Bayern München - Juventus: 0-0

Miroslav Klose, Franck Ribéry, és Vincenzo Iaquinta előtt is nagy gólszerzési lehetőség adódott a mérkőzésen, a Bayern München - Juventus találkozó mégis 0-0-ás döntetlennel zárult.

Juventus FC

Az első fordulóban, a Bordeaux ellen elért, csalódást keltő 1-1-es döntetlen után a Bianconeri Münchenbe érkezett az A csoport rangadójára.

A támadósorban ezúttal Iaquinta és Trezeguet kapott lehetőséget, mögéjük pedig visszatért Diego irányítani. A sérült Cannavaro helyére Nicola Legrottaglie állt be.

Az ezüst színű mezében játszó Juventus a mérkőzés egésze alatt alárendelt szerepet játszott az igen hevesen támadó bajorokkal szemben, ám így is sikerült néhány komoly helyzetet kialakítaniuk, amit azonban nem sikerült gólra váltani.


BAYERN MÜNCHEN - JUVENTUS: 0-0

Összegzés:

Sárga lap: Trezeguet 8', Camoranesi 37', Marchisio 67'


BAYERN MÜNCHEN
: Butt; Lahm, Badstuber, Van Buyten, Braafheid; Müller, Ottl, Schweinsteiger; Robben (Olić 44'), Klose (Gomez 74'), Ribéry

Fel nem használt cserék: Rensing, Breno, Branjić, Altintop 

Edző: Van Gaal


JUVENTUS
: Buffon; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Grosso; Camoranesi (Tiago 89'), Felipe Melo, Marchisio; Diego (Poulsen 60'); Iaquinta, Trezeguet (Amauri 74')

Fel nem használt cserék: Manninger, Zebina, Molinaro, Del Piero

Edző: Ferrara


Bíró: Webb

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544650086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süci 2009.09.30. 23:01:15

Azért az 1. félidőben Ribéry-nek is volt egy óriási ziccere, megköszönhetjük neki hogy túl elegánsan akarta befejezni. [Csak mert Iaquintát és Klose-t kiemelted]

Ismeretlen_22017 2009.09.30. 23:15:11

Aha, igaz, tényleg.

babo410 2009.09.30. 23:57:53

Sajna azt kell mondjam, hogy Ranierivel pont az ilyen meccseket nyertnénk meg, Ferrara még nem tudja feltüzelni kellően a csapatot. Majd talán mostantól javulunk, mert ha nem, akkor nem megyünk tovább. Bízzunk benne, hogy verjük a Haifát, ha nem, akkor be kell látni, hogy nemzetközileg nem elég a keret. És remélem nyerünk innentől! Meg bízom benne, hogy Ferrara belátja, hogy nem elég ide Poulsen, meg Tiago, le kell passzolni őket, és helyükre venni vkit. Poulsen miután beállt nem nagyon csinált értelmeset. Annyi volt a mai munkája, hogy a kapott lasztit visszaadta Camonak! Ennyi azt kész! És sajna nem mertünk rárontani a Bayernre. Ha megtesszük, megvan a 3 pont. de sajna túl keveset volt nálunk a laszti!

Ricsman · http://ricsman.blog.hu 2009.10.01. 00:11:21

Bocs babo, de Ranierinek annyi köze volt a csapat feltüzeléséhez, mint egy vizilónak egy döglött kacsacsőrű zsiráf meghágásához általában. :D A többi tény. Keveset mutatott a csapat, főleg középpályán, be is voltak szorulva, de nem ez az iksz fáj, mert mégis a legerősebb ellenfél a csoportból, hanem az előző iksz pontjai fognak egy esetleges betli esetén hiányozni nagyon.

Dana 2009.10.01. 06:38:52

Idegenben jó az X! ezt szokták mondani, és tényleg sokkal rosszabb száj ízünk lenne ha kikapott volna a csapat nem? Nem rossz a keret srácok nem kell hibákat keresni állandóan! Nem kaptunk gólt pl ez egy pozitívum. Inkább ezeket kéne kiemelni szerintem :) továbbjutunk szerintem ez nem kérdés! Forza Juve!!

Ismeretlen_118238 2009.10.01. 07:06:05

Már régebben is írtam, hogy a bajnokságot megnyerhetjük, de a BL-t nem. Ezt nem azért állítom, mert nem lenne jó a csapat, igen is jó, de a BL-hez ennél több kell. Össze kell szoknia a csapatnak, de ahhoz nem elég egy nyár, hanem ennél sokkal több időre van szükség, akár évekre is. Sajnálom, hogy Del Piero nem játszott. Tudom mindig az a jó játékos aki nem játszik, de amikor behozta Ferrara a formán kívüli Amaurit, hát igen meglepődtem. Továbbá talán nem a 89. percben kell cserélni, hacsak nem az eredmény megtartása a cél. Mert bizony Ferrarának jó volt ma a döntetlen is. De ezt már több meccsen megfigyeltem. Mindazonáltal kedvelem Cirot és remélem, hogy a BL-ben is beindul a szekér.

juveing 2009.10.01. 07:32:45

Szerintem teljesen kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, ezért kicsit értetlenkedve olvastam Lassus bevezető írásában, hogy "alárendelt" szerepet játszottunk, hiszen szerintem erről szó sem volt. Tény viszont, hogy a Diego Poulsen csere nem tett jót a támadójátéknak, hiszen a mezőny legkreatívabb játékosát egy "zongoracipelő" váltotta fel. Nyílván a cserét az indokolta, hogy Diego még nem bír egy teljes meccset végigjátszani, de azért én mondjuk Del Pierot szívesen láttam volna a helyén. Összességében jó ez a döntetlen.

babo410 2009.10.01. 09:11:44

Mondjuk én voltam szinte egyedül aki Ferrarat akarta kispadra. De tegnap nem voltam vele elégedett. Én Poulsent tuti nem hoztam volna be, hanem Alexet! Poulsen nem nagyon csinált értékelhetőt. Annyi, hogy visszapasszolt Camonak azonnal, ha labdát kapott. Del Piero mindenképpen kellett volna. Most tuti nyertünk volna. Amauri behozatala meg egyenesen az eredmény megtartása miatt volt. Jó Poulsen is gondolm. De hogy lehet egy olyan játékost behozni, akiknek mostanában nem jönnek össze a dolgok? Én Del Pierot már a 2. félidő elején behoztam volna! És hoztam volna be, lehet Poulsent, de megmondtam volna neki, hogy előrefelé kell passzolnia, és vinnie is kéne a lasztit. Giot semmi esetre se hoztam volna be, mert itt felemésztették volna. Imádom, de túl gyenge. Remélhetőleg dobnak még rá egy kis izmot, mert akkor a világ egyik legjobbja lehet. Akár ívelgettem is volna, csak kerüljön előre a laszti, mert nem sokat voltunk a németek kapuja előtt! Én nem tom mit tettem volna, de az biztos, hogy nálam jobban kijött volna, hogy győzni akarunk! Pláne, hogy mostantól nagyon nehéz dolgunk van. És csak az nyugtathat, hogy a Bayern meg a Bordeaux még játszanak kettőt, mi meg a Haifával játszunk, akiket egyértelműen verni kell, pláne, hogy a németek és a franciák is legyőzték őket. És én mostantól úgy fogom fel, hogy nem mi nem bírtunk velük, ők nem bírtak velünk!

Ismeretlen_53881 2009.10.01. 09:16:38

Eh, ez de idegesítő meccs volt, még kedvem sincs írni róla. Nem voltunk jók, az egy dolog, de még az akarással is voltak gondok. Nem tudom, figyeltétek-e, de gyakran eladott labdánál az ellenfél védője gyorsabban ért a kapunk elé mint a mi középpályásunk. Persze ha egy Bayern ellen nem megy, akkor ne legyenek nagy elvárásaink. Diego is mutathatna valamit lassan, nem csak azért kellene isteníteni, hogy dehát ő még hátul is szerel. Ja persze, tegyük hozzá gyorsan, hogy az az akció is az ő flegmán eladott labdájából indult. Kicsit borús vagyok, félek, hogy a lenézett Haifa megszopat minket - mint a kiscsapatok elég gyakran.

babo410 2009.10.01. 09:23:51

Na és itt ütközik ki az a tény, hogy egy ilyen jó kerettel is csak két döntetlenre voltunk jók. És miért nem tartják esélyesnek az olasz csapatokat? Pedig internek is elég erős a kerete. Egyértelműen a bajnokságban és az edzőkben keresendő a hiba. erős csapatok vannak Olaszországban. Csak amíg ilyen lagymatag meccseket vívnak, amilyeneket! Jó lenne, ha végre nem taktikáznának az olasz csapatok, hanem végre meghajtanák a meccseket, és gólzáport zúdítanának. Jó lenne, ha itt is olyan kemény, hajtós meccsek lennének, mint spanyolban vagy angolban. Talán jobban rákészülnénk a BL-re. Sajnos kevés olyan meccs van a Serie A-ban, mint a Genoa elleni meccsünk. Azért is olyan sovány a fordulók gólátlaga. Gólátlag 2,3-2,7 körül mozog, ami igen kevés. Ez spanyoloknál és angoloknál ilyen 3,4-3,8 körüli. Remélem minél előbb javul az olasz bajnokság színvonala, mert sajna hamarosan a németek is beelőznek, és akkor csak 3 csapat mehet BL-be, ami nem igazán tenne jót az oasz bajnokságnak.

juventino 2009.10.01. 09:33:26

Tipikus "olasz" meccset játszottunk. Jobban akartunk gólt nem kapni, mint rúgni. A védelmünk az első félidőben egy nagy vicc volt, régen láttam ilyen bizonytalannak a fiúkat, főleg Buffont. Jobban örültem volna egy olyan játéknak, mint a Roma vagy a Lazio ellen, de ez a BL. Ez az 1 pont is nagyon sokat érhet a végén. A hátralevő hazai meccseket, meg az Izraelit kötelező megnyerni, Lyonban nem kikapni. Meg persze szurkolni a franciáknak, hogy oda-vissza verjék meg a Bayernt....

Forza_JuVe 2009.10.01. 09:47:26

Ferrara ezen a meccsen vágta el magát nálam. ijen pocsék,szar játékot életembe nem láttam.ez ojan már mélyponton levő ranieris meccs volt.rossz volt nézni.riberi akkor és abból csinált hüjét akiből és amikor akart.pedig nem csinált nagy extrát csak vezette a labdát.az elmúlt 2meccsen mutatott játék alapján úgy érzem eldőlt a továbbjutás.és nem mi leszünk az első 2közül valamelyik. a félidőben vagy kicsit később diego hejett nem a favágót kellett volna behozni,aki talán labdába se ért,hanem gio-t vagy esetleg delpierot.vagy őt később trez vagy jaki helyére.de amiket ferrara cserélt,tipikus ranieri cserék voltak.a lehető legrosszabbak.

Ismeretlen_136157 2009.10.01. 10:03:34

ezek a nagy nagy szavak,hogy idén bl nyertesek is lehetünk meg minden....az a szitu,hogy egy nagy rakás fos ez a juve.....ha ezek a célok akkor erősen el kell gondolkodni,Ferrara egy zöldfülű,imádom juvet de amit az utobbi jo pár évbe művelnek nemzetkőzi szinten az egy vicccc! ez a tipikus olasz felfogás.....vártam az idei juvet de csalódtam....véleményem szerint ez a zöldfülű középen játszatná diego giovinco es del pierot akkor szerintem egy hatékonyabb és focit játszó juvét látnánk,camor.. buta, tiago fos, marchisionak még érnie kell, grygera lasu bizonytalan nem juve szintű

Gery · http://www.twistermusic.hu 2009.10.01. 10:08:08

Szerintem Del Pierora már egyáltalán nem számít Ferrara. Nem is fogja játszatni.. Sajnos.

Type-R 2009.10.01. 10:12:53

a Lyon inkább Bordeaux. egyébként én sem a keret vagy Ciro képességeit érzem kevésnek, hanem sokszor csak arra megyünk, hogy a lehető legkisebb erőkifejtést végezzük. aztán néha visszaüt, mint a Bologna ellen. eszünk ágában sincs kreatívan játszani és gólokat szerezni "feleslegesen". higgyétek el szívből utálom a Real Margitot, de ott felfedeztem mostanában valami játékkedvet, kreativitást, a szurkolók szórakoztatásának vágyát. ettől függetlenül ez a csapat nagy dolgokra lehet képes, még akkor is ha nem a BL idei megnyerésére gondolok. de játszanak már könyörgöm! ezért írják le sajnos az olaszokat, és titulálják antifocinak azt, amit játszunk. remélem a maradék meccseket hozzuk, forza juva, forza Italia!

Ismeretlen_136157 2009.10.01. 10:14:19

most is megéri a fél csapatot alex.....okosabb és kreativabb edzőnek gondoltam ferrarat....ki vagyok tőlle

Ismeretlen_118238 2009.10.01. 10:40:47

Gery: ha nem jönnek az eredmények, akkor kénytelen lesz berakni, meg a közönségen is sok múlik. Ez után már csak Alexen múlik, hogy bent marad e a csapatban. Egyébként az volt a Fradiban is Lipcseivel.

carlos44 2009.10.01. 13:01:33

a középpályánk sztem nagyon jó mutatós játékot játszott. összességében meg igazságos döntetlen született és anynira nem voltunk szarok. nézőbarát hajtós trükkös meccs volt, én élveztem végig. Ratyipapát, meg nem kéne felemlegetni...100jobbak vagyunk mint vele!

Ismeretlen_102194 2009.10.02. 10:06:05

babo 410:Poulsen tökéletesen megoldja a rá kiosztott "vízhordó" szerepet!Kicsit uncsi már az állandó szapulásod vele kapcsolatban,azzal hogy el kellene passzolni őt,stb. Komolyan, minden második komenntedben vele vagy elfoglalva!Kezd már unalmassá válni, és talán demagóggá is!!! Sosem lesz spíler, de mint azt te is láthattad a Bayren ellen is megoldotta a feladatát/ütközések,taktikai faultok,stb/, azt amiért az edző pályára küldte!!!!!!Badarság tőle Diego/stb/ szintű játékot várni mert ő nem ilyen, nem ezért van itt! Szal én értem hogy nem szereted, el is fogadom, de ha elfogadhatót nyújt akkor vagy ne írjróla fikázást, vagy legalább egy jó szót vágjál már hozzá, mert ezzel a csapat teljesítményéhez is tesz valamicskét, sztem!!!!! Azzal hogy minden egyes kommentedben laírod hogy el kellene passzolni őket,

Ismeretlen_53881 2009.10.03. 17:28:55

Úgy, hogy egy Köln is ezt az eredményt érte el a Bayern vendégeként, máris más a leányzó fekvése picit. Nem voltunk jók, sajnos, nem a Bayern feltételezett erőssége a jó kifogás.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása