Buffon: "A Genoa ellen kiemelkedő teljesítményre van szükség"

Gigi Buffon az 1-es számú játékoshoz méltóan kezdte az idényt: a szuper kapus a csapat egyik legjobbja volt. Hihetetlen védéseivel klubját (öt mérkőzésből négyszer) és a válogatottat (kettőből kétszer) is győzelmekhez segítette hozzá.

Gianluigi Buffon

Buffon kitartott a Bianconeri mellett, és Ferrara csapata a segítségével a lehető legjobban kezdhette az idényt.  A Livorno legyőzése után csütörtökön a Genoa lesz az ellenfél, akiknek Buffon szívében mindig is volt hely.

Mindenesetre nehéz mérkőzés vár a Juventusra, ahogyan ezt Buffon hivatalos honlapján is megerősítette.

"Csütörtökön nagyon fontos találkozó vár ránk. Nem is csak a pontok szempontjából, mert még az idény elején járunk, de ez a mérkőzés fontos visszajelzés lesz számunkra. Genovában meggyőző teljesítményt kell nyújtanunk, és győznünk, hogy még magabiztosabbak legyünk, és még jobban higgyünk magunkban."

"A győzelmek újabb győzelmeket hoznak" elv alapján a Juventus zsinórban ötödik diadalára készül. A két római találkozó után ezúttal is egy nehéz mérkőzés vár idegenben a Bianconerire. Egyrészt Gasperini csapatának erőssége miatt, de nem ez az egyetlen ok.

"A Genoa nagyszerű csapat, és igazán félelmetes, főleg ha hazai pályán játszik. Fantasztikus stadionjuk van, és a lelkes közönség minden nehézségen képes átsegíteni őket. A környezet nehézségeket okozhat majd nekünk, de ezen túl kell valahogy lépnünk a tapasztalatunk segítségével. Okosnak kell lennünk, és nem szabad, hogy megfélemlítsen az ottani hangulat."

A múlt heti, Lazio elleni mérkőzés után egy újabb kiemelkedő összecsapás vár tehát a Bianconerire. A Genoa ugyan meglepetésre vereséget szenvedett a Chievo vendégeként, de Buffon szerint ez nem jelent semmit.

"Olyan csapat ellen kell játszanunk, aki épp most szenvedték el első vereségüket. A Chievo nagyszerűen játszott ellenünk az első fordulóban, majd a Lazio ellen is, ahol nem érdemeltek vereséget."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr604650043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása