Nocerino távozik a nyáron

Antonio Nocerino beleegyezett, hogy a Palermohoz igazoljon, ám ügynöke szerint még az is elképzelhető, hogy végül a Napolinál köt ki.

A 23 éves Nocerino játszott idén legtöbbet a Juventus színeiben a középpályások közül, de a keretből is csak David Trezeguet és Alex Del Piero lépett nála többször pályára. Teljesítményének köszönhetően még a válogatottba is meghívót kapott, ám Mohamed Sissoko érkezése óta alig kapott lehetőséget. Éppen ezért úgy tűnik, hogy a labdaszerző középpályás nyároin elhagyja Torinót, és az olasz sajtó úgy gondolja, hogy Palermóban köt majd ki az Amauri ügylet részeként.

Antonio Nocerino

"A játékos már beleegyezett abba, hogy visszatérjen Szicíliába. Nocerino eladó, és a Palermón kívül is vannak érdeklődő klubok. Korábban elárulta, hogy szívesen játszana a Napoliban." - mondta a középpályás ügynöke, Alessandro Moggi.

Nocerino nápolyi születésű, de a Napoli sportigazgatója, Pierpaolo Marino a héten arról beszélt, hogy szinte biztosan nem sikerül megszerezniük, mert a Palermo játékosa lesz.

"A Juventus játékosai közül Nocerino tetszik, de szerintem már nincs mit tennünk - a Palermo játékosa lesz." - mondta Marino a 'Tuttosportnak'.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr964642077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2008.05.08. 16:47:38

Hajrá nocserínó !sztem jó játékos lehet belőle azt se mondom hogy nem lehet(ett)jó játékos csak cézanetti és sisso mellett nagyon nehéz egy fiatal tehtségnek érvényesülni ( deja vu palla :S) De igy már csak sok szerencsét tudok neki kivánni és sztme voltak jó meccsei de hullámzóan tejlesített sztem.Ja meg fejlődött itt elég sokat megítélésem szerint ,nem? nedved ,PALLA maradj!forza bianconeri

RICh 2008.05.08. 17:09:41

Háát nem is tudom..azzal 1 et értek hogy távozzon de nem is tudom hogy hova kellene menjen.talán palermoba hogy lejjebbnyomja Amauri árát(ha márt ugyis ide jön az a .....)de mehetne Nápolyba mert oda jobban szeretne és akkor Hamsikra is nagyobb esélyel pályáznánk.....nem tudom....

Edgár 2008.05.08. 19:21:13

...milyen jónevű ügynöke van...

Ismeretlen_22017 2008.05.08. 19:23:39

Edgár: jaja, én is pont azon gondolkodtam, honnan olyan ismerős ez a név :D

RICh 2008.05.09. 15:10:11

:D:D:D:D:DXDXDXD

Robi 2008.05.09. 16:04:29

Szerintem hiba őt végleg elengedni, mert pár év múlva komoly játékos válhat belőle. A kölcsönadás vagy a fél játékjogának eladása szerintem kifizetődőbb lenne, mint most pár millió euróért elengedni.

RICh 2008.05.09. 16:34:40

én nem látok benne sok fantáziát...felölem mehet

Vittorio24 2008.05.09. 18:47:13

Ez volt az első éve a Juve felnőtt csapatába és a legtöbb meccset játszotta a középpályások közül,valamint a válogatottba is bekerült,ami csak nem véletlen.Tehát fiatal,olasz,válogatott tehetséges egyértelmű,hogy nem kell eladni max kölcsönbe egy évre.Én nem értek pár embert Nocerino-t Palladino-t adnának el és mindenféle szutyok,idős neve nincs játékosokat hoznának ide,a fiatal olasz válogatottak meg menjenek,ez nagyon rossz felfogás. A helyes döntés játszatni a fiatal olaszokat minél többet,a 30év körüli és öregebb játékosokat eladni szép sorba 2-3fiatal olaszt visszahozni még,és akkor arra azt mondom ésszerű csapatépítés. Ha jövőcsapatát építik a fiatal tehetséges olaszoknak helyük van benne,a korosokról kell lemondani.

mmartin91 2008.05.09. 19:23:40

Nocerino-t el kell adni!!!Ez egyértelmű.Semmi játéka nincs,favágó.Az őszi szezona jó volt de a tavaszi vicc.Sztem nem Juve szintű játékos.De legalább vmi értelmes dolgot csinálunk vele mivel belevonjk egy üzletbe.Palladinoval ugyanígy kellene tenni.

Vittorio24 2008.05.09. 20:04:38

Jó hülye felfogás az,hogy olasz csapatból eladni az összes fiatal olaszt és senkiházi kiégett öreg külföldieket idehozni.Bravó mmartin ha te lennél ott nyilván te ezt tennéd. Kérdem én Gattuso-t nem írták le a Salernitana-ban játszott utánna eladták Skóciába és mégis visszahozta a milan,na ő igen,ő tényleg favágó. Nocerino 23éves simán lehet még jobb is mivel tehetséges nemvéletlenül játszatta Ranieri és a válogatottba is behívták.Palladino meg nagyon jó spíler,mikor tavaly rendszeresen játszott rúgdosta a gólokat szóval őt is marasztalnák ha lenne esze a vezetőségnek de sajnos sok tehetséges olasz tehetséget elszórtak már. Nedved visszavonul arra gondolni kell,Palladino és Giovinco lenne arra a posztra a két ember. Gyógy egerek olasz csapatba játszanak már fiatal olasz tehetségek és Nocerino ha ősszel jól játszott miért ne játszhatna jól a jövőben is.Maradjon Nocerino is és Palladino is kellenek. Aki menjen:Olivera,Vanstrattan,Belardi,Birindelli,legro, Zebina és helyettük kell értelmes játékosokat igazolni.

mmartin91 2008.05.09. 20:16:42

Legrottaglie kiválóan jáccott az egész szezonban.Örüljünk neki h volt ő mert ha nem lett volna akkor Andrade szokásos sérülése után naon nagy baj lett volna.Nem valószínű h a 3.helyen állnánk.Nocerino és Palladino távozni fognak a nyáron és a vezetőség naon helyesen teszi h eladja őket.Gattuso egy kiváló játékos aki véleményem szerint volt a világ legjobb védekező középpályása is nemrég.Nocerino soha az életben nem lesz akkora játékos mint Gattuso. Sztem ezek menjenek: Birindelli,Almiron,Zebina,Belardi,Vanstrattan,Andrade,Palladino,Nocerino,Olivera,Tiago. Ez 10 ember.Ezekre semmilyen szüksége nincs a csapatnak.Hozni kell helyettük újat.

Vittorio24 2008.05.09. 20:46:58

Gattuso harapja a focit,egyszer szólni kéne neki ne harapja szét a lasztit mivel azzal játszanak. Megszerezz egy meccsen 10labdát abból 9et el is szór mivel a passzolás nagyon nem az erőssége.Nem ésszel játszik rombol,tör,zúz.Mint a bika megy előre eszetlenül.Én nem ilyenek képzelem el a világlegjobb védekező középpályását anno még Emerson is sokkal hasznosabb volt vagy Vieira is.De Nekem Edgar Davids volt a kedvenc védekező középpályásom,na ő igen klasszis volt. De Nocerino olyan lehet mint C.Zanetti és simán benne lehetne a következő évi keretünkbe Nocerino. csak legro-t adjuk el 32éves és semmilyen jövőt nem látok számára a Juve szúrkolók 99,9%-a páros lábbal rúgná picsán. Én meg azt mondom egy egézséges Andrade-val sokkal jobb lett volna a védelmünk,mivel ő azért klasszisokkal jobb mint a bugris legro. Legro-n én csak nevetni tudok a megmozdulásain de persze néha(na jó sokszor) idegesít is,leginkább a hülye paszai istenem mennyi labdát eladott.Na de egy vigasztal ha bejönnek a védőigazolásaink legro úgy se fog játszana nyártól. Én például személy szerint Lippi Papa érkezésének is örülnék,na ő nála tuti vízhordó lenne vagy max szertáros. Lippi sokkal jobb edző mint Ranieri ez nem vitás!!! Forza Juve!!!

mmartin91 2008.05.10. 11:05:10

Gattusonak jelenleg egy kicsit rosszabb szériája van azért gyengélkedik.De régebben volt ő kibaszott jó vkp is.Jelenleg a legjobb vkp magasan Essien ez totál egyértelmű de ez nem ide tartozik.Nocerino kapkod,botos,passzolni nem tud.Zanetti nem kapkod,nem botos,és jól passzol.Soha nem lehet Noce olyan mint Zanetti hiszen teljesen mást jáccanak.Noce olyan mint Gattuso,csak éppen a világbajnok 20* jobb játékos nála.Mivel Ranieri marad az edző,szinte biztos h Legro kezdő marad ameddig nem hibázik hiszen ha még meg is vesszük Stendardo-t,ő akkor is csere lesz hisz most is az.Egyedül Mellberg jelenthet neki vmilyen konkurenciát a köv.szezonra de nem hinném h a svéd kezdő lesz.Andrade meg ha marad akkor úgyis megsérül szal ő olyan mintha ott se lenne.És igazából Ujfalusin és Vargason kívűl más védő nem naon fog érkezni,Zapata se fog jönni.

Vittorio24 2008.05.11. 11:51:02

mmartin azt ne felejtsd el,hogy legro csak kényszerből játszott,csakis azért mert nem volt más arra posztra. Nem azért volt kezdő mert teljesítménye alapján rászolgált. Jövőre lesz egy egézséges Andrade vszínű Stendardo és még Mellberg és Chiellini a középhátvéd posztra szóval teljesen egyértelmű,hogy legro nem fog játszani,de még a keret közelébe se lesz. Ez az igazság és ezt minden Juve szurkoló belátja csak úgy látom te nem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása