Juventus - Udinese: 1-0

Végre Alessandro Del Piero és Mohamed Sissoko is pályára léphetett, ám nem ők, hanem Fabio Grosso szerezte a Juventus győztes gólját.

Juventus - Udinese: 1-0

A Bianconerinek mindenképp folytatnia kellett három mérkőzés óta tartó győztes menetelését, hogy tarthassa a lépést a listavezető Interrel.

A legújabb sérült David Trezeguet lett, akinek egy hónapot kell majd kihagynia, de Ferrara rajta kívül nem számíthatott Claudio Marchisio, Hasan Salihamidžić, Vincenzo Iaquinta, Tiago és Jonathan Zebina játékára sem.


JUVENTUS - UDINESE: 1-0

Összegzés:

Gól: Grosso 50'

Sárga lap: Asamoah 36', Diego 46', Handanovič 46', Del Piero 88', Poulsen 89'


JUVENTUS:
Buffon; Cáceres, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Poulsen, Felipe Melo (Sissoko 51'); Camoranesi, Diego (De Ceglie 85'), Giovinco (Del Piero 51'); Amauri

Fel nem használt cserék: Manninger, Grygera, Legrottaglie, Immobile

Edző: Ferrara


UDINESE: Handanovič; Basta, Zapata, Coda, Luković; Inler (Sammarco 83'), D’Agostino, Asamoah, Isla (Corradi 86'); Lodi (Romero 59'), Floro Flores

Fel nem használt cserék: Belardi, Felipe Dalbelo, Domizzi, Zimling

Edző: Marino


Bíró: Brighi

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr934650327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony 2009.11.22. 23:39:50

Csak azt érném már meg,hogy ne kelljen a 93.percig azon izgulni,h meglesz-e a siker 1 jóval gyengébb csapat ellen! Azt hittem megint a Bologna elleni végjáték lesz és majdnem be is jött. Amúgy a vezetőség és a ti figyelmetekbe is ajánlanám a jövőre nézne ezt a Zapata gyereket aki kitűnő védőnek tűnik.

Ismeretlen_96517 2009.11.22. 23:59:43

már többször felmerült a neve

süci 2009.11.23. 00:42:08

Őszintén szólva nem voltam elájulva a játéktól, sőt. Hazai pályán játszottunk egy elég erős felállásban, egy tartalékos csapat ellen. Rendben, Handanovic-nak volt 1-2 védése, de ez számomra kevés. (mellesleg mikor Diego eljátszotta az esést, a kapus meg a halálán volt, hirtelen hogy felpattant szájkaratézni) Volt 1-2 tetszetős jelenet, de nem hinném, hogy telhetetlen vagyok ha ezt el is várom a csapattól. Ferrara-val meg vagyok elégedve, érezte, hogy változtatni kell és behozta a 2 'kedvencet' / amúgy is jöttek volna, hogy kicsit érezzék a meccs-feelinget :] Úgy gondolom, hogy ezek az izgulások a végén a csapat teljesítménye miatt van - hisz akarnak ők (többnyire) csak ennyit tudnak. Szerintem ők sem örülnek, ha a 90. percben még Buffon-bravúrokra van szükség. Amaurinak nem megy, talán ezt az egyszemélyes csatár feladatát nem tudja ellátni. Ismét egy védőnek kellett 'besegítenie' :S De végül grat a csapatnak, gyakorlatilag nyertünk ,,,

Zsotya 2009.11.23. 07:37:04

Ez a meccs is megvolt, a 3 pont a lényeg. Remélem összeáll a csapat, és a Bordeaux ellen egy Samp/Atalanta féle formát mutatnak. Most kellene eldönteni a BL továbbjutást, mert gyanítom, h a zinter 6-án szét fog minket rúgkapálni, 8-án meg egy hiányos kerettel nem lenne kellemes ki-ki meccset játszani a bőrnadrágosokkal... Forza Juve !!

juveing 2009.11.23. 08:10:12

Az egész meccset tekintve szerintem Diego és Camo voltak a legjobbak, de Sissoko lett volna a meccs embere ha végig játszik. Élmény nézni a játékát,szenzációs volt! Materazzi szerint a Juve sokkal erősebb, mint az Inter!!! Azt gondolom én is, hogy most "megcsíphetjük" a nerazzurit.

juvem 2009.11.23. 08:16:47

srácok minden csapatnak vannak nehéz meccsei nem nyerhetünk mindig 5-1 meg 5-2 re! kellenek ezek a szar napon elvitt 3 pontok is! nehéz meccs volt az Udinese nagyon beállt védekezni és most nem volt senki annyira a toppon h vigye a csapatot! Diego jól játszott de nagyon sok hibával mint a többiek! Sissoko jó volt nagyon és még kiemelném Poulsen játékát, szerintem fejlődik nagyon a srác, jó szerelések, jó labdák 3 olyan indítása volt amiből ha amauri szerencsésebb pl akkor 2-0 is lehetett volna és az ő beadásából adta tovább a nagyon magabiztosan játszó Caceres 1 érintő után! szal ha poulsen iylen iramban fejlődik akkor a 2 szűrő lehet mégsem lesz 1értelmű! Caceres meg nagyon jó volt szerintem ő állította meg legtöbbször az Udinei támadásokat! Voltak szép összjátékok de sajnos kevés! Forza Juve!

Del Piero 70 2009.11.23. 08:26:17

Megvan a 3 pont ez a lényeg,de ez a teljesítmény nagyon kevés lesz az Inter ellen.De a következő forduló sem lesz egyszerű.Csak tudnám,hogy otthon egy tartalékos Udinése ellen miért kell egy csatárral játszani? Egyébként ezt a Zapata gyereket a nyáron volt róla szó hogy leigazoljuk,mert sajnos lássuk be Cannavarot megfutották egypárszor.Forca Juve!

Wade 2009.11.23. 08:33:13

Jippiiijááájóóóó.... :) Maradt az 5 pontos difi az inter meg a juve között. Számomra csak az számít, hogy nem nőtt a különbség. Grosso és Poulsen sok jó szót nem kapot eddig itt sok embertől mégis mondhatni ők hozták a meccset. Cáceres szerintem baromi jól odarakta a labdát középre. Nekem nem szívem csücske Poulsen de szerintem iszonyat stramm felépítésű játékos. Zapata-át én kedvelem szerintem nagy játékos lesz belőle és tényleg leigazolhatnánk. A legjobb lenne ha közös tulajdonba lenne Zapata a juveval meg az udival csak a Torinoi csapatban játszana és ha beválik akkor megvenni egészben. Gyerekek nem tudjátok mivan Criscitoval? Én csíptem őt és annó nem volt egy rossz playa.

Ruida 2009.11.23. 09:08:00

Criscito közös tulajdonban van a Genova-val. Lehet hülyeséget mondok de talán 5,5 millió fejében lehetne a miénk.

pedronegro 2009.11.23. 09:24:42

Húúúú, gyerekek! Már megint necces volt! Jó mondjuk az udinese beállt védekezni, de ez nem kifogás az olasz bajnokságban ellenünk kb a csapatok 90%-a ezt teszi! Megint nem ment a játék! Diegot és giovincot egyszerűen fellökik eltakarítják. Diego küzdött de látszott hogy nem megy neki az arcára volt írva hogy nem fekszik neki ez a stílus! Mi a véleményetek diego-ról? Meg fog tudni küzdeni az olasz bajnokság keménységével? Eddig engem nem győzött meg! Giovinco sem. Pedig bírom a srácot de szerintem adjuk el jó pénzért az arsenalnak ott menne neki esetleg cserébe sagnat. Lássuk be ezzel jobban járnánk. Mi a véleményetek caceresről? Nekem nagyon tetszik a játéka nálam ő az egyetlen az igazolások közül aki meggyőzött! Mi van Meloval? Mi volt vele a meccsen? Mikor be állt helyette sissoko ég és föld volt a különbség sissoko javára! Poulsen tényleg össze kapta magát. Szükség lehet egy ilyen játékosra is aki néha a durvaságot is bevállalja. Csak le ne sérüljön egyik se!!! Jó láttam hogy a cserék után 4-4-2-re váltott a csapat? Szerintem maradhatnánk is ennél a felállásnál. Ha már vannak jó csatáraink akkor ne a padot koptassák. Diegonak is jobb volna ha kihúzodna szélre így kevesebbszer fogják elütni talán.

Ismeretlen_53881 2009.11.23. 09:40:18

Szokásos meccs volt, semmi extra. Szerintem felesleges arra várni, hogy mindig kijöjjön a lépés, úgyis legtöbbször ezt a játékot látjuk majd a szezonban.

Ruida 2009.11.23. 09:40:23

Ne érsetek félre szeretem Del Piero-t, csak idegesit h. meggyogyult és egyből még lehet taktikát is váltunk miatta(ugyanis szerintem is 4-4-2 volt) Szerintem egyenesen adjuk el Diegot meg Giot:P Végülis alig lennének hosszú távú megoldások. Deschamps nemrgi nyilatkozatából is látszik h. itt mindennek róla kell szolni.(Del Piero) Am meg szerintem sajnos visszatérünk a 4-3-1-2höz. De még nem most....elég érdekes lenne ha a 2 épp csatárunk minden mecset végigjátszana:D Ebben csak az az idegesitő h. meglett egy taktika amivel szerintem azért voltak remek meccseink ebben A Diego Gio páron hosszú távon igazán ütős lehetett volna, de nem mert ez nem klappol a kapitánynak.

Ismeretlen_102246 2009.11.23. 10:17:21

A felállás 4-3-2-1-re módosult Sissoko és Alex bejövetelével 4-2-3-1-ről... hiszen Camo hátra lett tolva Sissoko és Poulsen mellé. Ez a két formáció megfelelő a jövőben.

pedronegro 2009.11.23. 11:24:42

szerintem is 4-4-2 -őt játszottunk a cserék után. Del piero ha egészséges akkor játszatni kell. Ez lehet hogy idegesítő és a taktikát hozzá kell igazítani de del piero csak egy van. Egyébként ezzel a formációval azért nyertünk már egy két dolgot és most is működhet sőt mint írtam már diego szélen életképesebb lehet. Az egész del piero dolgot az dönti majd el hogy hogyan teljesít ha menni fog neki a játék akkor a 2 csatáros taktika marad.

Ismeretlen_53881 2009.11.23. 11:32:43

Nehogy már a csapat érdeke másodlagos legyen! Az a legelső.. Kész öngyilkosság bárkihez is igazítani a taktikát. Főleg úgy, hogy Diego nem hozza eddig azt a szintet, Alex meg sérüléséből visszatérve még halovány.

Ismeretlen_102246 2009.11.23. 11:36:11

Szerintem Diego hozza a szintet, csak nagyon sokan fogják. Nem igen akad olyan eset, amikor nem lenne rajta legalább két ember. Ha 4-4-2 volt, akkor Miért játszott Diego és Alex egy mélységben és Sissoko, Poulsen, Camo hátrébb és Amauri előrébb? Na mindegy. Ez végül is lényegtelen.

Ruida 2009.11.23. 11:38:35

Szerintem a legjobb az lenne ha maradnánk a 4-1-3-1nél és akk diego gio delpiero rotálná egymást. Csak hát itt megint jön a probléma:D...ő nem irányitó és nem szélső....De inkább a játékos igazodjon...mint a csapat hozzá xd

pedronegro 2009.11.23. 12:27:17

végülis ezt mondtam én is. A csapat érdeke az első, de ha del piero jól fog játszani akkor az lesz a csapat érdeke hogy alex játsszon, és ő 4-4-2-be tud jól játszani és ebben az esetben ezt fogjuk játszani vagy 4-2-3-1 -et és akkor alex van középen a csatár mögött, lehet tegnap is ez volt. Az egy csatáros megoldás nem jó. Pont ma írtak róla az origon hogy egyre többen alkalmazzák a három csatáros megoldást, a barca ugye így nyert meg mindent. Ezt 4-3-3-ba nyomják. Jelenleg az arzenál is ilyen. Rúgják is a gólokat! Vagy olyan van hogy 4-5-1 -ből megy fel a két szélső kp. és lesz megint 4-3-3.

juvefan98 2009.11.23. 16:33:21

lehet hogy nagy hülyeséget mondok de én ki próbálnám a 4-3-3-mat valahogy így : Buffon Cacare Canna Chiell Grosso Camo Sisso Marcisio Amauri Jaki Aex

Ismeretlen_108746 2009.11.23. 16:44:01

juvefan98: Azért Diego-t és Melo-t nagy luxus lenne nem játszatni...

juvefan98 2009.11.23. 16:56:30

Apuleius: jogos ez csak 1 ötlet volt

Ismeretlen_110517 2009.11.23. 19:43:04

Le a kalappal Poulsen előtt!! És még néhány játékos teljesítménye előtt is persze, de számomra az ő tegnapi játéka nagyon-nagyon pozitív csalódás volt (mondjuk sajnos volt is honnan "feljönnie"), tetszett! Meglehet, hogy jót tett neki a válogatottal történt magabiztos szereplésük... FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása