Sampdoria-Juventus: 0-0
 

A Juventus, akárcsak előző alkalommal ismét döntetlent ért el a Serie A-ban. Azt lehet mondani, hogy a Samp vendégekét elért döntetlen, nem rossz eredmény, de aki látta a meccset biztosan másképp gondolja.

 Egy igazán nagy helyzete volt csak a csapatnak, Del Piero első félidei kapufája. A többi lövést vagy könnyedén védte az egyébként bizonytalan Mirante, vagy messze azok messze elkerülték a kaput. Így Európa egyik legerősebb csatársora képtelen volt gólt szerezni. A középpályán Poulsen szinte teljesen eltűnt, a Ramadan miatt kimerült Sissokonak kellett egyedül megoldania a középpályás védekezést és támadás indítást. Pozitívum persze, hogy a csapat ezúttal gólt sem kapott, a sokat kritizált védelem ismét bizonyította, hogy a csapat legjobban működő része. Még úgy is, hogy Mellberg és Molinaro is hibázott.

Bízzunk benne, hogy kedden már a góllövő cipőjüket húzzák fel csatáraink és többször is betalálnak a Bate Borisov otthonában.

SAMPDORIA-JUVENTUS: 0-0

Összegzés:

Sárga lap: Gastaldello 3', Lucchini 21', Mellberg 55', Camoranesi 71'.

SAMPDORIA: Mirante; Lucchini (Bottinelli 80'), Gastaldello, Accardi; Stankevicius, Sammarco, Palombo (Dessena 75'), Franceschini, Pieri; Delvecchio (Bonazzoli 88'); Cassano.

Fel nem használt cserék: Castellazzi, Ziegler, Padalino, Fornaroli.

Edző: Mazzarri.

JUVENTUS: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Poulsen, Nedved; Amauri, Del Piero (Iaquinta 74').

Fel nem használt cserék: Chimenti, Knezevic, De Ceglie, Salihamidzic, Tiago, Giovinco.

Edző: Ranieri

Bíró: Rizzoli from Bologna.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr334648814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvejani 2008.09.28. 11:37:14

Nem tudom mi van ezzel a csapattal mostanában. Van négy olyan csatárunk, akik szerintem a világ bármely csapatában nagy eséllyel lennének kezdők. Ezzel szemben max 1 gólra vagyunk képesek egy-egy meccsen. Remélem lassan beindúlnak, és akkor nem lesz ellenfél. HAJRÁ JUVE!!!!!!!!

mmartin91 2008.09.28. 11:42:32

Alapjában véve ez a döntetlen nem rossz eredmény a Samp otthonában hiszen pl. az Inter sem tudott itt nyerni. A probléma a játékkal van vagyis annak hiányával. Egyszerűen kurva gyengék voltunk, örülhetünk az 1 pontnak mert a Sampnak a végén volt lehetősége nyerni csak épp olyan emberek kerültek helyzetbe akik képtelenek voltak betalálni. Összességében úgy érzem a 0-0 igazságos eredmény, mert egyik csapat sem érdemelte meg a gólt. Én kiemelném a Juvéból Mellberg és Sissoko játékát, sztem ők ketten voltak tőlünk a legjobbak. A svéd sokat mentett, kiválóan jáccott, sztem a legjobb meccse volt mióta nálunk van. Sissoko mindent megtett, rengeteget szerelt, küzdött, hajtott, futott annak ellenére h Ramadan van. Véleményem szerint nem csak a Juve hanem egyben a mezőny leggyengébb tagja magasan Christian Poulsen volt. Körülbelül 6-szor ért labdába a mérkőzésen, abból 4-szer rosszul. Teljesen szürke, észrevehetetlen volt az egész mérkőzésen, negyedórákra eltűnt a mezőnyben. Ez a teljesítmény így naon kevés lesz tőle. Nem is értem miért éppen ő van itt. Azt még vhol megértem h a támadásokból nem veszi ki a részét de az már érthetetlen számomra h sem szerelni, sem ütközni, sem labdát szerezni nem tudott. Egyáltalán mi ennek az embernek az erőssége??? Mindig úton van vhol de soha sincsen sehol.

Csabah 2008.09.28. 12:06:50

Az igazság az, hogy előjött a tavaly szezon elejei koncentráció hiány a csapaton. És ez első sorban az edzö hibája! Igazán öröltem volna neki ha egy valódi tréner kerül idén a kispadra! Pl: fel tudja rázni a csapatot, tudjon cserélni és cseréljen is ha ülnek a kispadon, nyilatkozni is tudjon és ne olyat mondjon meccs elején h tulajdonképpen a döntetlen remek eredmény lenne, meg ilyenek! A csapatot meg nem szoktam szidni, de Poulsen helyett akár Tiago is játszhatott volna rosszabb nem lett volna! Hajrá Juventus!!!

Márk 2008.09.28. 12:16:42

Én megmondom őszintén eddig semmi bajom nem volt Raneirivel de tegnap, nagyon elb...ta a cseréket. Camoranesi elfáradt már a 60. percben és onnantól kezve passzolni sem bírt, a másik h amikor megláttam Molinárot .... hát gyerekek nehogy már egy ilyen falábú jobb mint De Ceigle , hadjuk már... A középpájáról hiányoznak az irányítók!mit akarunk így?! Forza JUVE soha nem voltam még ilyen dühös

Ismeretlen_74763 2008.09.28. 13:17:19

Poulsent le kellett volna cserélni a félidőben, a 60. percben pedig Camot és Nedvedet is. Amauri alig jutott labdához, ezt most tényleg Ranieri kefélte el.

babo410 2008.09.28. 14:30:49

Ranierinek mennie kéne! És szégyen volt ahogy tegnap játszottunk. És miért mindig akkor cserél Ranieri, amikor már késő? Be kellett volna áldozni Poulsent, és behozni helyette Iaquintát, de már az 50. perc környékén. Talán nyertünk volna.

RICh 2008.09.28. 14:48:30

De miért mindig csak 1 et cserél ez a kis.......?!?!?!?!?!?!

Tubi 2008.09.28. 17:15:47

Nem értem miért kritizáljátok a jelenlegi legnagyobb edzőfenomént!!!Hisz alig több mint egy év alatt a világ néhány legjobb,legkreatívabb játékosából KINEVELTE a támadást,a kreativitást,és beültette ezekbe a nagyszerű játékosokba a hogyan kell ötlettelenül,csúnyán játszani.Cserélni azért nem cserél ez a drága ember mert mindenki betartja amúgy csapnivaló utasításait,ha valaki mégis a kapura fordul/lásd Ale/ akkor annak csere a vége.Már akkor sem örültem amikor idehozták,hiszen a világ akkori legtöbb tökével rendelkező csapatával sem ért el semmit.Ranieri TAKARODJ!!!!!!!!

babo410 2008.09.28. 18:21:05

És az a legnagyobb baj, hogy a 6. helyen vagyunk, tavaly ugyanezzel a bénázással meg simán 3-ok voltunk egész szezon alatt. Ez a nem mindegy. Idén az a játékkal, amivel tavaly simán megvolt a 3. hely idén még az UEFA kupa is messze elkerül minket. Idén jobb a bajnokság. A Lazio pl. csak egy vereséget jegyez, és négy győzelmet. Tavaly meg hol voltak? Ez a nem mindegy. Ezért kéne sürgősen edzőt cserélni, vagy legalább is megkezdeni a gólgyártást. Tavaly a bajnokság nem túl magas színvonala volt ami elég volt a 3. helyhez, meg a játékosok bizonyítási vágya. És ami a legfontosabb, tavaly az első fordulóban lőttünk öt gólt. Na ez a nem mindegy. Másodikban meg hármat. Ennyi góllal idén is feljebb lennénk. Nem a középmezőnyben. Remélem a vezetőség és Ranieri is sürgős változtatásokat eszközöl, mert így nem lesz semmi.

babo410 2008.09.28. 18:25:06

És bízzunk benne, hogy a Milan megveri este az Intert mert ha nem, akkor négy pontra lesznek, ami egy inter ellen hatalmas hátrány lehet. Főleg ilyen pocsék eredményekkel.

Kury 2008.09.28. 18:29:58

Áhhhh mondtam én hogy gondok lesznek ezzekkel a sok 1-0-kal :S! Nagyon lassú a Juve játék tempója.... Ui.: Azé Forza Juventus!

DJKGB 2008.09.28. 22:46:12

Hát sajnos láttam a ma esti derbit és azt kell mondanom, hogy ha így játszik majd a Milan ellenünk is, akkor nagyon nagy baj lesz... Illetve bízhatunk, pillanatnyilag a legerősebb csapatrészünkben a védelemben és Buffonban! Meg kell tanulnunk gólt lőni! Ilyen támadókkal átlag 2-3 gólt kéne lőni... Előző idényben is a kis csapatok elleni meccseken ment el a bajnokság! Miért tudott Ranieri minden nagy csapat ellen kitalálni vmi nyerő de minimum döntetlent érő taktikát? pl. bevállalta a 3 csatárt, Camoranesi középen stb... Gyengébb csapatok ellen miért nem mer vmi meglepőt húzni? Nem értem... Mindig az a sablonos 4-4-2...

babo410 2008.09.29. 00:43:09

És az a gond, hogy nem most hallottam először az ellenfelet úgy nyilatkozni, hogy a meccs végére kiismerték a taktikánkat, és meg tudtak fogni. Ez volt most is. Ma este viszont csodát láttam. Ezek szerint Ronaldinhot mégse kéne leírni? Köszi Roni! Köszi Milan! Így maradt az egy pont hátrány, de sajna jövőhéten Juve-Palermo, Inter-Bologna, Cagliari-Milan, Siena-Roma, Lazio-Lecce mérkőzések lesznek, ahol nekünk lesz a legnehezebb dolgunk, ezért nagyon fel kell készülni. A Lazio nagyon el fog húzni, az Inter is távolinak fog tűnni, és a Milan is tartósan elénkérhet, ha nem nyerünk. De döntetlen esetén a Palermo is elénk sétálhat. Nagy gondjaink lesznek, ha most nem nyerünk. Ha a Palermot nem fogjuk megverni, akkor egy Laziot, Milant, Intert hogyan? Jövőhéten eldőlhet a sorsunk. Úgy érzem a Roma már kiszállt a bajnoki versenyből. Mi még nem, de jövő héten meglehet a baj. Mert idén már most sok múlhat mennyire maradunk le a nagyoktól, meg a Laziotól.

Bobek 2008.09.29. 07:38:50

Szerintem sem a Roma sem senki nem szállt még ki a bajnoki versenyből 5 fordúló után. A szombati játék valóban csapnivalú volt, szörnyű..Azt én sem értem miért nem cserélt a Mester mert egyértelmű volt, hogy Camo elfáradt Poulsen valóban eltűnt egész meccsen és kellett volna támadószellemű játékos hogy legyen esélyünk nyerni!!!Nagyon várom vissza Zanetti a középpálya közepére meert egész más fazonja volt vele tavaly a játékunknak! Én bízom benne hogy megverjük a Palermot és nem szakadunk le a tabellán.Forza JUve!!!

vizi8 2008.09.29. 08:04:04

Lelketlen, rossz játék. Pierro, Sissoko, Chiellini borzalmas játékot mutatott be. Ilyen hozzáállásal nem jutunk semmire. Megint a kis csapatok ellen hullajtunk pontokat.

Dana 2008.09.29. 09:42:16

Te vizi8 te miről beszélsz? Mi az hogy ilyen hozzáállással? szerinted mit akartak? kikapni? Alexnek a kapufája be megy egészen másképp alakul a meccs. Egy mozdulat elég és eldöntöd a meccset!! A Samp jó csapat, azért mert most hátul tanyáznak az nem jelent semmit!(nem kis csapat a Samp)! Nem a játékrendszer a rossz! Egyébként meg veretlenek vagyunk még! MIT SÍR A SZÁTOK? Most jön egy Bl meccs is, oda is 100% kell nyújtani. De nem lehet minden meccsen!

Ismeretlen_102246 2008.09.29. 11:14:16

Uaram-atyám mi megy itt. Sissoko rossz játéka? Könyörgöm milyen meccset néztetetk... Sisssoko hajtott és a legtöbb labdaszerzés neki köszönhető., ellenben Poulsen, Amauri, Camoranesi és Del Piero majd később Iaquinta is rosszul játszott. Ha ilyen sokan rossz napot fognak ki, akkor az edző tehetetlen, mert csak hármat tud cserélni. Ráadásul a Samp 4 döntetlent játszott eddig, ami azt jelenti, hogy igen nehezen lehet őket legyűrni. Most is jól szűrtek. Ranieri-t meneszteni? Csupán csak harmadik helyet ért el a múlt évben egy Serie B-ből feljutó csapattal és kijutottunk a BL-be... Legyetek türelmesebbek és ne olyan csapatok ellen várjatok szép játékot, amiknek lételeme a rombolás. Pesszimista népség... Ráadásul a múlt év óta ez megy: nyerünk, akkor a csapat király és esetleg kap Ranieri egy válveregetést, döntetlent játszunk és már akkor pokolba kívánjátok Ranieri-t, míg vesztünk... inkább nem akarom megtudni, hogy akkor mit mondtok. Talán Lippi-vel nem vesztettünk? Talán Capello-val nem vesztettünk? Capello jobban cserélt mikor Del Piero-t padoztatta a huszonakárhány meccsén semmit sem nyújtó Buzihimoviccsal szemben? Ébredjetek fel, mert álomvilágban éltek. Én ugyanúgy örülnék egy harmadik helynek. Ja és aki nem tudná még nem kaptunk ki ebben a szezonban (válasz a következő idézetre: "Előző idényben is a kis csapatok elleni meccseken ment el a bajnokság! Miért tudott Ranieri minden nagy csapat ellen kitalálni vmi nyerő de minimum döntetlent érő taktikát?").

Ismeretlen_102194 2008.09.29. 11:47:21

ShyrKahn!Maximális elismerésem!Ezt én sem írhattam volna szebben! Ja,és a nagyon erős,legjobb edzőjével(?) rendelkező mindenkit(?) leigázó inter tegnap milyen csodálatos(?),meggyőző(?)játékkal(?) és baromi jó kerettel(?) igázta le a Milant,majdnem!!!!!Nem írom ide de akinek inge az öltözködjön fel!!!!!Köszönöm! ..és még annyit hogy bár csak(!) 9 ponttal 6.-kok vagyunk ebben a rendkívűl tömör élmezőnyben,de azt is látni kéne hogy egyrészt még mindíg veretlenek,másrészt hogy sok középcsapat/Catania,Palermo,Udinese,LAzio,Genoa,Samp,stb./ erősebb lett,és már nincs olyan sok tuti meccs,mindenki ellen meg kell izzadni és kész!!Mi lenne itt ha úgy kezdtünk volna mint pl. a Milan,jesszusom,APOKALIPSZIS!!!!!!

SPAN 2008.09.29. 13:44:08

Erről annyit ha szeretjük a JUVÉT akkor ne vesszünk össze minenen...

babo410 2008.09.30. 10:12:48

Engem csak az zavar, hogy idén látszik, hogy tavaly nem lettünk volna sehol sem, ha olyan erős a bajnokság, mint idén! Remélem ennél csak jobbak leszünk! Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása