Juventus - Napoli: 2-3

A Napoli 2-0-ás hátrányból fordítva tudott sokkoló győzelmet aratni Torinóban, ráadásul a hazaiakat újabb csapás érte, hiszen a játékvezető kiállította Amaurit.

Juventus - Napoli: 2-3

Ciro Ferrara és Fabio Cannavaro is szülővárosa csapata ellen készült megismételni a szerdai, 5-1-es, Sampdoria elleni győzelmet.

Amauri kirobbanó formába lendült, hisz az elmúlt három mérkőzésen négy gólt szerzett, ám erre a találkozóra pihenőt kapott, és helyette David Trezeguet kezdett.

A Juventus néhány mérkőzés után újra elvesztette Mohamed Sissokót, és Ferrara nem számíthatott Del Piero, Zebina, Salihamidžić, Marchisio, Iaquinta és Cáceres játékára sem.


JUVENTUS - SAMPDORIA: 2-3

Összegzés:

Gólok: Trezeguet 34', Giovinco 53', Hamšik 58' és 81', Datolo 64'

Sárga lap: Contini 45', Campagnaro 57', Cannavaro 74'

Piros lap: Amauri 93'


JUVENTUS: Buffon; Grygera, Fabio Cannavaro, Chiellini, Grosso; Poulsen (Amauri 76'), Felipe Melo; Camoranesi (Tiago 31'), Diego, Giovinco (De Ceglie 85'); Trezeguet

Fel nem használt cserék: Manninger, Legrottaglie, Molinaro, Immobile

Edző: Ferrara


NAPOLI: De Sanctis; Campagnaro (Datolo 57'), Paolo Cannavaro, Contini; Maggio, Montervino, Aronica; Hamšik, Lavezzi (Pazienza 86'); Denis (Quagliarella 68')

Fel nem használt cserék: Iezzo, Rinaudo, Grava, Pià

Edző: Mazzarri


Bíró: Damato

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr904650237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2009.11.01. 20:34:41

Most mérges vagyok, mert nem volt okos a csapat. Sajna megint nem tanultak más hülyeségéből! Pedig a Milan a hosszabbításban szívta meg a Napolit. Ebből tanulhattunk volna. Remélem most már fölfogják, hogy egy meccset addig nem lehet megnyertnek tekinteni, ameddig a bíró hármat nem fúj a sípjába! Jó példa lett volna a Milan, de a zinter is! Ők észbe kaptak idejében. nekünk is azt kellett volna, mikor láttuk, hogy milyen könnyen rúgnak gólt, akkor az első gól után kellett volna egy válaszgólt lőni, mert egy gólos vezetés még nem jelent biztos győzelmet. Mi lett volna, ha a II. vh-ban egy kisebb csata megnyerése után az amcsik már győztesként ünnepeltek volna? Ma németül beszélne a világ, és a zsidókat mind kivégzik? Remélem legközelebb nem állunk le akárhány gólt is rúgtunk. Vagy legalább állnánk akkor ki védekezni, csak ne ez legyen, hogy meg van a meccs, most már nem csinálok semmit! De ezt a meccset feledjük el, és tekintsünk előre. Már csak azért is, mert a haifát meg kell verni, arra kell most figyelni. A bajnokságban meg egy Livornot verni kötelező, inter nem is hibázta el, de ha egy kis szerencsénk van, és innentől kezdve tényleg jobban öszpontosítunk, és nem állunk le a játékkal két gól után, akkor még 2009-ben akár meg is előzhető az inter, ugyanis most jön nekik a Roma, akik akár meg is verhetik, ha Ranieri azt húzza, amit velünk 2008 tavaszán, vagy a Real és a Chelsea ellen játszottunk. Utána rögvest kapják a Fiort, akiknek verniük kéne, mert ha ők nem, akkor senki se, hiszen ők az egyik legerősebek a bajnokságban. Utána Barihoz mennek, de aztán mi jövünk. Nekünk meg csak a győzelem elfogadható! Tehát ha mákunk van, akkor még idén fordulhatna a kocka, de ehhez kell Ranieri is, meg Prandelli, na meg egy Samp elleni formát és koncentrációt mutató Juve. Mert mi meg tudjuk verni az intert, ha nem állunk le egy gól után. Inter ellen, de mindenki ellen végig figyelni kell, mert nem tudni mikor mit húz az ellenfé.

süci 2009.11.01. 21:06:09

Egyik gond: sérülések. A meghatározó játékosaink hónapokra dőlnek ki, ez felfoghatatlan számomra. Másik gond: a ratyi keret. Bárki bármit mond, a keretünk nagyon sovány. Nincsenek minőségi cseréink. Lásd, jelenleg egy Camoranesit tiagóval próbáljuk helyettesíteni? vicc. Ha ezt a 2 problémát megoldottuk, akkor esélyesek lehetünk valamire. Ez a meccs nem Ferrara hibája volt, a lehető legjobb csapatot/felállást választotta. A bajban beküldte Amaurit is, ennél többet nem tehetett. Állandóan van 6-8 hiányzónk, ennek kellene utána nézni. Ez már ratyierinél is gond volt, azóta sem változott semmi. Ha Chiellini is lesérül, őt kivel pótoljuk?

fmsteve 2009.11.02. 08:35:44

Süci: Ne fesd az ördögöt a falra... Ha Chiellini kidőlne akkor olyan nagy szarban lennénk szerintem, hogy azt el se lehet képzelni. Gyógyuljon meg mindenki és ne legyenek további sérültek. Ha az első csapatunk tudna pár meccset egyhuzamban játszani, akkor tutira látnánk további fejlődést. Lehetne rotálni is, játszhatnának a legjobbjaink felváltva, biztos más lenne a látvány és a játék.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása