, inkább Beckham pédáját követve az Egyesült Államokba költözik. "Mindig is példaképem volt David, nem csak a beadásai és szabadrúgás góljai miatt, a mindig tökéletesen belőtt frizurája is hatással volt rám. Nem utasíthatom vissza a Red Bulls ajánlatát, a nyáron fogom a feleségem, a két gyerekem, egész itáliai cókmókomat, és Amerikába költözök. - mondta a Juve kapitánya. - A következő idénytől egy valag pénzt fogok keresni, modellkedem majd, sőt egy Oscar-szagú film főszereplőjeként is debütálni fogok a mozivásznon. Minden álmom, hogy legalább olyan híres és szexis legyek, mint Beckham. A feleségem szerint megvan hozzá a hasizmom, a hajamat pedig majd melíroztatom, Soniának pedig bedobunk egy kis szilikont ide-oda, hogy ezzel is a címlapokra kerüljünk."

buub 2010.04.20. 16:10:56

Számomra a valaha volt legnagyobb játékos. Annak örülnék, ha itt maradna örökre. De, ha belegondolok, a korosodással egyre kevesebb játéklehetőséget kap(legalábbis így kellene lennie) és amennyire ő imádja ezt a sportot lehet, hogy ő még játszani szeretne, ha nem a Juvéban, akkor valamilyen gyengébb ligában. De a Juvét is imádja, ez köztudott. De akárhogy is dönt a vezetőségnek el KELL fogadnia a döntését és nekünk is, akármi lesz nekem örökre ő lesz a legnagyobb :) Forza Juve!

babo410 2010.04.20. 16:44:50

Ez a hír egy akkora faszság! Miért menne el? És tavaly, mikor BL nyitányt az ő 30 méteres szabadrúgásával nyertük, meg leginkább neki köszönhetően kétszer is tönkrevertük a Realt? Akkor ő volt a sztár a nagymenő. Most meg elmegy? Szerintem maradjon, mert egy példakép minden szurkolónak. És még mindig jobban játszik, mint páran a csapatban!

epaska 2010.04.20. 17:26:32

Én nem tudom elképzelni h a kapitányunk elhagyja az Öreg Hölgyet! Ő innen fog visszavonulni! Mi az h ő elmegy???:O:O Hülyeség az egész!!!!!!!!!:) FORZA JUVEEEE!!!!!!!! FORZA CAPITANO PER SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_128149 2010.04.20. 17:36:52

Ha azt nézzük, hogy új juve új csapat, akkor jó lenne, ha elmenne, főleg ha jó zsíros összegért. Ha a szívünket és a juvét nézzük, akkor maradjon, mert ő Alex. A tudása...öreg, és semmi képpen sem lesz már kezdő, hiszen az hatalmas hiba lenne, és az, hogy a meccsk végén, vagy a nagy rangadókon akár az elején egy pl 60percet kapjon, nem tudni mennyire jó. Zacc is csak tiszteletből játszatja, meg mert nincs más aki játszon...amauri tapsoljon vagy mi?...furcsa dolog ez az Alex ügy, bárhogy is lesz, ő egy hatalmas játékos és a juventus történelmének egyik legnagyobb alakja! Grande Alex

DelPiero86 2010.04.20. 17:42:15

Abban a pillanatban, amikor viszavonul(ami remélem még sokára lesz) Az a bizonyos gólörömös Alex tetkó megy a kezemre! Számomra a legnagyobb játékos, ember és példakép!

Juveboy24 2010.04.20. 17:43:29

Nem igazán értem. Itt a pénzt hozzák fel, hogy ott többet keres. Del Piero nem hiszem, hogy annyira anyagias lenne. Persze az is lehet, hogy tényleg azért akar elmenni, mert már öregnek érzi magát itt. Azt amúgy ki nem sz*rj* le, hogy New York-ban hány olasz él... az Adidas-on kívül?

buub 2010.04.20. 17:50:04

Juveboy: Az ottani olaszok, az itáliai olaszok se szarják le, elég komoly kapcsolatápolás folyik az anyaországgal. És ez szinte mindenhol így van, vagy te leszarod, a határokon túli magyarokat?

Ghert 2010.04.20. 17:59:36

nem megy ő már sehova szerintem!letölti itt ezt az időt,és remélem találnak a klub körül neki valami munkát..

kefe89 2010.04.20. 18:00:22

Del piero egy örök JUVE SZÍV aki soha nem hagyja el a híveit!!!!!!Egy olyan játékos aki mindig a juventus-sal marad mert ő örökké juve tag marad!!!!!!!!! FORZA JUVE ÖRÖKKÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kefe89 2010.04.20. 18:07:39

Del Piero egy örök legenda marad!mert ő a legnagyobb tudású játékos marad akit valaha láttam játszani!Örökké DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AlexDeLarge 2010.04.20. 19:16:43

egy idézet Del Pierotol ami mindent elmond arrol hogy távzoni akarna-e: "Egy igazi lovag sosem hagyja el szíve Hölgyét!" Forza Juve!Forza Pinturicchio!

juveen 2010.04.20. 19:31:34

Én sem járulok hozzá hogy eligazoljon! Ő egy félisten,egy legenda,neki innen kell visszavonulnia,és 1kis pihenő után egy jó kis ifi edző pozícióban szeretném látni. Hiszen rá felnéz mindenki,igazi példakép lehet az ifjoncoknak,és beléjük nevelhetné a "Spirito Juvét",az alázatot club iránt,és hogy a fekete-fehér csíkos mezt viselni,felelősség,és megtiszteltetés..! No és persze mindent amit ő tud.Utána megpróbálhatná a felnőtt csapatot is edzeni,szeretett csapatával nyerhetne egy rakás scudettot,és BL-t,és végül vmilyen elnöki pozícióban látnám szívesen,mert ő jó ember,és szívén viselné a club sorsát,sose tenne semmi olyat ami ártana a Juvénak. Én tökéletesen megbíznék benne. És 1*azt mondta:Egy igazi lovag sosem hagyja el szíve választottját...

Dana 2010.04.20. 20:18:42

Csak csatlakozni tudok hozzátok! Sehova sem megy! Érinthettetlen és kéész! Az egész világ kiábrándulna belőle ha elmenne! Seria b ben is itt maradt miért most menne el? Belement még a fizetés csökennésbe is! Most meg elmegy pénzt keresni? Hagyjuk már! Forza Alex! nincs még egy ilyen játékos aki ennyit tett volna a juvéért ezt ki merem mondani!

Ismeretlen_146600 2010.04.20. 20:28:28

Nem is értem hogy fordulhat meg egy állítólagos Juventus drukker fejében hogy el adják akármennyi pénzért is igaz Marchisio? Pfff. Új csapat építés? Attól még maradhat mert új csapatot építenek mert van olyan tekintélye ha oda csap az asztalra akkor oda figyelnek rá. Úgy hogy maradjon soha ne menjen el. A legnagyobb

DP88 2010.04.20. 21:23:09

Ez a hír nagyobb mint Donald kacsa... Innen fog visszavonulni, az hogy a mostani szezon végén(amit nem hiszek, mert senki nem szeretné így zárni a karrierjét), vagy a következő szezon végén, az az ő döntése.

Ismeretlen_153309 2010.04.20. 23:33:29

Ja persze.... ha a bundabotrány után sem igazolt el akkor majd pont most fog, erre az 1-2 évre :S Hagyjuk már ez akkora kamu :S FORZA JUVE

Type-R 2010.04.21. 10:00:01

biztos a (pocsék) szezon vége előtt 4 meccsel jelenti be, hogy elmegy. gondolom nem reménykedik egy jobb következő szezonban, és nem akar újfent valami magasztos célért harcolni. nyilván...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3395) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9928) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4174) mercato (4145) nyilatkozat (7453) Olasz Kupa (331) összefoglaló (414) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása