Az olvasó ír: Juvetto

Ezzel a bejegyzéssel folytatjuk a "vendégblogger" sorozatot, az író ezúttal egy régi olvasó, Juvetto, aki már korábban is publikált a blogon cikket. Hatalmas köszönet neki.

És egy személyes megjegyzés: üdv újra itt ;)

Zapata ügynöke cáfol

Az Udinese kőkemény védőjének neve szerepel számos klub bevásárló listáján, beleértve a Juventust is. Az olasz sajtóban felmerült híradások szerint felvetült, hogy a Juventus kész ajánlatot tenni az udineieknek, hogy Torinóba csábítsák a fiatal kolumbiait, akire igazán szüksége lenne a "Zebráknak".

Ennek ellenére Daniele Vidal, Zapata képviselője viszautasítja a feltételezést, miszerint bármiféle kapcsolat is lenne a két csapat között az ügyet illetően.

"Cristian reméli, hogy továbbra is az Udinese-ben csillogtathatja meg erényeit.", jegyezte meg a játékos ügynöke, a 'Tuttomercatoweb'-nek adott nyilatkozatában.

"Sok klub érdeklődik iránta, azonban nincs semmiféle kapcsolatunk a torinóiakkal. Azt hiszem ez a spekuláció mind csak a média szülötte. Mindenesetre nem gondolom, hogy a Juve rendelkezik a megfelelő összeggel, és, hogy az Udinese pedig eladná bármelyik játékosát is."

Ettől függetlenül Cristian Zapata nem tűnik annak a játékosnak, akit az ügynöke legújabb kijelentése akadályozna meg abban, hogy Torinóba tegye át a székhelyét

Juvetto


Forrás: Salvatore Landolina, Goal.com

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374648988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.11.27. 21:11:32

Nos, ez egyelőre még abszolút pletyka szinten van csak, de gondoltam azért továbbítom ide, mivel tudom, hogy többen is -köztük én is- Zapata személyében látnák a védelem közepének teljessé válását. Tehát ez most csak egy nyilatkozat volt Vidal részéről, de én már annak is megörültem, hogy így, vagy úgy, de egyáltalán újra "hírbe hozták" velünk az udinei védőt! Szívesen, és köszi, Lassus! ;) FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_53881 2008.11.27. 21:16:25

Ha belső védőkről beszélünk, akkor Zapata jó lenne, bár nálam már megelőzte a kívánságlistán Santacroce. Fiatal, olasz, nagy jövő áll előtte, mi kell még? A Juve-ban játszhatna a válogatott belsó védőpárosa (Santacroce - Chiellini). Mondjuk Zapata-ra sem mondanám azt, hogy nem kérek belőle, de a fiatal olasznak jobban örülnék. Mondjuk az érdekes, ha egy ügynök azt mondja, hogy a Juve nem rendelkezik a megfelelő összeggel Lehet, hogy a csapaterősítés tényleg megsínyli a stadionépítést...

mmartin91 2008.11.28. 14:20:55

Nálam abszolut Zapata a nyerő. Magas, jól fejel, emellett nem nehézkes hanem gyors, ráadásul nem öreg. Én többre tartom őt mint pl. Santacroce-t, sztem Zapata jobb lenne nekünk, de persze ez nem azt jelenti hogy ha Santacroce jönne akkor szitkozódnák. Sztem könnyebb az Udineseből elhozni vkit mint a Napoliból mivel utóbbi csapat nagy dolgokat akar véghez vinni a közeljövőben. Viszont ha jól tom Zapata nem vagy csak alig jáccott eddig az idei szezonban és ez kicsit aggaszt. Nem tom h milyen jellegű a sérüése ami miatt ennyi ideje hiányzik, remélem h ez egyszeri és nem vmi krónikus probléma ami a későbbiek során is elő fog majd jönni. Én az ő leigazolását támogatnám leginkább és sztem már 15 millió körül meg lehetne szerezni. Ez az a poszt ahol a Juventusnak nem kellene garasoskodnia mert ha Zapatáért kiadunk ennyi a pénzt akkor arra kell gondolni hogy a középhátvéd poszt 10 évre meg lenne oldva vele és Chiellinivel.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása