Huntelaar is az érkezők között lehet

Edgar Davidson kívül - aki kitűnően teljesített 1997 és 2004 között - a Juventus nem igazán foglalkoztatott holland játékosokat. Ám úgy tűnik, ez most megváltozik...

A 'La Gazzetta dello Sport' mai számában arról ír, hogy Rafael Van Der Vaart nem az egyedüli holland, aki Torinóba költözhet, hiszen egy másik játékos, Klaas-Jan Huntelaar is követheti honfitársát.

Klaas-Jan Huntelaar

A lap december 7-i számában Giovanni Cobolli Gigli nyíltan elismerte, hogy az Ajax és a Juventus tárgyal a fiatal csatár átigazolásáról. Ma pedig már egyenesen arról szólt a cikk, hogy a Bianconeri, és Huntelaar ügynöke, Arnold Oosterveen már meg is állapodtak egymással, és a csatár az idény végén Torinóba igazol.

A több, mint három millió olvasóval büszkélkedhető sport napilap szerint az Ajax 15 és 18 millió euró körüli összegért válik meg a játékostól.

Huntelaar 2006. januárjában csatlakozott 9 millió euróért az amszterdami klubhoz, korábban a PSV Eindhoven, a De Graafshap és a Heerenveen játékosa is volt. Az Ajax színeiben vált igazán ismertté, ahol 92 mérkőzésen 74 alkalommal volt eredményes.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr214641453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daccc 2007.12.28. 22:52:18

alitolag az Ivanovics versenybol kiszaltunk! Kar erte! Mellberg ingyen megeri! Tovabba Quagliarella nem oan jo mint tavaly es az ara is megegyezik Huntieval akko` inkabb a hollandot vegyuk! Az Udinese azt nyilatkozta h Zapatat 20on alul nem adjak! VdV 18, Sissoko nemkell, Tiago kezd magara Talalni! Szal... VdV(18) Zapata(20-25)most nemaze de ennyi penzbol a vilag legjobb hatvedjet megvesszuk nevezetesen Mertesachert! Hunti(15-18) A min 53 a max 61, es meg egy vedo fog erkezni szntem, ezt a vezetoseg is belathatja 17 meccsen 15 kapott gol, kicsit sok aze`

Daccc 2007.12.28. 22:53:42

Hja es szep dolog aze` az almodozas testvereim de Diegorol mondjunk le, reklam Madriddal nem tunk versenyezni

mmartin91 2007.12.28. 23:30:40

Sztem a legvalószínűbb igazolások:VdV,Sissoko,Mellberg,Zapata/Barzagli(rem Zapata),és hát ezek szerint talán Huntelaar.Mondjuk a holland jobban megéri mint Amauri,mert olcsóbb és jobb játékos mint a brazil és hát gondolom nem annyira sérülékeny mint Amauri.Ha összejönne nem is tom h állna föl a csatársor,4 ilyen jó csatár:Trezeguet-Iaquinta-Del Piero-Huntelaar.Lenne választék bőven a mesternek,aki remélem nyártól Lippi lesz. Egyébként ha ennyi pénzből nem tudunk ütős csapatot csinálni az eléggé szégyen lesz,azért 65 milka az 65 milka...

tdnero 2007.12.29. 00:20:17

Szerintem nemis lenne olyan szornyu ha nemjonne diego de jonne Vaart es Sissoko kozeppalyara.Mert akkor a kozeppalya is jo lenne Vaart,Nedved,Sissoko,Camoranesi,vegre formaba lendulo Tiago,Nocerio,es en Palladinot is idevennem,Govincot visszahozi,Marchionni (es remelem hirtelen senkitsem hagytam ki a fontosabbak kozul) na szerintem a kozeppalya tokeletes lenne.Egyket vedo es rendben is lennenk.Csatarsor jo.(ocsi az irasert de szar a illetyuzet)

L. 2007.12.29. 12:41:15

Ha ez a Banega hír igaz akkor VdV-ről lemondhatunk, mert igaz VKP a srác,de kreatív és jól passzol, szóval valószínű, hogy a vezetőség vele akarja megoldani a középpályánk godját. Sissoko nem fog jönni mert egy drága kettő aki egyszer nemet mond annál többet nem érdeklődünk. Huntelaar nagyon jó lenne, a vezetőség előre gondolkozik, hogy mi lesz ha kiöregszik Trez és Del, mert valljuk meg Palladino nem az a szint sajnos:(

RICh 2007.12.29. 14:56:10

Nem hiszem hogy most télen annyira csatárt kellene venni!

csakajuve 2007.12.29. 15:03:14

idény végén csatlakozna egyébként, de ő az aki igazán megérné a pénzét!! zingarimowichot és Davidsot is az Ajaxtól vettük, szal nem biztos h kacsa a hír... ha meg megvennénk, akkor a vezetőségtől ez egy jó döntés lenne, mert már írtam, h ha Trez lesérül, akkor kéne vki a helyettesítésére.

Edgar 2007.12.29. 17:19:03

Szerintem érdemes lenne megvenni, hogy legyen jövőre 5 jó csatár (Trezeguet, Iaquinta, DelPiero,Giovinco,Huntelaar) Meg szerintem még Van der Vaart (támadó kp) meg Banega (védekező kp). Akkor ha jól számolom még 20 millió maradna egy védőre (pl Zapata). Meg ugye Melberg ingyen jön. Egyébként nekem ezek az ingyenjövetek tetszenek, pl Salihamidzic-csal is jól jártunk szerintem és ha jól emlékszem ő is ingyen jött.

Edgar 2007.12.29. 17:24:35

Azt olvasom, hogy megvettük Albin Ekdalt!

Ismeretlen_22017 2007.12.29. 17:33:09

Remélem itt olvastad...

RICh 2007.12.29. 18:01:06

Má régen megvettük Ekdalt!Melberg azt mondta hogy nem jön!Sztem jöbban járnánk ha Huntelaar pénzéhez hozzáteszünk még egy 5M-ást és ott van Agüero!És nem tudom hogy menyibe kerülhet Zapata!Ja meg Giovinco ahogy elnézem nem csatár hanem BKözéppályás!

RICh 2007.12.29. 18:02:24

Röviden......tömören! Ja és még annyi hogy Lassus te hol szoktad a hireket nézni????Ha megkérdezhetem???!!!:P

Ismeretlen_22017 2007.12.29. 18:12:43

RICh: A linkek között minden forrásom fel van sorolva, onnan gyűjtöm a híreket.

juvem 2007.12.29. 19:20:21

sztem sem kell csatár bár hunti... úúh na mind1 nagyon jó csak hát ha megtudjuk most szerezni és nem fogjuk elhalűssza előlünk vki aztán már ha szükség élesz rá nem tudjuk megvenni az gebasz szal... nem lehet tudni:) de inkább középpálya és a hátvédsornak kell erősödnie!!

RICh 2007.12.29. 19:43:09

Lassus:akkor ugy foritod át????(mert majdnem minen hir a la gazetta dello sport-ból/tol van???!! Többiek:D:Azért nem volna jó Huntelaar mert nekünk márt van 1 Trezegoolunk és valjuk be ö nem az az igazi technikás gyors csatár(Huntelaar is ugyan ilyen):megkapja a labdát és bebassza:D,és sztem ezzel a játékstilussal van neki még 4-5 év a pályafutásából ezért kellene Agüero mert gyors,jól cselez,agilis és nagyon jól(Berbatov mögött a legjobban a világon sztem)megtartja a labdát!És azt is kell nézni hogy 19 éves....!

csakajuve 2007.12.29. 20:14:26

nem kell nekünk Agüero, mert ott van Giovinco!!! van olyan jó mint ő, sőt...Trez pedig szerintem még mindig a legjobb befejező csatár a világon ( ki lőtt 13 gólt eddig akármelyik nagyobb bajnokságban???) és Hunti meg elférne, mer sajna akárki lesérülhet (gondoljunk csak szezon elejére és a kpra)

mmartin91 2007.12.29. 20:45:12

Sztem elférne Huntelaar mert azért jövőre már lesz BL is,kell az erős keret.Meghát mit csinálunk ha mondjuk kidől Trez 2 hónapra?Eddig szerencsénk volt h nem sérült meg de ez bármikor bekövetkezhet.Viszont Agüerora nincs szükség de nem azért mert van egy Giovinconk.Azért mert volt pár jó meccse Giovinconak a kiesés ellen küzdő Empoliban nem kell még tőle elszállni.Fiatal még és tapasztalatlan.Azért az Atletico menetelésében nagy része van Agüeronak,nem hinném h Giovincoval is ilyen jók lennének.Mivel Nedved beleáll még egy évbe(reményeim szerint),Giovinco lehetne a cseréje és akkor tapasztalatokat gyűjthetne a BL-ben is és Pavel visszavonulása után ha megfelel a követelményeknek,akkor az örökébe léphetne bal oldali középpályásként.Középpályára kellene Diego,amiből Vaart lesz de nem olyan nagy baj,Sissoko de inkább Diarra(de ez csak kacsa,a Real nem fogja elengedni),védelembe meg Zapata ill.Mellberg.A szélső védő poszton sztem Grygera ha formába van akkor jó ott,ha meg nincs akkor meg ott van Zebina(aki mostanában jobb mint Grygera) meg akár Brazzo is.Inkább a bal oldallal van gond mert Molinaro nem megfelelő kezdőnek a Juvéba,kéne egy gyors,fiatal balbekk,pl.Drenthe,Bale(ő még nem sokat tett le az asztalra),akár még Pasqual(Fiorentina) is megtenné,mert jobb mint Molinaro.

buub 2007.12.29. 23:08:09

Ha Huntelaar jön számomra nem kérdés, hoyg Trezeguet go kispad :)

buub 2007.12.29. 23:28:09

Uhh fogom a fejem egy két hozzászólástól, de hát ebből is látszik, hogy nem egyformák vagunk. 1. Mellberg. Na ilyen Mellberg meg hasonló játékosokat a fasorban sem szeretnék látni. Egyrészt mert idő másrészt, meg nem jó. 2. Huntelaar. Ő egy zseni télelg tipikus holland befejezőcsatár, olyan mint Rude. Szóval ha jön akkor kezdőben a helye. 3. Sissoko. Hűű erre erzékeny leszek. Kb annyiba kerül mint Mascerano, de sokkal szarabb nála szóval kettejük közül egyértelmű, hogy meik kell. 4. Van der Vaart. Nem todom ki, de valaki írta, hogy ha jön ez a Bocás gyerek akkor ő már nem kell. Ez akkora hülyeség(bocsánat nem tudtam mást mondani). Először is VdV támadó középpályás, ez a srác viszont védekező, szóval nagyon is kell Vdv is. Hiába tudnak mind a ketten irányítani. Nézzétek emg ott van a Milan, Pirlo és Kaká, bár Pirlo nem annyira védekező, de hát nem is támadó. szóval az nem baj, hogy töb ember is tudja szervezni a táamdásokat, legfeljebb a mester megmondja, hogy akkor ki szervezi a játékot. 5. Giovinco. mmartin91 te eddig hányszor láttad ez a srácot focizni?? Egyszerűen félelmetes amit tud, és enm arról van szó, hogy most volt néhány jó meccse az empoliban. Mert amikor játszik szinte minig ő a csapat legjobbja. Na csak ennyi lenne :)

Ismeretlen_53881 2007.12.30. 09:50:22

Azt olvasni a Valencia megvette Banega-t. Persze néhány nappal ezelőtt még mi akartuk megszerezni, ergo nyilvánvaló hogy az átigazolási hírek túlnyomó többsége kacsa. De most tényleg, csak az elmúlt egy hónapban 'komolyan' érdeklődtünk vagy 'bejelentkeztünk' ezekért: Diego, Vaart, Hunti, Sissoko, Mellberg, Lampard, Ivanovic, Barzagli, Amauri, meg még ki tudja mennyi mindenkiért. Meg lebegtetik ezt a 65 millát, közben Ranieri cáfol, aztán lehet az egészet úgy elbarmolják mint a nyári átigazolásokat - amikor megvettünk egy rakás falábút, néhány kivételtől eltekintve. Én őszintén örülnék, ha legalább Lampardot (szvsz ő nagyon kell) meg egy épkézláb védőt sikerülne szereznünk, míg néhányan már a Diego-Vaart kombóról beszélnek, meg Agüero előre, Zapata hátra, stb. Szerencsére viszont mi nem a real vagyunk, hogy egy nyáron 200 millát költünk el, aztán 30 millás embereket (Robben) a padon jegeltetünk.

mmartin91 2007.12.30. 11:15:47

buub:Láttam már párszor jáccani Giovinco-t.Én csak azt mondom h attól h volt pár jó meccse attól még nem kell elszállni ettől a gyerektől.Nyilvánvaló h tehetséges játékos,de azért Agüero 1000* többet letett az asztalra mint Giovinco.Én nem vok egy nagy Agüerofan,nem is naon szeretném ha idejönne mert még drágább lenne mint Diego,pedig a brazil jobb játékos nála.Ha most megnézed azt h Giovinco másfél évvel idősebb mint Agüero és megnézed azt h a 2 játékos közül ki tett le többet az asztalra,ki rúgott több gólt és milyen szintű csapatoknak rúgott gólt,akkor azt látod h Agüero sokkal jobb mint Giovinco.Azért ő nem egy Empoliban tengeti napjait hanem egy Atletico Madridban ahol csapata meghatározó embere,hozzáteszem Giovinco is de ő "csak" egy Empoliban. A vkp-s témához hozzászólva Mascherano-t 17 mio.fontért lehet megvenni és a Pool tulajdonosok ennyiért nem akarják,Sissoko ára 12-15 mio.€ lenne,tehát abszolut nem egy árfekvés.Egyébként én meg pont azt néztem h ez a Banega gyerek szinte bittos h a mi játékosunk lesz 15 mio.€ fejében.És én úgy vettem ki h a Real és a Valencia is érdeklődött de hozzánk fog jönni.Én már nem tom mi az igaz,majd ha mezzel a kezében bemutatják valahol,majd akkor megtudjuk:),de sok esetben még ez sem igaz(Kaká,van der Vaart).

RICh 2007.12.30. 11:24:33

36 millás volt Robben:D Hol olvastad hogy a valencia megvette Banega-t? Buubnak majdnem mindenbe igaza van,de nem hinném,söt tudom hogy nem lenne trez pados ha jönne huntelaar-----Ranieri 2 kedvence:Zanetti és Trezeguet!

RICh 2007.12.30. 11:25:26

Lassus nem csinálnál 1 összefoglaló hirt hogy eddig kiröl volt szó átigazolás terén????:D:D:D:D:D

Edgar 2007.12.30. 11:46:11

A Samsungsporton van hogy Banega a Valenciába megy

nilsnoa 2007.12.30. 12:55:35

Amugy Agüero mostanság mit mutat fel? Pár piros lapon kívül?Inkább Giovinco, és De Ceglieről se feledkezzünk meg...Jó lenne Huntelaar, VDV :) színt vinnének a játékba, ezt a Banega gyereket nem ismerem de nem lehet rossza ha argentin válogatott és 19 éves... bár ha tényleg jó akkor kár h a Valenciába megy...:S, Védelembe kéne valami nagy húzás, Barzagli, Zapata :)

RICh 2007.12.30. 14:08:00

Faszkivan má anyni átigazolást hallotunk hogy má azt se tudom mi van....mostmárt Berbatovrol is irnak a lapok!

Rich-2 2007.12.30. 14:26:46

Szerintem az a két év, ami Giovinco és Agüero között van az semmi! És az is biztos, hogy Giovinco-ért 1 Eurót sem kell áldoznunk, mert mi adtuk kölcsön! Így tobb pénzünk marad a csapat erősítésére! Azt pedig véletlenül sem mondanám, hogy Mertesacher a világ legjobb védője! Vidic, Rio Ferdinand, Gallas, Touré, Agger, Nesta, Cannavaro, Kompany... tudnám még folytatni! Ráadásul fel sem merült a neve! Nem kell német a csapatunkba! Huntelaar hihetetlenül jó befejező csatár! Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy kit vesznek, ha beválik akkor mindegy! De hozzáteszem, hogy a két holland, Huntelaar és VDV sokat segíthetnének rajtunk! Kompany(HSV) és Clerc(Lyon) neve az ősz folyamán felmerült lehetséges igazolásként, őket kellene megszerezni!!!

asvééd 2007.12.30. 14:54:02

Agüerót én is sokra tartom de 55millát még véletlenül sem ér,pláne hogy mostanság eléggé visszaesett a teljesítménye,és akkor még finoman fogalmaztam!Sztem is a legfontosabb a védelem erősítése volna,bár Trez pótlását is szem előtt kéne taratani mert bármikor beüthet a krakk és Iaquinta nincs sokat játékban ahhoz hogy elvigye a hátán a csapatot!!!Giovincót sokadszorra mondom hogy ÓRIÁSI hiba volna nem visszahozni aztán meg majd sírhatunk hogy miért engedtük el,pedig egy ruppóba sem került volna!!!Gondolom hogy merdainter már figyeli,ez csak tipp,de ezeknek serie a sem elég:))!!!

RICh 2007.12.30. 15:04:29

Én sem azt mondtam hogy most azonnal meg kell venni Agüerot és nem 55 hanem 21,5 volt a hirben még régebben!Giovinco-t pedig ne csatárként nézzétek hanem Ball kp-nek!

RICh 2007.12.30. 15:05:21

Rich-2 kösszi az átnevezést!:D

mmartin91 2007.12.30. 15:05:49

Azt én sem mondanám h Merte lenne a világ legjobb védője.Mondjuk Rich-2 felsoroltjai közül sztem Vidic és Agger kb.egyszinten van vele,viszont Canna meg főleg Kompany gyengébb tőle.Mondjuk Kompany meg Clerc pont nem kéne a csapatba.A belgáért sokat kérne a Hamburg mert túlsztárolt játékos,nem olyan nagy szám védő és ráadásul sérülékeny.Clerc meg a világ vicce.Ő naon túl van sztárolva,általában nem is kezdő a Lyonban mert Reveillere inkább kezdő mint ő.Egyébként én nem céloztam olyasmire h Agüero-t ide kéne hozni(mondjuk nem is gyanúsítottatok),nyilvánvaló h mivel Giovinco ingyen van,őt vissza kell hozni már leírtam h Nedved visszavonulása után elvileg megfelelő lenne az ő posztjára.Csak gondoltam tisztába teszem a dolgokat h én nem favorizálom Agüero-t h idehozzák mert drága és van tőle jobb is azon a poszton,de az nem Giovinco,aki jobb tőle.Kell egy jó KH aki remélem Zapata lesz,nem sérülékeny,gyors védő,sztem jó megoldás lenne. Egyébként szerintetek mi lesz Andradéval???Róla soha nem beszélünk,mondjuk ő egy hasznavehetetlen ember az állandó jellegű sérülései miatt.Szerintetek eladjuk vagy marad???Mert ha megnézzük jön egy új KH,ott lesz mellette kezdőbe Chiellini,cserének Legro meg Mellberg.Elvileg 4 KH is elég egy csapatba,de még ott lenne Andrade meg Criscito is,gondolom Boumsongot tuti eladjuk.Kíváncsi leszek mi lesz,de ha megnézzük akkor Mellberg még ingyen is felesleges igazolás oda...

asvééd 2007.12.30. 15:20:36

na ,csak mondom hogy ma má 55misit kér az Atletico!!!Azt hiszik hogy a bab is hús?!!!:))

asvééd 2007.12.30. 15:29:48

Szerintetek ez az Újfalusi gyerek szar ötlet volna???Akor már inkább ő mint Mellberg,nem?Drenthe-vel egyetértek,harcos,technikás és jól puffogtat de Divatmadridot nem fogja otthagyni,sztem.Mascherano régen is jó volt Trezzel és most is jó lenne/Youtube Juve-Olympiakos 7:0 Kukk!/Egy kis emlékeztető,ha már elfelejtettétek volna!!!

juvem 2007.12.30. 15:33:33

újfalusi jó de őt pénzért hoznánk ha tudnánk nem? mellberg meg ingyééé:P:) és ingyen kell:D

asvééd 2007.12.30. 15:39:07

MAscheranoért bocs!!Kevertem,Marescara gondoltam,hajj régi szép idők!!!Miccoli mester hogy osztogatott..........juvem én ugy tudom hogy januártól ingyen mehet firenzéből,akko meg miért ne?!:))))Ha má liba legyen pufók:)))

asvééd 2007.12.30. 16:12:36

Ja,már a Tuttosport is Tuttira írja a 40millió fontot erősítésre meg Tuttira Barzaglit,Huntit,Zapatát és VDV-t!!!Csak lesz valami ebből...:)

juvem 2007.12.30. 16:47:31

háát ingyen?? akkor rá kell feküdni a témára mert sztem elég jó!

Daccc 2007.12.30. 16:54:15

Najo meek zulleni 3-an leszek, Boldog Uj Evet mindenkinek!

tdnero 2007.12.30. 17:28:58

De menem Zambrottat csak 5M Font.Pedig szerintem o jonne ha hivnank,igy meg megy a milanba.(hulye a vezetoseg)

csakajuve 2007.12.30. 17:54:27

zambrotta?????? na őt végképp nem, még ha ingyen is lenne. a botrány kirobbanásakor elhúzott innen, ezzel nálam örökre elásta magát... arról nem is szólva, h a többiek, akik itt maradtak mit szólnának hozzá....

asvééd 2007.12.30. 17:59:19

hát igen egy jó Zambrotta aranyat érne az biztos,ő az aki sztem csak arra vár hogy megkeressék,nehogy már ő kuncsorogjon!!!Sztem már jönne,akárcsak Cannavaro,sztem!

asvééd 2007.12.30. 18:11:33

ebben valahol igazad van ,sőt én is kiakadtam és szitkozódtam mikor annyian itthagyták imádott csapatom,de jobban fájt "cigányIbra" cserbenhagyása aki itt lett VALAKI a SENKIBŐL és első szóra elment mint Zambrotta aki már rengeteget letett az asztalra és váltani akart!!Asszem sokan elfelejtjük hogy ezek a játékosok ZSOLDOSOK akik a pénzért fociznak és ha úgy hozza a sors akkor odébbállnak!!!Ez valahol -sajnos!-természetes és attól még persze rosszul esik nekünk szurkolóknak!De vannak még hál'istennek Del Pierok,Tottik és Maldinik,bár egyre kevesebben,sajna..............

juvem 2007.12.31. 01:20:03

háát canna már nem kell!! juvéban jó volt de elment a realba és elbaszta a karrierjét fele olyan jó sincs mint nálunk!! nem ér meg már 1 forintot sem! Zambrottát meg azért eléggé szeretem de nekem nem lenne pofám vissazjönni 1 ilyen manőver után...

Edgár 2007.12.31. 14:51:36

Zambrotta tényleg nagyon jó, DE: szerintem a Juvénak most nincs szüksége jobb oldali védőre, ott van Grygera, Zebina, Birindelli, meg esetleg Brazzo is bevethető ott. Bal hátvéd kéne szerintem inkább, merthát ott van Molinaro, és máás nem nagyon (Bumsong?), Chiellini meg szerintem nagyon jó belső védőnek, sztem nem kéne őt visszatenni szélre...

Zangif 2007.12.31. 16:10:11

Azigaz, de Zambrotta balvédöt is kitünöen tud jáccani, Vb-n is jáccott bal védöt amikor Zaccardo kezdett jobb oldalon, meg Barcában is láttam má bal védöben jáccani...

Edgár 2007.12.31. 18:32:50

Thuram is jó lenne balközépre hogyha már a régiekről van szó...tudom tudom öreg, de akkoris nem nagyon mennek el mellette

RICh 2007.12.31. 21:40:39

Juuuuj mit olvastam....ha ezt mmartin91 meglátja rögtön a gatyábába élvez.....:"Sissoko lett Ranieri uj elsöszámu célpontja"....pf.. B.U.É.K minenkinek!!!

Edgár 2007.12.31. 23:52:08

Sikeres és boldog új évet kívánok a csapatnak, és a szurkolóknak!

asvééd 2008.01.02. 14:29:46

Sziasztok!B.U.É.K. minden Juvés testvéremnek!!!!Sissoko?Hmmm,ezt még szoknom kell.Ez biztos jó ötlet???Csak kérdem.Változatlanul úgy érzem hogy Ujfalusi nem lenne szar ötlet,és olcsóbb is lenne,vagy is egy ruppó se.Nem?????

PaLLaDiNhO 2008.01.02. 14:42:53

BUÉK sráácok minden juvefannak! én speciel pletykákkál szeretnék nektek kedveskedni az uj esztendő alkalmábol (biztos ezen az oldalon is elő fognak kerülni ) na szoval egy kis pletyka szemezgetés .lássuk csak: -Valencia el akarja előlünk 'halászni' Huntit... valencia??pffff -VdV egyre lelkesebb.... stb hát jöjjön:D -Mirantét ajánluk fel (cserébe) De Silvestrit hoznánk (apropo tud vki valamit erröl a srácrol desilvestriröl mer nekem ugy rémlik mintha nem lenne ö ojan rossz védő ,felvilágositást kérek) - de ami nekem a legfurcsább!Barlgzagi és amauri jön CSERÉBE: Almiron ,Palladino ,Crisito Marchionni :S ez a vezetőség vagy nagyon hülye vagy az év egyik legnagyobb kacsája de sztem ez nem vicc dolog :S:S:S vélemények??

mmartin91 2008.01.02. 15:09:58

Hát érdekes hírek ezek amiket írtál Palladinho.Az vicc h a Valencia el akarja tőlünk halászni Huntit,erre én is csak ezt tom írni:pffff.Sztem Mirantét nem kéne felajánlgatnunk senkinek mert idény végén vissza kéne hozni mert Belardi az elég nagy pffff.Egyébként De Silvestri egy jobb bekk,fiatal,gyors,nem rossz védő már most sem,de nem hinném h pont Mirantét kéne érte adnunk.De Silvestrire sztem most nincs nagy szükség mert ugyanazon poszton ott van Grygera,Zebina,Birindelli,akár Brazzo is szal felesleges.Hát a 2 Palermos az elég gáz mert tuttommal Amauri drágább lenne mint Huntelaar és sztem a hollandnak sokkal több hasznát vennénk mint Amaurinak.Barzagli-t én nem szeretem,sztem Criscito semmivel nem rosszabb ennél a nehézkes,lassú,körülményes védőnél.Túlsztárolt védő.Remélem a 2 Palermo-s nem jön,főleg neúgy h Criscito-t is belevegyék a transzferbe.Amauri úgy jöhet végülis h ha Huntelaar nem jön,de elsősorban a hollandot kéne favorizálni.Sissoko jöhet:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása