Ferrara: "A Samp ellen a legjobb formánkra lesz szükség"

Visszatérve a győzelmekhez, köszönhetően a Maccabi és Siena elleni 1-0-s sikereknek, a Juve tovább folytatná a sorozatot, ahogy tette ezt a bajnokság kezdetekor, amikor négy fontos győzelmet könyvelhettek el egymás után.

Ciro Ferrara

Következő ellenfelük, a Sampdoria elleni esetleges győzelemnek kettős súlya van. Egy győztes meccsel a Juve megelőzné a Kék Gyűrűseket és biztosan a második helyre lépne feljebb, ugyanakkor a 3 pont megszerzése azt is jelentené, hogy a nehéz időszak véget ért a Bianconeri számára.

Torinóban tudják, hogy Del Neri csapata jó formában van és kiválóan teljesít a bajnokságban. Ahhoz, hogy legyőzzék őket nem elég az elmúlt hetekben mutatott játék:

"Egy csúcs-szintű Juve kell ahhoz, hogy legyőzzük a bajnokság jelenleg legjobb formáját mutató csapatát. Nagy meccs lesz, és nagyszerű játékkal győznünk kell. Döntő fontosságú meccs? Minden meccs az, nekünk most ki kell használnunk a hazai pálya nyújtotta előnyöket. Cassano? Ebben az idényben nagyon erős, akárcsak tavaly vagy még akkor, amikor játékosként voltam az ellenfele. Alapvetően fontos eleme csapatának, mérkőzéseket tud eldönteni, de a Sampdoria nagyon jól szervezett játékot mutat be hétről hétre, mely segíti a többi játékos kibontakozását is."

Egy ilyen ellenfél ellen Ferrara szeretett volna egy hiánytalan kerettel készülni, de Iaquinta és Cáceres sérültek (utóbbi orrtörést szenvedett), Felipe Melo pedig rúgást kapott a legutóbbi edzés során. Mindez azonban nem rémiszti meg a trénert:

"Reménykedem benne, hogy Felipe minden probléma nélkül felépül. A sérülések és eltiltások részei ennek a sportágnak. Ami fontos, hogy kezelni tudjuk ezeket a szituációkat. Egyébiránt egy kiváló és kellő létszámú keret áll a rendelkezésemre. Hiszek azokban, akik pályára lépnek ma este és maga az a tény, hogy a Samp az ellenfél, egy kiváló motiváló tényező a csapat számára."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr354650217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása