Ranieri: "Poulsen jobb, mint Alonso"

A nyári átigazolási időszakban az egyik vezető hír volt, hogy a Juventus megpróbálja megszerezni Xabi Alonsót. Alessio Secco meg is próbálta leigazolni, de elbukott, és talán Ranieri nem is akarta őt igazán. Most az edző elmondja, miért nem akarta a játékost, de a véleményével valószínűleg nem értenek egyet sem a szurkolók, sem maga Alonso:

Claudio Ranieri

"Xabi Alonso? Nem akartam, mert túl lassú. Elképzeltem, hogy játszana, ha Nedved és Camoranesi elöl maradna, és feltettem magamnak a kérdést, hogy képes volna-e védeni a középpályát, mint egy gát az óceánon, és úgy gondoltam nem. Poulsen ezzel szemben mindig a megfelelő helyen van a megfelelő időben"

Ehhez képest a Juventus továbbra is egy középpályást keres, hogy felpörgesse a játékát. Ez az ember a hírek szerint Diego lehet, akit már januárban megpróbálnak leigazolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr304648846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi 2008.10.09. 13:02:00

hát ez buzi! Hogy lehet ilyet nyilatkozni? Holnap meg azt mondja hogy még diegonál is jobb pooolzen

Ismeretlen_102194 2008.10.09. 13:32:48

:))))))))))))& ehhheeeeehheeeeeeee!!!!!!!

Ismeretlen_102194 2008.10.09. 13:34:11

Még a végén megkedvelem RaniPapát!Diegonál azért nem jobb,ez biztos!

Ismeretlen_53881 2008.10.09. 15:23:31

Én olyan edzőt még nem láttam, aki bevallaná, hogy szarul igazolt, így nyilván Ranieri is a saját igazát védi. Mondjuk az feltenné az i-re a pontot, ha azt nyilatkozná, hogy Knezevics jobb mint pl. Zapata. :D

babo410 2008.10.09. 19:23:57

Nekünk két ember kell összesen: S. Ramos és Diego. Aztán van Giovinco, Marchisio, De Ceglie, stb. De a kispadra még hozunk néhány jó játékost, mondjuk Knezevic helyett egy védőt, és egy középpályást, de egy támadó kp-t.

babo410 2008.10.09. 19:25:12

Mondjuk, ha a vezetőség megszerezné Ramost, akkor nem szólnék többé egy kurva szót se rájuk!

mmartin91 2008.10.09. 19:28:57

hahahha lol lool hehehhe ekkora barom állatot még életembe nem láttam. Szégyen h ilyen meber van a Juve élén. Édes jó Istene, mi lett ebből a csapatból ha egy ilyen ember irányíthatja. Mi az h lassú???Hát Poulsen mi a kurva Isten. Állandóan úton van és soha nem ér oda sehova. Eddigi teljesítménye nem nulla hanem -1. Katasztrófálisan gyenge. Alonso egy kibaszott jól passzoló ember, aki teljesen belillett volna a játékunkba, ez a Poulsen egy utolsó utáni szar és örömmel konstatálom h ezt már nem csak én látom így. Mi a faszt keres itt Olaszország első számú közellensége??? Erre adj választ te buzi soha semmit nem nyerő Ranieri!!! Honnan jöttél te a Marsról??? Milyen meccsket néz ez??? Poulsen nem csinál semmit, azért van fönn h kilegyen a csapat 11 emberrel, akár ez a patkány Tiago is jáchatna, ettől még ő is jobb. Asszondja h Alonso nem tudta volna védeni a középpályát mint egy gát az óceánon. Egyrészt, nem is kellett volna hisz azért van ott Sissoko h ezt megcsinálja. Másrészt, mi a lófaszt véd ez az ember??? Minden meccsen 20 gólt kapunk, mit védekezik ez??? Édes jó Istenem, Ranieri maradtál volna csöndben inkább...

mmartin91 2008.10.09. 19:36:14

Meghát ráadásul Poulsen 10 misi volt, ezzel szemben Alonso 20 lett volna. Mért nem mondja meg nyíltan h azért vettem meg ezt a buzit mert Alonso a duplája lett volna. Ne azt mondja h Polszen jobb, hanem h erre volt keret. Meg az is sokat elmond h a dán "harcos" minden meccs után 5-öst vagy 5,5-öst kap. Nem kapott még egy 6-ost se egyik kibaszott sportújságtól se. Mindenki látja h ez az ember egy vicc csak ez a barom Ranieri nem, aki edzőnek csúfolja magát. Nemrég Paolo Rossi mondta h Mellberg és Poulsen szemétbe való játékosok, nyilvánvaló h előbbi nem az, de utóbbi még a kukába se kéne, az is sírva fogadná be.

Ismeretlen_102246 2008.10.10. 10:06:42

Kicsit radikális vagy mmartin91... legalább annyira, mint Ranieri, vagy vittorio Legro-val kapcsolatban. Eleinte scak 6-os fölötti pontokat kapott Poulsen. Az hiszem két meccse lóg ki a sorból.

Ismeretlen_102194 2008.10.10. 10:37:10

Köszönöm a higgadt és valós tényeken alapuló kommentedet a nyilatkozattal kapcsolatban ShyrKahn!!!! Másrészt meg ne menjünk el ebbe a trágár alpári stílus irányzatba,légyszi!Mellesleg a már kicsit uncsi olaszhon first közellenség!!!VAlami újat,PLÍÍÍÍZ!!!

Ismeretlen_22017 2008.10.10. 12:45:53

asvééd: ShyrKahn nem tett semmit, szerintem nem neki akartad írni a kommentet, ugye? Hanem inkább mmartin91-nek.

Ismeretlen_74763 2008.10.10. 14:03:11

Na akkor szeretném felhívni a figyelmet a blogrend 3. pontjára. Ne vegyük el mások kedvét a kommentek olvasásától, csak azért mert épp képtelenek vagyunk magunkat türtőztetni. Ezentúl nem figyelmeztetek senkit, ha valaki feleslegesen kezd trágár stílusban kommenteket írni törlöm a bejegyzését. Akinek nem inge ne vegye magára.

mmartin91 2008.10.10. 14:15:59

Sztem senkinek nem vettem el a kedvét azzal amit írtam, igazából nem is értem h lehet elvenni vkinek a kedvét egy ilyen kommenttel de mind1...lényegtelen. Akkor beszéljük meg kulturáltan a dolgot: asveedhez lenne 1-2 kérdésem, azért hozzá mert ő itt eléggé Poulsen mellett áll és kíváncsi vok a véleményére. Először is, azt szeretném tőled megkérdezni h te mit gondolsz erről az emberről mint játékos, tehát véleményed szerint mi ennek az embernek az erőssége???Szívesen megkérdeztem volna azt is hogy ha Ranieri eszével gondolkodsz akkor vajon ő miért hozhatta ide Poulsen-t de erre a kérdésemre választ kaptam a cikkben hiszen Ranieri egy gátat lát Poulsenben. Másodsorban az lenne még a kérdésem, hogy az Olaszországban szinte mindenhol és mindenki által utált Poulsen-t miért igazolta le a vezetőség???Ezt azért kérdem tőled mert kiállsz a dán "harcos" mellett és kíváncsi vok arra is hogy ha Te lennél a vezetőség egyik tagja akkor leigazoltad volna-e ezt az embert úgy, hogy tudod azt h Olaszország első számú közellensége ill. azt is tod h a csapatnak semmi szüksége rá, hisz ő is csak egy védekező középpályás???

Ismeretlen_102246 2008.10.10. 16:39:29

Azt hiszem asveed mmartin91-nek szánta a mondandója második felét, legalábbis remélem :), ettől függetlenül köszönöm a kiigazítást Lassus. Elnézést, de válaszolok néhány asveednak feltett kérdésre. 1) Első számú közellenség Poulsen. Nem az. Ez egyszerűen őrültség. Miért lenne első számú közellenség olaszhonban? Lehetne nagyon sok játékost mondani, akik sokkal többet tettek azért, hogy közutálatnak örvendhessenek. 2) Ő is csak egy vkp és nekünk vkp nem kell. Kit is hoztunk volna inkább? Xabi-t, aki szintén vkp. Igaz a spanyol a pontos hosszú passzaival az előrejátékban jobb, de talán azért nem Őt igazoltuk le, mert nem akart jönni, vagy nem is hozhattuk, hiszen a Pool nem vette meg Barry-t. Ha engem kérdeztél volna, akkor azt mondom: Én nem őt igazoltam volna le, hanem mást. 3) Mi az erőssége? Vkp-nak nem utolsó, hiszen helyezkedni és rombolni tud, az már más kérdés, hogy az utóbbi meccsein nem tudta kihozni magából a maximumot, egyébként mintha már adott volna a szezonban egy, vagy két gólpasszt. Utóbbi nem is olyan rossz, ahhoz képest, hogy mennyi gólt szerzett a csapat ebben az évben.

Ismeretlen_74763 2008.10.10. 16:45:34

Én azt látom, hogy az egész csapatnál mentális problémák vannak. Nem tudom mi lehet ennek az oka, de egy játékos se teljesít mostanában tudása szerint. Ebbe beletartozik Poulsen is. Szerintem neki érdemes még időt adni, eltelik fél év és akkor lehet majd értékelni a teljesítményét, ahogy a többiekét is.

juvem 2008.10.10. 17:48:54

egyébként nem tudom miért tér ki poulsenre a beszélgetés amikor most kb az egész csapat formán kívül játszik! senki nem hozza sztem azt amit kéne eddig 1 bajnokin sem láttam azt a tüzet és azt a nmyomás az ellebnfél kapuja elött amit tavaly elég soxor csináltunk! poulsen akkora 1 pöcs mint totti-> főleg kettejük összetűzéséből lett a baj de hát Totti is 1 paraszt és én ha igazolnék vkit nem azt nézném h kit emnnyire szeretnek hanem h ki kell jó monnyuk én sem poulsen-t hoztam volna mert azért nincs juve szinten de ha hajt és küzd téleg 1 gát amival visszaverheti a támadásokat!!! Martinnal álltban nem lértek egyet mint elég sokan de hát nki is megvan a véleménye ő szereti rákenni a problémákra 1-2 emberre! bár én középpályát 1 vkp val 2 szélsővel és 1 támadó középpályással oldanám meg szebb lenne a játék és nem csak oldal tudnánk bevinni a 16osra a labdát!

mmartin91 2008.10.10. 19:52:21

ShyrKahn! Köszönöm h szenteltél egy kis időt a kérdéseimre és h válaszoltál. Poulsen-t azért tartom/tartják Olaszország ellenségének mert anno Totti őt köpte le. Ebben a szituációban az most édes mind1 h ki volt a hibás. Az olasz közvélemény egyértelműen Poulsenre fogta a dolgot, vagyis h kiprovokálta a köpést. Innentől kezdve nem volt nagy népszerűsége Itáliában, de ez teljesen érthető. Ezek után a Milan vmelyik szezonban találkozott a BL-ben a Schalkéval(Poulsen akkori csapatával) és azt hiszem h 3-2-re győzött hatalmas csatában. Itt keveredett Gattuso és Poulsen nagy vitába a meccs alatt ill. ha jól emlékszem a mi dán harcosunk Ancelottival is összeszólalkozott. A Totti-féle affér után sem volt nagy népszerűsége Poulsennek Itáliában de a Milan elleni meccs után még kevesebb rajongója volt a dánnak. Ezért tartják Olaszország ellenségének. Én nem értem h ilyen tények után egyáltalán h is merülhetett fel az ő megszerzése amikor utálják itt, ráadásul nem is volt rá szükségünk. A megvétele előtt azt mondták a Juve szurkolói h Poulsen szemétbe való játékos, ezt Paolo Rossi a napokban pedig megerősítette hiszen ő maga is ugyanezekkel a szavakkal illette Poulsen-t teljesen jogosan. Én elemeztem ennek a derék embernek a játékát mostanság. Én egyszerűen nem láttam erősségét. Egy vkp-nak az lenne a dolga h romboljon, labdát szerezzen, ha kell szabálytalankodjon. Én speciel egyik dolgot sem tudtam felfedezni eddigi játékában. A vicc az egészben h Poulsen már szabálytalanul sem tudta sok esetben szerelni a labdát rá hozó játékost. Xabi Alonso is alapból vkp de ő egy kimondottan jól passzoló, jól lövő és félpályáról is gólképes játékos. Biztos vok benne hogy ha most ő lenne a csapat tagja akkor nem itt tartanánk hiszen pont az ilyen 30 méteres passzokra van szükségünk, ill. olyan emberre aki ki tudja szolgálni a csatárokat. Nyilvánvaló h a mi Poulsenünk erre alkalmatlan de Xabi nem lett volna az. Most lehetne mondani h Poulsen leigazolására volt pénz, de ha nincs pénzünk nagyobb nevekre akkor ne várjunk ettől a csapattól semmit. Az már most biztos h bajnokok nem leszünk és a BL-be se leszünk sehol. Ez pedig azért van mert hiába van sok játékosunk, nincs minőség. juvem! Azért tér ki a beszélgetés Poulsenre mert a cikk róla is szól... Köszönöm annak aki elolvasta ezt a hosszú kommentet!

Ismeretlen_53881 2008.10.10. 20:43:39

Én soha nem voltam oda mmartin Poulsen-t fikázó hozzászólásaiért, de aztért meg tudom érteni.

Ismeretlen_102246 2008.10.12. 00:43:05

Poulsennel kapcsolatos előzményeket ismerem, de köszönöm, hogy felsoroltad őket. Ezzel együtt még mindig nem értem, miért vagy ennyire ellenszenves vele szemben, hiszen nem Juventus játékost köpött le és nem Juventus játékosokkal, vagy nem a csapattal volt szemét/provokáló. Ennyi erővel Sissoko-t még inkább szidhatnánk a miatt a kijelentése miatt, hogy a Pool mellett a Juve kiscsapat, illetve vele szemben is volt ellenérzésünk, de azóta bizonyította, hogy itt a helye... Poulsen nem sok meccsen kapott bizonyítási lehetőséget és mentségére mondom: azokon a meccseken, amikor gyatrán játszott, több, mint a fél csapat gyatrán játszott, azaz ennyi erővel szídhatnád Camo-t, vagy Del Piero-t is, hiszen ők se tudták jól megoldani az előrejátékot... szerintem várjunk még a megítélésével. Eddig semmivel sem rosszabb, mint Noce, vagy mint a csapat azon tagjai, akik - Buffon-t is idézve - nehéznek érzik a Juve mezét és nagyon rosszul játszanak az utóbbi meccseken.

Ismeretlen_102246 2008.10.12. 00:45:58

Pardon... helyesbítek (bár feltételezem, hogy jól értettétek, de aki mégsem...) nem Juventus játékost provokált ki a köpésre, bár nyilván tőlünk Camo-n és Zebina-n kívül ez valószínű senkinél sem válik be... és most tekintsünk el attól, hogy Totti válogatott meccsen köpte le.

Edgár 2008.10.12. 12:18:59

Szerintem Totti inkább olaszország ellensége. Úgy gondolom lemondani a válogatottságot, csak azért, mert nem fizetnek eleget neki nem szép.addig szolgálja valaki hazája válogatottját, amíg tudja, nem addig amíg megfelelő pénz fizetnek neki...főleg ha vezéregyéniség és sokak számára példakép. ki nem állhatom tottit emiatt.

asveed 2008.10.14. 16:31:53

Szóval!Napokig rágtam magam hogy egyáltalán reagáljak-e valamit mmartin91 kommentjére/???/,és végül is arra jutottam hogy egyrészt a kiigazítást helyben hagyva/Nem ShyrKahnnnak szólt!/,másrészt Poulsent megvédve/Bár továbbra is Nedved a kedvencem/ írok pár sort!Ami Poulsent érintő kérdeseket illeti ShyrKahn már tökéletesen összefoglalta,és talán én még kiegészítésként leírnám hogy tetszik ahogy a szögleteknél feljön és veszélyezteti a kaput/Pl. Portugál-Dán meccsen a fejesgólja/,távolról jól lő,hosszú labdákat ad pontosan,stb,amiből tény nálunk sokat még nem mutatott,de kérdem én Sissoko hanyadik meccsén nyújtott elfogadható eredményt???Persze ez nem mentesíti semmi alól,csak kérdeztem.Másrészt a csapat egésze hullámvölgyben van,tehát egyetértek azzal a mondattal hogy többeknek nehéz még a Juve mez,talán azoknak is akik eddig könnyedén viselték!!Meg ez a First közellenség,ugyan már!!! Tényleg nagyon unalmas!Totti sem egy szent tehén,szal ezt zárjuk már le!!!Köszi

Ismeretlen_53881 2008.10.14. 17:21:50

Szerintem is el lehet felejteni ezt a közellenség dolgot, nem releváns a mostani helyzetben. Ugyanakkor a Poulsen-t kritizálók sem ezért elégedetlenek vele. asveed is beismeri, hogy nálunk eddig szinte semmit sem nyújtott. Az engem nem érdekel, hogy válogatott meccsen mit csinál - bár akkor már megjegyezném, hogy a magyarok ellen ritka szar volt. Az meg ne legyen már pozítivum, hogy szögleteknél megy fejelni - ezt legtöbbször a védők is megteszik. Az egyéni képességekre meg nem értem, hogyan lenne az rossz hatással, ha egy-két játékos rosszul teljesít. Számoljunk már le ezzel a téveszmével is, hiszen rossz passzban lévő csapatban is lehet jól játszani. Összeségében engem továbbra is nehéz arról meggyőzni, hogy Poulsen hasznos igazolás volt. A Sissoko-val való összehasonlítás szerintem hülyeség azon a téren, hogy mennyi idő alatt rázódtak bele a játékban, hiszen Sissoko év közben érkezett, Poulsen pedig majdnem az egész - vagy az egész - alapozást végigcsinálta. Persze ettől lehet még ez a gondja, csak ne hasonlítsuk már emiatt Sissoko-hoz.

atwekk 2008.10.14. 17:24:58

bocsi srácok poulsen szerintem egy favágó és nem más

Ismeretlen_22017 2008.10.14. 19:18:08

Ha most mindenki szépen a szívére teszi a kezét, és őszintén válaszol, kíváncsi lennék, hogy a JELENLEGI formája alapján ki lenne elégedett Del Pieróval, Sissokóval, Nedveddel, Chiellinivel, stb., stb. Ja, és nem kellenek a játékosokat védő kommentek, meg az "én már 1804-ben is Juve szurkoló voltam" jellegű hozzászólások, mert nem erre vagyok kíváncsi. A csapat úgy, ahogy van szarul teljesít. Poulsen is, Sissoko is (igen, ő is), Chiellini is, meg mindenki. Talán a szünet utánra (azaz hétvégére) szépen összeszedik magukat, és mindenki magára talál egy kicsit, bár én ezt kétlem.

asveed 2008.10.14. 19:39:44

Asszem most bántam meg hogy reagáltam........:(

Ismeretlen_53881 2008.10.14. 19:52:43

Lassus, ha nevet akarsz, akkor mondjuk Amauri. Vele elégedett vagyok (és remélem végre megkapja az útlevelet is).

Ismeretlen_22017 2008.10.14. 19:55:26

Nem azt mondom, hogy nincs olyan játékos, aki nincs formában, de úgy nagy általánosságban inkább az a jellemző, hogy nem megy a többségnek, nem egy-egy játékos játszik rosszul. asvééd: miért bántad meg?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása