Legrottalie két társáról beszélt

Nicola Legrottaglie csapattársát, Alessandro Del Pierót dícsérte, és szerencsésnek érzi magát, hogy egy csapatban játszhat vele. A védő fantasztikus szezont produkál, annak ellenére, hogy idén hosszú kihagyás után tért vissza a kezdőcsapatba.

Nicola Legrottaglie

"Három, sérülésekben, félreértésekben és bizalmatlanságban gazdag év után tértem vissza idén a csapatba. Nagyon jó érzés, hogy újra itt lehetek, és olyan szinten tudok játszani, mely annak idején a válogatottságot és azt eredményezte, hogy felfigyelt rám a Juventus."

Legrottaglie beszélt arról is, hogy melyek a Bianconeri idei céljai:

"A második hely a kitűzött cél, nem is titkoljuk, de nagyon figyelnünk kell a mögöttünk állókra. Nagy a különbség a második és harmadik hely között. Ha sikerülne elérnünk, máhogyan készülhetnénk a jövő évre, több szünidőnk lenne, és egyáltalán, teljesen más lenne a jövőképünk is."

Legrottaglie ezután Alessandro Del Pierót dícsérte, aki nagyszerű formában játszik, és csodás szezont tudhat magáénak.

"Számunkra ő a példakép. Kivételes ember a pályán, és természetesen azon kívül is. Öt évvel ezelőtt érkeztem ide, és most, ennyi évvel utána ugyanazt a Del Pierót látom, akit már akkor is csodáltam."

A védő végül ejtett néhány szót Tiagóról is. Szerinte a portugálnak éppen róla kellene példát vennie, hogy bekerülhessen a kezdőcsapatba.

"Úgy látom, Tiago ugyanabban a helyzetben van, mint én voltam. Viszont vele is megtörténhet ugyanaz, mint velem, ezt tudnia kell. Sokat szoktunk beszélgetni. Az edzéseken látszik, milyen jó játékos, meggyőződésem, hogy hamarosan a csapatban lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544641638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása