Chiellini hosszabbított

A játékos idei jó szezonját a vezetőség egy az eddiginél előnyösebb szerződéssel jutalmazta, melynek értelmében a csapatnál marad egészen 2013-ig. Ennek kapcsán interjú is készült a játékossal.

„Azt remélem, egyszer majd a Juventus kaptánya lehetek. Jelenleg itt van Del Piero és mögötte Gigi Buffon. Ameddig Gigi játszik, ő lesz a kapitány, de utána nagy megtiszteltetés lenne, ha én követhetném őt.”


„Megmutattam, hogy fontos szerepet játszom a csapatban. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, Claudio Ranierinek és a csapattársaimnak, hogy segítettek abban, amit elértem. A tárgyalások a szerződésem megújításáról már tél óta tartanak. Elértünk egy alap megállapodást, de szeretnénk találkozni még az Európa Bajnokság után.”

„Emlékezetes év volt, de ami a válogatottnál történt, az csalódás. Jobban szerettem volna Bécsben lenni ilyenkor, és azt gondoltam megnyerjük a 2008-as EB-t.”

Chiellni meglepetés volt az EB-n, remek teljesítményt nyújtott a negyeddöntőben a spanyolok ellen, szinte teljesen kivonta a játékból Torrest és Villat.

„Majdnem tökéletes szezon volt, de nekem ez olyan, amire építenem kell. Most a Bajnokok Ligája az, ami hajt előre. Azt hiszem, jól használtam ki a lehetőségeimet mind a Juvénál, mind a válogatottnál.”

„Szükséged van egy kis szerencsére, és több dolog is segített, hogy posztot váltsak – képes vagyok szélsőként középen játszani. Nem akarok választani a bajnokság és a BL között, mert azt remélem, mindkettőben messze jutunk"

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr804642311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blake11 2008.06.28. 12:16:50

a jövő ha nem a jelen nagy futballist alakja lesz,hogy ér csak lesz mert nagyon jó játékos így is de még fog fejlődni nem kicsit

D1N1 2008.06.28. 12:48:55

Óriási játékos már most, Cannavaro méltó utódja lehet a válogatottnál! Ilyen játékosok kellenek a Juvéba. Az egyik kedvencem a csapatban, nagyon örülök hogy hosszabbított:) FORZA CHIELLINI!

Juvetto 2008.06.28. 13:18:33

Ez nagyon-nagyon jó hír!! Remélem is, hogy hosszú időre(talán majd akár pályafutása végéig is)itt marad nálunk! Bőven megvan a sansza, hogy idővel ő legyen még évekig a csk-nk szerintem. Úgy látom, hogy ő valóban egy újabb "kis ikonunk" lehet! :) És még tényleg képes lehet fejlődni. Roppant keresett játékos lesz az előttünk álló években, de úgyis beint majd az érdeklődőknek. :D A bajnokság során is fantasztikusat nyújtott, de amit az EB-n művelt az még meglepőbb és parádés volt, nekem nagyon tetszett! Ja, és még Henry-t is hogy levette már az utsó csoportmeccsen! Én azt hiszem, hogy már ki is bérelte magának az egyik középső védő pozícióját a válogatottnál úgy 10 évre előre. :D Remélem így lesz! Főleg, most Lippi papa visszajövetelével ez nem is elképzelhetetlen. :) Még így arra volnék kíváncsi, hogy akkor végül 2 millióra emelték meg az eddigi 1 milliós fizetését? Mert ez korrekt az ő részéről, hogy nem volt mohó, illetve "bravúros" az illetékesek részéről is, mert ügyesen egyezkedtek(gondolok ezek alatt arra, hogy szerintem kb. 3 millát is simán megkaphatna most nálunk is, na meg más esetleges érdeklődőktől is, ha nem többet), Mi ezért is vagyunk mások a többi "sztár klubnál", Mi nem kerülünk 10 éven belül csődközeli állapotba, ahogy majd néhány egyesület igen nehezen tud majd gazdálkodni. Ezt az egyet végülis még a mostani vezetésben is nagyon becsülöm! FORZA JUVE!!! FORZA CHIELLINI!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása