Ranieri már hétvégén távozhat

Az olasz élvonalbeli Juventus vezetősége legkésőbb az idény végén megválik Claudio Ranieritől a csapat jelenlegi vezetőedzőjétől - adta hírül a La Gazzetta dello Sport milánói sportnapilap keddi számában.

Claudio Ranieri

Ha a Milan ellen csődöt mond a gárda, abban az esetben már a jövő héten repülhet, és Ciro Ferrara ugorhat be a helyére. A következő szezonban Luciano Spalletti vagy Cesare Prandelli érkezhet, ám egyelőre Gasperini, Conte, Giampaolo és Ballardini neve is benne van a kalapban.

A Lecce elleni kínos, 2-2-es döntetlen mindent felgyorsított a Juve berkein belül, legkésőbb egy hónap múlva távozik Ranieri.

Május 13-án ül össze a vezetőség, addig biztosan nem születik döntés. A szakembernek még négy mérkőzése van hátra a Bianconeri kispadján, kivéve, ha a Milan ellen leszerepel csapata a San Siróban a hétvégén. Ebben az esetben rögtön repül, és a Juve korábbi ikonja, Ciro Ferrara kormányozhatja a Juve csónakját a végjátékban.

Az elöljárók egyelőre hallgatnak az ügyben, Cobolli Gigli elnök csak annyit mondott: "Elkötelezettebb vagyok a klubhoz, mint valaha. Ha illúzió, akkor illúzió, de szerintem még lehetünk másodikok."

A Lecce elleni mérkőzés után Mauro Camoranesivel és Gianluigi Buffonnal sem cseresznyézett egy tálból Ranieri, és a vezetők is nehezteltek rá nyilatkozataikban.


Forrás: Sporthirado.hu

A találatért nagy köszönet juve16-nak!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr764649566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_108746 2009.05.05. 16:00:16

Ennek mi értelme? Miért nem basszuk ki Ranierit már most? A Milan ellen Milánóban pillanatnyilag semmi esélyünk, se Ranierivel, se nélküle. Régóta ranieri ellen vagyok, de ezt kicsit etikátlannak érzem a vezetőség részéről. Egy szinte biztosan vesztes meccset még az ő nyakába varrnak, aztán valaki beugrik az utolsó 3 meccsre... Hát nem tudom, abban bízom azért, hogy igaz a hír, miszerint az idény végén mindenképpen repül ez a seggfej. Jó lenne nem mellényúlni a következő edzővel, s értelmesen kellene igazolni, például nem lecsúszni Diegoról, mert hihetetlen nagy szükségünk van olyan játékosokra, mint ő. Ha ő jönne, még Cannavaro visszaigzolását is elnézném a vezetőknek :-)

Shyr Kahn 2009.05.05. 16:16:54

Teljesen egyetértek veled Apuleius. Azt még hozzátenném, hogy szerintem egy új edzővel, egy új csapatnak még talán több esélye is lenne a Milan ellen, hiszen jelenleg Ranieri és a csapat között elég nagy ellentét van... jelenleg lelkileg csődtömeg az egész csapat és így nincs értelme kiállni. Most kellett volna kirúgni és nem később.

Shyr Kahn 2009.05.05. 16:19:54

A felsorolt nevek közül egyelőre Gasperini, Conte és Ferrara neve szimpatikus számomra. Prandelli sajnos a Fio-val sem tud nagyot alkotni... a többieknek meg semmi köze a Juve-hoz, ami bár nem elsődleges szempont, de nem is elhanyagolható tényező.

babo410 2009.05.05. 16:21:43

Sztem is azonnal le kell váltani! Bízom azért abban, hogy az inter bukik hétvégén a Milan meg nem. Esélytelenek vagyunk úgyis. A Milan meg kis mákkal még bajnok is lehetne. Csak nem lesz. És milyen érdekes, hogy a Milannak és nekünk még vannak nehéz ellenfeleink, internek meg már egy ideje nincs.

Ismeretlen_53881 2009.05.05. 16:31:52

Már az azonnali leváltás is késő lenne sajnos...

juvem 2009.05.05. 16:40:07

hát én most az egyszer remélem kikapunk:S:S:S szar kimondani de ha kikapunk Rani papa elmegy ha meg nyerünk akkor meg lehet itt marad boldogítani... a győzelemnek örülnék de... na értitek szerintem.FORZA JUVE

Ismeretlen_108746 2009.05.05. 16:52:16

Értjük persze :-) Képzelem mennyire fognak hajtani a fiúk Ranieri megtartásáért... Nem kellene belecsúszni egy nagyobb verésbe azért. Nagyon szeretném, hogy menjen Ranieri, de nem szabad hagyni, hogy a Fiorentina vagy a Genoa (esetleg mindkettő) befogjon minket, mert akkor jövőre maximum az UEFA-kupában villoghatnánk, ami szomorú lenne. Jó lenne egy ütőképes Juvénak szurkolni a BL-ben. A lehetőséget nem szabadna elszalasztani.

mmartin91 2009.05.05. 17:04:44

Természetesen én is amellett vagyok h Ranieri-t minél előbb távolítsák el a klubtól, viszont azt be kell látni h rendkívül nehéz lesz a Juve szintjének megfelelő edzőt találni. A Juventus egy nagycsapat, egy sztárcsapat, tehát ennek megfelelően komoly, elismert szakemberrel kellene megkezdenünk a következő szezont. Sajnos azonban a jelenlegi edzőpiacon nem nagyon van olyan szakember, aki ennek a kritériumnak megfelelne és szívesen eljönne hozzánk. A legtöbb Juve drukker Contéban és/vagy Ferrarában látja a messiást, ám én nem hinném azt h bármelyik ember hosszútávon meg tudna felelni az elvárásoknak. Lássuk be, Conte eddig annyit tud felmutatni h jelenleg vezeti a Barival a Serie B-t. Ferrara még ennyit sem, hiszen ő csak Lippi mellett dolgozik a válogatottnál, még vezetőedző sem volt klubcsapatnál. Egyszóval a két ember tapasztalata a nullát súrolja. Persze, ilyen alapon lehet mondani h dehát ott van Guardiola...viszont sztem azt is figyelembe kellene venni h Pep a segge alá kapott egy kész csapatot, és mindössze annyit kell tennie h kiküldi azt a 11 embert a pályára amit 100 másik edző is kiküldene. Én a lehetséges jelöltek közül vagy Spalletti-t, vagy Prandelli-t választanám. Spallettinek van tapasztalata, volt már nagycsapat edzője (jelenleg is az), "járt" már a BL-ben és véleményem szerint neki lenne tekintélye a játékosaink előtt. Én elsősorban az ő leigazolását támogatnám. Másodsorban Prandelli lenne az emberem, annak ellenére h valóban a Fiorentinánál érhetett volna el azért komolyabb eredményeket is. Persze, az is igaz h az általam favorizált két mester nem igen ért el komolyabb trófeákat pedig idejük lett volna rá, hisz régóta a szakmában vannak. Rajtuk kívül van még a talomban egy Gasperini, akit én megintcsak nem igazán támogatnák, több okból is. Egyrészt nincs neve a szakmában és sztem az még kevés h a Genoával elérhet egy 4. vagy egy 5. helyet. Lehet, hogy jövőre a táblázat második felében lesznek mivel elviszik a meghatározóbb játékosaikat. Ha pedig ez tényleg így lenne, akkor nem hiszem h sokan forszíroznák Gasperini leigazolását. Másrészt, azért az megfigyelhető h Gasperini mer a fiatalokhoz nyúlni, amivel semmi baj nincs, viszont nehogy átessünk a ló túloldalára és mondjuk a nagy fiatalításba visszakerüljön egy 20 kilós Palladino és egy 22 kilós Criscito. Ennek speciel biztosan nem örülnék. A lényeg a lényegben: véleményem szerint nagyon nehéz lesz megfelelő embert találnunk a vezetőedzői posztra, mivel a Juve drukkerek nyilvánvalóan sikereket akarnak (teljes joggal). Olyan edzőt viszont rendkívül nehéz igazolni a jelenlegi helyzetben, aki elvileg bármit képes lenne megnyerni a csapattal az elkövetkezendő években. Ilyet, én egyet tudnák, őt úgy hívják h Marcello Lippi, de én nem hinném h ő valaha is vállal még klubcsapatnál vezetőedzői posztot.

babo410 2009.05.05. 17:29:41

Én mondjuk nem annyira vok oda Spallettiért pláne, hogy a Romaval idén is eléggé elszurta a szezont. Habár BL-ben elég jól szerepelt (nem idén) a Roma. Én Spallettit nem érzem jó ötletnek. Mondjuk Gasperini, vagy Conte jó lehet. És az meg elég érdekes, hogy a Gazetta szerint Ranieri megy a Romába jövőre. Ezt a hírt már máshol is olvastam, ezért lehet vmi alapja. De ha tényleg megy Raniei Romába, én ki is röhögöm őket. Semmit nem fognak elérni vele. Kiesni nem fognak, csak jól szétzuhanni. Sztem a Roma legnagyobb baja, hogy kicsi a kispadjuk. Nem lenne rossz csapat. De majd Ranieri tesz róla! Mondjuk Conte lehet Lippi mellett tanult vmit, nem biztos, hogy olyan rosz lenne! Én amúgy egy támadó szellemű edzőt támogatnék, aki látványos, cselezős focit játszat, mert sajna egy ideje nem igazán nézhetőek a meccseink!

Shyr Kahn 2009.05.05. 17:37:43

Azzal nagyon nem értek egyet, ahogyan Gasperini-t leírtad. Ismeri a klubot, ismeri a játékosok nagy részét, a fiatalokhoz is mer nyúlni és ráadásul azt se felejtsük el, hogy egy alsó kategóriás és nem sok minőségi játékosból álló Genoa-t hozott fel a legjobbak közé. Mindezt másfél-két év alatt. Criscito-nak nem tudom miért nem örülnél. Szerintem Molinaro-nál jóval megbízhatóbb védő (igaz lassabb egy csöppet és talán a kondija se csúcskategória). Spalletti-vel az a baj, hogy nem érzem igazán nagy gondolkodónak. Két kupát nyert a Roma-val az elmúlt mennyi is? 5 év alatt talán. Ez nagyon vérszegény. Gasperini-nek legalább sikerült a fiatal Juve-t egyszer-kétszer bajnoki győzelemhez segítenie. Conte tehetségét pedig mutatja, hogy egy olyan ligában, ahol a keretek között nem nagy a különbség, képes a csapatát egy osztállyal feljebb vinni. Ráadásul nem 5 év alatt, hanem 2 év alatt a béka segge alól. Lippi is tehetségesnek nevezte, igaz most olvasom, hogy jelenleg meg Spalletti-t lökné a Juve felé. Prandelli Juve kötődésű és ezért nálam Spalletti előtt áll, de sajnos a BL-ben látjuk mit ért el az egyébként elég sok tehetségből álló csapatával. Tulajdonképpen semmit. Vialli még mindig a listán van és szerintem Ő sem lenne rossz választás (BL győztes Juve kimagasló egyénisége és húzóembereként maradt meg bennem, ráadásul egykor a Chelsea-nél játékosedző is volt), bár mostanság azt hiszem nem gyakorolta a szakmát, csak mint tudósítóról olvastam nemrég... bár lehet csak nekem kevés az infóm.

babo410 2009.05.05. 17:41:38

Egy a lényeg jó át kell gondolniuk kit neveznek ki. Végre a látványos foci és a Juve jó lenne, ha egy és uaz lenne! Na meg a siker!

Ismeretlen_108746 2009.05.05. 17:49:18

Én sem értek igazán egyet a Gasperinivel kapcsolatos kritikával. Nagyon erősen kötődik a Juventushoz, ismeri az utánpótlásunkat, s számomra igazolta, hogy kimondottan stílusosan és jól focizó csapatot tud építeni. Prandelli nálam nem nagyon lenne a kalapba, s ugyan nagyon jó edzőnek hiszem Spallettit, de valahogy azt érzem, hogy nem válna be nálunk. Persze nagyon nehéz megítélni, mert a Roma gyakorlatilag komoly igazolások nélkül próbál labdába rúgni a bajnokságban, s idén nagyon kijött, hogy így nem megy. A két fiatal (Conte és Ferrara) én inkább Ferrarára szavaznék, de még egyikük sem mutatta meg magát igazán edzőként. Ferrarát én intelligensebb, Lippi típusú edzőnek gondolom (talán nem véletlen a kapcsolat), s kicsit bizonytalan vagyok Conteban. Mindegy, cseréljük le Ranierit, s valaki rázza fel a csapatot, bárki is legyen az. Amúgy szerintem senki sem várja, hogy az új edzővel azonnal bajnokságot vagy BL-t nyerjünk. Én akkor is örülnék, ha egy stílusos, bátor, kombinatív, elszánt és fiatalos Juventust látnék a pályán, s felfedezhető lenne a tudatos, okos, megfontolt csapatépítés.

Ismeretlen_53881 2009.05.05. 17:50:15

Amúgy ahhoz is arc kell, hogy Ferrara-t 3 meccsre hívják a kispadra.. Nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből az egészből.

mmartin91 2009.05.05. 17:59:08

Én is nagyon örülnék ha végre olyan Juvét láthatnék játszani, amire te gondolsz Apuleius. Viszont ahogy babo is írta, nagyon át kell gondolni h kit neveznek ki. Bárki legyen is az, nyilvánvalóan nem fél évre fog érkezni, hanem hosszabb időre. A lényeg h most a megfelelő embert válasszák ki és ezt ne szúrják el úgy mint az igazolásaink zömét. Persze, alapjában véve hiába jön akár Spalletti, akár Prandelli, akár Conte, stb., hogy ha megintcsak középszerű játékosokat fog igazolni a klub, akkor velük sem fogunk semmire sem menni.

nagy csaba 2009.05.05. 18:01:15

ha már edzőváltás lesz akkor olyat hozzunk aki fel tud mutatni valamit mert az itt felsorolt nevek közül még senkisem ért el semmit nem lennénk velüksem előre.ha spalleti jön akkor ott fogunk tartani ahol most a roma meg bl-ben kapnánk a pofonokat...

tomsz 2009.05.05. 18:35:57

Szerintem most sokan lehülyéznek amit most írok, de az a véleményem, hogy nekünk egy Mourinho-kaliberű edzőre lenne szüksége a csapatnak, akire a játékosok felnézhetnek. Meg Mourinhonál látható, hogy ő az a csapatépítő edző lehetne.Kövezzetek meg ezért, de így gondolom

babo410 2009.05.05. 18:36:44

Ehhez mit szóltok. Conte Juvéja így nézne ki:4-2-4? És Cassano kell neki, meg Walcott. Két támadó. Érthetetlen. Mondjuk a 4-2-4 elég dúrván támadó felállás! De nehogy már Cassanot akarja! Minek ide? Nem fog nyújtani semmit! Nagy csapatban sosem jó, válogatottba se tud bekerülni. Én nem is örülnék neki, túl balhés. Ne jöjjön. Nem lenne Conte Taktikája túl rizikos?

mmartin91 2009.05.05. 19:10:51

Hát valóban furcsa lenne a 4-2-4-es felállás, de kétlem h nálunk tudná ezt alkalmazni Conte. Itt maximum arról lehet szó h a két szélsőt csatárnak vesszük, de valójában ez inkább egy olyan eltolt 4-4-2 lehet, ahol a szélsők majdnem a csatárokkal azonos szinten helyezkednek el a pályán. Viszont ha vmi ilyesfélét alkalmazna, akkor hol lehetne a helye Diegonak? Persze, sztem felesleges ezen morfondírozni, mivel nyilvánvaló h Walcottot nem tudjuk elhozni, szóval már az elején meghalt ez az ötlet. Viszont ha ezt bármilyen szinten is megpróbálná alkalmazni a Juvénál, akkor a 2 középpályásnak iszonyatos védőmunkát kellene művelnie, tehát Sissoko mellé egy ugyanilyen nagy batár állatot kéne venni, mint pl. Yaya Toure. Egyébként a sajtó arról cikkez mostanság, h szinte biztosan Conte lesz az edző nyártól. Nem tudom h az ő személye-e a megfelelő választás, viszont kicsit félek attól h-mivel ő edzői pályafutása legelején van, Juve kötődésű-ugyanúgy mint Ranierinek, neki sem lesz mersze visszaszólni a vezetőknek és nem fog majd kiállni az igaza mellett ill. szemet huny afelett is hogy ha megint nem a Juve nevéhez méltó játékosok fognak érkezni.

juve16 2009.05.05. 19:11:23

Lassus: szokás szerint, nincsmit! Máskor is... És szerintetek Scolari milyen lenne? Úgytudom ő is szabad?!Oké,oké a Chelsea-vel nem tündöklött ezt aláírom, de finoman fogalmazva ott elég nagy elvárások vannak, voltak. Ráadásul még mindig nagy névnek számít a szakmában. Kíváncsi lennék mit tudna összehozni...

carlos44 2009.05.05. 19:12:02

fél hír, h a MU 70misit adna Riberyért, ha C.Roni elmegy... van sanszunk nem ;)

B 2009.05.05. 19:35:13

Van Isten :D mindegy ki az edző,csak ne ugorjon mindenért amit a vezetőség kér és tudjon cserélni,akár igazolás tanácsot adni, ja és ne a rossz szélen felvivős,beadós 4-4-2 legyen!

Ismeretlen_22017 2009.05.05. 19:53:37

Ranierit menesztik hamarosan, mindenkin hurráoptimizmus lesz úrrá, kinevezik Contét, vagy Ferrarát, esetleg Gasperinit, mindenki örül, végre, itt lesz a fiatal Juve, a kombinatív, dinamikus játékával. Aztán jövőre nem jönnek az eredmények, megver a Milan, a Roma, az Inter, a Fiorentina, stb., és akkor mindenki a pokolba kívánja a fiatal, új edzőnket. Takarodjon ő is, seggfej, senkiházi, nem Juve szintű. Ugyanaz lesz, mint Ranierinél. Ide inkább egy már bizonyított, jó edző kell, nem zsákbamacska. Nem szimpátia alapján kellene dönteni. De sajnos példát én sem tudok mondani. Scolari, Spalletti, Prandelli nem ilyen. Bár utóbbi kettőnek azért örülnék. tomsz: Mourinhóval kapcsolatban igazad van. Egy karizmatikus és tehetséges szakemberre lenne szükség.

Ismeretlen_108746 2009.05.05. 20:12:31

Lassus: Azt hiszem igazad van, de kulcsfontosságú az, amit a végén írsz, vagyis, hogy Neked sincsen jó tipped... Szerintem mindenképpen Juve kötődésű edző lesz a befutó (Conte, Ferrara, Gasperini), s valóban rizikós, de a Barca sem véletlenül merte odarakni Guardiolát. Egy csapathoz közeli, az életét az adott csapatban lejátszó játékosból lett edzővel szemben sokkal türelmesebb és elnézőbb a közönség. Arra sincsen garancia, hogy egy "sztáredző" bármi pozitív változást hoz, viszont az ő esetében elég 2 rossz meccs és mindenki a fejét követeli. Már írtam, nem az az elvárás, hogy azonnal nyerjünk valamit, hanem hogy látszódjon az építkezés, s focizzon a csapat. Rohadtul unalmas és hiteltelen, ha a munkagödör mellett ülő és söröző munkások állandóan arról süketelnek, hogy ez egy 5 éves projekt és most ugyan 2 téglát nem látsz egymáson, de majd 4 év múlva milyen szép lesz a ház!

Ismeretlen_118238 2009.05.05. 20:26:23

Az edző választásnál egy fontos dolgot kell most eldönteni. Mégpedig azt, hogy Lippi jön-e 2010 nyarán. Ha igen, akkor tök mindegy ki az edző, akár maradhat Ranieri is. Ha nem, aminek nagyobb a valószínűsége, akkor akár egy kevésbé eredményes edző is lehet. Lippinek sem volt nagy eredményi mikor idejött. Ancelottit elküldték 2 második hely után és a Milánnal sikeres lett. Ezt csak ezért írtam le, mert, Moggiék is követtek el hibát, mondván, hogy Ancelotti nem képes a győzelemre. Ha Gaperini jön, akkor biztos, hogy Lippi is vissza fog térni, mert őt könnyen félre lehet lökni. Nekem végül is mindegy ki lesz, csak ne külföldit hozzanak, és aki jön, azt tudja, hogy Del Pieronak helye van a kezdőben.

Ismeretlen_53881 2009.05.05. 20:40:51

Lassus, egy tapasztalt "sztáredző" szerintem éppen hogy sokkal nagyobb elvárásokkal szembesülne, mint egy fiatal. Egy bizonyított valakitől mindenki azt várná, hogy jövőre minimum bajnokok legyünk. Szerintem az új edzővel kapcsolatban a "bizalom" kell legyen a kulcsszó. Olyan valaki jöjjön, aki élvezi a játékosok, és a szurkolók bizalmát is. Ezért is lenne evidens mondjuk Conte. Persze az lenne az ideális, ha ez a bizalom tapasztalattal párosulna, de Lippi nem elérhető. Szóval ha választani kellene most, nekem elsőszámú kritériumom a bizalom megléte lenne. Jöjjön Conte, vagy Ferrara, velük még én, a nagy kritikus is sokkal türelmesebb lennék. Apropó, a türelem is kulcsfontosságú. Amúgy szerintem is fontos a karizma, a tekintély. Egy igazi vezető kell, ilyen szempontból pedig pl. Conte - "who bleeds black and white" - jó választás lenne.

Ismeretlen_22017 2009.05.05. 21:03:06

Semmi gond Contéval, vagy Ferrarával. Lehet, hogy felfrissítenének a klubnál mindent, és ez lenne a kulcs a sikerhez. A mérleg másik oldalán viszont ott van a tapasztalat hiánya. Majd meglátjuk. Csak legalább történjen már valami.

babo410 2009.05.05. 21:09:03

Lippi megmondta már nem tér vissza! És Ranieri már egy másodpercet se maradhat! És olyan edző kell ide, aki látványos támadófocit játszat. Az a baja az olasz bajnokságnak, hogy tul taktikus az egész. kicsit több támadás kéne, talán a BL-ben is sikeresebbek lehetnének az olaszok!

Szabi 2009.05.05. 21:11:13

Elsődlegesen igazolni kell a nyáron! Tök mindegy ki az edző ha alkalmatlan játékosokkal van tele a keret... Amikor annak idején jött Lippi senki nem volt elájulva... Aztán bajnoki címek, BL stb. Szóval egy kreatív, határozott, taktikus edző kell, aki nem csak egy felsőkategóriás középcsapatot csinál... Hát a vezetőség a 3 év alatt szakmailag nagyon kevés dologra érzett rá, tehát kíváncsian várom, hogy edzőkérdésben, hogy alakul a dolog?! Conte jó srác, de a 4-2-4 Walcottal és Cassanoval (ha igaz a dolog) a szélen elég húzós, de szerintem egyikre sincs szükségünk.

juveman 2009.05.05. 21:19:50

mitszólnátok rijkaard-hoz?majdnem mindent megynyert a barcával,most nincs klubja bizonyított sikeres!sztm. ő kéne...

wiltore 2009.05.05. 21:43:22

juveman, ott nem rijkaard volt a fej.. hanem (nem tudom hogy kell írni) Henk te Cate!

RICh 2009.05.05. 22:07:57

Én úgy vagyok vele,hogy minél előbb annál jobb

Shyr Kahn 2009.05.05. 22:14:29

Ne felejtse el senki sem, hogy Lippi sem sztáredzőként érkezett a Juve-hoz. Hasonló történhet Conte és Ferrara esetében is... igaz ennek kicsi a valószínűsége. Jövő évben a negatív hangok újra felerősödhetnek, ha olyan edző érkezik, aki nem tud stílust adni a csapatnak. Sokan ui a tudatos csapatépítést és stílusos futballt hiányoljuk, azaz a lényeg, hogy akárki is érkezik tudjon irányt adni. Ez valóban hiányzik Ranierinél, hiszen az elmúlt egy év alapján sok játékos szvsz alaposan a tudása alatt teljesít és még a fiatalok többsége és a legendáink egy része is fél lábbal már a klubon kívül érzi magát. Ezt így valóban nem lehet csinálni. Nem hiszem el, hogy Trezeguet - az a játékos, aki korábban 15-20 gólnál nem szerzett kevesebbet szezononként - így elfelejtett volna játszani. Vagy nem hiszem, hogy Giovinco, aki elég jó mérkőzéseket is tól a trequartista poszton, ennyire szar legyen néhány mérkőzésen (ráadásul nem a posztján). Szerintem egyszerűen rossz helyen, rossz stratégiával és taktikával van a játékosok nagy része használva. Persze lehet nincs igazam.

Ismeretlen_108746 2009.05.05. 22:19:55

Rijkaardot én nem tartom jó edzőnek, annak ellenére, hogy nagyon komoly eredményeket ért el a Barcelonával. Szimpatikus figura, de nem egy taktikailag képzett és jó edző. Szerintem hatalmasat bukna Olaszországban.

blake11 2009.05.06. 10:51:58

..ha illúzió,hát illúzió..."-ez mindent elmond a jelenlegi vezetőségről(vesztesek gyülekezete)

Roli921 2009.05.06. 14:13:02

Manchini vagy hogy irják szerintem jó lenne. Nem az interes évei miatt hanem azért mert a Fiorentinával és a Lazioval is szép eredményeket ért el. Kár hogy az ő neve fel sem vetődik. Mellette esetleg Eriksonnal is lehetne valamit kezdeni bár őt én nem tartom jó edzőnek de azért mégiscsak olasz bajnok.

Ismeretlen_102194 2009.05.06. 16:08:14

Mint mondtam nem nézem addig a meccseinket amíg ez a f.sz ott ül a padon, de talán jobb is mert a játékosok/Alex,Gigi,Camo,stb/ tuti hogy ellene fognak játszani és kétség se legyen senkinek affelől hogy a milanban élénken él, mondhatni erős nyomott hagyott az őszi alázás,így hát tombol bennük a visszavágás iránti vágy ami a mostani formájukat elnézve nem irreális!!!!!!De talán egy fájdalmas vereség is olykor lehet "gyógyír",mert ha ezek után sem hajtják el a f.szba az öreget akkor tényleg egy dilettáns banda dolgozik a klubnál!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása