David Trezeguet arról beszélt, milyen büszkének érzi magát, hogy a Juventus játékosa lehet.
A 30 éves támadó 2000-ben csatlakozott a Bianconerihez, és azóta a klub legeredményesebb külföldi játékosává vált.
"Nagy megtiszteltetés, hogy olyan játékosok mellett, mint Michel Platini, vagy Zinedine Zidane, a klub történelmének része lehetek. Ez a csapat a családom, egyike azon kluboknak, ahol a játékosok évtizedekig szívesen maradnak." - mondta Trezeguet a 'Le Figaro' napilapnak.
Arra a kérdésre, elképzelhetőnek tartja-e, hogy itt fejezze be karrierjét, Trezeguet így válaszolt:
"Természetesen."
A francia támadó múlt szeptemberben térdműtéten esett át, emiatt ebben az idényben mindössze két alkalommal lépett pályára.
"Az elmúlt időszak rengeteg fizikai problémája miatt jó, ha nem tervezek hosszú távra. A szerződésem 2011-ig érvényes. Még nem döntöttem el, meddig szeretnék játszani, de itt nagyon jól érzem magam."
A 'Le Figaro' egy egész oldalt szentelt a Juventusnak, dícsérve a klubot a 2006-os bundabotrány utáni gyors visszatérés miatt. Az interjúban megszólalt Jean-Claude Blanc, a Juventus igazgatója is, és azokról a szörnyű napokról beszélt.
"Életben kellett maradnunk, és nagyon gyors döntéseket hoznunk. Meg kellett határoznunk a költségvetésünket a Bajnokok Ligája nékül, újra kellett tárgyalnunk a szerződéseinket a 'Nike' és a 'Sky' vezetőivel. Ráadásul a játékosok képviselőit is meg kellett győznünk, hogy maradjanak a Serie B-ben is. Nagyon tisztelem Buffont, Nedvedet és Del Pierót. Bármikor távozhattak volna, de elfogadták az új feltételeket is."
A Juventus 2007-ben jutott fel a Serie B-ből, és már abban a szezonban harmadikként zárt. Idén a tabella második fokán áll, kilenc ponttal a listavezető Inter mögött.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.