Reggina - Juventus: 2-1

Ma egy rendhagyó összefoglaló következik a tegnapi mérkőzésről, saját szavaimmal értékelek. Nos, az a Juventus szurkoló aki a szokásos szombat esti láz helyett a Reggina – Juventus mérkőzést választotta, az ma már tudja melléfogott, de nagyon…

A meccs előtt az utolsó előtti fogadta a harmadikat, országos 2-es, mondhatnánk.

Az első félidő borzalmasan, céltalan játékkal telt a Juventus részéről, ekkor sok volt az eladott labda és a pontatlan felívelés a játékban. Csupán Nedved távoli lövéseit lehet feljegyezni, de ezek is elkerülték a kaput, igazi veszélyt azonban nem jelentenek a Reggina kapujára. Majd fél óra elteltével egy hazai szögletet követően a védők rosszul mozdultak ki (Molinaro ragadt bent, megint…) és Brienza teljesen szabadon maradt a labdával, majd a kapu alsó sarkába gurított.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abba maradt, a Reggina minden erejével védekezett és a kontrákra épített, míg a Juventus meddő mezőfölényét nem tudta gólra váltani. Igaz ekkor már jelentősen növelte a nyomást a Bianconeri, Zanetti ívelését Chiellini próbálta kapura fejelni, de nem tudta irányítani a labdát, így az kapu mellé ment. Távoli bombával próbálkozott újra Nedved, ekkor már a hazai kapusnak észnél kellett lenni, hogy a labdát léc fölé tolja. Igazi kidolgozott akciót így sem láthattunk a zebra mezesektől, majd váratlanul Del Piero is távolról lőtt. A lövés nem volt igazán helyezett és erős se, de Campagnolo kapus óriásit bakizott és a hóna alatt a kapuba jutott labda. Megvan az egy pont (hurrá! :P).

Már a hosszabbításban járt a játék amikor egy beívelt labdát a tizenhatoson belül Sissoko ollózva próbált elrúgni, de a labda helyett az érkező Amorusot találta el és a bíró büntetőt ítélt, amit maga a sértett értékesített. A tizenegyes, enyhén véleményes volt, főleg annak fényében, hogy a Juve három büntetőt nem kapott meg (egy minden körülmény között az volt, amikor Sissokot akasztották a tizenhatoson belül). Ekkor elszabadultak az indulatok Legrottaglie, majdnem megette a bírót amiért sárgával jutalmazták, majd a meccs lefújását követően Zanetti pirosat kapott, eddig még nem ismert okból.

REGGINA-JUVENTUS 2-1 (1-0)


Gólok: Brienza 32’, Del Piero 71’, Amoruso 93’ (bün.)

Sárga lapok: Grygera 17’, Lanzaro 30’, Amoruso 58’, Brienza 69’, Legrottaglie 92’

Piros lap: Zanetti 9’


REGGINA: Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Aronica; Cirillo, Barreto, Cascione (Tognozzi 63’), Modesto (Costa 81’); Brienza (Makinwa 87’), Vigiani; Amoruso.

Fel nem használt cserék: Novakovic, Alvarez, Hallfredsson, Cozza

Edző: Ulivieri


JUVENTUS: Belardi; Grygera (Szalihamidzsics 61’), Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Zanetti, Nedved; Del Piero, Palladino.

Fel nem használt cserék: Vanstrattan, Birindelli, Stendardo, Tiago, Castiglia, Pasquato

Edző: Ranieri


Bíró: Dondarini


A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr444641646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_62927 2008.02.24. 20:00:48

Kétségkívül a Juventus ellen fújnak a bírók az egész szezonban, de ettől még az a hoszabításbeli Sissoko-megmozdulás egyértelmű, és nem "enyhén véleményes" tizenegyes volt. Sissoko ollózás közben majdnem fejberúgja az ellenfelét, mi a tipikus tizenegyes-szituáció, ha nem ez?

kgb17 2008.02.24. 20:11:19

Jól szólsz tesó! Ezt a karatemozdulatot mezőnyben is simán befújják. 16-oson belül meg nem szoktak közvetettet adni. Sissoko azt hitte a lasztiról hogy kókusz, de ez jobban pattog, még szoknia kell kicsit. :D Ej, de gonosz vagyok.

tdnero 2008.02.24. 20:20:44

Ne mondjon senki egy rossz szót se Sissokóról mert egyedül ő játszott (bár ő se úgy ahogyan tud)!!!! Szar az egész ellenünk fújnak, meg nincs senkise a cserepadon aki hozzá tudna tenni valamit a játékhoz.Kellenek a fiatalok, mert állítom 1-2 fiatal becsérélével lendült volna a játék.De ez most siralmas volt, tönkre akarták tenni a Juvét de ez nem fog sikerülni ha Secco-t elküldjük.Nemsokára elfoglaljuk a méltó helyünket, csak türelem TESTVÉREIM jövünk!!!!!!!!!!! ja és Sissokora lehet majd alapozni.

Csabah 2008.02.24. 21:28:11

Gyerekek most látta mindenki miért kell még egy csatár nekünk!!! A mérkőzésről meg annyit, hogy nem 2 megitélhető 11-es lett volna a mi javunkra, hanem legalább 3, és nem vagyok elfogult akkor sem ha azt mondom az ellenünk megitélt büntető jogtalan volt! (csak hát, hogy nézne az ki ha a Juve egyből az első két hely valamelyikét megszerezné az után, hogy feljutott) Sissoko-nak szerintem kell még 2-3 meccs, hogy megszokja a Seria A-t, és beépülhet az első 13-15 játékos közzé! Hibákat követett el, de kb. ugyanennyi jó megmozdulása is volt, és akkor arrol nem is beszélek, hogy szinte kivétel nélkül ennyi erővel az összes srácunkat lehetne szidni!! Ranieriről annyit, hogy tény nem volt könnyű dolga azzal, hogy volt 3 sérültünk, és 1 eltiltottunk!(ha jol tudom) De az is igaz, sőt igazabb(és a számlájára írható), hogy ennyire "lélek és ötlettelenül játszó Juvét ritkán látni, és remélem, már nem is fogok(unk) idén!! Hajrá Juventus!!!

babo410 2008.02.24. 22:14:13

Az inter x-elt, ezért kellett ez a bíró. Tudta jól az inter, hogy a Sampdoria nehéz ellenfél, ezért kellett nekünk mindenképp veszíteni. Nálluk Rochi volt a bíró, akit a mi meccsünkre kellett volna elküldeni. Kár, hogy a bíró beleszólt a mecsbe. Abban igaza van mindenkinek, hogy laposra kellett volna verni a Regginát, főleg annak tudatában, hogy elsőre négyet rúgtunk nekik. Kár, hogy még nem rúgták ki Ranierit. Kéne egy százszor jobb edző, ilyen ötlettelen játékot még nem láttam a Juvétól mint Ranieri alatt. De legalább értem miért nem ért el semmit a Chelsea-vel. Ilyen játékkal nem is lehet!

Shyr Kahn 2008.02.24. 23:10:58

Fura... a második félidőben szerintem nagyon szépen játszott a csapat, csak ugye a Reggina betömörült hátul és az utolsó passzok, illetve kapura csavarintások nem jöttek be. Irányító nélkül is szép volt nézni, ahogyan sok rövid passzal megkevertük őket... uralta a csapat a meccset és sokszor nagyon szépen is játszott. Sok rövid passz, sarkazásokkal és pontosan. Legközelebb is ilyen játékot várok, csak bírót küldjenek "tisztát"... három ember kivételével mindenki jól teljesített. A három Palla, Brazzo és Molinaro. A többiek jól csinálták. Sissoko tizi-éről pedig annyit, hogy veszéleyes játékért közvetett szabadrúgás járna maximum. E helyett kaptak egy tizenegyest. Röhej... főleg hogy 3 tizit nem ítéltek meg nekünk. Nedved lerántás szándékosan (a védő lehúzta Pavel-t, majd a labdába fejelt), Sissoko bukatatás (helyezetben lévő támadó játékos buktatása "tisztán"), Camo beadásánál le nem szorított kéz akadályozta meg a labda Palla-hoz vezető útját. Köcsög volt a bíró és szerintem most a játékra egy rossz szavunk sem lehet. Ranieri jól rakta össze a dolgokat, egyedül Grygera-t nem kellett volna lecserélni Brazzo-ra... most jól jött volna Zebina.

Bianco 2008.02.25. 12:12:00

Borzasztóan csalódott voltam a meccs után, de engedjétek meg hogy leírjam amit én láttam. Belardi-rossz volt nézni olyan volt mint aki fél hogy kapuba kell állnia...ilyen beszari kapust még nem láttam. Nedved-szenzációs volt 36? évesen a szívét is odaadta volna hogy győzzön a csapat. Camoranesi-nagyon jól játszott szerintem, volt pár jó lövése is és biztonságban volt nála a labda. És most jön a legvitatottabb ember ahogy láttam a hozzászólásokban... Sissoko-sztem. szenzációsan játszott attól függetlenül hogy az ő fejeséből jött az első gól és a 11-es is miatta történt.Sok jó pontos keresztlabdát adott, majd minden fejpárbajt megnyert és nagyon sok labdát szerzett, abszolút nem kell hibáztatni a vereségért. Hiányoztak a csapatokból az égimeszelő csatárok mert hát 175 centis csatárokkal nem lehet felívelősdit játszani. Palla egy fos volt, igazatok volt belátom kell még csatár a csapatba. Forza Juve!

RICh 2008.02.25. 14:59:05

Ezek közül csak Camoranesivel nem értek 1 et.....sztem nagyon indiszponálktan jáccott,mintha valami idegesitette volna!

Bianco 2008.02.25. 15:47:13

Rich-tartottam tőle én is hogy 1* csak elgurul a gyógyszere:)))

RICh 2008.02.25. 15:55:54

Nah jólvan látom csak nem én szurtam ki!

Csabah 2008.02.25. 17:20:13

RICh! Elméletileg Camoranesi-t beperelte valami csávó akit régen még a 90-es években lerugott és örökre lesérült. Csak a fickó most lépett ügyvédnek!(vagyis ma már elismerik a szakmájábn) De szerintem komolytalan az ügy, csak az a baj, hogy annyira az, hogy ez szerintem zavarhatta játékosunk! Hajrá JUVE!!!!

Ismeretlen_22017 2008.02.25. 18:09:59

Carlos44: úgy tűnik, csak neked tűnt fel... még nekünk sem :))) Köszi, hogy szóltál, már javítottam is :) Egyébként valamiért a spamok közé került a kommented. Úgy tűnik, a freeblog cenzúrázza, ha tévedésen kapsz minket :D :D

Ismeretlen_22017 2008.02.25. 18:41:47

Tényleg nem jelentette meg, a spamek közé került, manuálisan kellett engedélyeznem neki, hogy kikerüljön :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása