Trezeguet: "Egyre jobban élvezem a mozgást"

A szurkolók egy héttel ezelőtt, az Olasz Kupában, a Napoli ellen már láthatták David Trezeguet játékát, ma pedig a 'Juventus Channel' "Filo Diretto" című műsorának vendége volt a francia csatár.

David Trezeguet

Trezeguet beszélt állapotáról, a csapatról, és a nagyon fontos hétvégi fordulóról.

"Jól vagyok, egyre jobban élvezem a mozgást, szeretnék már játszani, és gólokat szerezni. Nagyon keményen dolgoztam az elmúlt napokban is, örülök, hogy visszatérhetek, és végre teljesen a csapat segítségére lehetek."

A mostani Trezeguet még góléhesebb, mint valaha. Utolsó - hivatalos mérkőzésen szerzett - gólját a Sampdoria ellen szerezte: a genoai csapat pedig most vasárnap lesz a Juventus ellenfele.

"Nehéz lesz őket megverni. A szeptemberi mérkőzésünkön eléggé megnehezítették a dolgunkat, két értékes pontot veszítettünk. Cassano személyében nagyszerű játékosuk van, aki bármikor eldönthet egy meccset. Ügyesnek kell lennünk, és végig uralnunk a mérkőzést, ha győzni szeretnénk. Nagyon várom már a Milan elleni összecsapást is; ha sikerülne győznünk, még közelebb kerülhetnénk a listavezető Interhez. Tovább kell folytatni a megkezdett utat, és minden mérkőzésünket meg kell nyernünk."

David Trezeguet nagyon komolyan dolgozik, hogy újra csúcsformába lendüljön a régóta várt, Chelsea elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. A londoni csapat most esett át egy edzőváltáson, de ez nem azt jelenti, hogy gyengültek volna.

"Scolari nagyszerű edző volt, de Hiddink szintén kiváló szakember, hatalmas tapasztalattal. Az érkezése biztosan felpezsdíti majd az ottani életet. Nagyon várom már ezt a két mérkőzést, remek lesz, és remélem, hogy mi jutunk tovább."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr994649250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása