A játékosok értékelése a Bayern München - Juventus mérkőzés után

A müncheni bajnokok ligája rangadó gólnélküli döntetlennel zárult. Lássuk a Goal.com értékeléseit a játékosokról.

Bayern München

Butt - 7:
Egy nagyszerű védést mutatott be Camoranesi lövése nyomán, ezen kívül nem akadt dolga ezen az estén.


Lahm - 7: Nagyon  eredményesen védekezett a jobb szélen és volt egy hajszálpontos beadása Klose felé, amit a csatárnak illett volna gólra váltania.


Van Buyten - 5.5: A 65. percben nagy hibát vétett, melyet Iaquinta büntethetett volna. Szerencséje volt, hogy nem lett gól az esetből.


Badstuber - 7: Bíztató bemutatkozás az ifjú játékostól. Nyugodt tudott maradni és korához képest sok labdát gyűjtött.


Braafheid - 6.5: Szilárd, már-már látványosan jól teljesített bal oldali védőként. Támadásban nem vállalt részt, de a védekezésben megoldotta a feladatát.


Ottl - 6.5: Nem bonyolította túl a dolgokat, biztosította a középpályát a meccs végéig.


Schweinsteiger - 6.5: Kifuttotta a lelkét is és jól használta ki a játékteret, de kihagyott egy könnyűnek tűnő helyzetet a 34. percben, amikor kegyesen kapu fölé fejelte a labdát.


Robben - 6.5: Mindig veszélyesen mozgott a jobb oldalon és jól játszott össze Müllerrel. Térdsérülés miatt azonban le kellett cserélni az első félidő vége előtt.


Muller- 7: Úgy tűnik fényes jövő áll előtte. Sok és sokféle gondot okozott a Juve védelmének az első félidőben, de elpuskázott egy egy-az-egyben lehetőséget, amikor kapu mellé pöckölte a labdát.


Ribery - 8: Ő volt a szálka a Juventus szemében az este folyamán. Megvillantotta kivételes tehetségét, amikor az első félidőben átcselezte magát Gygerán és Chiellinin majd kapu fölé lőtt. A szünet után ordító helyzetbe hozta Klosét.


Klose - 5:  Agilisan játszott, de tömegesen hagyta ki a helyzeteket, különösen kettő nagy lehetőséget illett volna kihasználnia. Főként az ő hibája hogy a Bayern nem tudott gólt szerezni.
 

Cserék:

Olic - 5.5: Mennyiségben jobb volt mint minőségben.

Gomez - N/A

Juventus


Buffon - 6.5: Volt néhány idegtépő pillanat szöglet utáni szituációkban, de nem volt szüksége komolyabb védésre a Bayern lehetőségeinél.

Grygera - 5: Ribery körbefutballozta, a francia mágus ellen nem találta az ellenszert. Egyértelműen a Juve gyenge pontja ebben a felállásban.


Legrottaglie - 7: Az első félidőben némileg szenvedett és párszor átjátszották, de a szünet után felfejlődve jó második félidei teljesítményt produkált.


Chiellini - 7.5: Az első percekben volt pár idegtépő pillanata, de az első fél óra után totális pajzs lett a védelemben.


Grosso - 6.5:  Vitéz módon ragadt Robbenre az első félidőben, majd a másodikban könnyebb helyzetbe került a holland sérülése nyomán. Több remek keresztlabdát is megeresztett.


Marchisio - 6.5: A mezőnyben lendületes munkát végzett, de a mérkőzés hajrájára elfáradt.

Felipe Melo - 6.5: Ezen a meccsen két különböző félidőt láttunk a braziltól. Gyenge első félidei teljesítményével korlátozott segítséget nyújott a védelemnek, a második játékrészben kitűnő játékával oltalmazta a hátsó alakzatot.


Camoranesi - 6: Néhány fellángolás és egy lövés, mely csaknem befért a bal alsóba, ugyanakkor jópár felejthető megmozdulás.


Diego - 6.5: A támadásokra nem volt túl nagy befolyása, de Diego volt az egyetlen Juve játékos az első félidőben, aki labdatartásban jeleskedett. Egy kiváló szereléssel minden bizonnyal góltól mentette meg csapatát. 


Iaquinta - 6.5: Fáradhatatlanul dolgozott mint mindig, kevés mezőnymunkával. A második félidőben csapata legnagyobb helyzetét hagyta ki.


Trezeguet - 6: A játék nagy részében néző volt, de készséggel segített a mezőnyben. Egy lövése éppen csak fölé szállt és volt egy gólvonali mentése.

Cserék:

Poulsen - 6.5: Meglepően jól dolgozott a mezőnyben.

Amauri - N/A

Tiago - N/A

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274650087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forza_JuVe 2009.10.01. 09:54:41

buffon,legro és diego érdemelne meg 1 pontot,a többiek egy nagy nullát.

birsalmafasz 2009.10.01. 09:58:44

Forza_JuVe most minden bejegyzés alatt hisztizni fogsz?

Ismeretlen_128760 2009.10.01. 14:01:31

Nálam Melo volt a Juve legjobbja. Hány eladott labdája volt? Szerintem 0. A 4-3-1-2 nagyon nem jött be ezen a meccsen, a második félidei 4-4-2 fényévekkel stabilabb volt, és valamelyest jobb támadójátékot is eredményezett.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása