Ferrara első nyilatkozata

Az idény utolsó két mérkőzésén nyújtott teljesítményével Ciro Ferrara meggyőzte a klub vezetőit, hogy szavazzanak neki bizalmat, így az elkövetkező két évben is ő irányíthatja majd a csapatot.

A rábízott munka nagy felelősséggel jár, ám a nápolyi születésű szakember egyáltalán nem fél, sőt még motiváltabbnak érzi magát.

"Nem, egyáltalán nem félek, de tudom, hogy ez egy nagyszerű lehetőség, melynek igen nagy súlya van. Készen állok erre a kalandra. Kockázatos feladat lesz, de ettől csak még erősebbnek és jobbnak kell lenni."

Ciro Ferrara

A klub vezetői nem döntöttek azonnal, ám a Siena és a Lazio ellen elért eredmények minden bizonnyal befolyásolták őket a végső döntés meghozatalában.

"A negatív időszak ellenére a játékosok elmúlt két hétben és az idény többi részében nyújtott teljesítményének köszönhetően elértük a céljainkat. Az elmúlt két mérkőzés nagyon fontos volt, mert el kellett érnünk a 2. helyet. Az, hogy régóta ismerem a Juventust, mindenképp segített, de szerintem az utolsó két mérkőzés alapján döntöttek a vezetők."

Az új edző új technikai stábot is jelent:

"Már korábban összeállítottam a stábomat. Maddaloni, Rampulla és Sormani mindenképp maradnak. A többi edzőről hamarosan döntünk, de még az én segítőimet is ki kell választani. Ez nagyon fontos lépés, jól át kell majd gondolnom."

Ciro Ferrara jelentős eredményeket ért el az ifirészleg vezetőjeként, ami szerinte nagy hasznára lesz az első csapat irányításában is.

"Mindenképpen segített. Persze ezekkel a bajnokokkal, az igazi profikkal teljesen más lesz, de szerintem az ifiknél szerzett tapasztalatomat itt is tudom majd hasznosítani."

Ha egy mentort kellene említeni, Ciro Ferrara valószínűleg Marcello Lippit mondaná, aki a tegnapi naptól kezdve nélküle irányítja majd az olasz válogatottat.

"Lippi nagyon örült nekem. Megbeszéltük a dolgokat. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki lehetővé tette, hogy megkapjam ezt a lehetőséget. Szeretnék most már csak a Juventusra összpontosítani; úgy láttam helyesnek, ha más feladatok nem vonják el a figyelmemet, ezért elbúcsúztam a válogatottól. Nem olyan régen még csak nem is gondoltam rá, hogy edző lehetek, de a Lippi mellett eltöltött időszak segített újra átélni, milyen a pályán, és milyen jó ebben a közegben. Úgy vélem, nem szükséges, hogy valaki edzőnek szülessen; azzá is lehet válni."

Hogyan reagált Ferrara a kinevezés hírére?

"Alessio és Jean-Claude megnézte az edzésünket, utána vették fel velem a kapcsolatot. Azokat a híreket kaptam, melyekre számítottam. A helyükben én is ugyanígy viselkedtem volna, kellett az idő a mérlegelésre. De ezalatt minden előnyt, hátrányt, és kockázatot mérlegeltek, melyek a kinevezésemmel járnak. Most újra visszatérhetek a Juve kispadjára, így a világ 6-7 legjobb klubjának egyikét irányíthatom. Felesleges lenne mondanom, hogy amikor három héttel ezelőtt átvettem a csapatot, nagyon bíztam benne, hogy jövőre is enyém lesz a feladat. Az elmúlt öt napban a válogatott mellett dolgoztam, de nagyon vártam ezt a hívást. Miután megérkezett, nagyon boldog voltam, és az örömet minden kollegámmal megosztottam a válogatottnál."

Egy új edző új ötleteket, új taktikát hoz magával.

"Nem feltétlenül kell ragaszkodnunk az eddig megszokott felálláshoz, taktikához. Az új igazolások, és a jelenlegi játékosok függvényében változtathatunk rajta. Sajnos még nem volt időm, hogy az érkezőkről, és távozókról beszéljünk, de az elkövetkező napokban erre is sor kerül. A labdatartásra és technikai tudásra építő futballt szeretem, így az új igazolásoknál is ezt kell majd szem előtt tartani. Fontos, hogy a pályán a játékosok is segítsék egymást. Ez nem könnyű, de én ezt várom a csapatomtól. Olyan csapatot szeretnék, mely mindent megtesz a labda bitroklásáért, és aztán kegyetlenül kihasználja a lehetőségeit. Olyan Ferarra szeretnék lenni, aki mindent megtanult az edzőitől, mely hasznára lehet a játékosokkal. Szerintem egy edzőnek következetesnek kell lennie a szavaiban és tetteiben, és ez vezet a pozícióval járó tisztelethez. Máshogyan ezt nem nagyon lehet elérni."

Az egyik új nyári igazolás egy kiváló játékos, akinek stílusa miatt mindenképp taktikai változásokra lesz szükség.

"Diego kiváló játékos. Őt olyan formációban alkalmazhatjuk leginkább, mely eltér az utóbbi időkben nálunk megszokottól, ezért mindenképp beszélnem kell majd a klub vezetőivel, kiket akarunk még igazolni, de azt fontosnak tartom elmondani, hogy nem szeretném egy játékosra építeni a csapatot. Az eredményekért a teljes keret felel, akiket más és más felállásban kell alkalmazni. Néhány mérkőzésen Diego nélkül kell majd boldogulnunk, ezért más taktikai elemeket is ismernünk kell. A céljaink? Szerintem nem helyes még erről beszélni a munka megkezdése előtt. Nem hiszem, hogy igéreteket kellene tennem, csak hogy boldoggá tegyem a médiát. De ezekkel a játékosokkal számos cél elérhető lesz."

Nagy odaadás, semmi kérés. Amikor arról kérdezték, mennyit keres majd edzőként, Ferrara a szokásos szerénységgel válaszolt:

"Annyit keresek majd, amennyit kell. Számomra ez egy percig sem jelentett problémát, ezt Jean-Claude is megerősítheti. Nem is tárgyaltunk erről." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244649714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regulus 2009.06.06. 12:29:09

Ígéretesnek tűnik, de majd meglátjuk. buona fortuna Ciro! :)

Ismeretlen_119096 2009.06.06. 13:18:58

korrekt nyilatkozat,nagyon.sztem jövőre nagyon jó kis Juventust fogunk látni,remélem eredményeset is.ugyanolyan szerény mint játékosként volt.Az lenne a kemény ha az edzői stábba visszacsalogatná Paolo Montero-t:D.szerintem ő meg fogja próbálni beépíteni a fiatalokat.visszakerestem itt és volt egy nyilatkozata mikor nagyon dícsérte Fausto Rossi-t.sztem neki tuti helye lesz a jövő évi keretben.még kell 1-2 érkező és akkor nagyon jó kis Juve lesz ez.időt is kell adni azért Cironak,csodát ne várjunk egyszerre...

momo 2009.06.06. 14:36:15

:) szimpatikus nyilatkozat:)

Szabi 2009.06.06. 14:48:50

Ez az Udinese egy vicc... D'Agostinoért 30 milliót vagy kettőt a Giovinco, Marchisio, De Celiét trió közül...

Shyr Kahn 2009.06.06. 15:39:11

Rég olvastam ilyen jó nyilatkozatot. Nincsenek benne felesleges körök, a kérdésekre válaszolt mindig, logikusan, ötletesen, bölcsen... mintha nem is mots kezdte volna :) A szavaiból is már érezhető, hogy nagyon jó pedagógusról van szó. Meglátjuk mi lesz, de valószínűsítem, hogy a játékosok mentalitásával nem lesz sok probléma...

Ismeretlen_108746 2009.06.06. 16:11:40

Shyr Kahn: Igen, szerintem is rendkívül intelligens, korrekt, megfontolt nyilatkozat. Ez emberi adottság, vagy van, vagy nincs. Nagyon remélem, hogy beválik a Juventsunál, én mindenesetre egy Lippihez mérhető pályafutás esetén sem lepődnék meg. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen kiket akar igazolni, s kiket hajt el a keretből. Szabi: Nme tudom elképzelni, hogy ezt komolyan gondolja az Udinese, mivel teljesen irreális üzlet volna. Nem hiszem, hogy D'Agostino ér annyit, mint két fiatal a legtehetségesebb játékosok közül. Én egyiküket sem adnám oda nekik. D'Agostino jó játékos, de azért nem egy Diego. Márpedig a brazilért sem adtunk ennyi pénzt, aki ráadásul még fiatalabb is... Vicc az egész.

Szabi 2009.06.06. 16:36:50

Ez így van, én is így gondolom... Szerintük európa legjobb kp.-a és Pirlohoz hasonlítják. Irreális "követelések"! 15 milliónál nem adnék többet érte!

agi905 2009.06.06. 16:44:32

Jajj Ciro, annyira örülök!!

glaci19 2009.06.06. 16:55:49

Na ennek örülök,sztem a legjobb választás!Véleményem szerint Ferrara,és diego érkezésével egy új fejezet kezdődik a juve életében.Én biztos vagyok benne hogy a juve lefogja vetkőzni azt az unalmas egysíkú és ötletelen focit amit az utobbi időben megszokhattunk.S szép dolgok elé nézünk még..persze erősítések még nagyon kellenek!Mindenesetre isten hozott Ferrara...:)

babo410 2009.06.06. 18:37:34

Ez egy jó hír! Éljen! Ez a mondata nagyon megdobogtatta a szívem: "A labdatartásra és technikai tudásra építő futballt szeretem, így az új igazolásoknál is ezt kell majd szem előtt tartani." Tehát végre jó focit fogunk játszani, és technikás játékosok jönnek. Valószínű Poulsen, Tiago mennek! A nyilatkozat alapján ez lenne logikus nem? Ja meg Knezeizé!

Ismeretlen_114321 2009.06.06. 18:44:33

remélem az, hogy az ifikkel is dolgozott, azt jelenti, hogy értékeli is őket és például Giovinco nem fog nála a padra szorulni.

mmartin91 2009.06.06. 20:14:30

Sztem felesleges Ferrara-t ennyire éltetni, valóban nem tett le még semmit az asztalra. Persze, nyertünk vele 2 meccset amit bárkivel megnyertünk volna, kivéve Ranierivel. Biztos lesznek Ferrarával is hullámvölgyek, szóval majd akkor kíváncsi leszek h ekkora ováció fogja-e övezni, mint most. Kíváncsi leszek arra is h az ő formációja milyen szinten fog beválni Ranieriéhez képest, bár ő sokkal könnyebb helyzetben lesz, mint elődje, hiszen itt van Diego és ő akkora játékos, amivel Ranieri nem rendelkezett az előző szezonban. Viszont az mindenképp pozitívum h érdekli a 4-2-3-1, mert én speciel mindenképp áttérnék erre a formációra, persze nem most, hanem akkor mikor meglesz hozzá a megfelelő játékoskeret.

babo410 2009.06.06. 20:27:22

De Diegoja Ranierinek is lehetett volna, ha akarja, de ő vmi olyat mondott, hogy nem tudná berakni a stratégiába nem férne be, csak akkor kezdte elfoadni, amikor már kiderült, hogy a vezetőség minden áron megszerzi. Nálla a védekező játékosok számítottak favoritnak! Az ilyen foci pedig nézhetetlen. A Juve pedig a világ egyik legerősebb csapata, és a szép foci ezzel a kerettel is elérhető, csak sztem mindenkinek a poszján kéne játszania. Talán Ferraraval. Remélem.

buub 2009.06.06. 20:33:41

mmartin látom mindenben a hibát keresed, igazából hogy várod, hogy legyen tapasztalata, ha mindenhol így fogadnák, mint ahogy most te. 66 éves korában is valami más feladatot látna el, mert nincs tapasztalat. Meg kell neki adni az esélyt. Vezetőség egy 5 éves határidejű programot tűzött ki a megfelelő szintre való visszatérésre (értsd BL győzelem), ebbe belefér, hogy Ferrarat kipróbáljuk. Az meg, hogy a 4-2-3-1 hez ne lenne játékosunk, majdhogynem erre a legalkalmasabb a keret, bár talán inkább 4-3-1-2. Igye itt a középpály a legfontosabb mindekttőben helyet kaphat Sissoko és Marchisio, Diego 4-2-3-1ben Giovinco és Camoranesi, azért ez kicsit angyon ütős középpálya. 4-3-1-2ben pedig ugyanúgy beférhet Camoranesi, ár ez kérdéses mennyire válna be.

Ismeretlen_110517 2009.06.06. 21:08:54

Ez a nyilatkozat de odabaaaaaaaaaaasz!!!!!! :)))) FORZA JUVE!!! FORZA FERRARA!!!

Szabi 2009.06.06. 21:18:44

Lehet, hogy Ranierinek nem volt Diegoja, de volt egy Giovincoja...! A lehetőség megvolt, nem élt vele! Ha a gyerek kapott volna 4-5 meccset folyamatosan akkor talán... De lényegében ez már teljesen mindegy!

Shyr Kahn 2009.06.06. 23:13:15

Elnézést, a kötekedésért mmartin91, de a kövwetkező gondolattal - amivel már máshol is találkoztam - nagyon nem tudok egyetérteni: "Persze, nyertünk vele 2 meccset amit bárkivel megnyertünk volna, kivéve Ranierivel." Ez egyszerűen nem igaz. Ferrara-nak egy olyan csapatot kellett felkarolnia a földről, ami már elveszthette a hitét is, hiszen 7 mérkőzés óta nyeretlen maradt... úgy gondolod Ranieri-n kívül bárki felemeli a játékosokat és a csapatot? Képes bárki 5-0-ás gólarányt kihozni két mérkőzés alatt. Szerintem igen is nagy dolog felkarolni egy földön lévő csapatot és akár már a következő 5-6 napon belüli mérkőzésre felkészíteni... ehhez borzasztóan hatni kell a játékosokra és nagyon jól át kell gondolni a taktikát. Ferrara átgondolta: nem volt elég ideje formációt váltani, így maradt a begyakorolt 4-4-2-nél, ahogyan nyilatkozta is, de éppen annyit változtatott a taktikán (a belső védők mélyebben foglaltak helyet, a szélsők jobban támogatták a támadásokat, középen szabadabban mozoghattak a középpályások... nem véletlen, hogy Marchisio pl. két gólpasszt adott), amennyivel képes volt a csapat túljutni önmagán és magabiztosan - mert ez fontos - megnyerni a mérkőzéseket. A második mérkőzést egy olyan csapat ellen megnyerni, akitől a Kupában kikaptunk... szerintem ezek a dolgok önmagukért beszélnek és még véletlenül sem mondanám azt, hogy bárkivel képes lett volna a csapat nyerni. Szerintem kevés emberrel lett volna képes, de persze ez részben csak feltételezés marad, hiszen sosem tudjuk ennek a valóságtartalmát megvizsgálni.

süci 2009.06.07. 10:43:33

mmartin91, ez már tényleg szánalmas amit csinálsz. Végre pozitív dolgok történtek, mindenki örülhetne, erre jössz a szokásos 'ne örüljetek mert úgyis szarban leszünk akkor én majd jövök és mondhatom hogy én megmondtam' szövegeddel Valóban nem tudhatjuk hogy Ferrara be fog-e válni, de tudod, érzek valamit amit Ratyierivel régóta nem. Reményt.

mmartin91 2009.06.07. 11:02:13

Most nehogy bárki is azt higyje h majd a teljesen tapasztalatlan, edzőként eredmény nélküli Ferrara majd megváltja a világot, mert a két, teljesen tét nélküli meccsén győzelemre vezette a csapatot. Senki nem gondolhatja azt h ebből bármilyen következtetést le lehet vonni. Biztos h lesz majd Ferrarával is hullámvölgy, ez 100%, mert bármelyik más edzővel is lehetne. Na, majd akkor meglátjuk h ő fel tudja-e állítani belőle a csapatot. Eddig nem csinált semmit, ha nem ült volna a padon, azt a két meccset akkor is megnyerjük. Egyszerűen nem is értem ezt az ovációt, gyakorlatilag mindenki úgy kezeli mint egy Istent, pedig hát nyilván nem az. Egyáltalán nem biztos h bármit is nyerünk vele. A reményt meg bárkivel lehetne érezni, mivel nem Ranieri ül már ott a padon. Ranieri tényleg szar volt, mindenki utálta, én is utáltam, nem volt megfelelő erre a posztra, de ki tudja h Ferrara az lesz-e. Vajmi kevés az h ő nagy alakja volt a klubnak, lehet h semmit sem fog elérni és pár hónap múlva kirúgják, ezt nem tudhatjuk előre. Ranierihez képest sokkal könnyebb helyzetben lesz az biztos, hiszen a keret sokkal erősebb lesz. Diego olyan szintű játékos, hogy ha egyedül ő jött volna, már akkor bajnokságot nyerhetnénk. Ranierinek nem volt ilyen játékosa. Valószínűleg jön D'Agostino, akinek volt egy jó szezonja, de a stílusa olyan, amire nagy szüksége van a a csapatnak, hiszen mondhatni hogy ő egy hátsó irányító, mint Pirlo vagy Xabi Alonso. Cannavaróval különösebben nem számolok, viszont minden bizonnyal jön még egy balbekk és ezzel végeztünk is. Ha van esze a vezetőknek, akkor mindent megpróbálnak és idehozzák Kolarovot és akkor elmondhatjuk h rengeteget erősödött a csapat, ezzel a 3-4 játékossal. Ferrarának tehát sokkal könnyebb lesz a csapatösszeállítás, mint volt Ranierinek, főleg ha nem lesz annyi sérült. Én nagyon kíváncsi vagyok h mit tud kihozni majd ebből a keretből, mert a csapat sokkal erősebb lesz a tavalyihoz képest. Sztem nincs abban semmi rossz h én nem ujjongok örömömben, mert itt van Ferrara. Ő edzőként egyelőre nem ért el eredményt, ezáltal nem tudom h mire számíthatok tőle. Reméljük a legjobbakat, de amíg nem lesz tétmeccs, addig nem lehet megítélni h ő milyen szintű edző valójában.

süci 2009.06.07. 11:09:05

Ha az atyaúristent hozzák ide edzőnek, te abba is belekötnél, hogy nem nyert semmit :D Lényegében valahol igazad is van, de az utolsó mondatod: 'amíg nem lesz tétmeccs, addig nem lehet megítélni h ő milyen szintű edző valójában.' Egyrészt magadat cáfolod, hisz ez alapján felesleges kárognod, ráérsz később is nem? Másrészt meg nem 1 meccsből akarom megítélni a munkásságát.

mmartin91 2009.06.07. 11:18:27

Felesleges lett volna "kárognom", hogy ha mindenki a helyén kezelné ezt a dolgot. De az a helyzet h mindenki úgy tekint Ferrarára, mint ha egy olyan egyéniség ülne le a padra, akivel garantált a bajnoki cím, a BL győzelem, meg az Olasz Kupa. Jó, ez egy kicsit sarkított volt, de ha vki elolvassa a Ferrárával kapcsolatos hsz-eket, akkor mindenkinek az jönne le h ő edzőként egy korszakos zseni már most, mert megvertük a fiókcsapatnak mondott Sienát és a Kupa győzelmüket ünneplő Laziót. Persze, az meg egyértelmű h nem 1 meccs alapján kell megítélni, dehát ez a 2 meccs, ami volt neki, ez nem kiindulópont. A következő szezon kezdetétől hagyni kell neki kb. fél évet h dolgozzon és utána lehet kiértékelni a helyzetet. De addigis ő egy tehetségesnek tartott edző, akinek van 2 győzelme a Juve élén, az ellenfél számára tétnélküli meccseken. Ennyi és nem több.

Juve4ever 2009.06.07. 11:35:24

ranierinek is megvolt a lehetősége hogy idehozza diegot vagy valakit.neki nem kellett.inkább hozatott egy poulsent. mmartin91 honnan tudod hogy diego jó lesz? talán azt is meg kéne várni hogy ő mit fog csinálni aztán utána isteníteni. Ferrarat sztem nem isteníti senki,csak reménykedik hogy jó lesz.énis ezt teszem.a tavaszi szezon után csak ezt tehetjük. már azzal többet tett mint ranieri,hogy értelmesen nyilatkozott. és sztem az utolsó meccs nagyon is nem volt tét nélküli.nem hiszem hogy bárkinek sikerült volna így összeszedni egy morálisan,fizikálisan 0 csapatot.az biztos hogy ranierinek nem sikerült volna.ebbe 1et értek.de a többibe nem.

babo410 2009.06.07. 11:41:14

Kedves Mmartin! Én pl. a nyilatkozatai miatt örülök annak, hogy itt van. És az, hogy ő 4-3-1-2, 4-3-2-1, stb-ben gondolkozik, az meg egyenesen öröm a számomra. És egyenesen kijelentette, hogy a fizikális felkészülésre nagy hangsúlyt fektet, az meg egyenesen fenomenális! Én személy szerint elhiszem, hogy vele akár még BL-t is nyerhetünk. Pláne, ha fizikálisan meg tudja erősítenia csapatot, és a nyáron okosan igazolunk. És a sérüléseket is minimálisra fogja redukálni.

Type-R 2009.06.07. 13:20:04

Nagyon örülök Cironak! Hajrá, mutasd meg a világnak, mit is tudsz!

Ismeretlen_53881 2009.06.07. 13:24:29

Teljesen mindegy, hogy ki az edző, hiszen itt van Diego, és ő majd egyes egyedül megnyer nekünk mindent.... :D Tényleg nem ártana helyén kezelni a dolgokat.

Ismeretlen_102194 2009.06.07. 15:05:33

A sérülésekért elsősorban Agricoláék a felelősek,őket kellett volna már rég elhajtani a pi...ba! Nekem Ferrara megfelel,bár Spalletinek és Prandellinek is örültem volna! Rakjon rendet,igazoljunk még jó játékosokat, a "sleppet" takarítsa el és akkor minden oké lesz! Más!Tegnap Poulsen középső! védőként játszott és nem is rosszul!Mi lenne ha csereként mint védő játszana!?Lehet így még hasznát vehetnénk,nem?

Roli921 2009.06.07. 15:32:09

Capellot szivatja Ciro ez tetszik. Remélem el tudja hozni az erönléti edzőjét, ő elég nagy név a szakmában, akkor nem kéne félni hogy a 70 percben fáradt a fél csapat.

buub 2009.06.07. 15:52:41

egy valamin gondolkodtam el most: D'Agostino Mégis mi a rák szükségünk van rá? Max padra lenen jó, kezdőbe Marchiso már most jobb tőle, ezt a pénzt szerintem sokkal értelmesebb igazolásokra is költhetnénk, nem pedig a padra venni egy megfelelő cserét, bár aláírom arra is szükség van, de nem az az elsődleges jelenleg.

Roli921 2009.06.07. 16:57:11

Buub mért gondolod hogy cserének jön? Szerintem kezdő lesz. Marchisio Sissoko és D'Agostino alkotja kp-t Diego pedig elöttük szervez. Elöl meg 2 csatár lövi a gólokat.

Ismeretlen_126209 2009.06.07. 17:09:31

nekem az álmom Tevez, Lahm és egy középső védő !! ha ők még jönnének bármire képesek lehetnénk a következő szezonban!!!!!!!! és ha Tevez érkezne felőlem Trezeguet el is mehetne!!! csak kérdés h van e rá keret!

Shyr Kahn 2009.06.07. 17:25:13

mmartin: Ki is mondta, hogy Ferrara korszakos zseni? Ki Isteníti őt, mint edzőt? Kérem az idézeteket... Te vagy az aki sarkítasz és pesszimista vagy. Ha az én hsz-emet nézem, csak annyit mondtam, hogy tehetséges edző és nem biztos, hogy bárkivel megnyertük volna az utolsó két mérkőzést, mert kevesen tudnák a ratyiból ilyen szinten kihúzni a csapatot (a meccsek pedig nem voltzak tét nélküleiek... vagy legalább annyira voltak azok, mint a 7 mérkőzéses negatív sorozat közel fele)... A többieknél sem olvasok olyat, hogy korszakos zseninek nyilvánítanák, csak lehetőségeket látok és reményt, miszerint mindenki sokat vár tőle... de miért is várnánk tőle keveset? Az meg hogy hullámvölgyek minden edzőnél vannak... sztem a többség számára egyértelmű. Nem értem miért gondolod, hogy sokan ezt nem látják, vagy h Istennek hiszik... különböztessük meg az örömöt (ami nyilvánvalóan azért van, mert Ferrara nagyszerű Juve játékos volt és Lippi volt segítőjeként sokat várunk tőle) és a végletes idealizmust. Utóbbiba nem sokan esnek bele.

babo410 2009.06.07. 18:19:38

Tevez vmi ügynökség vagy mi tulajdona. És Ha a MU nem volt hajlandó az árát kifizetni, akkor jó drága lehet. Habár iszonyatosan jó, csak az a baj, hogy három pokoli jó csatárunk van, és Tevezzel már sokan lennénk. Lavezzi jöjjön, ő talán tűri a padot.

buub 2009.06.07. 18:59:47

babo410 sztem Tevez egy majom, egy bunkó, totál nincs rá szükségünk. MU-ban idén se mutatott semmit leszámítva egy-két alkalmat túlsztárolt játékos, nem éri emg az árát.

Ismeretlen_108746 2009.06.07. 19:07:53

Buub: Tevez egészen kiváló játékos. Én sem szeretném a Juventusban látni, de a képességeit kár vitatni. A goal.com-on valami olyasmit olvastam, hogy D'Agostinoért elpasszoljuk De Ceglie-t is az Udinesenek... Remélem ekkora hülyeséget nem csinálnak...

Ismeretlen_102194 2009.06.07. 20:01:43

Lavezzit padoztatni igazi nagy baromság lenne!De nem védem én őt,majd a fanyalgók harapdálhatják a szájuk szélét ha bejátszotta magát a kezdőbe!;) mmartin : -Nyugi tesókám;),majd meglátjuk az öreg Ciro mit tud,adjuk meg a sanszot neki,ő is tiszta lappal indul nálam!De a Poulsenes témában mi az álláspontod/totok???

mmartin91 2009.06.07. 21:26:07

Hát, ha Lavezzi valóban a mi játékosunk lenne akkor kétség kívül a kezdőben lenne a helye. Nagyon jó lenne megszerezni, meglátjuk mi lesz belőle... asveed: Nehéz megítélni h Poulsen esetében mi lenne a helyes megoldás. A Fenerbahce 5 milliója sztem kevés, sokat buknánk az üzleten. Más kérdés h vajon megéri-e megtartani, mert ha a következő szezonban is így fog teljesíteni, akkor jövő nyáron még ennyit sem kapnánk érte, mint most. Egyébként, mivel D'Agostino 99,9% h érkezik, valakinek biztosan távozni kell a középső középpályások közül. Sztem a legmegfelelőbb az lenne, ha Tiago menne, mert ő a leggyengébb és már régóta itt van, rengeteg lehetőséget kapott h bejátsza magát a csapatnál, de általában kritikán aluli teljesítményt nyújtott. Valahogy mindenképpen elkéne passzolni, csak az a baj h ő már senkinek sem kell, így marad itt szívni a vérünket. Ezáltal számodra az a rossz hír, h jelenleg elég sanszos az h D'Agostino érkezésével Poulsen fog távozni.

Ricsman 2009.06.08. 17:49:55

Én is csatlakozok azokhoz, akik szerint egy nyilatkozatból is sok minden leszűrhető. Olvassatok vissza egy Ranieriset. Klisé hegyek! Mindig csak a "következő meccsre koncentrálunk" vereség után "előre nézünk", meg hasonlók. Én is megörültem, hogy nem kezdett elvárásokkal kapcsolatos kérdésre dobálózni és elhesegette a sajtót egy előbb hagyjatok dolgozni jelentésű mondattal. Nem a sajtónak kell kokettálni, azok amúgy is megtöltik valamivel a lapokat! :D Lehet, hogy nincs rutinja, viszont egyrészt a csapat idősebbik fele (akiknek igenis vannak néha sztárallűrjeik) még játszott vele, és hatalmas a tisztelet. Ez már alapesetben is sokat nyom a latba. Az ifi-csapat pedig hozott eredményeket vele, és nem catanacio-futballal, hanem élvezhető támadófocival. Ha sikerül egy két jó formációt begyakorolni a már 5 évesek által is ismert 4-4-2 helyett, akkor végre megint nehéz lesz belőlünk felkészülni! Nem világot megváltó dolgokat várok... de egy jó(bb) kezdetet mindenképp.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása