Juventus - Catania: 1-2

Ez kész. Az utolsó helyezett Catania egy friss edzővel tudta megverni a jelenleg harmadik helyen található Juventust. Erre nincsenek szavak és nehéz is ilyenkor leírni azt, hogy a vereség megérdemelt, de le kell írni, mert ez a fájó igazság.

A mérkőzésen a Catania tudta érvényesíteni az akaratát, kisebb részben a szerencsének, nagyobb részben a Juventus fantasztikusan gyenge stratégiájának köszönhetően. Az első félidő 22. percében szerezte meg Jorge Andrés Martínez a vezetést a vendég szicíliai gárdának. Az egyenlítést az első félidőben nem sikerült kierőszakolni, ezért a stadionban a szurkolók negatív hangulata - teljesen jogosan - felerősödött.

A második félidőben végig sikerült nyomást gyakorolni a Cataniára, de az egyenlítő gólt csak a 65. percben sikerült megszerezni, ekkor Diego mesteri passza után Salihamidzic egyedül találta magát szembe a kapussal, aki mellett higadtan lőtte el a labdát. Bár az egyenlítő gól látszólag nagyobb hitet adott a hazai játékosoknak, és ennek köszönhetően az ellenfél még jobban beszorult, de a Bianconeri feltolt védekezése ismét megmutatta, hogy nem a kontrákra lett felkészítve. Pontosan egy ilyen kontra után sikerült megszereznie a vendég csapatnak a győztes találatot a 87. percben, Mariano Julio Izcónak köszönhetően.

A Juventus mezőnyfölénye ismét hatalmas volt, akárcsak a Bari ellen, de ez önmagában semmit sem ér, ha a gólok számában ismét alul maradt a csapat. Kiábrándító vereség, ami akár azt is jelentheti, hogy a vezetőség már nem fog olyan egyértelműen Ferrarához ragaszkodni. Ha mégis, akkor feltehetően a hatalmas presztizsveszteség mellett a szurkolók egyre nagyobb haragjával is szembe kell nézniük, hiszen ez a negatív sorozat lassan a botrányosból a nevetséges kategóriába kezd átcsapni.

Ez kész. Az utolsó helyezett Catania egy friss edzővel tudta megverni a jelenleg harmadik helyen található Juventust. Erre nincsenek szavak és nehéz is ilyenkor leírni azt, hogy a vereség megérdemelt, de le kell írni, mert ez a fájó igazság.

A mérkőzésen a Catania tudta érvényesíteni az akaratát, kisebb részben a szerencsének, nagyobb részben a Juventus fantasztikusan gyenge stratégiájának köszönhetően. Az első félidő 22. percében szerezte meg Jorge Andrés Martínez a vezetést a vendég szicíliai gárdának. Az egyenlítést az első félidőben nem sikerült kierőszakolni, ezért a satdionban a surkolók negatív hangulata - teljesen jogosan - felerősödött. A második félidőben végig sikerült nyomást gyakorolni a Cataniára, de az egyenlítő gólt csak a 65. percben sikerült megszerezni, ekkor Diego mesteri passza után Salihamidzic egyedül találta magát szembe a kapussal, aki mellett higadtan lőtte el a labdát. Bár az egyenlítő gól látszólag nagyobb hitet adott a hazai játékosoknak és ennek köszönhetően az ellenfél még jobban beszorult, de a Bianconeri feltolt védekezése ismét megmutatta, hogy nem a kontrákra lett felkészítve. Pontosan egy ilyen kontra után sikerült megszereznie a vendég csapatnak a győztes találatot a 87. percben Mariano Julio Izconak köszönhetően.

A Juventus mezőnyfölénye ismét hatalmas volt, akárcsak a Bari ellen, de ez önmagában semmit sem ér, ha a gólok számában ismét alul maradt a csapat. Kiábrándító vereség, ami akár azt is jelentheti, hogy a vezetőség már nem fog olyan egyértelműen Ferrarához ragaszkodni. Ha mégis, akkor feltehetően a hatalmas presztizsveszteség mellett a szurkolók egyre nagyobb haragjával is szembe kell nézniük, hiszen ez a negatív sorozat lassan a botrányosból a nevetséges kategóriába kezd átcsapni.

JUVENTUS - CATANIA: 1-2

Összegzés:

Gólok: Jorge Andrés Martínez 22', Mariano Julio Izco 87' és Hasan Salihamidzic 65'

Sárga lapok: Tiago 21', Diego 44', Cannavaro 54', Marchisio 57' és Takayuki Morimoto 42'

Piros lap: -

 

JUVENTUS: Manninger; Cáceres, Cannavaro, Legrottaglie, Grosso; Tiago (Giovinco 67'), Melo (Salihamidzic 32'), Marchisio; Diego; Amauri (Del Piero 69'), Trezeguet

Fel nem használt cserék: Chimenti, Molinaro, Grygera, De Ceglie

Edző: Ciro Ferrara

 

CATANIA: Andújar; Álvarez, Spolli, Silvestre, Capuano; Carboni, Biagianti, Ledesma (Izco 60'), Martínez, Llama (Bellusc 78'i); Takayuki Morimoto (Plasmati 68')

Fel nem használt cserék: Campagnolo, Augustyn, Moretti, Ricchiutti

Edző: Mihajlovic

 

Bíró: Nicola Pierpaoli

Statisztika:


JuventusCatania
Kapuralövések 19/8 8/2
Szabálytalanságok 14 18
Szögletek száma 6 0
Lesek száma 6 8
Labdabirtoklás 67% 33%
Sárga lap 3 1
Piros lap 0 0

 

Saját vélemény:

Mint a statisztikából is látható, ezen a mérkőzésen még jobbak voltunk, mint a Bari ellen, de a statisztika csalóka. A játékosok hiába hajtanak, ha esetlegességet látok a helyzetek kidolgozásában. Vannak szép megoldások, de azok többnyire egyéni megvillanások után láthatók.

A játékszer felvitele és a helyzetek kidolgozása az esetek többségében továbbra sem tűnik tudatosnak, noha korábban a Bari ellen voltak erre utaló jelek, ami azt jelenti, hogy számomra ez a mérkőzés - hazai pálya ide, vagy oda - visszalépést jelent. További keserű ízt ad az a tény, hogy a Cataniának gyakorlatilag két lövése találta el a kaput, azaz egy tudatosabb védekezéssel és támadó játékkal ez a mérkőzés gólokkal nyerhető lehetett volna.

Úgy gondolom, hogy három egymást követő vereséget a vezetőségnek már komolyan kell vennie és lépnie kell valamilyen irányba. Ez az egész kezd arra az időszakra hasonlítani, amikor Ranieri utolsó mérkőzéseit láttuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr214651696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibi 2009.12.20. 17:55:48

Ranierivel legalább x volt..

Ismeretlen_102246 2009.12.20. 17:57:16

Ez igaz, de akkor 7-szer, vagy 8-szor volt egymás után nyeretlen a csapat...

Ismeretlen_53881 2009.12.20. 17:57:40

OFF ShyrKahn, szerintem elegánsabb lenne a bejegyzés szempontjából, ha a saját véleményt nem a szövegbe, hanem az első kommentbe írnád le. ON Ferrarával együtt a szünetben el kell küldeni 3-4 embert, a többivel meg valahogy tudatosítani, hol is vannak.

Ismeretlen_117673 2009.12.20. 17:59:14

ShyrKahn! A képen lévő kérdjőjeleket lassan átformáhatod felkiáltójelekké. A mai meccs után szerintem mindenki számára egyértelművé vált ,hogy Ferraranak távoznia kell és távozni is fog "felkiáltójel"

Ismeretlen_114665 2009.12.20. 18:00:57

Értem én, hogy edzőváltás meg minden és én is egyet értek vele, de most komolyan ti valós esélyt láttok Hiddink-re?, mert hogy őszinte legyek szerintem ő edzőben olyan lenne mintha most dobálóznátok hogy januárban jönn Messi vagy Gerrard.... És ha ő nem akkor meg ki? Mancini-nek én nem örülnék az ő bajnoki címeit egy gyenge Milan-nak meg annak tudhatja be hogy a juve a 2. osztályban volt akkor... Arigo barátunk meg már olyan rég nem foglalkozott focival, hogy az megint nem lenne ideális, bár Ferrara-nak most már tényleg mennie kellene... Forza Juventus!

Ismeretlen_102246 2009.12.20. 18:02:39

passerby: Legközelebb... Don Matteo: Jó ötlet a felkiáltójel, de sajnos én nem tudok képet feltölteni, ezért megkérem a szerzőtársaimat, hogy töltsenek fel egy ilyen képet... Ha nem tudtok felkiáltójelet beilleszteni, akkor azt én megcsinálhatom.

Tony 2009.12.20. 18:05:52

Én még a mérkőzés előtt leírtam,hogy télen változás lesz a kispadon,ha ez sem volt elég akkor nem tudom mi! Már az,hogy a JUVE érted a JUVE buszát tojással hajigálják???? Mi ez??? MIkor volt ilyen?? Te jó ég!!A szeretett csapat buszát!! Ebből látszik,hogy itáliai sorstársaink is egy véleményen vannak velünk,de ez dúrva,LÉPNI KELL!

Ismeretlen_53881 2009.12.20. 18:06:20

OK. Tudod a hír jellegű bejegyzéseket nem jó összemosni a szubjektív dolgokkal. Én a részemről nem támogatom a képes dolgot. Hacsak nem alakítjuk át a játékosok képeit is. Tiagoé lehetne egy merő kérdőjel, Diegoé teletüzdelve az árcimkével, Amaurié meg hajigazítással...

Hirosima 2009.12.20. 18:10:07

Mancini amugysem lehetne hiszen tegnap kinevezték a Manchester City élére. Megmondom őszintén, nem látam a Bari elleni meccet, de ha az is ilyen volt mint ez, akkor még örülök is neki.

Ismeretlen_117673 2009.12.20. 18:10:11

A képes dologgal egyébként csak azt próbáltam hangsúlyozni/érzékeltetni ,hogy itt már nincsenek kérdések/kérdőjelek... Egyébként semmi bajom a képpel ,felőlem maradhat így ahogy van ;)

r-m-c 2009.12.20. 18:10:23

szánalmas és egyben röhejes is. Egyrészt a milánói csapatok visítva röhögnek rajtunk, másrészt a Roma vérszemet kap...áhh mindegy

tataboy 2009.12.20. 18:10:34

Itt nem a játékosok a hibásak elsősorban (Tiago kivételével,pusztulj innen sátán),hanem az edző! Ha lesz egy normális edző a játék képe is megváltozik!!!

Ismeretlen_108746 2009.12.20. 18:11:11

Legközelebb már csak a menesztésének apropóján szeretném Ferrara képét látni. Akkor viszont tőlem lehet kérdőjellel, felkiáltójellel, bármivel. Mindegy, csak menjen már ez a szerencsétlen, dilettáns. Kínszenvedés minden perc vele.

Tony 2009.12.20. 18:11:15

Ja lehetne. És még annyit,hogy Trezeguet 1 hős! Nekem megint bizonyította,hogy miért kell maradnia,csak ilyen embereknek szabadna játszania a csapatban!!!

tataboy 2009.12.20. 18:11:34

Hát még Ranieri hogy röhöghet???!!! :)

Ismeretlen_128149 2009.12.20. 18:14:18

Am nem csak a 3 vereség zsinorba...előtte az Inter megvertük de azelőtt 2 2-0ás vereség...ez annyi hogy 6meccsből 5vereség és mindegyiken legalább 2 gólt kaptunk, és az egy győlemenél is kaptunk 1et...ez szörnyű, főleg úgy, h Buffon a kapus, stb..

szijem · http://juventus.com 2009.12.20. 18:22:23

Egesz meccsen ivelegtunk, mintha olyan sok jolfelyelo jatekosunk lenne... De legalabb ha menne, de nem... egysem jott be, megsem valtott taktikat. Ez egyertelmu h edzohiba. Giovinco egy kis szint vitt a jatekba, de mikor... a meccs vegere megint kapott egy kis lehetoseget... ehelyett Tiago kezdo... nem ertem... Remelem megoldjak a szunetben a problemakat...

Forza_JuVe 2009.12.20. 18:24:03

ha most jobbak voltunk mint a bari ellen,akkor még szerencse hogy azt a meccset nem láttam.ennél rosszabb az már több mint undorító. nem csodálnám ha holnap olyan hír lenne,hogy megrongálták a buszt,mert nem tojással dobálták hanem vmi mással.és tüntetés lenne a székház előtt. ha ferrarat nem vátják le,szarranieri a szarrómájával és az újonc parma megelőz minket a következő fordulóban.egyre lejjebb és lejjebb kerülünk ha nem változik a vezetőség és a döntései. ÉBRESZTŐ!!!

hartigan 2009.12.20. 18:25:23

Hiddink ugye már a repülőn van Torinó felé? :S

Papy88 2009.12.20. 18:33:41

Áhh ez valami hihetetlen!! Hogy a meccs elejétől kezdve miért nem játszottunk úgy mint a második félidő második félidejében?? Miért??Pontosan az eddző miatt! Mert nem tud hatni a játékosokra!Ezt mi a faszért nem lehet látni?? MIÉRT NEM?? És pont ez volt a probléma a Bari ellen is!Úgy játszottunk az első félidőben,hogy úgy a nyolcadosztályban nem játszanak és amikor kaptunk 2 gólt akkor kezdtünk el focizni! Egyszerűen ferrara-nak nincs + a tekintélye a játékosoknál és ő sem elég határozott!!!!! És azt is mondjátok már el nekem hogy Giovinco aki a Bari ellen is beállt és többet csinált mint az egész csapat az egész meccsen az miért a padon ül??? És ilyen Tiágóó féle seggfejek hogy a faszba vannak még mindig a csapatnál?A vezetőség is egy nagy rakás szar + ahogy az egész dolog most áll!! Itt akkor lesz majd valami ha a vezetőség kicserélődik,az ilyen játékosok mint Tiago,Molinaro,Poulsen,Legro,Zebina...stb játékosok el lesznek távolítva helyette minőségi játékosok érkeznek,de ami a legfontosabb hogy legyen egy olyan eddző akinek tapasztalata van és sikeredző,taktikus és tud hatni a játékosokra és végre összeteszi ezt a kurva csapatot!(Sztem Hidding alkalmas erre a feladatra!)És a fasz kivan veletek is mármint akik azt ugatták hogy ajjjjj igy a Diego meg ugy a Diego ilyen szar meg olyan szar!Hát leszophattok!Nem veszitek észre hogy kurvára nem velük van a baj!Basszátok + egyből őket hibáztatnátok!Pedig ez nem az ő hibájuk!Hisz tudjátok nagyon jól hogy Diego is mire képes!Egyszerűen nincs + a helye nem tud mit játszani mivel hogy nincs egy minőségi eddző aki megoldaná ezt a problémát! És nekem Amaurival van még nagy problémám!A faszom mindig állva várja a labdát lassú mint a tetű túlcselezi magát,ha nem kapja a szájába a labdát akkor csapkod.....Na ő is ezzel a bizonyítással takarodjon innen a faszba!!FASZ KIVAN MÁR HOGY SENKI NEM LÁT SEMMIT!A JUVE MEG EGYRE LEJEBB SÜLLYED!! :-(((((((((((((((( ROSSZ EZT LÁTNI....NA MIND1.... És az a legviccesebb hogy Ferrara felé is midnen tiszteletem de innen is látszik hogy fingja sincs az eddzősködésről...Mit nyilatkozik megint?Nem mondok le nem hagyom el a süllyedő hajót leülök megbeszélem a játékosokkal bla bla bla.....De ezek csak szavak faszom!Ezzel nem leszünk elölrébb...És 3 meccsel ezelőtt is ezt mondta.......Hihetetlen!Ide forradalom kell.....Mert ha ez igy fojtatódik nemhogy bajnokok leszünk vagy visszatérünk oda ahová nekünk kellene lennünk hanem az ötödik helyért fogunk lassan küzdeni...Bocs az ösze visszaságért de olyan ideg vagyok hogy az nem igaz,,,:-(((((((((

harciretek 2009.12.20. 18:34:09

Marchisiot hozzászólásához annyit tennék még hozzá, hogy szerintem az Intre ellen sem érdemeltünk győzelmet, inkább szerencsénk volt. Ugyanúgy beszorított minket az Inter mint a Bayern, csak ők nem tudtak gólt rúgni, mi pedig rúgtunk egy szerencséset és egyet kontrából Marchisio zseniálitása révén. Meg ha jól emléxem, az 1-0 Udinese elleni győzelem is elég szenvedős volt, úgyhogy nagyon régóta nagyon szarok vagyunk.

Victor90 2009.12.20. 18:51:14

Emberek!Pár éve ha 1 Juventus idegenbe utazott 1 Barihoz pl...rettegtek tőlünk,azért imádkoztak,hogy de jó lenne 1 pont!Most meg szanaszét aláznak minket mindenhol,bl-be szintúgy!Mivan itt emberek?????Mi 1 Juventus vagyunk,nem 1 Siena..ÉdesIstenem!Ezt a kutya vezetőséget is,úristen!Már a Bayern ellen ki kellett volna rúgni Ferrara-t!Ha ettől a mai vereségtől sem kapott észbe a Mi Fantasztikus vezetőségünk,akkor tényleg megérdemelnék,hogy (golyó a fejükbe).!2009 végére a bl és a bajnokság is elúszik vagy mi a f....m!Sürgősen cselekedni kell most ebbe a kis szünetbe,mert ha nem,itt nagy balhék lesznek!

Ismeretlen_128149 2009.12.20. 18:53:20

Hiddink játékstílusa nagyon illene a csapathoz! De ha még tudna 1-2nagy nevet idehozni az lenne az igazán jó...Gio és Salihami simán kezdők lehetnének a két szélen Hiddinknél, emrt ügyesek, gyorsak, igazi szélsők és van bennük harcikedv! Diego simán tud segíteni az irányításban míg Marchisio és/vagy Sissoko védekezőbb feladatokat látnak el...

Ismeretlen_143603 2009.12.20. 18:54:16

De ez késszzz! Ez valami hihetetlen!!! Ferrara mit nyilatkozik!!????? Nem hagyom el a süllyedő hajót,én szeretek vitorlázni.....!!?? Az agyam eldobom! És azt mondja hogy majd Diego és Felipe Melo formába lendülnek és kihúznak minket a csávából??!! Na itt látszik hogy eddzősködéshez egy nagy nulla! És a vezetőség is!Blanc is nem rúgjuk ki ferrarat és én is maradok majdcsak lesz valami..... Itt nagyon nagy dolognak kell hogy történjen mertha ez igy fog fojtatódni,akkor nemhogy a bajnoki címért hanem lassan a becsületért fogunk küzdeni....Hihetetlen...:-((

Ismeretlen_128290 2009.12.20. 18:57:42

két alapvető hibát tudok mondani: 1. kulcspozícióban vannak olyan emberek ennél a klubnál, akiknek semmiféle kötődésük nincs olaszország legnépszerűbb klubjához. 2. kulcspozícióban vannak olyan emberek ennél a klubnál, akiknek lehet hogy van némi kötődésük, de a hozzá nem értésről számtalanszor tanúbizonyságot tettek. lenne itt néhány dolog, ami olyan sok pénzébe nem kerülne a klubnak: blanc helyett lippi a vb után(sztem ingyen is vállalná), secco helyett marino(napoli sportigazgatója volt, és kiváló szakember) vagy bettega(sztem ő is vállalná ingyen a sportigazgatóságot), és végül, amiért pénzt kéne kiadni, az egy európai szinten is elismert megbecsült edző, akinek van tapasztalata és szakmai tudása, hogy ez hiddink e vagy valaki más, igazából mindegy is, a lényeg, hogy ferrara ne a juvénál akarjon már megtanulni edzősködni. és még valami, jó játékosokból tudnak jó edzők is lenni, lásd deschamps, de hát ugye őt annak idején el kellett küldeni, ma meg már lassan a klasszis edzők között tartják számon, mert tud szarból is várat építeni monacoban is, torinóban is, marseilleben is...

Ismeretlen_108746 2009.12.20. 18:59:30

Én csak a goal.com-os angol változatot olvastam, nem az eredeti olaszt, de abban se süllyedő hajóról nincs szó, se arról, hogy Ferrara szeretne vitorlázni. "I love this ship and I’m certainly not going to jump."

Ismeretlen_143603 2009.12.20. 18:59:33

Az a legnagyobb baj,hogy Ferrara nem képes összerakni a csapatot,és nincs neki tekintélye!! Mert ez igy van!És punk tum ezt nem kell szépíteni!Egyszerűen nem tud hatni a játékosokra nem tudja hogy milyen felállásban is kéne játszanunk stb...stb.....És az igaz hogy ez a keret egy jobb eddzővel tudna is jól játszani (lásd-Samp ellen vagy az Atalanta ellen) szval ez a keret képes lenne nagy dolgokra ha lenne egy olyan eddző aki összerakná ezt a csapatot és a maximumot ki tudná hozni mindig a keretből..!!De pl a bajnokok ligájához vagy egy nagyobb csapat(Lásd Mu,Chelsea,Arsenal..stb stb..oda + már kevés ez a keret mivel hogy még vannak hiányosságaink....Ilyenek mint Molinaro Tiago Polulsen Zebina....Az ilyenek távozóra kéne fogni őket és venni minőségi játékosokat....De most ezt igy szépen le is írom de sajna ezzel a vezetőséggel ez lehetetlen!

Ismeretlen_122258 2009.12.20. 19:00:07

Nem tudom láttátok-e amikor a Mihailovic az első gól után nem ünnpelt hanem az ünneplő játékosát a kapucniánál fogva rántotta vissza. Na ilyen vérmérségeltű edző kellene ide. Én mindíg védtem Ferrarat de a mai teljesítmény után menjen és hozzanak egy olyan edzőt aki jó taktikai érzékkel rendelkezik. Az a baj Seccoval és Blanc-al, hogy nekik ez egy munkahely és nem érzik át mit jelent a Juventus Család!

Ismeretlen_128290 2009.12.20. 19:03:39

valakit kihagytam a szórásból, bár vele nemigen lehet mit kezdeni: john elkann is egy szarfaszú buzi, aki szégyent hoz minden agnellire

Ismeretlen_143603 2009.12.20. 19:06:45

Blendy: Pontosan!Az nagyon komoly jelenet volt!És igy van!Pont egy ilyen vérmérsékletű edző kéne!De látod nem akarnak változtatni!Csak azzal van nekem is a legnagyobb problémám hogy kapott már ferrara is és a csapat is elég időt!Sztem!Mert kapott!És minden meccs után mi van!Jajj süllyedő hajó + majd következő meccsen megmutatjuk bla bla és semmi nem történik!Az a legroszabb hogy még a jelét sem mutatják hogy próbálnának javítani mert nem a meccs végén kéne felébredni hogy jajj na mostmár kéne csinálni is valamit...Mert ha jól + nézed megint hogy kezdtük a meccset....Na mind1...De hogy ebből katasztrófa lesz ha nem fognak változtatni az biztos!

Ismeretlen_122258 2009.12.20. 19:17:16

Én focizom kb. 6 éves korom óta de nem értek a taktikához azt viszont tudom, hogy ha nyrni akarok akkor nem Tiagoval kezdek hanem Salihamidic-el mert ő tud játszani Camo helyén és jónak is tartom, vagy pedig más hadrendben rakom fel őket, hogy tudjon együtt játszani Gio és Diego. A másik, hogy Del Piero és Trez ismerik egymás gondolatát is a pályán. Diego és Del Piero vagy Gio együtt szerepeltetése a kulcs mert így az ellenfél nem tud két iirányítóra figyelni. Szerintem de hangsúlyozom én nem értek hozzá!

Ismeretlen_99954 2009.12.20. 19:23:38

Blancot is meg kellene dobalni, de nem tojassal, hanem egy baszott teglaval

Forza_JuVe 2009.12.20. 19:24:20

"Ferrara sokak meglepetésére a 35. percben lecserélte Felipe Melo-t, mert hibáit követően a nézők elkezdték inzultálni őt." nem ma kezdődött neki a szar játék.egész eddig egy fos volt.főleg az árához képest.tehát nem is kellett volna a kezdőbe rakni.aztán akkor megspóroltunk volna egy cserét,ami a végén jól jött volna.egy másik cserét meg tiagoval.egy harmadikat meg amaurival.bár nem jártunk volna jobban akkor se ha őket cserélte volna be a végén.csak lehet hogy az eredmény nem igy alakult volna... melo meg örüljön hogy nem az ultrák szedték le a pályáról.mert amit eddig nyújtott azalapján megérdemelte volna.tiagoval és amaurival együtt. Trez egy agyrázkódás után is pályán akart maradni és küzdeni.és küzdött is.ellentétben sokakkal. az meg igaz hogy diegonak nincs meg a posztja,de néha passzolhatna is,nem 5emberbe belevinni.

Camo 2009.12.20. 19:25:34

Itt nagyon nagy gáz van.Az egy dolog,h Ferrara egy balfasz de hogy a vezetőség ennyire szar fos impotens banda,az a legnagyobb gond.Őket nem lehet csak úgy kirúgni sajna.

Harig 2009.12.20. 19:33:02

Most már megtudom érteni Didier Deschampsot,h annak idején távozott,mert megkérdőjelezte a vezetőség hozzáértését!!

Diego89 2009.12.20. 19:35:53

1re csicskább ez a ferrara:D meg az összes köcsög aki ott ül fennt a székében. miaz h nem akarják leváltani ???ezek mekkora faszok

Roli921 2009.12.20. 19:37:40

Nem értem Seccoval mi a baj kötődik a klubbhoz és idén szerintem mi igazoltunk a legjobban. A keretünk a sinter után a legjobb a seria a -ban és bl viszonylatban is a legjobb 8ban van. Az szerintem már az Inter meccs elött is nyilvánvaló volt hogy ferrara megbukott sajnos. Kb amikor 4-3-1-2 ről át áltunk 4-2-3-1 re Diegoval és Gioval és nyertünk egymás után kétszer hittem utoljára abban hogy Ciro kihuzza év végéig. A kezdő mindig ugyanaz Diego, Amauri és Melo is fáradt és a formájuk is szar mégsem oihenhetnek egy percet se. A taktikánk annyi hogy felíveljük v. beadjuk oldalról és majd lesz vmi. Azt meg nem értem hogy mért kell olyan játékosokat hibáztatni a sikertelenségért akik kb 2 meccset ha játszottak idén.

Forza_JuVe 2009.12.20. 19:39:00

hát igen,a vezetőséget sajna nem lehet csak úgy kirugni,mert nem fogják magukat kirugni.ferrara meg nem fog magától elmenni.mert még vitorlázni akar. azoktuán hogy megdobálták tojással és kifütyülték az egész csapatot... egy észrevétel: amit melo eddig csinált,azt Zanetti akármikor meg tudta volna csinálni és még maradt is volna 20-25milla másik játékosra.marchionni távozása viszont nem zavar. ferraranak semmiképp se szabad maradnia emiatt az egész kialakult helyzet miatt.és Gio miatt sem.az már kiderült,hogy ő se jáccattja,pedig kellene.aki nem idevaló,azt meg megtartja és kezdőbe rakja. Olyan edző(és vezetőség)kell,aki rendet tesz a játékoskeretben és azt a játékost jáccatja akit éppen kell.

Gyurci 2009.12.20. 19:51:06

Forza_JuVe Nagy vonalakban egyetértünk, viszont nemhiszem, hogy a juve szurkolóinak inzultálnia kéne egy olyan játékost, aki máshol bizonyította, hogy tud focizni és a juventus is profitálna belőle, ha hagynák beleszokni a játékba. Diego játéka pedig csak pozitívan hat a csapatra..nem lennénk elölrébb ha ő is hátrafelé passzolgatna a védőknek...szerintem mindketten, de főleg Diego nagyon hasznosak lehetnek és remélem lesznek is. Trezeguet pedig példaképem mint ember és mint játékos egyaránt. Tiagonak semmi keresnivalója a pályán, ezt mindenki megmondta..de szerintem Amaurit is hagyhatnánk egy kicsit a kispadon..aztán lehet jobban megbecsülné magát a pályán..lehethogy elérne néhány labdát és esetleg el is találná a kaput..majdnem beszartam mikor a meccs előtt Trezt és Amaurit egy kapap alá vették, hogy mindketten nagyon veszélyes és nagyon EREDMÉNYES csatárok. Közben Del Pierora pont szükségünk lenne, hogy vezessen és élénkítse a játékot. Gio is nagyon meggyőzően játszott a Bari ellen, pár perc alatt amennyi ideje volt a csapat egyik legjobbja lett. Én általában csodálkozom, hogy mért nincs több edző, ha csak itt ennyien értünk a focihoz ( :) ) de nem látom a logikát abban amit Ferrara csinál..ha szarul megy a játék miért vár a cserével a meccs végéig..és nem csak én látom így..nemértem miért nem látja a vezetőség..

Forza_JuVe 2009.12.20. 20:04:55

a szurkolók nemcsak melot inzultálták,hanem az egész csapatot kifütyülték.az,hogy melo személyesen is kapott,azt azér kapta mert megérdemelte.ahogy tiago és amauri is.és a végén az egész csapat. elegük van a szurkolóknak ebből a Juventushoz nem méltó játékból,hozzáállásból.már eddig is ferrara és a vezetőség tudtára adták.nem reagáltak.a szurkolók így reagáltak. lépni kell a vezetőségnek,ha nem akarnak komolyabb incidenst.

Gyurci 2009.12.20. 20:27:01

Melo nem játszott rosszabbul mint a legtöbb juve játékos..az egész csapat szenvedett..szenved. A brazilokra persze könnyű mutogatni, akik most jöttek, még nem szoktak bele a játékba, Diego pedig így sem játszik rosszul..bezzeg akik folyamatos rossz teljesítményt nyújtanak azokat nem éri annyi rossz szó. Melo tud focizni..ezzel meg csak azt érik el a szurkolók, hogy még lejjebb lesz a morál..oké, hogy nincsenek megelégedve..nem vagyunk megelégedve az eredménnyel..és jogosan, DE a Trezeguethez hasonló játékosok megérdemelnék a bíztatást..ezzel csak még mélyebbre ássuk magunkat..tojásdobálás után milyen jó lehetett kimenni focizni..

Streetballer 2009.12.20. 20:39:01

Hali! Nem a játékosokkal van a baj(itt Diego-ra és Melora értem), (de Tiago Poulsen huzzon!).Hanem az edzővel! Értsük már meg!

Diego89 2009.12.20. 21:40:51

teljesen igyvan:) Diego és Melo sztem 1 világklasszis! Ferrara 1 szar:S:D és még kellene 1 2 minöségi játékos aki tudja szervezni Diegoval a játékot:) ja meg 1 edzö:D

NewJuve 2009.12.21. 01:52:23

Három fő probléma van: Ferrara,Secco,Blanc!!!Ennyi!!! Új vezetők kellenek,mert nagyon rossz fele megy el ez a csapat.Ezek azt hiszik,hogy a Juvénak jó ha a BL helyért harcol.Ez nem a Fiorentina vagy a Genoa.A legnagyobb probléma az,hogy a vezetők nem ismerik be,hogy hibáztak.Ha beismernék már rég kirúgtak volna pár játékost. Ez sajnos nem az én Juvém és ez NAGYON FÁJ!!Nagyon remélem,hogy az Agnellik tesznek valamit. ÖRÖKKÉ FORZA JUVE!!!!

DP88 2009.12.21. 07:56:56

Kövezzetek meg, de meglátásom szerint a 11-est leszámítva talán Tiago játszott a legjobban tegnap, persze mit sem ért vele, hiszen ha nincs az az ostoba szabálytalanság akkor talán kihúzzuk xre a félidőt. A másik dolog, mit mondhatott Ferrara a szünetben? Mi volt az a dolog, amit elötte 1 héten át képtelen volt kitalálni?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása