Blanc: "Együtt kell dolgoznunk"

A Napoli elleni vereség után, a mai napon Jean-Claude Blanc, a Juventus igazgatója is megszólalt. Blanc hagyott egy nap pihenési időt, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, és a 'SKySport24'-nek nyilatkozott. Az igazgató így reagált arra, hogy sokak szerint a klub elbújt a vereség után.

"A Palermo elleni mérkőzés után hosszú szünet következett a válogatottak miatt, így csak a mérkőzés után lehetett nyilatkozni. Most lehetőségünk volt, hogy tegnap is, és ma is a sajtó elé álljunk. Tegnap úgy volt helyes, hogy a játékosok beszéljenek. Chiellini is, és a trénerünk is jól beszélt. Ma előttünk állt a feladat, hogy tisztázzunk néhány dolgot, elmondjuk a véleményünket, és erre a reggeli találkozó tűnt a legjobb időpontnak."

Blanc és Ranieri

A csapat ma reggeli, vinovói edzését Blanc és Secco is meglátogatta, hogy ezzel is érzékeltessék a csapategységet.

"Csalódottak vagyunk, nehéz időszakot élünk meg. Az idény elején kijelöltük a céljainkat: ez pedig a győztes mentalitás volt. Tegnap nem volt könnyű dolgunk, a Napoli játszotta a saját játékát, nagyon agresszívan. A mérkőzés elején jól kezdtünk, majd a vége felé több védelmi hibánk is volt. Itt azonban nem szabad megállnunk, tudjuk, hogy keményen kell dolgoznunk, és nagyon szervezetetten kell végezni a feladatunkat, hiszen rengeteg sérült nehezíti a dolgunkat. Mi azonban a Juventus vagyunk, azokkal kell győznünk, akik a rendelkezésünkre állnak. Az viszont biztos, hogy nagy árat fizetünk azért, amiért heti három mérkőzésen kell bizonyítanunk."

Most már mindenki a keddi, Real Madrid elleni mérkőzésre készül. Az összecsapásra, melyre mindenki két éve vár. Nehéz feladat, de egy újabb esély, hogy végre azt a Juventust lássuk, mint a szezon elején.

"Az, hogy most ebben a helyzetben vagyunk, azt jelenti, hogy az elmúlt hetekben, az Udinese elleni mérkőzés óta elvesztettünk valamit. Játékosok hiányoznak, akik pont azt a kis különbséget jelentik, ami győzelem és vereség között van. Azonban profik vagyunk, meg kell próbálnunk együtt dolgozni, hogy túljuthassunk ezeken a problémákon. Mindent összevetve igazi profi játékosaink vannak, akik képesek csapatban dolgozni. A csapatunk egységes, és a szurkolóink is egységesek. Nagyon fontos, hogy minden időnket, energiánkat, tudásunkat arra fordítsuk, hogymagunk mögött tudhassuk ezt a nehéz időszakot."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr94648874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dana 2008.10.20. 09:29:29

Változásokat!! Nem szabad ezt így folytatni!! Valakinek feleni kell ezért a szereplésért. Mindí csak tovább nézzünk meg a kövi meccs. NEM! Most gondják már át mi is a hiba és orvosolják! A Real úgy megujjaz minket hogy sírni fogunk a TV elött. Egyébként Poulsen 3 hétre kidőlt! Ez már nem véletlen!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása