"A Juventus bejut a Bajnokok Ligájába"

A legutóbbi eredményeket nézve ez a Juventus legrosszabb időszaka a bajnokságban. Itt az idő, hogy összeszedje magát a csapat, és visszatérjen a Reggina elleni mérkőzés előtti formájához, mellyel egy pontra megközelítette a második helyezett Romát.

A Fiorentina elleni mérkőzés nagy vitákat kavart a szurkolók és újságírók körében, ám Giovanni Cobolli Gigli és Alessio Secco igyekezett mindenkit megnyugtatni nyilatkozatában.

Giovanni Cobolli Gigli és Jean-Claude Blanc

A 'RAI Sportnak' adott nyilatkozatában a klub Elnöke megvédte Ranieri és a csapat munkáját:

"Olaszországban elég, ha elvesztesz egy mérkőzést, mindenki azonnal elfelejti, hogyan dolgoztál addig. Igaz, hogy az utolsó három mérkőzés alatt egy pontot gyűjtöttünk, de a három találkozó nagyon különbözött egymástól. A Reggina elleni nem számít a történtek miatt, míg a derbi egy külön kategória, ott minden megtörténhet. A Fiorentina elleni az egyetlen, amit a pályán vesztettünk el. Eddig is nagyon sokat tettünk, és a hártalévő tizenkét mérkőzés alatt még nagyon sokat tehetünk. Ranieri? Mindig is nagyszerű tréner volt, most is az, és az lesz mindig is."

Tizenkét találkozó van hátra az idény előtt kitűzött cél eléréséig. Cobolli Gigli így beszélt erről:

"Mindig is az első négy hely valamelyike volt a célunk. Úgy érzem, a második helyet kissé nehéz lenne most megszerezni, de a Bajnokok Ligájába mindenképp bejutunk."

A csapat Sportigazgatója ugyanezt erősítette meg a 'Tuttosport' ma reggeli számában megjelent interjújában.

"Egy elveszített mérkőzés alapján nem lehet az egész idényt megítélni, mely különösen pozitív volt eddig. Persze mindannyian nagyon dühösek vagyunk egy ilyen hét után, amikor néhány pillanat döntött fontos dolgokról, és néhány játékosunk igen fáradtnak tűnt. Azonban magabiztosak vagyunk, tudjuk, hogy össze tudjuk szedni magunkat, és újra el tudunk kezdeni győzni."

A nehéz pillanatokban nagyon fontos az összefogás, ezért Secco megszólított mindenkit, akinek fontos a Klub:

"Nem szabad engegednünk a széthúzásnak. Most mindenkire szükségünk van: a Klubra, a csapatra, és természetesen a szurkolókra."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr394641678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása