South China - Juventus: 2-1

Felejthetetlen este volt a hong kongi szurkolók számára: a helyi csapatok két tekintélyes győzelmet arattak a Juventus és a Manchester City ellen. A Bianconeri 2-1-es vereséget szenvedett, az egyetlen gólt Zebina szerezte.

A hong kongi szurkolók

Az este a futball ünnepéről szólt. A Hong Kong Stadionba kilátogató rengeteg szurkoló két hazai győzelmet láthatott. A helyi játékosokból alakult csapat 3-1 arányú győzelmet aratott a Manchester City felett, míg a South China 2-1-re győzte le a Juventust.

Claudio Ranieri tehát vereséggel kezdte a Csendes-óceáni turnét, bár csak egy góllal maradtak alul ellenfelükkel szemben. Az első félidő végére már két gólos hátrányban volt a Juventus, a találatokat Santos Filho és Bento Dos Santos szerezte. A második félidőben aztán Zebina szépíteni tudott, és sok lehetőség adódott a szépítésre is, ám végül ez nem jött össze.

A mérkőzés már a kezdő sípszótól nagyon aktív volt, a vendéglátók határozottan és gyorsan játszottak. A Bianconeri előtt adódott több lehetőség, először Tiago és Palladino bontotta meg a hazai védelmet, mégis a kínai csapat szerzett vezetést Santos Filho révén. A torinóiak mindent megtettek az egyenlítésért, Trezeguet, Palladino és Zanetti is szerezhetett volna gólt. A francia támadónak aztán sikerült is betalálnia, de les miatt érvénytelenítették azt. A félidő vége előtt a kínaiak Bento Dos Santos révén tovább növelték előnyüket.

A második játékrész elején Ranieri cserélt: Szalihamidzsics helyett Vecchione, majd néhány perccel később Marchionni helyett Pasquato lépett pályára. Ez azonban nem volt elég a szépítéshez, sőt majdnem a South China szerzett újabb gólt. Trezeguet, Palladino, és a csereként beállt két fiatal előtt újabb gólszerzési lehetőségek adódtak, de egyiküknek sem sikerült betalálni, viszont nem sokkal a vége előtt Zebina talált be fejjel egy szöglet után. A végeredmény tehát 2-1 lett, pedig a végső sípszó előtt Stendardo néhány méterről hagyott ki egy óriási helyzetet.

A csapat ma délután Shanghaj felé veszi az útját, a turné második állomására.

Birindelli valamilyen díjat kap :)


SOUTH CHINA - JUVENTUS: 2-1

Összegzés:

Gólok: Santos Filho 26', Bento Dos Santos 45', Zebina 88'  


SOUTH CHINA: Zahang Chunnui; Lee, Sidrailson, Wong; Chang Wai Ho (Bai 55'), Pereira, Li, Chan Chi Hong (Kwok 15') (Schutz 58'), Santos Silva (Lai 86'); Santos Filho, Bento Dos Santos (Yeung 68')

Fel nem használt cserék: Jianzhong Zhang

Edző: José Luis


JUVENTUS: Vanstrattan; Birindelli, Zebina, Stendardo, Molinaro; Marchionni (Pasquato 63'), Zanetti, Tiago, Szalihamidzsics (Vecchione 46'); Trezeguet, Palladino

Fel nem használt cserék: Novembre, Fiory, Rossi, Castiglia, Paolucci

Edző: Ranieri

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424642134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása