Trezeguet nem megy sehova

A vezetőkkel való találkozás után David Trezeguet ügynöke elmondta, a Juventusnak nem áll szándékában megválnia a francia gólzsáktól.

David Trezeguet

"Alessio Secco azt mondta nekem, Trezeguet nem eladó, és ily módon nem is kerül átadó listára." - adta hírül a ma reggeli megbeszélés eredményét Antonio Caliendo a L'Equipe-nek.

Trezegol iránt az utóbbi időben igencsak megnőtt a kereslet, de úgy látszik, még időben kapcsoltak az illetékesek, hogy milyen kincsnek is van birtokában a klub.

Ezzel könnyen összefüggésben lehet a Juve sportigazgatójának Pandev esetleges érkezéséről adott nyilatkozata.

"Cannavaro és Diego megszerzésével már most is sokat tettünk, különösen Cannavaro ügyében jártunk el gyorsan. Még mindig van néhány elintéznivaló dolgunk, de csakis logikus lépések. Pandev csak szóbeszéd, már vannak elegen a támadószekcióban." - mondta Alessio Secco.

Mindennek kissé ellentmondanak Secco következő mondatai:

"Már visszautasítottam több kérőt is Trezeguet ügyében, de hajthatatlanok. Kétség kívül nehéz dolog lenne Olaszországon belülre igazolnia. Ő a klub történetének része."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr844649735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_124508 2009.06.12. 23:34:38

Na erről ennyit!!! Trez téma lezárva :)

Alessandro 2009.06.12. 23:51:22

Nem ártana pedig a frissítés a csatársorban, biztos lesznek belőle problémák hogy ki kezdjen, pláne ha 4-2-3-1es felállást alkalmaz többször is Ferrara, mert az oké hogy Alex 35 évesen ritkábban lesz kezdő, és Iaqui is beletörődik a kispados szerepbe, de Amauri és Trez közül valamelyiknek ez problémát fog okozni és akár belső feszültség is lehet a csapatnál. Persze ha lesznek ismét sérülések, akkor jó ha a kispadon is minőségi emberek ülnek, de még egy ilyen sérülésekkel teli szezonunk csak nem lesz. Valószínű hogy ennyi jó csatárnál inkább többször fogunk 2 csatárral akár 4-3-1-2 ben játszani. Elképzelhetőnek tartom hogy ezek után Amaurival kapcsolatban merülnek fel majd pletykák, hogy ő hova megy, remélem sehova, rá feltétlenül szükségünk lehet, jobb mint Trez mert jobban fedezi a labdát és talán annyi gólt nem lő mint Trez, de jól passzol és őt akkor is észre lehet venni a pályán ha nem lő gólt ellentétben Trezególlal, persze Trezeguere se lehet egy rossz szót se szólni, de azért Treznek meg kell csinálni a helyzetet, ki kell őt szolgálni, Amauri viszont akár megcsinálja magának a helyzetet.

Ricsman 2009.06.13. 00:04:08

Itt akinek kondot fog okozni az mindenki, csak nem Jaki.. :) Vélhetően ezért fog ő ülni sokat. Ferrárának akkor lesz gondja csak ezzel, ha mindenki egészséges és jó a formája is. Na ettől nem tartok, de ne legyen igazam és adassék meg ez a kellemes teher :) Szeretem Trezt. Jó játékos. Viszont eladnám, mert a legtöbbet ő tudja a csapatnak ártani egy fürdőskxxxa viselkedéssel. Ciro egyébként valszín emiatt fog folyamatosan rotálni elöl

süci 2009.06.13. 00:15:05

'kondot'?:D Tisztelem Trez-t. De a helyén szívesebben látnék mást. Ha nem varázsolják a fejére a labdát, vagy kap egy csodálatos passzt akkor hasznavehetetlen. Nem az a '5 embert lecselezek' féle, sem az a '30 méterről berúgom a labdát kapussal együtt' fajta. Kevés meccse ellenére még az elszántságot is hiányoltam nála (néha) Én fiatalítanék, és a csatárok közül egyértelműen őt küldeném el

harciretek 2009.06.13. 00:18:20

Az a baj, hogy szerintem egy csatárban benne kell, hogy legyen a játszani akarás, a gólrúgás ösztöne, egészséges mértékű önzőzés... Rengeteg példát lehetne sorolni arra, hogy viselkednek az igazán csatárok, ha padon maradnak (Tevez, Podolski, Huntelaar,...) Ritka az olyan, mint Iaqi, aki csendben tűr és ha kell hozza magát, ezért nagyon lehet őt becsülni (többek között ezért). Nem irigylem azt az edzőt, akinek 4 ilyen csatárból kell az embereket a padra ültetnie. Viszont nem szeretném, ha elmenne Trez és olyan ember jönne helyette, aki belenyugszik a padozásba! Okos rotálással meg kell oldani a helyzetet! Forza Ciro, nagyon sok fog múlni rajtad, de nagyon bízok benned!:)

harciretek 2009.06.13. 00:24:35

Süci! Igazad van, nem az a fajta... Viszont az a fajta, aki ha jön felé egy labda kapásból beveri a hálóba akár a fülével is. Ha van 10 jó ember körülötte, ami lássuk be, kéne, hogy legyen, akkor a 4 csatárunk közül ő a leggólerősebb! Azokon meg jót nevetek, akik azt mondják, hogy nem volt idén formában. Tavasz közepén kezdett játszani... vagyis kezdett volna... de nem rakták be. Bőven jó lehet ő még jövőre, sőt azután is! Ha elmegy, Benzema vagy Huntelaar, alább nem adhatjuk!

Ismeretlen_53881 2009.06.13. 07:42:20

"Ha nem varázsolják a fejére a labdát, vagy kap egy csodálatos passzt akkor hasznavehetetlen. Nem az a '5 embert lecselezek' féle, sem az a '30 méterről berúgom a labdát kapussal együtt' fajta." Persze, ő nem CR, meg nem is Messi. Trez klasszikus befejező csatár, ahogy harciretek is írta. Ebben pedig az egyik legjobb a világon.

juvem 2009.06.13. 08:48:52

szerintem az nem probléma ha mind a 4 csatárunk remek formában van:P max Cironak h kit játszasson:) Trezeguet h nem akar elmenni annak örülök bár megértettem volna ha elakart volna menni hisz nem sok játéklehetőséget kapott, de ranipapa elment így biztos szívesebben marad:) bár én annak örülnék ha ő is itt vonulna vissza mint pl Alex, lehet h abból nem tudunk olyan értelemben profitálni mint ha eladnánk de sztem ez így jobb! FORZA JUVE

juvem 2009.06.13. 08:50:23

Sűci ezt a típusú focistát nevezik befejező csatárnak:) nem az ő dolga h helyzetet alakítson ki, őt ki kell szolgálni és ha kiszolgálják be is veri!

buub 2009.06.13. 09:57:54

Én személy szerint eladnám. Ő abszolút pótolható játékos egy Benzema vagy Huntelaar is képes ugyanarra mint ő, csak bennük még sokkal több év van. Személy szerint én a helyére Huntit hoznám vagy Rossit a Villarrealból, igaz utóbbi teljesen más stílus, de ő legalább gyors, jól passzol és az akciókat be is tudja fejezni, jelenleg nincs olyan csatárunk akire ez igaz, valljuk be ez a 4es nem igazán a gyorsaságáról híres. Érdekes, hogy Del Piero a legjobb csatárunk még mindig, idén is ő lőtte a legtöbb gól és a legtöbb gólpasszt osztotta ki. Nála nem tűnik fel a lassúság, de Treznél vagy Amaurinál már igencsak, technikai tudásuk meg se közelíti Alexét és nem igazán gyorsabbak nála. Szóval a lényeg, szükségünk avn egy fiatal energia dús csatárra, legyen az akár befejező vagy előkészítő csatár.

RICh 2009.06.13. 10:48:10

Helyes-helyes

Roli921 2009.06.13. 11:28:27

Szerintem a JUVe még ha D'Agostino végre jön akkor is gyenge középen és főleg hátul. Éppen ezért fölösleges 2 vagy 3 sztárcsatárt a padon jegelni. Valakit el kell adni Trez-t vagy Ama-t, és a pénzt Zapatara és Aggerra költeni vagy hasonló minőségi hátvédekre. Ama-t 40 ért kapásból adnám egy 17-20 milláért TRez-t is. Igazábol szerintem fölösleges pótolni. Olcson lehet venni vkit a padra aki nem dumál vagy egy fiatalt néha betenni. Huntelar meg Benzema szerintem teljesen fölösleges pénzkidobás lenne. Sokkal fontosabb hátulra igazolni.

juvem 2009.06.13. 11:34:15

hát én nem tenném meg Trezzel... itt maradt segítette a csapatot nem érdemli azt h kidobjuk!!!! sokkal jobb lenne Hunti vagy rossi vagy vki de nem vagyunk mi egy olyan csapat h lelkiismeret nélkül szarjunk az emberekre akik tettek vmit egy klubbért

süci 2009.06.13. 12:11:37

Húha, nem mondjátok, hogy Trez egy befejező csatár? Azta, mindig okosodik itt az ember. buub-bal teljesen egyetértek.

juvem 2009.06.13. 12:29:58

hát buub-bal én is egyetértek de azok után amit tett csak így elküldeni 1 rossz szezon után?!?! hát nem tom nem túl lojális viselkedés... szerintem, ha menni akar az más de ti azt akarjátok h mennyen ha akar ha nem...

bfeco 2009.06.13. 12:44:35

Én simán eladnám. Soha nem volt a kedvencem. Az a baj,hogy ez egy feltörekvő csapat és Trezbe nincs meg a tűz, mint pl Jaki-ba. Aki ha bekerül a kezdőbe vagy becserélik megy mint az örült, küzd, harcol. Ezért szeretem, mert látni akarom hogy nyerni akarnak, ezért szeretem nedvedet is küzdöt. Adjuk el szerintem Trez-t és vegyünk egy jó védőt, nincs rá szükségünk, nem fog illeni a felállásba. Forza Juve!!!

Ismeretlen_108746 2009.06.13. 13:06:06

Ha minden fronton jól akarunk szerepelni, akkor igenis szükségünk lehet ennyi jó csatárra, s így Trezeguetnek is nagyon komoly szerep juthat. A világ legjobb befejező csatárainak egyike, aki ha jó labdákat kap, szinte mindenhonnan életveszélyes a tizenhatoson belül. Ahogy csaknem mindenki írta, egy befejező csatárnak ez a dolga, nem az, hogy elfektesse az ellenfél összes játékosát. Ezen a poszton racionális összegért nem lehetne pótlást találni Trezeguet helyett. Huntelaar és Benzema még nem igazolták, hogy hasonló szinten járnának. Én Rossit nagyon szívesen látnám a Juventusban, de kicsi az esélye, hogy idén hozzánk jöjjön, s csak komoly összegért lehetne kivásárolni. Jöhet még D'Agostino, de anélkül, hogy elpasszolnánk De Cegliét, aztán még vagy 2 jó védő kellene.

Ismeretlen_53881 2009.06.13. 13:48:03

Ki az a Huntelaar?

mmartin91 2009.06.13. 13:59:07

Nagyon jó a kérdés, passerby. Egyelőre egy senki, aki a Real Madrid cserejátékosa. Benzema viszont sztem kiváló játékossá válhatna, ha végre elhagyná a Lyon-t, de így h ott marad, csak elpazarolja az éveit. Eredményeiket tekintve az említett két játékos nyilvánvalóan a közelében sincsen Trezeguet-nek. Trezeguet kitűnő befejezőcsatár, aki nagy hasznára lesz még a csapatnak a következő szezonban. Más kérdés, h valóban jól jött volna egy fiatalabb, energikusabb támadó (Lavezzi) a következő szezonra, de én azt mondom h még egy évet nézzünk meg ezzel a csatárnégyessel és a jövő nyáron ha kell, akkor eladhatunk játékost ebből a kvartettből.

Shyr Kahn 2009.06.13. 14:20:40

Huntelaar-t nevetséges összehasonlítani azzal a Trezeguet-vel, aki a Juventus történetének legtöbb gólt szerző külföldi játékosa... sokak szerintem nem régen szurkolnak a csapatnak, mert ha legalább 5 éve nyomon követnék a történéseket és figyelték volna a meccseket, akkor többet látnának Trezegolban. A Juventus egyik ikonjáról beszélünk. Eladni nem kell. Ha érkezne helyette valaki (mondjuk a fiatalítás jegyében), akkor is padoznia kellene valakiknek. Trezeguet, ha jó formába lendül nem 4. számú csatár, hanem első.

Scooter82 2009.06.13. 15:54:01

Szerintem aki már nem szívesen látná a csapatban az nem tudja mit beszél. Trez majdnem olyan ikonja a Juvénak mint Alex és Buffon, én szeretném ha innét menne nyugdíjba esetleg felajánlanának neki egy pozíciót a vezetőségben ha befejezi. Szerintem ilyen gólérzékeny csatár nincs még a világon mint ő. Ezt be is fogja bizonyítani ha kap lehetőséget. Amauri meg vihetné a cipőjét mikor mennek edzésre, kb. azon a szinten focizik a Juvéban. Forza Trez Te vagy a legjobb. Alex meg az Isten. Forza Juve!

babo410 2009.06.13. 17:28:57

Én örülök, hogy marad. Formába fog lendűlni, és sok golt fog lőni!

süci 2009.06.13. 18:15:45

Pf, Amauri vihetné a cipőjét? 'olyan szinten focizik'?! Ember, tudod kiről beszélsz? 28 meccsen termelt 14 gólt, ez tényleg borzalmas statisztika.

tomsz 2009.06.13. 19:50:08

Én rendkívül örülök neki. Trezeguet, és Iaqunita lesz remélhetőleg a kezdő, huhh, jövő...............

Scooter82 2009.06.13. 20:25:18

Sorry süci. De egy "seria a" elit csapatjának a legjobb góllövőjéről beszélsz. Tavaly Alex és Tret 41-et vállaltak együtt, ezt inkább nevezném csatársornak, nem mint Amauri. Ne értsd félre semmi bajom vele, de Trez sokkal többet tett le az asztalra, szóval nem is értettem miért merült fel a távozása, jó érthető nem játszott, de szerintem ha megkapja a bizalmat és lesz középpályánk ő lesz a legjobb ismét Alex mellett.

Dany 2009.06.13. 20:27:02

Én nem értem a kétkedőket Trez k..va sokat tett azért hogy a Juve-Juve legyen és sajna ilyeneket kell olvasnom más Juvetino társamtól, hogy szívesen látnák a helyén mást. Sztem ezt ő nem érdemli meg. Van még benne 2-3 év, és ha nem sérült volna meg akkor 100%, hogy nem így vélekednétek róla. De én nagyon örülök neki h marad merd a nagy Juvéból már csak ő del Pi, Cannavaro, CAmmo Chiellini és buffon van. Jelen pillanatban még rájuk kellene építeni.

Alessandro 2009.06.14. 08:26:38

Várjuk meg a felkészülési meccseket, tornákat, aztán majd kiderül hogy ehhez a kerethez milyen felállás illik a legjobban, és Ferrara hogyan képzeli el a jövő Juventusát. Ha beválik az egy csatáros játék akkor talán felesleges is a 4 csatár és nem is kéne hozni helyette senkit, persze csak ha eladjuk, Ferrara szerintem meg bízni fog a fiatalokban és akár felhoz valakit az ifiből, ha probléma lenne. Nem kell mindíg a lelkiismeretünkre hallgatni, Alexet nem hasonlíthatjuk más játékosokhoz, ő a klub ikonja, mégha Trez is sokat tett a csapatért, azért ő érte kevésbé lenne kár, de azt gondolom, ha megint várunk egy évet, már még kevésbé lehet majd pénzt csinálni a csatárainkból, megint idősebbek lesznek egy évvel, esetleg majd eladjuk Amaurit, aztán Trez és Iaqui itt öregszik meg, ami nem gond ha a fiataljaink fontos szerephez jutnak, elképzelhető, hogy van olyan ifijátékosunk, aki Del Piero vagy Trez szintjére jut, de ez elég kérdéses, bár Gio öccsére kiváncsi lennék egy meccsen, még ha túl fiatal is. Amauri is jó játékos, csak szerintem túl sokat játszott ősszel gyakorlatilag csere nélkül lenyomták azt az időszakot Alexel, aztán a tavaszra kipukkadtak, ez már persze az edző hibája is, de azért Amauriban is több van.

Tubi 2009.06.15. 12:15:50

Én nagyon örülök hogy marad!Elolvastam az eddigi hozzászólásokat és azzal együtt tudok érteni hogy az érte kapott pénz az kellene, de ettől még nem kellene elüldözni!Már a 98-as VB-n feltűnt mennyire jó,mennyire érzi a kaput,de azután "csak"egy Zidane-t, kaptunk.Mióta leigazoltuk sokkal többet tett ezért a csapatért mint Amauri+Jaki összesen.Persze ők se rosszak de a "fülükkel" nem képesek gólt szerezni.Lehet nem látványos amit csinál a pályán /bár a góljai közül pár az volt!/ ,de elég csak 1x-2x labdát kapnia = GÓÓÓL!Lehet többen nem láttátok Őt mióta itt van,ha el akar menni menjen,de nem kell elüldözni!!!

süci 2009.06.15. 12:41:44

Ajjj, ez a sokkal többet tett le az asztalra szöveg elég fárasztó Trez 10 éve van a Juvénál,,, Amauri és Jaki mióta? Mellesleg 8 meccs alatt játszott 180 percet, ebből 2x volt kezdő, és mindössze 1 gólra futotta. Azt hiszem ez a fül nem olyan mint eddig.

Ismeretlen_124508 2009.06.15. 14:47:07

Trez rugja gólt a BL döntőben amivel megverjük a barcelonat. Trez lesz aki az utolsó pillanatban annak is a 2. részében kotor egyet az inter ellen. Trez lesz az aki oroszlánszerepet vállal abban, hogy mi Juventinok megbotránkozva nézzük azt, hogy alázzuk le a romát s azok, hogy szidnak minket. Trez még mindig ami jövőnk.!!!

Ismeretlen_124508 2009.06.15. 14:47:46

süci te miota nézel meccseket?

süci 2009.06.15. 14:52:12

Ez hogy jön ide? Trez az utóbbi időben egy nulla, nézd a statisztikáját. Ez tény. Bármennyire fájó Lehet reménykedni hogy majd visszatér a régi formája.

Ismeretlen_108746 2009.06.15. 15:02:37

Az utolsó szezonban, mikor Trezeguet rendszeresen játszott (2007/2008) 36 meccsen 20 gólt rúgott a bajnokságban. Hagyjuk már ezt az "utóbbi időben egy nulla" dumát, olyan rohadtul unalmas. Ne abból induljunk már ki, hogy abban a szezonban, mikor gyakorlatilag végig sérült volt, 8 meccsen rúgott egyet. Esetleg azt is érdemes megnézni, hogy ez a 8 meccs vajon hány játékban eltöltött percet jelent. Lehet nem szeretni és a távozását kívánni, de a statisztikák makacs tények, s nem a levegőbe kellene beszélni.

Ismeretlen_102194 2009.06.15. 15:11:58

A Margit Drenthe-t és/vagy Heinze-t adná Trezeguet-ért! Drenthe jöhet,Heinze meg kapálni!Még viccnek is rossz!

süci 2009.06.15. 15:17:28

Már pedig én a legutóbbi teljesítményéből indulok ki, ha te a 2-3 évvel ezelőtti formáját tartod mérvadónak, az a te bajod :D

david 2009.06.15. 15:20:18

sSUci te tavaly nem lattad trezegolt jatszani? mer akkor ontotta a golokat. csak most leserult es nem jol kezdett jatszani. jovore tuti hogy legalabb 20 golt fog loni. kulonben te nem is juve szurkolo vagy ha ilyenket irsz.

Ismeretlen_108746 2009.06.15. 15:35:28

süci: Nem akarnék, matematikai vitába folyni, de az én számításom szerint a 2007/2008-as szezon 1 évvel ezelőtt volt, nem 2-3 éve, s elképzelésem sincsen, hogy Te miként jutottál erre a kalkulációra. És mitől logikusabb egy olyan szezonból kiindulni, amikor Trezeguet gyakorlatilag végig sérült volt, s ugyan lehet, hogy 8 meccsen lépett pályára, de ennek jelentős részén kb. 10-20 percet kapott csereként? Csodálkozom a szempontjaidon...

Ismeretlen_53881 2009.06.15. 16:40:21

Gondolom süci Alex-et is adta volna el, amikor sérült volt, vagy amikor Capello-nál padozott...

Tubi 2009.06.15. 17:24:33

Lehet hogy Süci üldözte el akkoriban Henry-t is,aztán az Arsenálban hogy bevált

-mjz- 2009.06.16. 10:14:01

jolvan ne bátsátok:D csak nem vágja a dolgokat...

süci 2009.06.16. 21:06:20

Ha a dolgok látása abban merül ki, hogy 'most szar volt mert sérült volt, de jövőre tuti vág egy 20-ast' akkor valóban nem látom jól a dolgokat :D A lottóval is így vagyok. Legközelebb tuti megnyerem :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása