Juventus - Torino: 0-0

Ezúttal is rendhagyó értékelés következik, ezúttal tőlem. Az igazság az, hogy nincs kedvem most elemzéssel foglalkozni, túlságosan is nagy bennem az indulat. Nem csak a mostani meccs miatt, hanem úgy eléggé összejött most minden. Tudom, nem szabadna, de engedjétek ezt most meg nekem.

Szorítkozzunk a tényekre. Hétvégén jön a Fiorentina elleni - nagyon fontos - mérkőzés: Chiellini, Zanetti és Nedved nélkül. Nagyon nehéz lesz, ha nem lehetetlen a győzelem.

Juventus - Torino: 0-0

A ma esti mérkőzésről mondhatnánk, hogy Ranieri túltaktikázta a dolgot, a derbin nem számítanak a tabellán elfoglalt helyezések, a Juventus ellen mindenki extra motiváltan játszik. És ez mind igaz is. Sőt még az is, hogy Palladino ezúttal sem nyújtott semmit, de az is tény, hogy mindenki pocsék volt. A Torino jól gazdálkodott saját lehetőségeivel, azt játszotta, amit kellett.

És itt jön egy fontos momentum. Nem tudom, észrevettétek-e, de Ranieri azokkal a csapatokkal nem tud mit kezdeni, akik kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek a védekezésre. Ellenük nincs fegyvere, és ez nagy baj. Ráadásul tovább rontja a helyzetet, hogy mostanában nem tud úgy cserélni, ahogyan szokott, mivel egyszerűen nincs változtatási lehetősége. Senki nem ül a kispadon, aki pluszt tehetne hozzá a játékhoz.

Ezzel pedig el is érkeztünk a következő fontos dologhoz. Nagyon rövid a kispad. Azok, akik azt mondják, ennyi remek támadó mellett nincs szükség újabbra, az most (is) láthatta, mi történik, ha nincs befejező csatár a csapatban. Ranierinek arra sincs taktikája, ha nem egy klasszikus befejező csatár játszik - mondjuk - Del Piero mellett. Így én azt mondom, mindenképp kell valaki, aki helyettesítheti, vagy váltja Trezeguet-t.

Igazából lehetne tovább is sorolni, kiket kellene még igazolni, kezdve egy kapustól, aki méltó módon tudná helyettesíteni Buffont. Nemcsak akkor, ha megsérül, hanem akkor is, ha pihentetni kell Gigit. Aztán persze egy kreatív középpályás, egy védekező középpályás, stb. Nem is folytatom. Ezt mindenki tudja...


JUVENTUS - TORINO: 0-0

Összegzés:

Sárga lapok: Chiellini 55', Recoba 58', Palladino 60', Pisano 71', Nocerino 71', Dellafiore 75'

Piros lap: Nedved 93'


JUVENTUS:
Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Palladino (Nocerino 63'), Camoranesi, Sissoko, Nedved; Del Piero, Iaquinta

Fel nem használt cserék: Belardi, Birindelli, Grygera, Stendardo, Szalihamidzsics, Tiago

Edző: Ranieri


TORINO
: Sereni; Comotto, Di Loreto, Natali (Dellafiore 27'), Pisano; Diana (Rosina 48'), Grella, Barona, Zanetti; Recoba (Lanna 81'), Stellone

Fel nem használt cserék: Gomis, Corini, Di Michele, Ventola

Edző: Novellino


Bíró: Rizzoli

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr54641658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kgb17 2008.02.26. 23:08:06

Osztom a véleményed Lassus. Ezért mondogattam én annak idején h kéne még minimum 1 csatár és Sissoko helyett jobb lett volna egy kreatívabb középpályás. Sajnos szegény ember vízzel főz. :S

RODEKZEE 2008.02.26. 23:20:52

Igazad van LASSUS! Nagyon csalodott vagyok a mai maerkozes utan is! Valahogy az utolso passzok, laehetosegek sose sikerulnek! Egyebkent, ha a birok pont nem ellenunk fujnak, akkor a szerencse hagy el minket! Pedig egy jo csapatnak szerencseje is van! Es vasarnap ha kikapunk, akkor a legrosszabb helyre kerulunk! De nem igy lesz! Igaz hianyzik par meghatarozo jatekos, de felejtsuk, hogy a fiorentina pont ezert fog harapni! Es mi pont ezert fogunk gyozni! Mi vcsak vedekezo csapattal nem tudunk mit kezdeni!!! FORZA-JUVE

eddie 2008.02.27. 00:07:02

Sziasztok! Azt hiszem joggal lehetünk elkeseredve.Szerintem mind a mai napon mind pedig a Reggina ellen is borzasztó játékot produkált a csapet.Nem tudom megérteni, hogy Sissokót minek kellett megvenni.Felesleges pénz kidobás volt.Persze lehet, hogy várni kell amíg megszokja a környezetet.Majd kiderül. Egy tény.Nyáron nagyon jó játékosokat kellene igazolnunk mert szerintem ezzel a csapattal semmi esélyünk a BL.-ben.

Scooter82 2008.02.27. 07:34:17

Skacok! Ez egy f.s, ilyen gyenge Juventust és ilyen gyenge játékot amióta visszaemléxem nem produkált szeretett csapatom (nem csak a tegnapi Torino elleni meccsre gondolok). Semmi elképzelést nem láttam a játékunkban. Sissoko meg amint labdát kapott, azonnal menekült tőle mintha égetné a lábát; valamilyen oknál fogva a liverpoolban nem játszott, most már értem miért - egy ilyen neves csapat mint mi, megveszünk drága pénzért egy "xar" angol csapat kispadjának a legvégén ülő játékosát (remélem rámcáfol az elkövetkezendő mérkőzéseken). Na de mind1, ehhez én nem értek, majd a vezetők megoldják. Fáj a szívem mikor a Juve meccseit nézem. Belátom hogy most jutottunk fel és újra kell építeni a csapatot, de itt van ez a Nocerino is, úgy lépett pályára mintha ő lenne a király aki már 2x pályára lépett a válogatottban is. A focit csak alázattal lehet játszani, ahogy Del Piero is csinálja, ő az egyetlen akiben ég a tűz, kicsit vicces, pont ő aki már a legtöbbet tett le az asztalra, most a többeieknek kellene bizonyítani, de nem látom azt az átütő erőt. Szerintem minden posztra igazolna kell!!! FORZA JUVE!

zolmuh 2008.02.27. 08:25:48

Alexen kívűl, még Iaquintán és Legro-n látom az alázatot és a lelkesedést. Bár most nem játszott és általában sok kritikát kap,de én még Zanettim is látom ezt az igen pozitív hozzáállást. Nedved viszont valami fölényes sértődöttséggel áll a legtöbb meccshez hozzá, ami már csak ebben az idényben 2 kiállításhoz vezetett (asszem a Genoa ellen is az uccsó percekben csinált valami hülyeséget). Lehet, úgy van vele, hogy már úgyis szívességből játszik, tehát lehet bármit.

asvééd 2008.02.27. 08:55:29

Sztem Nedvedet nem lehet bántani mert meccseket hozott ebben az idényben is,de ez persze nem menti fel a tegnapi hülyesége alól!!!Inkább nézzük a tényeket!!!Nincs a csapat játékában túl sok alternatíva,az előre játékban gyakran csak 3 passzig jutunk és csődöt mondunk a lendületes(épp a Juvéra jellemző!!) offenzív lerohanásban a védekezést persze nem feladva!!!De épp ez a baj hogy hátul is szarok vagyunk és az építkezést innen kellene elkezdeni!!!A másik nagyon fontos szempont hogy nincs egy igazi szervező egyéniség,olyan aki fazont szab a játéknak,akire a csapat nyugodtan számíthat,tudjátok egy vérbeli irányító!!És persze az csak "hab" a tortán hogy rövid mi több üres a kispadunk!!!Ne ezért mondtam a meccs után hogy most kell elgondolkodni hogy mi is legyen,mert jelenleg nekünk még túl erős lenne egy BL csoport,és azért nem szívesen nézném hogy aláznak!!!Inkább várjunk még egy évet és akkor vágjunk neki,egy teljes kerettel,olyannal ami mind fizikálisan mind mentálisan rendben van,és tudja hogy mikor mit játszon!!!

Ismeretlen_22017 2008.02.27. 08:57:10

zolmuh: Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Nem hinném, hogy fölényesen állna a mecsekhez, sokkal inkább óriási elszántsággal, amiből értelemszerűen következik az is, hogy ideges a hibák miatt. Sissokóval kapcsolatban pedig nem értem ezeket a véleményeket. Kell mellé egy másik jó (védekező) középpályás, és akkor semmi gond. Az első félidőben direkt figyeltem a játékát: szépen mozgatta a csapatot, igaz, sokat is hibázott. De ez benne van az ő posztján. Jó lesz ez, még egy kis idő, és mellé Zanetti.

mmartin91 2008.02.27. 15:07:16

Ha vki aki nem látogatja rendszeresen az oldalt annak az jönne le a kommentekből h 1 ember miatt nem szereztük meg a 3 pontot és ő Sissoko.Igazából nem értem h miért van mindig mindenki teljesen kihegyezve arra h Momo-t bántsa.Gyakorlatilag nekem úgy jön le a dolog hogy,ha Sissoko rúgna egy meccsen 3 gólt,akkor az lenne pár ember gondja h miért nem 4-5 gólt rúgott.Pedig ez a csapat abszolut nem Sissoko miatt nem szerzett itt 3 pontot.Ez a csapat tegnap egy rakás szar volt.Nedvedet felesleges lenne bántani mivel ha ő nem lenne hétről-hétre akkor támadójátékunk még ennél is gyengébb lenne.Itt nem a védekezéssel van probléma hanem a támadással.Kellene egy irányító kp(Diego) és egy jó befejező csatár(Huntelaar).Egyébként nyáron középső védőt sztem nem kéne venni mert Legro simán megoldja Chiellini mellett ráadásul jön még Mellberg is.Nyáron mindent beleadva meg kell szerezni Diegot,nem mást,hanem őt.Ha más jön akkor nem leszünk annyival jobbak mintha ő jönne.És kell egy csatár pl.Huntelaar de lehet vmi más jó spíler is.

Ismeretlen_22017 2008.02.27. 16:33:15

Nem a témába vág, de az oldalt futó számláló szerint hamarosan meglesz a 100 000. egyedi látogató :) Figyeljétek. Mondjuk nem tudom, hogyan mér, mert a freeblog statsiztika szerint már 316 600 látogató volt. Na, mindegy :)

passerby 2008.02.27. 16:41:52

Sissoko 2007 nyarán: nem megyek a Juvébe, mert a Pool a legnagyszerűbb klub a világon, sokkal erősebb és jobb mint a Juve... Sissoko 2008 telén (egy kispadon lehúzott fél év után - már ha felülhetett a padra): igen, a Juve álmaim csapata, a legnagyszerűbb klub a világon, Del Piero játékán nőttem fel.. Talán néhányan ezért nem szeretjük őt, mert egy ócska megélhetési focista. Juvébe olyan játékosok kellenek, akik tisztelik a címert és képesek meghalni érte a pályán. Ilyen kétszínű alakok mehetnek amerre látnak. Egy ilyen ember sosem fogja kitenni a lelkét a csapatért. A másik ok amiért nem csípem a mutatott játék, ami enyhén szólva siralmas. Lehet hogy egyesek rózsaszín szemüvegen keresztül nézik a játékát, vagy én nem tudom, de valami hihetetlen szarul játszott tegnap is. Ha pedig nekem nem hisztek, lehet megnézni a szakértők osztályzatait, Sisssoko messze a leggyengébb.

kgb17 2008.02.27. 18:14:53

100 %-ig igazad van passerby. Sissoko menjen vissza kókuszt szedni!!!

mmartin91 2008.02.27. 19:50:34

Haggyad már magadat te passerby,meg ezt a buzi szövegedet amit állandóan nyomsz h Sissoko egyszer azt mondta meg egyszer azt.Kibaszott unalmas már.Kb.10 000* át lett beszélve már ez az egész,te meg még mindig nyomod a kibaszott buzi szövegedet ami már senkit nem érdekel.Nevetséges egy ember lehecc te.Asszondod h olyan emberek kellenek akik tisztelik a címert és képesek meghalni a pályán.Szted a mai fiatal focisták közül ki a faszt érdekel a címer???Bárki fog idejönni a nyáron,azt fogja mondani h világéletemben Juvés voltam,ha pl.a MU-ba menne akkor azt mondaná h Giggs vagy Scholes játékán nőttem fel.Nem sok focistát találsz már aki nem ezt mondaná.Szal haggyad már a süket szövegedet,azt nézz körül a csapatunknál h ki mit csinált a városi derbyn.Mert nem Sissoko-t kell csak hibáztatni te szerencsétlen hanem másokat is,vannak még páran.

mnorba 2008.02.27. 19:59:05

Sissoko lerágott csont!Mit mondott régen,mit mondott mikor ideigazolt.Hadjátok már!A Reggina elleni meccsen igen is jól játszott!Megnyerte a legtöbb fejpárbajt,szerelt,labdát osztott.Oké,gólt is rúghatott volna,de nem jött össze.Na puff!A Torino ellen gyengébb volt,de szvsz ez annak is betudható,hogy hiányzott mellőle Zanetti.Camoranesi nem tudta ugyanazt nyújtani középen,mint amit Zanettitől megszokhattunk,ő inkább egy támadó felfogású szélső,semmint egy védekező kp.Így sokkal nehezebb volt Sissoko dolga.Ha már a csapat tagja,bízni kellene benne!Én így gondolom.

passerby 2008.02.27. 20:08:41

mmartin, az hogy bele vagy zúgva Sissoko-ba, és minden éjjel vele álmodsz, a tényeken semmit nem változtat. Mellesleg én is untam néha a szövegedet, amikor fél évig éltetted őt minden nap, mostanában meg úgy látszik Huntelaar az új éjszakai játszótársad... :) Ennek ellenére soha nem mondtam hogy egy szerencsétlen balfék vagy, pedig lehet, de én tudom hogy ugyanannak a csapatnak szurkolunk, és ezért nem anyázok. Szóval kicsit tessék szétnézni önmagunkban, Sissokoból meg kiszeretni :) .

Edgár 2008.02.27. 20:47:22

Egyébként eleinte Zanettit ócsárolta itt majdnem mindenki, aztán lássuk be megérződik a hiánya, utánna Zebina volt a "közellenség", mostmár szerintem ő is elég jól teljesít. Szóval hátha Sissoko is jó lesz, ha játszik...

eddie 2008.02.27. 22:09:28

mmartin91,passerby:nem tudom miért egymást bántjátok.Ez az oldal nem erről szól.Mindenkinek van saját véleménye de kultúráltan is lehet rá reagálni.

RICh 2008.02.27. 22:39:55

Hááát igaza van passerbynek.....azt elismerem hogy multkor(reggina ellen)jól jáccott de a Torino ellen 1 rakás fos volt.....Norcerino 20 perc alatt kb 5X jobb volt mint sissoko 90 alatt!

mmartin91 2008.02.28. 12:12:06

Azért bántjuk egymást mert egyesek el vannak vakulva és kipcéznek maguknak 1 embert és őt okolják azért mert a csapat játéka jelenleg -1.Én azt mondtam h nézzünk szét kicsit a játékosok között és lássuk be h vannak páran akik a Torino ellen kibaszott gyengén játszottak,többek között Sissoko is dehát gyerekek,a ezdőcsapatot úgy ahogy van fel lehetne sorolni Buffon kivételével szal erről ennyit. Úgy látom hogy ha én leírom egy játékos nevét akkor azt én éltetem.Leírtam Huntelaar nevét akit egyébként nem tartok akkora játékosnak mint pl.a közvélemény de lehet h nálunk jó lenne mert jó lenne egy tipikus befejező csatár. Visszatérve,Sissoko-t éltettem,éltetni is fogom és ez a szerencsétlen,semmirekellő,kibaszott gyenge edző Ranieri ide is hozta,szerencsére. Egyébként kíváncsi vagyok h fogunk felállni a Fiorentina ellen de Sissoko várhatóan ott sem fog úgy jáccani mint a Reggina ellen mert nem lesz Zanetti. Azért arra is kíváncsi lennék h Momo milyen lelkiállapotban léphetett pályára a Torino ellen mikor Reggio Calabriában megítéltek egy teljesen jogtalan 11-est amiért elvileg ő szabálytalankodott.Biztosan optimistán és erőtől duzzadóan futott ki a Torino ellen a pályára.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása