Ranieri sajtótájékoztatója

ClaudioRanieri remek hangulatban nyilatkozott az utolsó forduló előtt, egy remek szezon végén.

"A Sampdoria ellen is jó benyomást szeretnénk kelteni."

Viszlát Vinovo! A mai napon befejeződött a Juventus második szezonja is a sportcentrumban. Már csak egy edzés van hátra, mielőtt a csapat elutazik Genovába, ahol a Sampdoria ellen lép pályára a csapat a 2007/08-as idény utolsó fordulójában. Kedden aztán irány a kínai - ausztrál turné, majd május végén hivatalosan is befejeződik az idény.

Claudio Ranieri

De haladjunk csak szépen sorban. A Juventusnak először a Sampdoriára kell összpontosítania. Ez lesz a csapat második mérkőzése, melynek gyakorlatilag már nincs szerepe a bajnoki tabella szempontjából. Ranieri azonban most is azt a Juventust szeretné látni, mint a Catania ellen.

"Múlt hét óta semmi sem változott. Azt szeretném, ha egy olyan csapat ellen is jó benyomást keltenénk, mely már kiharcolta az UEFA Kupa indulást. Buffont pihentetni fogom, de a többiről holnap döntök. Nem tudom, hogy Trezeguet és Del Piero közül ki nyeri majd a gólkirályi címet. Az a fontos, hogy egyikük legyen az, de a legjobb lenne, ha holtversenyben végeznének az élen."

A Juventus és a Sampdoria azért játszik majd szombaton, mert XVI. Benedek pápa vasárnap éppen Genovába látogat. A  forduló nagyon izgalmasnak ígérkezik majd, mivel a bajnoki címért hajtó két csapat a kiesés ellen küzdő kettővel találkozik vasárnap. Kívülállóként Ranierit nem nagyon érintik az eredmények, de lesz egy csapat, akiért biztosan szorítasni fog.

"Nem érdekel, mi történik vasárnap, ki lesz a bajnok. Egyszerűen csak bízom abban, hogy a Parma megcsinálja. Nagyszerű időt töltöttem el velük tavaly, örülnék, ha elkerülnék a kiesést. És abban is bízom, hogy jövőre már mi fogunk harcolni a bajnoki elsőségért."

A jövő év: ez volt az, ami a délutáni sajtótájékoztatón leginkább érdekelte az újságírókat. Ismerni akarták a csapat célkitűzéseit, reményeit, de leginkább azon játékosok nevét, akik nyáron a Juventushoz érkeznek. Ezekre azonban még rengeteg idő lesz, de Ranieri már most is tudja, mit akar.

"A Juventusnak mindig esélyesnek kell lenni. Jövőre a Scudettóért akarunk harcolni, ezért még inkább csökkentenünk kell az előttünk állókkal szembeni hátrányunkat. A motiváció roppant fontos dolog, és ebből van nekünk elég. Ha a szurkolók továbbra is ugyanúgy drukkolnak nekünk, mint idén, még jobbak leszünk. Örülök, hogy Nedved meghosszabbította a szerződését, ő nagyon fontos tagja a csapatnak, mivel példát mutat a többieknek."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr224642104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása