Ranieri: "Tovább akarunk jutni"

Claudio Ranieri szokásos sajtótájékoztatóján a holnapi, Inter elleni Olasz Kupa mérkőzésről beszélt:

"Milánóban jól játszottunk. Most meg kell ismételnünk ezt a teljesítményünket, anélkül, hogy elkövetnénk az akkori hibáinkat. Stendardo a keretben lesz, készen áll a játékra."

Claudio Ranieri

Szerda este a Bianconeri és a Nerazzurri újra szembeszáll egymással, hogy valamelyikük kiharcolja a helyet az Olasz Kupa elődöntőjében.

Egy héttel az első mérkőzés után Ranieri még mindig nem számíthat Buffonra, viszont néhány fontos játékosa - pl. Nedved és Szalihamidzsics - felépült sérüléséből. Ott lesz a mérkőzésen az új szerzemény, Stendardo is, de ami a legfontosabb, Mauro Camoranesi végre újra pályára léphet.

"Bárcsak most is sikerülne neki, mint ami legutoljára" - viccelődött Ranieri a játékos Inter elleni utolsó mérkőzésére utalva - "Camoranesi nagy segítségünkre lesz. És remélem, Stendardo is. Nagyon bízom benne. Jó játékos, megfelelő tapasztalattal, játszott a Bajnokok Ligájában is, a csapattársai segítenek majd neki beilleszkedni. Megfelelő odafigyeléssel ki lehet alakítani a játékosok közötti egyetértést - ami nagyon fontos -, és ha egymás között is folyamatosan kibeszélik a dolgokat, könnyebben segíthetik egymást."

A Bianconeri egy nagyon jó idegenbeli eredménnyel várhatja a visszavágót, de Ranieri nem igazán akar erre hagyatkozni.

"Ez senkit nem nyugtat meg. Az Inter azért jön ide, hogy győzzön, de nekünk is ez a szándékunk. Nem hasonlíthatjuk magunkat hozzájuk, túl merész lenne, de ha most legyőzzük őket, az óriási lendületet adna nekünk. Milánóban jók voltunk, hátrányból sikerült felállnunk. Meg kell ismételnünk az akkori teljesítményünket, de anélkül, hogy elkövetnénk ugyanazokat a hibákat."

Ha sikerülne a továbbjutás, az a csapat és Ranieri számára is újabb lépés lenne a fejlődés útján. A tréner igyekezett dícsérni csapatát.

"Nagyszerű a bajnokság, a játékosaim sokat nyújtanak, bár nagyon sok a hiányzónk. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy akik egyébként kevesebb lehetőséget kapnak, készen álljanak, ha be kell őket vetnem. Szerencsére itt mindenki ennek megfelelően dolgozik; ez pedig az alázatosság és profizmus jele. A játékosok mindent beleadnak, törődnek a klub kitűzött céljaival."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84641565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bianco 2008.01.29. 20:45:46

Stendardo olyannyira készenáll, hogy a keret alapján biztosan kezdő lesz. Camo meg majd megint megmutatja hogy kell visszatérni!!!

zee 2008.01.29. 23:56:11

Remelem sikerul kiharcolni a holnapi tovabb jutast! En nagyon bizok a fiukban! De szerintem nem kene vedekezesbol indulnunk, mert ezek az interes ......., igen veszelyesek lehetnek! En azt mondom, ha mi jobban akarjuk a tovabb jutast, mint az inter akkor meg is lesz! Jlenleg nem vagyunk jobbak, de nalunk az elony!!!! Forza-juve!!!!

asvééd 2008.01.30. 12:41:45

A nagy Mommó őrületben/???/ végre számomra is valami jó hír a csapat szempontjából!Csak remélni tudom hogy nem sérül meg hamar Camo, és minnél tovább a csapat erőssége tud maradni!Már nagyon kellett az ő visszatérése!!!

kgb17 2008.01.30. 22:47:49

Nna, Camo visszatért. Úgy gondolta h még korai és meccs közben kifáradt az öltözőbe. :S

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1861) bajnokság (3436) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (953) elemzés (40) előzetes (872) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1685) játékosokról (10122) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4213) mercato (4248) nyilatkozat (7553) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása