Újabb ajánlat Aquilaniért

A Bianconeri egész nyáron egy igazi klasszis középpályásra vadászott, de mindmáig nem sikerült egy kiszemelt aláírását sem megszerezni.

Aquilani

 A liverpooli Xabi Alonso volt Ranieri kívánságlistájának élén, végül róla letettek, miután a játékos kijelentette, boldog az Anfield Roadon. Az ő alternatívája Aquilani volt, de a Juve összes eddigi ajánlatát visszautasították az olasz válogatottért. Ám a klubvezetés most kész egy kicsit mélyebbre nyúlni a zsebében, hogy onnan egy 25 millió eurós ajánlatot rántson elő, ami már elég lehet arra, hogy a fővárosiakat meggyőzze a játékos eladásáról.

A ’Sportmediaset’ szerint Aquilani jelenleg 900000 Eurót keres évente az Olimpicoban és a szerződése 2010-ig szól. A középpályás évi 2,5 milliót szeretne keresni, de ezt a Roma elutasítja, ezért jelentek meg az átigazolásával kapcsolatos pletykák. A hírek szerint a Zebrák egy vaskos, évi 3,2 milliós ajánlattal próbálják elcsábítani Aqulianit, persze először meg kell győzniük a Romát, hogy adják el neki a játékost.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284642423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2008.07.25. 15:43:19

Állítólag 25 milla eurót dobnánk érte a Roma-nak... kicsit kezd sok lenni az összeg, főleg ha Tiago-t és Almirón-t nem adjuk el. Utóbbi kettőtől előbb szabaduljunk meg, aztán jöhet Aquilani... igaz sztem Marchisio-t jobban szeretem, de el kell ismerni, hogy még nem tett le annyit az asztalra, hogy jobb játékosnak tartsam.

blake11 2008.07.25. 17:44:58

hát még ha pletyka is jogosan merül fel az a kérdés,hogy akkor nem tuttunk volna másokat is venni... deschampot is azért küldték el mert szabad kezet akart az átigazolásokban,de nem kapott inkább rábízták seccora de secco ki úgy még is:volt köze valaha is a focihoz?-nem hiszem,van komoly tapasztalata?nem nagyon ez a vezetőség ranierinek jó ötlete volt momo be is vállt-a többihez csak kommentált és még mindig belős kp,szélső nem kéne

zebra 2008.07.25. 18:42:36

Aquilani végre valódi erősítés lenne, ezért is lehetünk biztosak, hogy a gyökér Secco nem tudja megszerezni. Ez a senki traktorokat árult a New Hollandnál, aztán amikor bukott a triád a FIAT egyik zsebéből áttette a másikba. Áthelyezték a futball ágazathoz mint jó kádert, ahogy az egy multinál szokás. Ennek megfelelően fogalma sincs a futballról, lásd: Almiron, Tiago, sérülésből lábadozó Andrade...stb. Még a Chiellinit is majdnem eladta ez a nyomorult, a Balzarettit meg el is adta, pedig kiváló volt, csak hát ez a gyökér azelőtt sosem nézte a meccseinket, hogy főnök lett! Mi Mellberggel, Amaurival és Poulsennel erősítünk, a Milan Ronaldinhoval, Flaminivel és Zambrottával. Közben meg ez a szánalmas barom BL győzelemről álmodozik, és még le is nyilatkozza. Mit akarunk mi tulajdonképpen? Molinaroval akarunk kezdeni idén is bal hátul, mert akkor felejthetetlenül boldog pillanatok várnak a riválisainkra! Nem kéne oda esetleg valakit leigazolni Mr. Fogalmatlannak? Nem értem, a FIAT-konszern miért nem nyúl kicsit mélyebben a zsebébe, a Ferrari F1 Teamre bezzeg mindig van pénz dögivel! És nehogy azzal gyertek, hogy a soktízmilliókba kerülő világsztárok igazolása nem stílusa a Juventusnak, mert akkor mért nem vettük meg a Nasrit, a Van Der Vaartot vagy a Diegot, esetleg a Huntelaart?! Nem kell ide mindenáron C. Ronaldo, Villa vagy Lampard, csak látnék bármiféle koncepciót az erősítésre! Nem gondoltatok még arra, hogy valamiféle tiltakozó levél- vagy e-mail-peticiót lehetne küldeni a klubvezetésnek jó csomó aláírással, hogy vegyék már észre magukat és vezessék már a múltjához méltóan ezt az egyesületet? Különben menthetetlenül előbb lesz fönt a Milan mezén a második csillag, mint a miénken a harmadik, és baszhatom az életem álmát!

PaLLaDiNhO 2008.07.25. 19:14:58

sztem az olaszok má irtak eleget és korábban de nem hatja meg a vezetőséget:S! amugy meg sztem zambi is meg dinnye is zsékbamacskák viszont lehetnek tuti fogások is sajna:S sztem védő kéne mégpedig bal. ami már többször elhangzott. de sztem igy is erősebbek vagyunk a milnnnal mert :kapuban egyértelmű buffon jobb ,mégha megveszik casillast is védelmünk nekünk se nekik se az erős oldaluk:esetleg nesta -chiellini kpban kb egyenlő ha nem sérül le camo ugyanojan mozgatója lehet mint kaki . sőt lehet egy giovincoval jobbak vagyunk a brazil zsenit azért nem irom ,mert biztos vagyok benne hogy nem fogo sokat szerepelni ,mégpedig azért mert brazil. nem akarom leszonli őket de nincsbennük sok küzdeni akarás mint pl nedvesben camoban gioban camoban alexben stb... csatársor:no koomentXD

samurai_sam 2008.07.25. 20:03:49

már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy miért kell feltétlenül a meglévők (C. Zanetti, Sissoko, Poulsen) mellé még egy védekező középpályást igazolni? röhej, hogy a jelenleg a 35 éves Nedved és a 32 éves Camoranesi + a 21 éves Giovinco alkotják a középpálya támadó részét.

Kury 2008.07.25. 21:37:38

Egyértelmű hogy védő kellene inkább nézzük csak meg a tavalyi szezont röhej hogy milyen csapatoktól kaptunk két három gólt :\. A nagy meccsek is többnyire a hátsó alakzaton ment el természetesen kivétel Buffon!! Nem beszélve arról ha megint veszünk egy középpályást akkor már tuti hogy a sok új középpályásból bukás lesz kettő legalább mert annyi poszt már a világon nincs feltéve ha csak nem mindenki a középpályán fog játszani!

babo410 2008.07.25. 21:52:48

Aquilani jó lenne szerintem, hatalmas erősítés lehetne! Remélem érkezik. Legalább ennyivel legyen gyengébb a Roma. Én bízom abban, hogy mi jobbak vagyunk, mint a Milan, Roma Inter trió. Legalább is küzdő szellemben. A küzdeni akarás a Juvéban a legnagyobb. Mevolt a Serie A és B sorsolása, Fiorentina ellen kezdünk. Második meccs Udine ellen lesz. Nem lesz egyszerű a rajt az már biztos, de nyerni kell és kész.

Juvetto 2008.07.26. 14:46:45

Letojom mi van, kik vannak már a középpályánkon, ki jön még és ki távozik...Aquilani érkezésének nagyon örülnék!! :) Hátha lesz belőle valami... FORZA JUVE!!!

asveed 2008.07.26. 18:39:02

Lehet rajta kacagni,de sajna ha Nedved nem lenne a kpályán akkor rohadt gyengék lennénk,Sissoko ide, Zanetti oda!!!Aquilani jó alternazíva lenne Nedved helyére beépítve,de azért nem vagyunk mi egy Old Boys Milan!!!

Vittorio24 2008.07.26. 19:44:12

A nyáron már annyi jó játékos neve felmerült nálunk és egyikből se lett semmi,Aquilani meg főleg nem fog jönni ha az eddigiekből indulunk ki. asveed ezt hogy érted nem vagyunk mi egy Old Boys Milan??? De az tény,hogy a kor alapján Nedved oda beférne mármint az öregfiúk csapatba,ez az utsó éve Pavel papának már 36éves.De tény ő az egyetlen igazi klasszis nálunk a középpályások közül!!!!! Na szóval Aquilani gyerek meg fiatal nagyon,de hogy ő Nedved alternativája legyen azt erősen kétlem mert Nedved balszélső a Roma-s gyerek meg középső középpályás és védekező inkább.

Edgár 2008.07.26. 21:54:11

Azért sztem Camoranesi is klasszis, sőt ő még technikásabb is sztem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása