Még mindig nincs megegyezés Amauri ügyében

Négy órán át tárgyaltak hétfő délután a Juventus és a Palermo képviselői, hogy megegyezzenek a brazil támadó sorsáról. Mivel a torinóiak előzetesen megállapodtak abban, hogy Giovincót semmi esetre sem vonják be a tárgyalásokba, így megint nem sikerült a két félnek megegyezni.

Amauri

"A Juventus egyoldalúan megváltoztatta a kezdeti megállapodásunkat, mely szerint Nocerino, Lanzafame és Giovinco került volna hozzánk. Hétfőn úgy döntöttek, hogy Giovinco mégis visszatér hozzájuk, így ő nem lehet az alku része. Ebben az esetben úgy érezzük, hogy más klubokkal is tárgyalhatunk a játékos eladásáról." - nyilatkozta mérgesen a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini.

Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke viszont magabiztos, úgy érzi, végül sikerül majd megállapodniuk a feleknek.

"Szerintem hamarosan meg tudunk állapodni a Palermóval. Jelenleg azonban semmi biztosat nem tudok mondani. Mint mindig, most is képbe kerülhetnek más klubok is, akik leigazolnák a kiszemeltünket. Hamarosan újra találkozunk a Palermo képviselőivel, hogy lezárjuk a tárgyalásokat." - mondta Cobolli Gigli a 'Calciomercato'-nak.

A hírek szerint a Milan és a Real Madrid is szívesen megszerezné a brazil csatárt, és a két klub érdeklődését már Amauri ügynöke, Mariano Grimaldi is elismerte.

"Nem aggódom amiatt, ki érdeklődik iránta. A Milan, a Real Madrid, vagy a West Ham, hiszem, hogy le tudjuk igazolni. Azon múlik a dolog, hogy mindkét klub elégedett legyen a megállapodással, megpróbáljuk ezt elérni. Pozitívan tekintek a dolgokra, és biztos vagyok benne, hogy a tárgyalások számunkra kedvezően zárulnak majd. Ha mégsem így lenne, vannak más alternatíváink is a csatárposztra." - folytatta Cobolli Gigli.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr324642095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2008.05.13. 19:59:49

van egy ojan összeesküvés elmélet hogy :ha milan = uefa kupa /amauri = juventus ugy ezt nem kell magyarázni nem tetszik ez a hozzáállás ha ez igaz hogy a milan jobb lenne ha blben indulnak...akkor hozzájuk megyek... haggyuk már... jöjjön v ne jöjjön nekem tök 1 csak ha jön akkor mutasson is ja és lanzafamet ingyér odaadjuk ?vagy csak a feélt? mert igy máris más a leányzó fekvése :S lanzafamét sztem 1-2 kölcsön és nagyon jó csatár lessz bár nem nagyon láttam játszani de ha valakiröl azt mondják olaszba h tehetséges az az is..

Juvetto 2008.05.13. 20:16:11

Ezek után persze, hogy mérgesen nyilatkozott Zamparini. Én is kilennék, ha végül meghiúsulna számomra az év üzlete! Azt azért nem gondolhatta komolyan az elnök úr, hogy adunk 10 millió eurót, plusz odadobjuk Olaszország két legnagyobb tehetségét, Giovinco-t és Lanzafame-t(10-15M+Nocerino, az még okés is lehetne)!! Mondjuk alapból azt nem értem, hogy a Mi illetékeseink hogyan ülhettek le ilyesféle "szicíliai elvárással" a tárgyalóasztalhoz egyáltalán?!?! Az pedig még továbbra sem tiszta előttem, hogy miért a csatársorba való erősítés a legégetőbb problémájuk?!!! Amauri-t eddig nem utáltam, különösebben nem is volt véleményem róla, de lassan kezdem azt gondolni, hogy egy nagyképű pénzéhes majom...amilyen karakterre Nekünk nincs szükségünk! Gigli! "Ha mégsem így lenne, vannak más alternatíváink is a csatárposztra."?! Igen?? Akkor talán azon kellene jobban munkálkodni, ha már mindenáron támadót akarunk, nem?! Szerintem egy esetleges Huntelaar-business nem lenne ennyire kacifántos és nehézkes. Vagy akkor csapjunk le Piatti-ra, és hozzuk vissza Lanzafame-t. Beépülnek szépen és megoldva a dolog, basszus! /persze Lanzafame-t még egy évre talán inkább kölcsön adni, pl. Angliába:) / FORZA JUVE!!!

asvééd 2008.05.13. 20:37:01

Juvetto : szívemből szóltál!:))) Ez az Amauri NEM ÉR ENNYIT!!!!!!Kicsit az az érzésem hogy szépen túllicitálták,de semmi baj ilyenkor szépen hagyni kell másnak ezt a "nagy" sztárt/?/ leigazolni,még időben kiszállni nehogy megint rajtunk röhögjön fél európa/Almiron,Tiago/!!!Helyette pedig a már Juvetto tesó által említett alternatívákra összpontosítani!!! Palla:ez egy pénzéhes majom,nyugodj meg,ahogy a Milan ellen tette-vette magát,ppppffff,mint egy ringyó:)) most meg a BL indulás reményében kitáncolna a "fuvarból":)!

RICh 2008.05.13. 21:02:51

Háát ha azon mulik hogy hova megy hogy amilan bl-es helyen lessz-e akkor én inkább azt mondom annyit nekem megér a milan blhelye hogy ez a majom ne jöjjön ide.....pfföjj legszivesebben leköpném ezt a lópofájút...nagyon nem birom,föleg mostanába (bocsi a szavakért remélem nem kapok ejnye-bejnyét)

Shyr Kahn 2008.05.13. 22:21:24

A goal.com-onm és más fórumokon is ugyanezeket a véleméyneket olvasom és én is csak csatlakozni tudok hozzátok: ne jöjjön ide. Erősítse a Milan-t, vagy a Margit-ot (elvileg ők is bejelentkeztek érte). Ha a Margithoz megy, akkor hozzuk el Higuain-t, vagy Saviola-t és kész...

Gyurikaa 2008.05.13. 22:31:38

Hát igazából én már a kezdeteknél sem voltam túl boldog, amikor szóba került Amauri esetleges szerződtetése... Elismerem és nem vitatom a képességeit, de nem feltétlenül ő kell ide. Miért nem lehet több lehetőséget adni Palladinonak? Vagy visszahozni Lanzafamét és szépen fokozatosan beépíteni? Iaquintát is meg kell tartani és csatárposzton nem lehet gond!

juvem 2008.05.13. 22:45:15

én nem asszondom h ne jöjjön de ne ilyen áron Giovinco és lanzafame mindenképpen kell!!! 2olyan játékost nem adnék 1olyanért akinek 4 év múlva köze nem lesz a srác sikereihez!!!

Juvetto 2008.05.14. 16:46:59

Na, a legújabb, hogy mostmár "csak" a Juve és Amauri nem egyezett még meg a fizuról...erre állítólag Gigliék lépése az volt, hogy az eddigi kialkudott 11 millió pénzt megemelték 15-re, plusz Nocerino+Lanzafame. Ki érti ezt akkor most?!?!?!?! Az egészben a legfájóbb az lenne nekem, a sok pénzen+Nocerinon (bár ebben a szituban ő a legkevésbé) felül, hogy a mi kis csatár titánunkat is lepasszoljuk!! grrrrrrrrrrr :(((( Agyatlanok!!!!! De, ha végül jön az a majom Amauri és nem bizonyít, nem teszi oda magát és nem termel majd minyima 30 idénygólt, akkor úgy aztán nagy vásárt csináltunk vele, és lecsavarom mindenki fejét, az tuti!!!! FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.05.15. 16:03:00

Állítólag ma eldőlnek a dolgok... 10-15M+Nocerino+Lanzafame, vagy Marchisio. Idő közben pedig a Amauri azt nyilatkozta, hogy: "Fantasztikus lenne Kaká-val együtt játszani, ráadásul a Milan-nál több brazil is van, ami könnyebbé tehetné a beilleszkedést..." Ezek most csak a jelenlegi puszta tények, szitkozódni nem áll szándékomban(most még!), úgyhogy inkább NO KOMMENT!! FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása