A Juve csatárkettőse

A Juventus két csatárja, David Trezeguet és Alex Del Piero is esélyes a góllövőlista megnyerésére, de egyikük sem érzi úgy, hogy rivalizálni kellene a másikkal. Az idényből 90 perc van hátra, és 3 játékos is 19 góllal áll holtversenyben az élen: Borriello, Trezeguet és Del Piero.

Juventus FC

Trezeguet 2002-ben már volt gólkirály, akkor ő és Dario Hübner osztozkodott az első helyen, Del Piero pedig tavaly, a Serie B-ben lett első.

"Remélem, hogy David és én holtversenyben leszünk elsők. Nagyszerű lenne. Tökéletes módja a csapattársaink felé mutatott köszönetünknek." - mondta Alex a 'Juventus Channelnek'.

David Trezeguet az idény nagy részében egyedül állt a góllövőlista élén, de őt sem egyéni ambíciók motiválják.

"Nem izgat különösebben. Mindhárman győzni akarunk, mindent meg fogunk tenni, de ettől függetlenül is kitűnő szezont produkálunk. Alex megmutatta mindenkinek, hogy még mindig a világ egyik legjobb játékosa."

Utoljára az 1987/88-as idényben fordult elő, hogy két csapattárs végzett a góllövőlista élén. Akkor a Napoli kettőse, Maradona és Careca osztozott az első helyen.

Ha minden jól megy, jövőre egy újabb gólerős támadó, a brazil Amauri is a Juventus játékosa lesz.

"Nagyszerű idénye van, bármelyik csapat számára hasznos igazolás lehet. Remélem, hogy hozzánk igazol, mert szükségünk van a minőségére és technikai tudására. Jövőre jó lenne megnyerni a Bajnokok Ligáját. A manchesteri döntőben, a Milan elleni kihagyott büntetőm még mindig érzékenyen érint. Sok idő eltelt azóta, bosszút szeretnék állni. Ott leszek-e az Európa Bajnokságon? Kicsit furcsa a kapcsolatom a válogatottal. Nagyon szeretnek Olaszországban, csak akkor nem, ha a válogatott tagja vagyok. Az egyetle célom, hogy jól szerepeljek a Juventusnál, és megmutassam, helyet érdemelnék a nemzeti csapatban is. Végül úgyis Domenech dönt - ha beválogat, örülni fogok, ha nem, az élet megy tovább." - nyilatkozta David Trezeguet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr224642103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.05.16. 13:40:52

Mekkora "meccs" lesz, ez a góllövősdi itt a végén...és én ezt nem tudom majd követni, bakker!!!! :((( :) Minden egyes, az ellenfél kapuja előtti mozzanatnak jelentősége lehet majd! Pfúúúúú, de meleg lesz!! :))))) Óriási lenne tényleg, ha a Mi kis duónk végezne az élen!! :O Mondjuk az se lenne gyenge, ha maradna minden így és hárman végeznének az élen... :D Trezegol Amaurit illető nyilatkozatával pedig nem tudom Ti hogy vagytok, engem picit megnyugtatott, hogy ő örömmel venné az érkezését...még, ha ezt hivatalból is tette! :) FORZA JUVE!!! FORZA DUÓ!!! :)

Shyr Kahn 2008.05.16. 15:33:07

Trez teljesen tisztában van azzal, hogy Amauri csak 3., vagy 4. lehetne, de nyilván örül az esetleges kezdőbe kerülésért folytatott versenynek. Alex hozta a formáját és megint szépet nyilatkozott... persze Trez is, csak Alex a tőle megszokott gentleman stílusban :)

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.05.16. 17:03:20

Elég nagy baj sajnos, hogy a Juve szombaton játszik, míg a Genoa vasárnap. Így Borriello (és az Atalanta is) tudni fogja, hogyan állnak a Juve csatárai....

Juvetto 2008.05.16. 17:28:24

Jaj, tényleg! Igaz is, elfelejtettem odaírni, hogy Alex megint úriemberi voltáról tett tanúbizonyságot, immáron sokadik alkalommal!! :))) FANTASZTIKUSAN HATALMAS EMBER!!!!! Amit Lassus felvetett problémaként, az sajnos tényleg valós gond! :(( Rohadtul nem jó ez így, dehát most mit lehet tenni...? Mondjuk Alexék brillírozzanak holnap! :D FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása