Ranieri: "Sorsdöntő szakasz előtt állunk"

A menetrend egyre zsúfoltabb, a kórház egyre üresebb, Ranieri végre mosolyoghat. Ez volt a Palermóba való utazás előtti sajtótájékoztató fő témája.

Most szombaton egy igazán kemény menetelés veszi kezdetét, mely során a Juventus három megmérettetésben teheti próbára magát: a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában, és az Olasz Kupában.

Claudio Ranieri

"Az idény sorsdöntő szakasza előtt állunk. 100 nap alatt 18 mérkőzés vár ránk, és csak rajtunk múlik, hogy még ennél is több lesz-e. Az, hogy idáig eljutottunk, és már alig van sérültünk, reménykedésre ad okot az idény hátralévő részére. Most szükségünk van arra a plusz lökésre, melyet csak a győzelmek adhatnak meg."

A sérültek felépülése szélesebb választási lehetőséget ad majd Ranierinek. Salihamidžić, Zebina és Knezević már majdnem teljesen egészséges, és Ranieri beszélt a Palermo elleni összeállításról is:

"Trezeguet, Chiellini, és Camoranesi biztosan kezdeni fog. Nagyon örülök, hogy az összes csatárunk felépült. Nincsenek ugyanolyan kondícióban, de nagyon fontos gólokat várok tőlük. David jól van, és az edzéseken azt is bebizonyította, hogy nem felejtett el gólt lőni. A csapattársai, akik évek óta vele játszanak, jól ismerik, jól tudják, hogyan szolgálják ki a kapu előtt."

Nagyon jól tudja mindenki, hogy jövő héten milyen mérkőzés vár a csapatra. London azonban messze van, és nem csak földrajzilag. Most mindenkinek a Palermo elleni mérkőzéssel kell törődnie.

"Nagyon fontos számunkra ez az összecsapás, most senki sem foglalkozik a Chelsea-vel. Tudjuk, mire számíthatunk. A Palermo nagyon jó csapat, és az elmúlt két mérkőzésünkön kikaptunk tőlük. Tavaly Cassani utolsó percekben szerzett hatalmas góljának köszönhetően győztek le, pedig mi érdemeltük volna meg a három pontot, ebben a szezonban pedig a túlzott győzni akarásunk okozta a vereséget."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr474649285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása