Diego: "Figyelnünk kell Cassanóra"

A brazil játékos szerint csapatának különös figyelmet kell fordítania az olasz géniuszra.

Cassano Diegóhoz hasonlóan csapata játékmestere. 'Il Talentino' eddig nagyszerűen játszik ebben az idényben, legutóbb szombaton, a Bologna elleni győzelemhez gólpasszaival járult hozzá. A Juve brazil karmestere szerint a szerdai összecsapáson is Cassano jelentheti a legnagyobb veszélyt.

"Nem vagyok benne biztos, hogy megérdemli a válogatott meghívót, de azt elmondhatom, hogy világklasszis játékos" - mondta Diego a Tuttosportnak.

"Ő nagyon fontos játékos a Sampdoria számára, és külön figyelmet érdemel. Szorosan kell majd fognunk."

A brazil már nagyon szeretne újra betalálni, miután a Maccabi Haifa és a Siena ellen is győztes gólt készített elő.

"Szeretek gólpasszokat adni. Kiszolgáltam már Vincenzo Iaquintát, Giorgio Chiellinit, és Amaurit is. Boldog vagyok, hogy a szabadrúgásaimmal befolyásolhatom a győzelmeket. Persze a célom a gólszerzés, de nem probléma, ha most nem jön össze. Ugyanakkor remélem, hogy hamarosan ismét sikerül majd."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr714650214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süci 2009.10.27. 14:28:06

Szentségtörés amit írok, de szerintem Cassano jobban végzi a 'játékmester' szerepét a Samp-ban, mint jelenleg Diego nálunk. Vagyis a mi játékunk túlzottan Diego-tól függ, ami valljuk be nem jó megoldás - ahogy látjuk a csapatot szenvedni a pályán mostanában. Rögzített helyzetekben jók vagyunk, hisz remekül fejelő játékosaink vannak, de jó lenne már akciógólokat is rúgni. Nekem hiányzik Del Piero, és Nedved is :(

Ismeretlen_135402 2009.10.27. 14:56:04

Egyértelmű,hogy eddig Cassano a jobb,de szerintem ez nem feltétlenül Diego hibája.Még nem szokott össze a többiekkel,ráadásul az eddig erőltetett felállásban az Ő dolga lenne egyedül a támadások szervezése(ahogy süci is említette),és Camon kívül nem nagyon segít neki senki,a csatárok pedig végkép nem.Én legalábbis nem nagyon láttam eddig,hogy visszamozognának "kényszeritőzni",vagy bemozognának a "lyukakba".Inkább várják az íveléseket,és ha véletlenül eljut hozzájuk akkor megtartják és ennyi... Bár lehet rosszul látom?!

mmartin91 2009.10.27. 15:06:32

A csapatot azért látjuk szenvedni a pályán, mert az edzőnk neve Ciro Ferrara. Nem gondolnám, hogy ebből a keretből, a nyáron érkezett Diegoval, Felipe Meloval mindössze annyit lehetne kihozni, hogy "rúgd előre, majd csak lesz valami". A játékunk nevetséges, egy kurva nagy vicc, s nem gondolnám h ez pusztán Diego vagy egyes játékosok nyakába varrható. Sajnos ki lehet mondani, hogy erre a teljesítményre a semmirekellő, balfasz, cserélni nem tudó Ranierivel is képesek lennénk, hiszen maga a játék ugyanolyan, mint amilyen Ranieri idején volt. Ferrara ugyanazon az úton halad, mint Ranieri. S amellett, hogy a játék ugyanaz, mint Ranierivel, most már Ferrara meccs utáni reakciói is Ranieri-re emlékeztetnek. A helyzet mindössze annyiban változott a tavalyihoz képest, hogy Ferrara rendelkezésére áll egy Diego és egy Felipe Melo is. Ennek a két embernek óriási különbséget kellene jelentenie a tavalyi játékhoz képest, de sajnos egyelőre ez nem jött ki. Az viszont biztos, hogy erre nem lehet csak úgy legyinteni, és elintézni azzal, hogy nincsenek formában. Vagy máshogy kell csinálni azt, amit eddig csináltunk, vagy pedig kell keresni egy olyan embert, aki ki tudja hozni a maximumot azokból a játékosokból, akik a különbséget jelentik a Juventus számára a többi csapathoz képest.

Ismeretlen_53881 2009.10.27. 15:17:10

süci, ez nem szentségtörés, hanem az igazság sajnos. Diego meg sem közelíti Cassano-t, és ezt hülyeség lenne csak Ferrara nyakába varrni. Én bírom, ahogy mmartin kiáll a vélt igaza mellett mindig, de képtelen beismerni, ha valami nem úgy megy, ahogy ő szeretné. A brazil nem hozza azokat a bizonyos egyéni megoldásokat, amik tőle elvárhatóak lennének, amivel meccseket lehetne eldönteni. Ez Cassanonál megvan, elég megnézni, hétvégén milyen gólpasszokat adott. Az meg maga a barokkos túlzás, hogy a szabadrúgásait, amibe valaki jól teszi bele a fejét, gólpassznak kell számítani... :)

mmartin91 2009.10.27. 15:36:59

Gondolom, ha ezeket a bizonyos lesajnált gólpasszokat Giovinco osztaná ki, akkor az maga lenne a tökély, és ez hozná magával a "világklasszis" jelzőt is. De így, hogy erre csak ez a szerencsétlen Diego képes, így nyugodtan semmibe lehet venni, és oda lehet szúrni, hogy ezekbe csak úgy beleteszi valaki jól a fejét. Tehát legközelebb akkor nyugodtan oda lehet majd állítani Zebinát vagy a 30-ast is, hogy rúgjon el egy szabadrúgást "majd valaki jól beleteszi a fejét" alapon. Egyébként ennek a Diego-Cassano összehasonlításnak én nem látom értelmét, mivel az egyik irányító középpályás, a másik meg egy csatár. De akkor ezek szerint akár össze lehetne hasonlítani Kaká és Benzema játékát is, mondjuk értelme ugyanannyi volna, mint a Diego-Cassano hasonlítgatásnak. Egyszóval semmi...

Ismeretlen_53881 2009.10.27. 15:46:52

Érdekes, hogy a brazilról lehetetlen Giovinco említése nélkül beszélni... :D

mmartin91 2009.10.27. 16:08:38

Hidd el, hogy eszembe nem jutott volna Giovinco-t felhozni, főleg Diego kapcsán nem. Ha valaki Diegoról beszél, akkor meg sem fordul a fejébe az a név, hogy Giovinco, hiszen ha mondjuk valaki beszél a Manchester Unitedről, akkor nem gondol a Gyirmót FC-re. Pusztán azért írtam le az ő nevét, mert nem találtam tőle túlsztároltabb játékost a keretben, akit mindenki szeret (érdekes módon csak az aktuális edzők nem:D) és mindenki rendkívül sokra tart, attól függetlenül, hogy az esetek többségében nem lép pályára.

Ismeretlen_53881 2009.10.27. 16:10:57

OK, te így érzel, de legközelebb maradjunk Diego teljesítményénél.

Shyr Kahn 2009.10.27. 16:22:47

Részben azért igaza van mmartinnak, részben passerby-nak. Szerintem ugyanis nem Diego okolható a rossz játékért és nem is teljes mértékben Ferrara. Van egy-két játékos, akiktől a jelenlegi teljesítmény egyszerűen kevés és ha ilyen játékosból sok található a pályán, akkor megette a fene az egészet... Sztem látszik, hogy Diego és Melo is jó igazolások voltak. Nem velük van a baj.

Ismeretlen_138370 2009.10.27. 16:46:52

Az a baj hogy az egész csapat motiválatlan leszámítva Buffont meg Chiellinit.Diego meg Melo jó igazolások voltak,de eddig max papíron,mert ugyan úgy semmit nem csinálnak akár csak a többiek.Szerintem nem azzal van a legnagyobb baj, hogy van 1-2 gyengébb játékosunk,hanem az akarat hiánya meg ez az ötlettelen játék és ez bizony főleg az edzőnk hibája.A Diego-Giovinco hasonlítgatás pedig már elég lejárt lemez feltűnhetne mindenkinek hogy nagyon nem egy poszt az amin ők a legjobbukat tudják nyújtani. És mmartin91 Gio igen is nagyon tehetséges játékos csak sajnos a média tényleg túlsztárolja, tőle vár mindent,a csapatban viszont eléggé elvan nyomva,ezzel szemben Diego meg maga a félisten,mert nyilatkozik mindenfélét amit a szurkolók hallani akarnak pedig aztán ő sem tett többet eddig a csapatért mint a többiek.

pruxta 2009.10.27. 17:48:12

Az olasz foci sajátos stilusa miatt ne várjon senki szemkápráztató játékot, mert erre még a Kaka féle Milan sem volt képes. Sztem a 4-2-3-1 es taktikával, Del Piero játékával képesek leszünk stabilan hozni az eredményeket Kérdés, hogy hányan sérülnek még le, és hogy meddig tart az Inter jó formája.

babo410 2009.10.27. 22:07:55

Mmartin kolléga el vagy tájolva! Eddig Gio sztem többet mutatott, mint Diego! Sajna eddig Diego nagy csalódás, de Ferrara is! Én kettejüktől többet vártam, de lehet tévedtem. Csak ne legyen akkora melléfogás Diego, mint tavaly a zinternek Quaresma. Azt minden ezdő őt ajnározta, istenítette! Azt Úgy felsűlt, hogy nem igaz! Nehogy Diego is így járjon! Holnap fog eldőlni mennyit ér a csapat. Már beletörődtem a Siena elleni meccsbe, pláne, hogy tavaly inter is megkinlódott velük. Remélem Januárban a nem idevaló játékosok mennek (Tiago, Poulsen, esetleg Molinaro, Zebina) és helyükre Mascherano, Sagna, stb-k jönnek, hogy még szebb, még hatékonyabb játékunk lehessen. ÉS az nem igaz, hogy az olasz foci sajátjaa nézhetetlen játék! Nézzk meg a Samp vagy a zinter játékát! Meg tavaly a Romat!

Ismeretlen_135402 2009.10.27. 22:32:49

Hát én Giotól sem vagyok elájulva idén,de számomra egyértelmű,hogy Ő nem irányító,viszont ha szélen játszik ahogy a maccabi ellen igenis kiemelkedő teljesítményre képes.Én még a 4-3-1-2 es felállásban néztem volna meg csatárként,sokkal inkább össze tudott volna játszani Diegoval mint a másik 3 csatárunk,és így könnyebben meg tudták volna játszani a másik csatárt.De remélem az új felállásban fogunk játszani a jövőben.Diegot pedig nem lehet összehasonlítani Quaresmával!Tény,hogy eddig nem azt nyújtja amit vártunk tőle,de azért nem játszik rosszul,ráadásul a régi felállás neki sem feküdt igazán,az újban szerintem Ő is sokkal jobb lesz!

Ismeretlen_135677 2009.10.27. 23:48:16

Nekem 7 éve a juventusért dobog a szivem,de sajnos nagyon ugy érzem (remélem tévedek), de a samp rommá fog minket verni, ha holnap is ugy játszunk mint kb 1 hónapja...

Ismeretlen_138370 2009.10.28. 00:51:25

Azért túlzásokba se kell esni...

mmartin91 2009.10.28. 09:50:15

babo: ezt a Mascheranózást jobb lenne ha elhagynád, mert kész vicc h mindenhol leírod, hogy ilyen Mascheranókkal kéne erősíteni. Aztán szted miből erősítsünk Mascheranóval? Meg mi a fasznak jönne a Liverpool kezdőjéből a Juventusba? Hogy 3 ezer néző előtt játsszon csíkozatlan, szar pályákon a Serie A-ba és küzdjön a Tökmag kupába (olasz kupa) meg a BL negyeddöntőért? Ezt ugye te sem gondolod komolyan... "Eddig Gio sztem többet mutatott, mint Diego!" Ha te ezt így gondolod, akkor komoly problémáid vannak, sztem nézz utána egy kis statisztikának. Hidd el, okosabb leszel tőlük.

Shyr Kahn 2009.10.28. 10:26:48

babo tényleg elfogult vagy... Diego 4 gólpasszt adott eddig és lőtt 2 gólt (kb. háromszor annyi játékidővel, mint Gio). Gio mennyi gólpasszt adott és mennyi gólt lőtt? Zérót mindkettőből. Ha kevesebbet játszott is, akkor is kellett volna legalább egy gólpasszt adnia.

Alessandro 2009.10.28. 10:41:39

Shyr Kahn: nem feltétlenül logikus amit mondasz, hogy Gionak kevés játéklehetőségből már kellett volna gólpasszt adni vagy gólt rúgni, egyszerűen Diego iránt megvan a bizalom, Gio pedig háttérbe van szorítva, és ha esetleg majd Diego távozik, jön helyette más aki szintén alap kezdőember lesz, szóval Gionak csak mellette és nem helyette van esélye bekerülni, de Ferrarának ez már túl nagy kockázatot jelentene. Egyébként Cassano tényleg nem kell ide, sokszor kezelhetetlen, pont oda való ahol most játszik, bár a képességei és játéktudása alapján többre tartom mint Iaquintát. Jó hogy éppen Diego beszél a válogatottságról :), ő sem válogatott és amit itt nyújt nem is érdemli meg hogy válogatott legyen.

Ismeretlen_125607 2009.10.28. 10:58:15

Nekem erről csupán annyi a véleménye, hogy a csatárainknak nem a sült halat kéne várni. Sokat mozogni és visszamenni a középpályára labdáért, mert ezzel zavarba hozható minden védelem, mivel lendületből lehet a védősorra vezetni a labdát. Úgyhogy nekem a legnagyobb gondom a támadóink felfogásával van. Hiába kiváló minden csatárunk, ha semmit nem tesznek hozzá a csapatjátékhoz.

Ismeretlen_135402 2009.10.28. 13:13:08

Én még mindig nem értem,hogy Goit és Diegot miért hasonlítjátok össze?!Nem is ugyanazon a poszton játszanak!Ferrara kipróbálta Giot irányítónak,mert Diego megsérült és Alex sem volt,hogy játsszon a helyén,de ez láthatóan nem Gio posztja,hisz Ő eredetileg szélen játszik!Az is egyértelmű,hogy Diego eddig azért jóval többet tett hozzá a játékhoz,de azt sem szabad elfelejteni,hogy Ő a posztján játszik,és ráadásul van egy pár meccs már a lábában,és kis túlzással már világklasszis játékosként jött ide!

Ismeretlen_138467 2009.10.28. 15:27:37

Kevés Diego ebbe a Juventusba.Kétségtelen Jó Játékos De Nem Fog Nagy Dolgokat Csinálni. Egyébként azt Nem Értem Miért Nem Lehet Egy Normális Csatárt Hozni?.Trez(Szerencséje Van A GóljaiNál Keveset Fut)Del Piero(Imádom,De 2 meccsenként kéne játszatni.Amauri(Erőszakos Talán Eddig A Legjobb Csatárunk.,Ő Megfutja A Labdákat.) De Sajnos Nincs a Juventusnak Nagy Játékosa. Csak Del Papa,Camo,Canna,Chiello.. Kreatív Csatárunk Nincs.Minimum olyan Nagy igazolás Kéne Mint Rooney,Ő Bele Illene a Juvéba..Segít Védekezni,Jól Cselez,Jó Rúgótechnika,Sokat Fut. Mindenesetre Forza Juventus! Az Elöbbi "Vitából" Nálam Passerby Nyert..

Ismeretlen_138467 2009.10.28. 15:31:13

Szal Kitartok Gio Mellett!!! Nálam nem volt nagy igazolás Diego... Sajna már most elveszítette Formáját.Jobb nem lesz!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása