Az olvasó ír: kambuc - A Juventus vezetősége elismerte, hogy érdeklődnek a Barcelona védője iránt

A Bianconeri vezérigazgatója, Jean-Claude Blanc reméli, hogy a Juve kölcsönbe el tudja hozni Cácerest, és állítja, hogy Grosso nincs a kiszemeltek között

A különböző cikkek azt sugallják, hogy a Juventus célba vette a Barcelona középső védőjét, Martin Cácerest, és az Öreg Hölgy igazgatója, Blanc bevallotta, hogy az uruguayi játékos a megfelelő ember a keret megerősítésére.


„Megpróbáljuk megragadni a lehetőséget, hogy elhozzuk Cácerest kölcsönbe a Barcelonától” – mondta Blanc a Tuttosportnak.

„Ő egy fiatal, erős, igazi energiabomba, egyszerűen egy nagyon jó játékos. Nagyon hasznos tagja lehetne a csapatunknak.”

Ugyanakkor az elmúlt hetekben a Juventus erősen érdeklődött a Lyon olasz válogatott balhátvédje, Fabio Grosso iránt.

„Őszintén szólva, nem érdeklődünk Fabio Grosso iránt” – mondta az elnök úr.

„Nem is tudom, mennyit ér Fabio, ugyanis nem is hívtam ez ügyben Aulas (a Lyon elnöke) urat. De jelenleg Grossónak ára van, hiszen szerződésben áll a Lyonnal, nem úgy, mint a korábban ingyen megszerzett Cannavaro.”

„Nem hinném, hogy egy 32 éves játékos jó befektetés lenne. Amúgy is itt van nekünk Cristian (Molinaro) és Paolo (De Ceglie).”

kambuc

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814649867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

momo 2009.07.20. 21:14:26

én látok benne fantáziát és szerintem kezdő lenne hamar és simán megállná a helyét chiellini mellet! nagoyn tehetséges fiatal sztem a juvében beérne! remélem sikerül leigazolni! sokan kritizálják meg mondják h nem ő kell ide szerintem pedig ő!!!

Ismeretlen_124410 2009.07.20. 21:20:26

hát inkább Santacroce de amúgy nem lenne rossz am hogy be lett oltva grosso XD hehe

Ismeretlen_114321 2009.07.20. 22:14:05

hozzok el Cacerest középre, Santacrocét pedig a jobb szélre :P örülök, hogy Grosso nem jön

mmartin91 2009.07.20. 22:24:15

Caceres biztosan remek játékos a Recreativo, a Betis meg a Zaragoza szintjén. De ez itt a Juventus, és nem holmi kiesőjelölt csapat. Gondolom nem véletlen h még a Barcelona padjára sem fért oda. Persze, lehet mondani h ott sok jó játékos van az ő posztján, de ha ő akkora tehetség lenne, akkor ezt biztos észrevette volna Guardiola is. Remélem nem jön ide, bár sajnos eléggé esélyes a dolog, mivel a Barca szabadulna tőle, nekünk meg kell vki középre. Mondjuk ennyi erővel Santacrocét is elhozhatnánk kölcsönbe, vele két legyet ütnénk egy csapásra, hiszen ő közép-és jobbekk.

Roli921 2009.07.20. 22:44:30

Martin Meloval tévedtél remélem itt is tévedsz és jön és beválik. Képzelem hányszor figyelted tavaly hogy kik ülnek a barca cserepadján. Napoly se fényévekkel jobb mint a Recre, Santacrocét mégis ki akarják dobni. Ő mért olyan biztos hogy nálunk bevállna, Meg érte ki fizetne 16 millát? Egyébként az idei tapasztalatok után nem hinném ne tudnánk bármikor 6 milláűt dobni az olasz brazilért, csak éppen szerintem ő soha nem lenne nálunk meghatározó. Remélem elcseréljük Poulsenre az urut és akkor mindenki boldog lesz a barca szurkolókon kívül.

Victor90 2009.07.21. 00:02:23

Érdemes lenne megszereznünk!!!!!

Ismeretlen_130011 2009.07.21. 08:44:11

Szevasztok!Már régóta olvasom a kommenteket és úgy döntöttem én is bekapcsolódok egy picit.:)Szerintem Cáceres egy remek igazolás lenne,(szoktam nézegetni a Barca meccseit és amikor játszott nem lógott ki.....csakhát ugye nem kell sorolni kik ott a középhátvédek rajta kívül.....)Azt viszontészrevettem,hogy neked mmrtin 91 semmi nem tetszik ami felmerül itt,te mindig jobbat tudsz és mindenkinél okosabb dolgokat látsz meg(szerinted)Dagostino helyett ha jól emláékszem Hamsikot szajkóztad,hát nemtudom Dagostino fényévekkel jobb mint az idegbeteg és nagyképű hülyegyerek benyomását keltő Hamsik,aki megmutatta igazi tudását tavasszal.A másik Santacroce,én is örülnék neki(is),de semmivel nem jobb mint Cáceres sőt!Az utóbbi időben rengeteget hibázott a Napoliban,rengeteg gólt kaptak róla,állandóan balhézek,állítólag alkoholgondokkal küzd és buliról bulira jár(azthiszem elvették a jogsiját is).Hát nemtudom,hogy kell-e nekünk egy lyen közösségromboló emberke....Lásd Adriano vagy Casssano esetét....És csak azért leigazolni mert azt mondják róla,hogy ő az új nagy olasz védőtehetség??Akkor igazoljuk le Nicola Ventolat mert hajdan ő volt az új Roberto Baggio és még mindig csak 30 éves.....Akkár még be is futhat. u.i:bocsi a terjedelemért

Ács Ricsi 2009.07.21. 08:44:13

Fabio Grosso: A Lyon eladná,a Juvénak nem kell,a Napolinak lehet Ezt olvasom az egyik átigazolási portálon

babo410 2009.07.21. 08:52:49

„Nem hinném, hogy egy 32 éves játékos jó befektetés lenne. Amúgy is itt van nekünk Cristian (Molinaro) és Paolo (De Ceglie).” Na kedves elnök úr nem akarok kötekedni, de akkor minek jött vissza Cannavaro? Ő 35. Ha 32 évesen már vki nem jó befektetés, akkor 35 évesen már gondolni se kellett volna rá nem? Vagy tévedek?

Ismeretlen_125576 2009.07.21. 09:12:33

babo410, 2009. július 21., 08:52 „Nem hinném, hogy egy 32 éves játékos jó befektetés lenne. Amúgy is itt van nekünk Cristian (Molinaro) és Paolo (De Ceglie).” babo410, nekem is ez volt a feltűnő, amikor olvastam/fordítottam a cikket, hogy egy kicsit érdekes, hogy egy 32 éves olasz világbajnok védőért nem adnak pénzt, míg egy 35 éves ugyancsak világbajnok védőt meg elhoznak. Bár lehet, hogy csak azért, mert ingyen volt, amúgy szerintem sem hozták volna el Cannát, ha még szerződésben állt volna a Reallal.

Baggio8 2009.07.21. 09:45:11

Igy lenne teljes a védelem Grygera-Cáceres-Chiellini-Molinaro :D

vizi8 2009.07.21. 10:46:27

Canna ingyen volt, így el lehetett hozni. Tapasztalatot át tud adni a fiataloknak.

juventus 79 2009.07.21. 10:52:00

"biankoneri" Én Hamšikot többre tartom Dagostinonál.

babo410 2009.07.21. 11:56:30

Ha még szrződésben lenne a Reallal az azt jelentené, hogy jó, mert meghosszabbították a szerződését. De nem jó, és öreg! Nem adtunk volan pénzt Cannavaroért. Remélem azért még visszatalál a VB-n mutatott játékához, vagy legalább is vmi hasonlóhoz, ha már elhoztuk. És remélem ez a Cáseres gyerek is jó lesz! Az, hogy még csak 20 éves nem jósol sok jót! Majd úgy jár, mint Iago, meg Ekdal. Elhoztuk őket, azt mentek kölcsön. Akkor inkább nem kell! És tényleg olyan jó játékos? Mert az nem azt súgja, hogy csak 3 alkalommal lépett pályára? Vagy ennyire jó védői vannak a Barcának, hogy esélye sem volt? Max. akkor lett volna, ha a védők mind lesérülnek?

mmartin91 2009.07.21. 12:00:11

bianconeri: én kérek elnézést, h itt a Juventusnál nem érem be a Barcelona utolsó számú középhátvédjével. Egyébként nagyon rosszul emlékszel, még csak fel sem merült bennem Hamsik, mint lehetséges érkező, mivel nincs pénzünk rá. D'Agostino leigazolását pont hogy támogattam, mint sem más alternatívákat kerestem volna. Persze, sokkal jobb h Felipe Melo érkezett, csakhogy az ő esetében szinte lehetetlennek tartottam azt, h mi valaha megszerezzük. Tévedtem, viszont nagyon örülök h tévedtem. Az ilyen baromságokat meg hagyjuk már h idegbeteg, nagyképű hülyegyerek benyomását keltő Hamsik. Kit érdekel h nagyképű-e vagy sem. Cé is nagyképű, lenéz mindenkit, mégis a csapatának szurkolói örülnek ha ott van a pályán, mivel a világ egyik legjobb játékosa. Persze, Hamsik egészen más kategória, de attól mert nagyképű és idegbeteg, még nyugodtan lehet belőle egy kiváló játékos. Az meg h D'Agostino fényévekkel jobb, eléggé hiteltelen kijelentés, mivel 27 évesen egy szezont tud felmutatni, mikor egy középcsapatban kezdőjátékos volt, míg Hamsik 22 évesen már 2 éve a Napoli meghatározó játékosa. Ez a Santacrocés dolog meg akkora vicc, már ne haragudj. Állandóan balhézik és elvették a jogsiját, sőt még alkoholgondokal is küzd??? Egyszer az NSO lehozta a cikket h Santacroce alkoholista, mert a rendőrök egyszer lekapcsolták, mivel bebaszva vezetett. Ezért lett ő alkoholista. Ha jól emlékszem Diego ugyanígy járt Brémában nem is olyan régen, úgyhogy erről ennyit. Még annyi h nem azért kell leigazolni mert azt mondják h nagy tehetség, hanem mert a Napoliban kezdőjátékos, és nem a Nou Camp lelátójáról nézi a Barca meccsek 90%-át.

babo410 2009.07.21. 12:18:13

Sztem C. Ronaldot akárhogy is szerethetik a szurkolók, egy nagy tapló. A MU-ból is azért lett elengedve, mert a játékosok már nagyon untk az állandó önzőzését meg a nagyképűségét. Cáseresben én csak reménykedem, hogy jó lesz, mert azt én se tartom jó ajánlólevélnek, hogy csak a kispadon kap helyet, vagy még inkább ott se. De csak bízom benne, hogy tényleg jó, ha elhozzák! De én mást szívesebben látnék itt. Santacroce is jöhetne, de róla túl sok balhét lehetett olvasni, úgyhogy nem szerencsés leigazolni. Habár nem tom mennyire kell a pletykákat komolyan venni! Vegyük meg Terryt! :):):) Vicc félretéve, nem tom kit kéne megszerezni védőnek.

Ismeretlen_102194 2009.07.21. 13:52:54

mmartin : " -Kit érdekel h nagyképű-e vagy sem. Cé is nagyképű, lenéz mindenkit, mégis a csapatának szurkolói örülnek ha ott van a pályán,"- és akkor még Ibráról egy szót sem ejtettünk!:))))) De komolyan,ne mondja már senki hogy ez a Caceres gyerek jobb mint SantaC!Szerintem nem lenne rossz igazolás, nagyon kell a fiatalitás a hátsó szekcióba!Canna és Legro szerény véleményem szerint csak nyomozni fogják a labdát egy valamire is való csapat ellen!Ez a KK-n is kiderült!Egy szó jutott akkor róluk eszembe : -Zűrzavar!

Szabi 2009.07.21. 13:59:04

Lényegében az határozza meg ezt a Cáceres dolgot, hogy kiürült a kassza... Sajnos nincs 100 meg 200 milliónk, hogy még idén teljen klasszis védőkre is. Ha jön akkor vele kell beérni, aztán reméljük, hogy ha pályára lép kellemes csalódást fog okozni!

Roli921 2009.07.21. 14:00:43

asveed, Mondj 3 érvet Santa mellett ami miatt ő kéne. Én csak egyet tudok hogy olasz. Ezen kívül semmi nem szól mellette. Inkább a Barca cseréje, mint egy olasz középcsapat kidobott játékosa.

Ismeretlen_108746 2009.07.21. 14:05:14

Felőlem jöhet Caceres, nagyságrendekkel jobb, mint az eddig felmerült védők (Dossena, Grosso). Kérdés, hogy milyen feltételekkel jönne. Állítólag kölcsön hoznák, s kérdés, hogy ezzel lenne-e opciós jogunk a megvételére, ha beválna. Na és ha igen, akkor mennyiért? Tőle függetlenül azért Santacroce nem volna rossz...

vizi8 2009.07.21. 14:11:53

Nem értem a vita tárgyát? Mivel a két említett hátvéd Chiellinivel fényévekkel jobb védősort alkothat, mint a meglévő védőink. És nem elfelejteni hogy mind a ketten tudnak szélsővédőt is játszani. És ha már jobbak a mostaninál már megérte, és nem csak jobbak de sokkal fiatalabbak így a fiatalítás is megtörtént.

mmartin91 2009.07.21. 14:25:03

Roli921: Azon kívül h olasz, semmi nem szól mellette? Hát Caceres mellett mi szól? Mivel lenne ő jobb? Inkább a Barca cseréje, mint egy olasz középcsapat kidobott játékosa? Caceres nem a Barca cseréje, az Marquez meg Milito. Caceres a Barca cseréjének a cseréje. Azt meg érdemes volna megvizsgálni h Santacroce miért kidobott játékos. Senki nem érti, a Napoli drukkerek se, de Donadoni biztosan jobban látja a dolgokat, hiszen ő egy mesteredző, egy korszakalkotó zseni, amit megmutatott az EB-n is.

Alessandro 2009.07.21. 15:58:55

mmartin91: annak van oka ha egy edző nem számít egy játékosra. De részben igazad van pl. Donadoni nagyot hibázott az EB-n hogy Ambrosinit erőltette, mert nagy haverja, illetve Ranieri sem kedvelte Giovincot, pedig jó képességű, nagyon jól tehermentesítette volna Nedvedet,lehet hogy itt beválna Santacroce is, de előre nem tudhatjuk akár ő vagy Cesares vagy Leonardo, a legbiztosabb ha majd Poulsen eladása után venni egy 25-26 év körüli rutinos védőt, aki már bizonyított és 10-15 milliónál nem is drágább. Egyébként nem lepődnék meg ha Grossot egy év múlva ingyen elhoznánk Lyonból ha nem hosszabít és ott marad, akkor Seccoéknak ő lesz a tökéletes igazolás, akárcsak Canna.

momo 2009.07.21. 16:35:31

nézzetek meg caceres-ről videot! róla legalább van:D és szerintem sokkal jobb mint santacroce...szerintem mind a ketten tehetségesek amúgy mind a kettő elférne a csapatnál...de Caceres itt fog beérni! Annak idején aztsetudtuk ki az a chiellini mikor jött livornobol!

Ismeretlen_102194 2009.07.21. 16:59:55

Roli ha ezen múlik! 1. Ferrara is őt akarja!/Mint a juve legendás védője,asszem láthat benne elég tehetséget!/ 2.Már bizonyított az élvonalban/Serie A/,tehát nem kell szoknia a légkört! 3.Mit érsz egy kölcsönbe kapott játékossal ha idény végén elviszik, mintha inkább vennénk egy olaszt/aki miatt nem lenne gond az eu-n kívüli létszám,pl/ aki szépen beépülne és érdeke lenne a saját hazájában megállnia a helyét márcsak a válogatott ill. a Juve miatt is! De szerinted ha már nem Ferrara az első edző aki nagy tehetségnek tartja az nem jelent valamit??? Igazából ez a Stendardós ideiglenes megoldás a csapatépítés szempontjából bebizonyosodott hogy nem jó koncepció!!!

babo410 2009.07.21. 18:41:28

OFF: KSO.hu-n Chiellinit lehet faggatni! A válaszok gondolom a Képessport hasábjain fognak megjelenni, kérdezzetek ti is!

ronny34 2009.07.21. 21:03:42

Azt az egyet nem értem, hogy miért azok akarják Santacroce-t a Juvéban látni, akik szerint Cannavaro idehozatala rossz döntés volt, mondván hogy még a Napoli-nak se kellett. Nem ugyanez a helyzet Santacroce-val is? A magatartását nézve pedig az még nem nyugtat meg, hogy Diego is volt hasonló helyzetben. Adriano is, látjuk mi lett. Nagyválogatott se volt még, pedig ha olyan tehetséges lenne, behívta volna Lippi (lásd Santon, G. Rossi).

vizi8 2009.07.22. 14:37:58

A Tuttosporton az olvasható, hogy sikerült a játékossal is megegyezni, így kölcsönbe jöhet hozzánk, mivel a Barcával már korábban megegyeztünk. Opciós joggal 10-12 milla lenne az ára jövőre. Nem tudom mennyire hiteles, mivel a Tuttosporton jelent meg.

vizi8 2009.07.22. 15:52:19

Asvéd Stendardó jobb képességekkel rendelkezik mint Legro, és ha jól emlékszem 5 milláért hozhattuk volna el. Egy baj volt vele Ranipapa utálta, nem is értem hogy került ide. És milyen jól jött volna amikor Chiellini lesérült. Melbergel egy masszív védelmet képeztek volna. Ezzel nem azt mondom hogy ő lett volna az ideális megoldás, de nagyobb variációs lehetőség lett volna a Chiellini-Melberrg- Stendardo belső hármas.

mmartin91 2009.07.22. 16:07:00

Azt azért nem állítanám h jobb képességekkel rendelkezik, mint Legrottaglie, de az tény h amikor játszott, nem volt rossz. Legro nagy játékosnak indult, aztán teljesen eltűnt a süllyesztőben, majd újra fellángolt és most megint itt van. Stendardo jelenleg a "kutyának" sem kell, ide-oda adogatják kölcsönbe, nem tudni mi lesz vele. Valószínűleg egy feljutó vagy egy kiesés ellen küzdő csapat igazolja majd le, ahol talán kezdő lehet. Ő akkor volt jó, amikor mi kölcsönvettük, csak az volt a probléma h a Lazio nem 5, hanem 12 milliót kért érte, amit sokallt a vezetőség, hozzáteszem joggal. Caceres-re rátérve, a Gazzettán fennt van egy cikk, amely mintha azt írná h 12 millióért lenne elhozható az uruguayi, és Fonseca szerint létre is jön az üzlet. Én azt hámoztam ki belőle h nem kölcsönbe jönne, bár nem tudok olaszul, így könnyen megeshet h tévedek. Mindenesetre az biztosnak tűnik h pénzt csak abban az esetben tudunk adni érte, ha Poulsen-t eladjuk.

Ismeretlen_102194 2009.07.22. 16:49:36

mmartin : - Ismételten köszi!;)Remélem már azért kapisgálja az aki kérdezte,mellesleg nem egy Leccében tengődne ha akkora sztár bújik meg benne!:)))) Persze nem rossz,de közel sem Juve-szint! JAJJJ!!Ronny 34,hagyjuk már ezt a búlvársajtó által generált szarságot!Ennyi erővel a Szipus-Gera is húzzon el a válogatottól mert valamikor zacskóval a száján közlekedett focizás helyett!!!Mutu is egy kétlábon járó kokainbánya volt mégis fosta a gólokat!Stb.stb.stb. Ilyen alapon bárki aki ivott egy sört/Pl Diego/ már rögtön eretnek!???? Caceres Átmneti megoldás! SantaC megoldás! Lehet választani!Csak ne mejen majd a rinya ha évvégén a barca visszarendeli mi meg nem fizetjük ki az igen borsos árat érte!

ronny34 2009.07.22. 17:44:08

Asvééd: természetesen én se azt gondolom, hogy emiatt ne igazoljuk le, bevallom én nem is olvastam ilyet róla, csak itt említették páran. Sőt én egyelőre még támogatom, hogy leigazoljuk, de egy Cáceres elleni összevetésben már számíthat ez is. Nekem a fő problémám továbbra is az, hogy ő is az az eset, hogy nem kell a Napoli-nak. Akkor nekünk miért lenne jó? Ők se hülyék azért, elég jó kis csapatot kezdenek összehozni.

Ismeretlen_108746 2009.07.23. 13:29:00

A goal.com szerint már meg is egyeztünk Caceres-el, s már csak a Barcelonával kell kialkudni az árat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása