Buffon nyilatkozata

Tegnap Brazília, a hétvégén pedig a Sampdoria. A tekintélyes barátságos mérkőzés után a válogatott játékosok visszatértek a Juventushoz, és készen állnak a hétvégi bajnoki mérkőzésre. Vasárnap a 3 pont megszerzése a tét, és az ellenfél az igen veszélyes Sampdoria lesz.

Gianluigi Buffon

A válogatott mérkőzés után Gianluigi Buffon különleges engedélyt kapott, és nem kellett visszatérnie Vinovóba, de honlapján írt a tegnapi barátságoa találkozóról, és a Sampdoria elleni mérkőzésről.

"Ezen az estén a brazilok jobbak voltak, mint mi. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyunk csúcsformában, mi is kialakítottunk néhány helyzetet, és a második félidőben jól játszottunk. Mire legközelebb a brazilokkal találkozunk, lesz bőven időnk felkészülni. Előttünk a nyár, és a Konföderációs Kupa is."

Egy kis visszatekintés a Catania elleni mérkőzésre:

"A Catania ellen nagyon fontos győzelmet szereztünk, főleg ha azt nézzük, hogy ki ellen játszottunk, milyen fanatikus szurkolók ellen léptünk pályára, és milyen hosszú időn keresztül kellett emberhátrányban játszanunk. Elégedett vagyok a saját teljesítményemmel is. Néhány elég komoly védést is be kellett mutatnom, és kiderült, hogy ezeknek is nagy szerepük volt a győzelemben. Ha Christiano végül nem szerzett volna gólt, kicsit csalódottan távoztam volna Cataniából."

A szicíliai győzelem feledtette valamelyest az Udinese és a Cagliari elleni vereségeket, és visszaadta a reményt. A csapat újult erővel léphet pályára a Sampdoria ellen, és a fordulót a milánói derbi eredményétől függően akár még kedvezőbb pozícióban zárhatja.

"Ez a hétvége egy újabb érdekes forduló lesz a bajnokságban. Nem szabad leszakadnunk, és hinnünk kell magunkban. Vasárnapismét kemény próbatétel vár ránk. A Sampdoria nagyszerű edzővel rendelkezik Mazzarri személyében, aki olyan kiemelkedő játékoskra számíthat, mint Palombo, Cassano, Pazzini és Bellusci. A tabellán elfoglalt helyük nem tükrözi igazán az erejüket, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan sokkal magasabbra emelkednek majd. Remélhetőleg nem vasárnap kezdik meg a felzárkózást..."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884649243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása