Schweinsteiger az egyik fő célpont

A legújabb pletykák szerint a Juventus egyik legfőbb célpontja a Bayern München középpályása, Bastian Schweinsteiger lehet.

Sebastian Schweinsteiger

A Juventus a nyáron visszavonuló Pavel Nedved utódját keresi, és a német válogatott játékos megfelelő választás lehet. Bár rengeteg név felmerült a torinóiakkal kapcsolatban - Diego, Rakitić -, úgy tűnik, Schweinsteiger lesz a befutó.

A 24 éves középpályás szerződése az idény végén lejár, és eddig minden hosszabbítási ajánlatot visszautasított. Schweinsteiger korábban már beszélt arról, hopgy szívesen játszana a Juventusban, és egy esetleges átigazolásról már januártól lehetne tárgyalni.

A 'Tuttosport' szerint Alessio Secco ötéves szerződést, és évi 4 millió eurós fizetést ajánlana a német válogatott játékosnak.

Amennyiben Schweinsteiger szerződése a nyáron lejárna, ingyen érkezhetne Torinóba, éppen ezért egyes pletykák szerint a Bayern arról is tárgyalna, hogy már most januárban eladnák a játékost, nehogy idény végén ingyen távozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194648975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

span.győr 2008.11.20. 18:38:01

Hát:D érdekes - érdekes!Nemhinném, hogy lenne olyan hülye egy csapat is, hogy most venné meg mikor fél év mulva ingyen jöhet( ha addig megálapodnak sutyiban:)Nedved "helyére" van már ember...de nemlenne rossz erősítés.4 milla az kicsit sok nem??

imip 2008.11.20. 19:34:46

nem a Giovincó lessz Nedved utodja? Eddig erről beszéltek!

span.győr 2008.11.20. 19:36:35

Ez annál egy kicsit bonyolultabb de jo helyen jársz "giovincóóó:D"

mmartin91 2008.11.20. 19:47:11

Az én meglátásom szerint nem Giovinco lesz Nedved utódja. Mindenki láthatja h Ranieri nem számol vele semmilyen szinten. Most ezek az 5 percek amit kap ez semmi. Nekem nem úgy tűnik h komolyan számolnánk Giovincoval. Persze, a helyzet más lenne ha jönne egy új edző nyáron de a dolgok jelenlegi állása szerint biztosan Ranierivel képzelik a jövőt. Sztem Giovinco 99% h nem lesz kezdő a következő szezonban, persze a dolgok egyik napról a másikra is változhatnak de jelenleg ez a helyzet. Nem tudom h Schweini megfelelő pótlás lenne-e egy ilyen kiváló játékos és egyben ember pótlására mint Pavel Nedved. Erre a posztra rendkívül nehéz lesz embert találni mert nem sokan vannak és akik vannak azok pedig nem megfelelő szintűek egy ilyen játékos pótlására. Schweini jó játékos de nem tom h a kemény olasz fociban hogyan tudna helytállni, mennyire lenne sérülékeny és mennyire lenne hasznára a csapatnak. Én sem tudnák egyébként a jelenlegi állás szerint olyan embert mondani aki megközelíti Nedved játéktudását, számunkra vihető és még be is válna. Én speciel Hamsikot nagyra tartom, de egyrészt ha eladja a Napoli akkor nem valószínű h nekünk adja, másrészt meg ő sem teljesen azon a poszton játszik mint a cseh csillag. Egy vmi biztosnak tűnik számomra: olyan játékosunk mint Nedved, nem valószínű h lesz még egy, aki ilyen szinten, ennyi időn át tudta vinni a csapatot a hátán mint ő. Nagyon fogom sajnálni amikor ez az ember befejezi a pályafutását, remélem maradni fog majd a Juventus alkalmazásában.

juvem 2008.11.20. 19:52:04

én szerintem ugyanaz lesz kb mint pl a barcánál boyan ill dos santos-nál ők az 1. szezonban néha néha 5-10 percekk volt amikor 1 félidő de semmi aztán köv szezon... boyan már elég sokat játszik! dos santos meg már nem ott van:D na de mind1 nem ebben a szezoban fog kiderülni h giovincora mennyire számítanak mert az biztos h nagyon a jövő egyik legjobb olasz focistájáról avn szó és ezt ők is tudják sztem csak nem akarják elcseszni!

span.győr 2008.11.20. 20:06:24

És mivan Nasrival? nekem kifejezetten tetszik a játéka.Kicsit bele kellene nyúlni a bba a bizonyos zsebbe , de ő ( évek alatt) lessz ha nem is akkor de megközelitőleg olyan playa mint a "cseh csillag"(unk).Sweni jer de ingyen ha lehet:D

span.győr 2008.11.20. 20:07:16

bocs nemtok irni már:D

Ismeretlen_53881 2008.11.20. 21:28:25

Tényleg kurva idegesítő, ahogyan Giovinco-t kezelik. Én amit eddig láttam tőle, az alapján simán járna neki több idő. Schweinsteiger-ről fogalmam sincs mit mondhatnék, soha nem csíptem a német játékosokat, őt sem tartom kiemelkedőnek, csak erős középszintnek.

Victor90 2008.11.20. 22:19:47

hát....Schweinsteiger 1 jó játékos..minőségi igazolás lenne..de az a baj h nem is nagyon látom játszani..és így játék nélkül 1 Juventusba..érdekes lenne!! Elvileg Nedved utódja a mi Birtokunkban van!! (Giovinco) Az tény h még 1 ilyen játékos nem nagyon lesz...Én inkább a hátvédsorba igazolnék 1 minőségi játékost!!

juvem 2008.11.20. 22:43:48

sztem ingyen elég jól jönne jobb a maga posztján mint a pl knezevic hátul meg ilyenek! szal ha ingyen jönne akkor jöjjön!

Ismeretlen_60396 2008.11.21. 01:19:29

Schweini egyébként rendre kezdő. Azért, mert nem látod, az főképp azért van, mert nem is adja magyar csatorna a meccseinket. De így, hogy Hamit sérült, ő egyértelműen kezdő. Amúgy pedig harcolnak egymással (bár a Klinsi-Hamit viszonyt még nem ismerjük) Maga a mutatott teljesítmény miatt már nem lennék ennyire biztos benne. Szerintem meg tudunk vele egyezni. Számára is kedvezőbb családon belül maradni. Amúgy, ha a válogatott-teljesítményét figyeljük, akkor igencsak butuska dolog középszintűnek nevezni. Nem csomagolja a magyar média csillogó papírba, ettől függetlenül kiváló játékos. Sajnos a klubban sokszor csalódást okozott az elmúlt időszakban.

vizi8 2008.11.21. 08:25:26

Schweini jöhet, Nedved pótlása így megoldott. Ne hasonlítsuk őket mert két teljesen más stílusú focit játszanak. Technikás, gyors, gólérzékeny /válogatott szinten/, és nagy küzdő.Giovinco szerintem inkább DelPiero utód mint Nedved, és a válogatottban is ezen a poszton játszik. Sokkal jobb elől mint a szélen.

Alexxx 2008.11.21. 10:14:51

Egyetértek vizi8 véleményével, Giovinco inkább Del Piero utódja lehetne, bár akkor is több lehetőséget kaphatna. De Ranieri fél kockáztatni, pl kiváncsi lennék egy Camoranesi Sissoko Nedved Giovinco középpályára, de ez csak egy álom, az edzőnk nem meri játszatni a fiatalokat,így tényleg kölcsön kéne adni őket a tavaszra, Ekdalt és Giovincot, mert így nem tudnak fejlődni. Egyébként ha ingyen jönne, akkor jöjjön Swejni, de akkor azt hiszem lemondhatunk végleg Diegoról.

Ismeretlen_102246 2008.11.21. 10:57:25

Rakitic-nek és Diego-nak is sokkal jobban örülnék. Schweinsteiger nem szimpatikus játékos/ember, bár lehet csak az előítélet beszél belőlem, ugyanis nincs olyan német játékos akivel szimpatizálnék. Egyszerűen nem szeretem a német stílust. Legutóbb Frings sem érkezett. Remélem Schweinsteiger sem fog...

Gabessz 2008.11.21. 11:33:19

Most olvasom , hogy a City 75millat adna Buffon-ért... és Buffon aztnyilatkozta ,hogyha jelentős összeget adnak érte akkor ő kéri ,hogy engedjék el a Juve érdekében!?:S Remélem csak kacsa az egész...!

span.győr 2008.11.21. 11:49:35

Azé van szeme a citynek:D de nemmegy el.75mill már majdnem c.ronaldo:D "DZSOVINKÓ" a mi jokerunk a jövőre nézve.de igy tényleg nemfejlődik(ugy) Ingyen jöjjön.Pénzért ne a német szösszenet. ANTI INTER FORZA JUVENTUS

Ismeretlen_108746 2008.11.21. 12:42:49

Rühellem a német focit, de Schweinsteiger szerintem kimondottan kiemelkedő játékos, aki bármelyik bajnokságban megállná a helyét. Jól járna vele a Juve. Az más kérdés, hogy nem feltétlenül kell új Nedvednek kikiáltani. Nem nagyon tudnék olyan játékost mondani, aki ugyanezen a poszton, ugyanezen a színvonalon és mentalitással tudna játszani. Hamsikot én nem érzem hasonló színvonalú játékosnak, s messze nem ér annyit, amennyiért meg lehetne szerezni. Rakiticet szintén nem tartom Juve szintű játékosnak. Jó lenne némi kreativitást látni a középpályán, örülnék ha érkezne Diego és Schweinsteiger is. Giovinconak több lehetőséget kellene adni végre, amit eddig láttam tőle, az alapján bőven helye volna a csapatban. Lehetne igazság abban, amit Juvem írt a Barca hasonlattal kapcsolatban, de azt azért érdemes észben tartani, hogy Dos Santos 19, Krkic pedig 17 éves volt akkor. Giovinco már 21 és ebben a korban már túl kellene lenni azon, hogy csak a jövőről meg potenciális tehetségről beszéljünk. A képessége alapján kezdőben a helye, ez az egész olyan (ha már Barca példánál tartunk) mintha a Barca nem játszatná Messit, s csak 5 perceket kapna. Baromira nem értem mi Ranieri koncepciója, s dühítő ez a mellőzés, főleg, hogy nem érzem jobbnak a pályán levő játékosokat nála...

Ismeretlen_108746 2008.11.21. 12:45:03

Ja, a Manchester City meg felejtse el Buffon-t! Még ennyi pénzért sem szabad eladni. A pénz nem minden, s nehéz lesz a Buffon típusú játékosokat emggyőzni arról, hogy egy Európában múlt és hagyomány nélküli csapathoz igazoljanak. Kopogtassanak Ibrahimovicnál, ő biztosan eligazol bárhova, ahol 3 Euróval többet ajánlanak neki.

mmartin91 2008.11.21. 19:22:56

Egyetértek Apuleius ezen mondatával: "Giovinco már 21 és ebben a korban már túl kellene lenni azon, hogy csak a jövőről meg potenciális tehetségről beszéljünk." Sztem ez a mondat tökéletesen helytálló viszont egyáltalán nem olyan ez az eset mintha Messi-t sem játszatná a Barca. E két játékos ég és föld, Messi jelenleg a világ egyik legjobb játékosa míg Giovinco hozzá képest egy senki(ezzel nem akartam őt és az őt kedvelőket megsérteni de ez egy tény). Én továbbra is úgy vélem h Ranieri nem számol Giovincoval igazán és én nem tartom valószínűnek hogy ez változni fog a közeljövőben és én biztos vok benne h nem őt szánják Nedved pótlására, nem véletlen h embert keresnek arra a posztra. Visszatérve Schweinire, ingyen én is amellett vok h jöjjön de ha pénzt kellene adni érte akkor azért meggondolnám a leigazolását. Diego egy álom, nagyszerű játékos, elképesztő lenne ha nálunk játszana csak az a baj h ő meg nem Nedved posztján játszik. Mondjuk sztem a középpályánkra nyáron két embert kell igazolnunk, egy középső középpályást és vkit Nedved helyett. Érdekes lenne egy ilyen rombusz felállás: Sissoko Camoranesi Schweinsteiger Diego De én kiegyeznék egy ilyennel is: Camoranesi-Sissoko-Xabi Alonso-???(Schweini, Rakitic)

Ismeretlen_109457 2008.11.22. 11:29:54

Én azért megfontolnám a Buffon dolgot! Márcsak azért is mert ebből a pénzből 3 kitűnő focistát lehetne venni!! Diego, Alonso, esetleg Fabregas! Manninger nem jó kapus csak szerencsés, hogy nemtalálják el a kapuját!! Schwein is jöhetne! Meg valami védő! ennyi!

maurocamo 2008.11.22. 13:35:27

2 napja semmi hír? Mi lesz a mai kezdő11? Derby D'Italia ma és szó sincs róla?

Kury 2008.11.22. 17:38:10

Már nem soká kezdőőődik! Sör, chips, pop-corn, haverok beizzítva! xD ui.: x-et minimum érzem ;)

Ismeretlen_22017 2008.11.22. 17:52:39

Sajnos nincs internetem két napja, az agyam eldurran, telefonròl meg ez a komment sem volt egyszerü, bejegyzést nem tudok igy irni. Szòltam yuuzernek, hàtha lesz ideje, és akkor nem maradtok bejegyzés nélkül a nagy meccs elött. Az összecsapàst a Sport 2 közvetiti 20:30-tòl élöben. maurocamo: köszi az észrevételt, enélkül nem voltam elég ideges

Ismeretlen_74763 2008.11.22. 19:23:20

na most értem haza, nyugi

Ismeretlen_72926 2008.11.22. 19:36:40

nyugi????? majd akkor lesz itt nyugi,ha megütjük a Zintert:P

asveed 2008.11.22. 19:39:37

Én már tűkön ülök!!!!!:))) X-re érzem, de remélem nyerünk!Reszkessetek Gyíkok!!!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása