Del Piero mérkőzés előtti nyilatkozata

Del Piero újra felveheti a Bajnokok Ligája ritmusát és hangulatát. Míg a bajnokságban eddig még nem jött össze a gólszerzés, a BL eddigi mindkét mérkőzésén (Artmedia elleni selejtező, és a Zenit elleni csoportmeccs) sikerült betalálnia, ráadásul két csodás gólt szerzett.

Európa keleti fele szerencsés Del Piero számára, és a csapatkapitány a BATE Boriszov ellen harmadik góljára készül. Ezzel a találattal közelebb kerülne az 50. Bajnokok Ligája találathoz, és csattanós választ adhatna a Sampdoria elleni mérkőzés után őt kritizálóknak.

Alessandro Del Piero

"Nem zavarnak túlságosan a kritikák, sokkal jobban aggódnék, ha helyzeteket sem tudtunk volna kialakítani. A Sampdoria elleni problémánkat sokkal inkább az okozta, hogy ellenfelünk nagyszerűen játszott. Már ma estétől megpróbáljuk jobban kihasználni a helyzeteinket, de úgy, hogy közben ugyanúgy figyelünk arra, nehogy gólt kapjunk. Persze bízzunk abban is, hogy ezúttal kicsit szerencsésebbek leszünk, nem a kapufát találjuk el, és az ellenfél kapusa nem élete legjobbját nyújtja."

Del Piero biztosan kitűnően játszik majd, függetlenül attól, ki lesz a csatártársa: Giovinco, Iaquinta, vagy Amauri. A brazil támadó betegség miatt kihagyta az utolsó edzést, de talán vele érti meg magát Alex a legjobban. Olyannyira, hogy sokan már a Trezeguet-vel alkotott párosához hasonlítják őket.

"Daviddal már hosszú ideje együtt játszunk. Amauri nagyszerű játékos, sikerült nagyon gyorsan beilleszkednie, így jól tudtunk együttműködni, és már az elejétől gyakoroltuk az egymásnak adott passzokat. Mostanra egész jól összeszoktunk."

A Zenit legyőzése után Del Piero megpróbálja ugyanezt megtenni a BATE Borszovval is, a csoport legkevésbé ismert csapatával, akiket azonban egyáltalán nem becsül le.

"Ismerjük a BATE Boriszovot; nem a játékosoktól, hanem a csapattól kell tartanunk. Fiatal ellenféllel nézünk szembe, akik óriási eredményt értek el azzal, hogy bejutottak a Bajnokok Ligájába, ahol biztosan meg akarják mutatni magukat. Nagyon figyelnünk kell rájuk a lelkesedésük és elszántságuk miatt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr474648821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi 2008.09.30. 21:10:51

Öcsém chiellinit meg az eész védelmet lefutotta ez a csávó Gyerünk gyerekek bele kéne húzni Forza JUVE

maradi 2008.09.30. 22:43:23

Na ezt a meccset is elkúrtuk, de Giovinco megmutatta, hogy lehet rá számítani, óriásit játszott. Giovincot a kezdőcsapatba!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása