Quaresma a kiszemeltek között?

Az 'A Bola' szerint a Juventus is csatlakozott azon klubok közé, akik meg akarják szerezni a Porto támadóját, Ricardo Quaresmát.

A hírek szerint az Inter és a Chelsea a két legesélyesebb, hogy leigazolja a támadót, ám a portugál lap úgy tudja, hogy a Bianconeri meglepetésszerűen elhalászhatja előlük a játékost. A torinóiak Tiagót és jelentős pénzösszeget ajánlanának a Portónak, hogy elcsábítsák Quaresmát.

Ricardo Quaresma

Korábban a Real Madrid is bejelentkezett a játékosért, ám ők végül úgy döntöttek, hogy Cristiano Ronaldót próbálják elcsábítani Manchesterből. Persze a Porto még így is válogathat a jobbnál jobb ajánlatok között, hiszen Európa topcsapatai állnak sorban Quaresmáért.

A Juventus jelenleg is a keret megerősítésén dolgozik, és a középpályára elsőosztályú játékost szeretnének igazolni. Mivel a pletykák szerint Xabi Alonso érkezésének egyre kisebb az esélye, ezért a klub illetékesei újabb játékosokat szemeltek ki. Quaresma ideális megoldás lenne, mivel több poszton is bevethető, és már rendelkezik Bajnokok Ligája tapsztalattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544642305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2008.06.24. 11:02:29

EZ AZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!! KELL QUARESMA!!! KELL QUARESMA!!!!!! GYERE LIPPI ÉS LESZ QUARESMA IS!!! Két játékost szerettem volna itt látni, mind a kettőt szóba hozták velünk: Quaresma, Huntelaar. Tiago mehet, de ne 20 misit, hanem minimum 25-öt ajánljunk, akkor tuti miénk lesz, mert Tiago is portugál, és legalább 15 millát ér, ha nem többet. Kár, hogy nállunk nem jött össze neki, mert én szeretem, és sztem jó játékos. De nem baj, ha rajta keresztül Quaresmahoz visz az út, akkor királyság!! Majd Tiago és Andrade meggyőzik! Csak nehogy Mourinho győzködje jobban, vagy a Chelsea-s portugálok. GYERE QUARESMA!!! GYERE!!! UI: Ha Quaresma érkezésének az lesz az ára, hogy Xabi nem jön, nem nagy kár. Quaresma jobban kell!! Csak anyit róla: Lippi egyik kedvence.

Matee 2008.06.24. 11:08:56

Hát, nem lenne rossz, csak kár hogy ez még csak pletyka szinten van. Knezevic a mienk lesz, hát üsse kő. igazából nem tudom milyen védő, de a keretbe jó lesz. Quaresma jó igazolás lenne, de ő nem igazán belső középpályás. A legjobb a széleken, főleg jobb oldalon. Na hozzuk ide Xabi Alonso-val együtt és középpálya kipipálva. Knezevic-el meg akkor a védelem is és sztem készen fogunk állni a következő szezonra.

babo410 2008.06.24. 11:09:47

Ja amit elfeledtem: az egyik legersősebb kp lesz a miénk egy két éven belül: Camoranesi, Marchisio, Giovinco, Sissoko, Quaresma, és idén még Nedved. Már csak a védelem széleit kéne megerősiteni (főleg a balt).

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.06.24. 12:11:15

babo410: De Ceglie? Bal oldalra?

McTomi (juvenpool) 2008.06.24. 12:14:25

Előbb jöjjön egy középső középpályás, aztán ő is jöhet, mivel a szélekre megvannak az embereink egyenlőre. Quaresma jó játékos, sőt lehetne a világ egyik legjobbja is, ha nem lenne önző. Láttam pár meccsét, és jónéhány megoldásából látszott rajta, hogy passzolni nem szeret, pedig jól tudja kiosztani a labdákat, mert jópár remek passzot adott már a társainak. Ha idejönne, akkor itt megtanulná, hogy mi az a csapatjáték. (Végre nem a csatársort akarják "megerősíteni".)

buub 2008.06.24. 12:40:48

Nem mondom jó lenne, de szerintem ez olyan szinten esélytelen, hogy az csak na. De ha jönne, akkor számomra elég gyanús lenne, hogy Giovinco csatárt játszana, mivel a kp-re eséyle nem lenne bekerülni. És ha csatárt játszik akkor eljön a megváltás, az a srác azon a poszton tudja nyújtani a legtöbbet esetleg, egy kicsit hátrébb irányítóként, szélső poszton is jól játszik, de támadósor az a nekivaló :). Remélem jövőre tényleg De Ceglie fog bal oldalon játszani és nem a botos Molinaro.

RICh 2008.06.24. 13:13:25

Quaresma sztem esélytelen föleg azért mert én azt olvastam hogy aPorto elnüke 40millió eurót akar érte!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.06.24. 13:36:23

Tiago plusz kb. 20 millió euró a Juve ajánlata. Ez azért nincs annyira messze a 40-től...

blake11 2008.06.24. 14:18:53

én már akk tuttam jó játékos amikop még fiatalon a barcába jáccot csak nem jutott játéklehetőséghez nem lesz szeintem a mienk ugyanannyi a piaci értéke mint diegonak 23milla és ezért többet kérnek majd ha diegoért nem adtuk meg akk érte sem fogjuk

mmartin91 2008.06.24. 14:29:18

Biztosan sok az esélye h hozzánk jöjjön.Főleg úgy h Scolari a Chelseanél van Mourinho meg az Internél.A kettő közül vmelyik úgyis elviszi sokkal inkább utóbbi.Ugyebár Alonso helyett ő jönne???Végülis ugyanazon poszton jáccanak,ekkora kacsát,istenem,soha az életben nem lesz a mi játékosunk,ráadásul állítólag megmondta h az EB után elárulja annak a csapatnak a nevét akihez odaigazol.Ez a kijelentése már elég régi az EB kezdetete után volt amikor szó nem volt arról h mi is érdeklődnénk.Szal ennyit Quaresma esetleges érkezéséről...és mehetnénk már Alonsoért mert ha elbasszák a spanyol leigazolását akkor baszhatjuk a következő szezont mivel ilyenszintű középső középpályást nem fogunk találni.Édes Istenem,2 mio.€-n megy a vita egy Juve szintű csapatnál,annyira nevetsaéges h azt el sem tudom mondani...

juvem 2008.06.24. 15:28:12

hát áén nagyon nagyon örüülnék quaresmának mert egy isten de úgy lenne a legjobb ha xabi és aztán jön quaresma lehet több poszton bevethető de középközépen xabi jobb quaresma meg a szélen isten és nagyobb szükségünk van belülre! de sajnos kételkedek h inter és a chelsea elől elhalászhatnánk de ha megszereznénk wááá komolyan nagyon erős lenne a középpályánk

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.06.24. 17:30:41

mmartin91: egyszer ugyan már kérdeztem, de akkor NEM válaszoltál. Most akkor megteszem még egyszer. Te, vagy valamelyik hozzátartozód a Juventusnál dolgozik? Azért kérdezem, mert mindennel annyira tisztában vagy; kivel, miről tárgyalnak; mennyi pénzen megy a vita. Vagy csak úgy általában értesz ennyire ehhez? Ja, és így a végére. Egyik pletyka kategóriájú poszthoz sem kell ám odaírni, hogy mekkora kacsa. Köszi!

mmartin91 2008.06.24. 18:01:01

Akkor most válaszolok:nem dolgozik senki ismerősöm a Juventusnál csak tod ez az igazolás totál lehetetlen számunkra.1000% h Quaresma nem lesz a mi játékosunk mivel sokkal inkább megy az Interbe vagy éppen a Chelseabe mivel ott megadnák az általa kért csillagászati fizetést mert gondolom neki is az számít mint rengeteg futballistának.Mi nem tudunk a Chelseavel vagy az Interrel versenyezni mivel még Alonsoért sem tudunk kifizetni 20 mio.€-t.Szted így mit akarunk Quaresmával?Az Inter beígér 35-40-et azt mi nézünk mint Rozi a moziban.Mondjuk ez más tészta de érdekes módon az elsősorban cserének szánt Amauriért ki tudtunk adni majdnem 23 millát de a kezdőcsapatba való Alonsora nem vagyunk hajlandóak 20-at kiadni.Ez sztem vicc kategória...így Quaresmáért h is akarunk harcba szállni???nem hinném h a Portonak hatalmas szüksége lenne a pancser Tiagora aki megbukott nálunk mint az állat,akkor már vesznek egy huszadrangú argentin vagy brazil játékost aki ott náluk biztos h jobb lenne mint Tiago.Ennyit szerettem volna mondani...

juvem 2008.06.24. 19:41:52

én már hozzászoktam h itt martin a legokosabbXD jó, tényeket mondasz de ki a fene mondta h ez igaz vagy h nem, attól h az inter meg a chelsea lehetne a befutó még beszállhatnánk, jó én sem hiszem h ez valós de na érted

asveed 2008.06.24. 20:04:03

majdnem mindeneben egyetértek veletek de lehet hogy az én tudatlanságom de valahogy nem rémlik a neve mostanában/1-2 év/ a nagyon jó szezonjiat illetően,szal biztos hogy jó forában van vagy csak keresi régi önmagát????? buub : -Sorry de igazad volt az olaszok Eb-szereplését illetően,mea culpa ;)!

Edgár 2008.06.24. 20:13:43

Nekem tetszik ez a pletyka. Mondjuk majdnem minden pletyka tetszik, mert elgondolkodtat, hogy vajon pl vele hogy állna fel a középpálya.Álmodozni azért lehet, ugye? Én a támadó focit szeretem, épp ezért engem mindig jobban érdekel, mikor egy támadó szellemű játékosról van hír. Xabi Alonso pont nem ilyen, attól függetlenül jöhetne Juvéba, de ha választani kéne én is Quaresmát választanám. Vele is lenne sok lehetőség : Csak néhány példa Nedved-Sissoko-Camoranesi-Quaresma Quaresma-Sissoko-Zanetti-Camoranesi Quaresma-Sissoko-Marchisio-Camoranesi Giovinco Nedved-Camoranesi-Quaresma Giovinco-Sissoko-Camo-Quaresma szóval számtalan nekem nagyon tetsző megoldás lenne. Lehetne jól variálni a csapatot, ami sztem előnyös. Persze egy stabil Nedved-Sissoko-Alonso-Camoranesi középpályát is elfoganék.:D

buub 2008.06.24. 22:20:29

asveed: ö mit mondtam :d bocsi de elfelejtettem :D

asveed 2008.06.25. 08:29:47

buub tesó: A 2008.06.03.-i Chiellini összetört c. hírnél "koccantunk",mint utóbb kiderült neked lett igazad ;)! Na de valaki válaszolna az itt feltett kérdésemre???Tényleg nem tudom most ezt a srácot hova rakni???? Természetesen arra lannék kíváncsi hogy jó formában van-e????

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.06.25. 09:45:28

Az idény elején néztem a Porto meccseit, és elég szép dplgokat csinált. Utána sajnos nem tudom, mit alkotott.

Juvetto 2008.06.26. 22:59:46

Én is nézegettem az elmúlt szezon során a Porto-t és ezzel együtt Quaresma-t, és tényleg nagyon jó szezont zárt. Akkora papírokat osztogatott, és hát a rúgótechnikája, cselezőkészsége...de ezeket úgyis tudod, de ami akkor most a lényeg, hogy szerintem jó formában van. Jó lenne, ha érkezne, de ő nem égetően fontos nekünk(azért is, mert tényleg sokszor öncélú a játéka+szerintem nehéz pali, nem kicsit arcos harcos!), meg nincs nekünk rá 30-40 millánk, azt fizetgesse ki szépen a real, vagy a zinter... Amúgy tetszik, amit Edgár írt! Én is így vagyok a pletyikkel. :) FORZA JUVE!!!

pinszi44 2008.06.27. 14:15:50

Edgár ez mind szép és jó de Nedvedet hová tesze d majd jövőre megveszük amikor Nedved viszavonul de Xabi nagyon fontos lenne ha megvennénk mert Sisoiko védekező középályás Xabi meg támadó 2 szélen Nedved megg Camoranesi elől Del´Piero + Trezeguet de még kell legaláb 2 olyan ember a középályára akit ha nagyon nagy szükség van akor be lehessen vetni úgy hogy ne félyünk hogy ő rajta megy ell a mecs +++ hátra is kel 2 ember Nagyon jó lett volna Újfalusi de mindegy Én csapatom így nézne ki Cech ? Grygera-J.Andrade-Mellberg-Chiellini Camoranesi-Sissoko-Alonso-Nedved Del Piero - Trézéguet vagy Amuri Grygerához azért tettem kérdőjelet mert úgy érzem nem anyira biztos mint Chiellini ő hejére keresnék valakit akinek van már tapasztalata de nem öregembert pldául: Lahm Enyit akartam csak

RICh 2008.06.27. 14:46:37

Cech....a lukaskezü...:D:D,nem rom sztem buffon klasszisokkal jobb!

Ismeretlen_53881 2008.06.27. 15:24:23

pinszi basszus, Cech Buffon helyén??

mmartin91 2008.06.27. 16:18:19

Hol van a világ legjobb kapusa,azaz Buffon???egyébként sztem csak vmit elírt pinszi,Cech potyáira gondolt aztán véletlen beírta a nevét van ez így,majd jön magyarázkodni:D

pinszi44 2008.06.28. 13:04:57

Bocsi srácok elírtam a kapuba buffont akarom mégegyszer boci

Quaresna 2008.06.28. 19:36:21

hát ne is legyen Quaresma juve játékos mert a juve nem non tudja felvenni a harcot az interrel tehát inkább a chelsea-ba kéne mennie és oda is fog remélem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása